Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Заглавието на епизод 15 е вече известно.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Стана известно и заглавието на епизод 15. Той ще се нарича "Veritas".

- В случай, че стачката на сценаристите се проточи твърде дълго, това ще бъде финалът на сезона.

П.П.: Veritas: навярно идва от verity - истина, достоверност, истинност. В Римската митология Veritas е богинята на истината и правдата.

П.П.2: А и нали се сещате за бъдещата фраза на един конкретен индивид - "TRUTH, Justice and the American way."
free_soul
Цитат(sonofsparda @ Nov 8 2007, 05:21) *
П.П.2: А и нали се сещате за бъдещата фраза на един конкретен индивид - "TRUTH, Justice and the American way."

Ванкич, на мен по ми допада "Truth, Justice, Hope"

Просто "американсият начин" в истинският живот е леко деспотичен .

За съжаление на американците им харесвам само muscle cars (mustang). dry.gif

- Мерси за инфото smile.gif
Enchanted
Мерси за инфото!
Надявам се в този епизод на яве да излязат доста тайни и да се разкрият много истини...
sonofsparda
Цитат(free_soul @ Nov 8 2007, 17:19) *
Цитат(sonofsparda @ Nov 8 2007, 05:21) *

Ванкич, на мен по ми допада "Truth, Justice, Hope"

Просто "американсият начин" в истинският живот е леко деспотичен .

За съжаление на американците им харесвам само muscle cars (mustang). dry.gif

Ами може, Павка, ама то тая фраза са му я лепнали на Супермен, когато е било още военно време през 30-те. Наистина може да звучи малко, както ти се изрази "деспотично"(американците все пак де), но предполагам Супермен е бил измислен именно, за да дава надежда на хората, тъй че може и това "the American way" да не се приема чак така в този случай. Не, че американците не гледат всичко да е "their way", но това е друг въпрос. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.