Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 24 - Day 7
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > 24
FrAgMaKeR

Заглавие: 24 Day 7 / 24 Ден седми
Премиера: януари 2009 година
Връзки: IMDB.com, TV.com, Wiki, FOX.com
Участват: Kiefer Sutherland, Carlos Bernard, Mary Lynn Rajskub, Annie Wersching, James Morrison, Cherry Jones

Резюме: Ден 7 или седмият сезон на сериала 24, ще започне с процес срещу главният герои Джак Бауър в столицата на щатите Вашингтон. Денят на Бауър се обръща с главата на долу, когато неговият бивш колега от CTU Тони Алмейда се завръща.. при това на страната на лошите.

Официален трейлър на сезона:
The Black Dragon
OMG!!!! Тони не го ли убиха ве ohmy.gif Или 24 стана ала Heroes 18.gif Шегата на страна, но не очаквам именно 24 да ме разочарова и да се разводни. Нямам търпение да дойде януари '08 wink.gif smile.gif
aria
24 просто не е такъв тип сериал,че да се разводни,стига сценаристите да имат нови и интересни идеи.
Да,звучи интересно,ще го гледам.Но първо май трябва да изгледам двата сезона,до които не стигнах,поради липса на време(ех,това пусто време никога не стига).
FrAgMaKeR
Тони го убиха.. но явно само така е изглеждало. Немога да си го представя като злодей.. всъщност мога и смятам, че би му отивало, но предполагам, че накрая ще излезе, че не е съвсем от "лошите".. изобщо ми се иска да направят нещо подобно на любимият ми 3-ти сезон, с повечко екшън и по-малко политически игри.. някакси последните два сезона не ми се харесаха много. smile.gif
Menna
Тони се завръща? ohmy.gif Това трябва да се види. biggrin.gif
ludoto_mimi
Цитат(Menna @ Nov 11 2007, 23:12) *

Заради стачките не е много сигурно дали ще се види. unsure.gif
The Black Dragon
Цитат(FrAgMaKeR @ Nov 9 2007, 13:30) *
някакси последните два сезона не ми се харесаха много. smile.gif

не богохулствай вее 18.gif ко те чуе някой може си земеш боя biggrin2.gif

Цитат(ludoto_mimi @ Nov 12 2007, 00:26) *
Цитат(Menna @ Nov 11 2007, 23:12) *

Заради стачките не е много сигурно дали ще се види. unsure.gif

Те нали даскалите спряха ве 18.gif Ааа, ти за сценаристите в Холивуд сигурно говориш. Ми той е готов тоя сезон преди да почнат да стачкуват, така, че няма сташно. Виж последните серии на OTH от 5-ти може да са страшни, имайки предвид, че може да са ги дали на Юджийн да ги завършва скриптовете 3.gif 18.gif
ludoto_mimi
Тук пише, че ще имат завършени само 8-9 епизода и ще се забави премиерата.
FrAgMaKeR
Цитат(The Black Dragon @ Nov 12 2007, 02:48) *
Цитат(FrAgMaKeR @ Nov 9 2007, 13:30) *
някакси последните два сезона не ми се харесаха много. smile.gif

не богохулствай вее 18.gif ко те чуе някой може си земеш боя biggrin2.gif

Не богохулствам, просто казвам, че в сравнение с любимият ми сезон, не ми харесват чак толкова. smile.gif Дано от CTU не следят форума, че лошо.. biggrin.gif

То тая стачка трябва да свърши до тогава.. тези дето са за бой са тия стачкуващите.. mad.gif

The Black Dragon
Цитат(FrAgMaKeR @ Nov 12 2007, 12:51) *
тези дето са за бой са тия стачкуващите.. mad.gif

Ми колкото и да ми се иска да не се забява премиерата, не съм съгласен. Сценаристите с право си стачкуват за повече кинти. Тяхната работа е точно толкова важна, голяма и отговорна колкото и на режисьора и на актьорите. Са не може хората дето те държат в очакване и напрежение с техните скриптове да са с някви по-малки заплати от няква 20-годишна наркоманка дето си мисли, че е актриса примерно...

8 или 9 епизода от 24?confused.gif? Шшшшшш алооооу, къде и кога ше ми е 4-часовата премиера unsure.gif Сигурно ше почнат да ги излъчват наново май месец, та до септември 18.gif
KRIKONDI
Та последно утре ли излиза 24!?Хайде да го пускат,че с тия спойлери дето чета съм се подлудила.Тони Алмейда жив-лош!? shocking.gif Не може да бъде,а пак като го казах на баща ми,всеки ден ме пита няма ли да излиза най-после 7 сезон. biggrin2.gif

П.С. Колко епизода ще са-24!?
van Nistelrooy
E... Чак 2009-та година ли ще чакаме за 7-ми сезон ?
acm_pippo
Ами да.
KRIKONDI

Еее,това не е честно,аз се бях вече приготвила!!!
FrAgMaKeR
За съжаление, ще чакаме цяла година, заради стачката.. до колкото разбрах обаче май са заснети вече няколко епизода, ако му попаднат на някои дори и в "сурово" състояние да пусне един линк. wink.gif

През това време аз съм си намислил да сваля всичките излезли сезони и да ги гледам на порциики до появата на новият сезон догодина. smile.gif
sfetla
тфа ще го чакам с нетърпение ..24 ми е любимят сериал-просто няма втори такъв worthy.gif
telford
Няма да чакаме цяла година споко.Есента ще има ТВ филм.2 часа, които ще свържат действието между шести и седми сезон.
ПрИнЦеСкАтА
филма ми харесва гледала съм 1/2 епизода и мисля да си ги тегля и другите и да ги гледам wink.gif
FrAgMaKeR
FOX ще излъчи двучасов филм (prequel) по телевизията на 23-ти Ноември 2008 година, който трябва да бъде мост между предишните и следващият сезон. Иначе официално новият 7-ми сезон ще започне през Януари месец следващата година.
secretk
Аз искaм дa питaм, тези филми, които сa мостове между двaтa сезонa, имa ли ги кaчени в трaкерите и по принцип имa ли прaктикa дa се кaчвaт?
Ще ми е интересно дa видя кaк се връщa Тони, дaно го нaпрaвят кaто хорaтa, a не кaто сaпунен сериaл, но обикновено в този филм сa добре изпипaни нещaтa.
Marshal
Цитат(secretk @ Jun 2 2008, 20:57) *
Аз искaм дa питaм, тези филми, които сa мостове между двaтa сезонa, имa ли ги кaчени в трaкерите и по принцип имa ли прaктикa дa се кaчвaт?
Ще ми е интересно дa видя кaк се връщa Тони, дaно го нaпрaвят кaто хорaтa, a не кaто сaпунен сериaл, но обикновено в този филм сa добре изпипaни нещaтa.

Имаше един такъв prequel между 4-ти и 5-ти сезон май, беше пуснат в интернет като трейлър и беше дълъг някъде около десетина минутки, по-скоро под формата на нещо като разширен трейлър, не истински филм или междинен епизод. Това ще си е цял филм, ще е с продължителност 2 часа, причината да го пуснат е донякъде заради стачката, заради която отложиха старта на седми сезон с цяла година.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.