Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как започнахте да гледате ОТН?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Nasi
Как решихте да гледате сериала, кога гледхате първи епизод?
Какви ви бяха първите впечатления? smile.gif
RoXXy_
Ей най-после да си дойдем на думата.Ам аз честно казано в началото влизах във форума ггбит.инфо и като разглеждах раздела "Филми" и имаше една тема за Уан Три Хил, ако не се лъжа.И тогава ми правеше впечатление как всеки, които е гледал този сериал, всякаш се е 'пристрастил' към него.Отначало прочетох на Фрагмейкър smile.gif review-то и следващите няколко поста, в които не си спомням кой точно, беше писал колко суперски е ОТН wub.gif и как за 1 ден е изгледал 10/някъде толкова май/ серии.И тогав си викам и аз, айде да видя какво толкова има в този сериал.И всичко почна някъде през септември когато една вечер към 9 реших да си пусна 1епизод. moon.gif В началото ми направи най - голямо впечатление Чад, защото само него бях виждала преди.Иначе и Пейтън, и Нейтън, и всички останали ми допаднаха бързо..Помня, че също този ден/по- точно нощ/ стоях до 4 сутринта и гледах някъде до 8 епизод rolleyes.gif и от тогава постоянно ме обзема някаква такава ОТН-мания.особено преди поредния епизод wink.gif
ей благодаря на всички, които са отговорни за съществуването на този Форум. 2thum[1].gif

П.С.:никога преди не съм 'зарибявала' по някакъв сериал..и го смятах за доста тъпо, ама сега.. wink.gif
Nasi
Аз се прехвърлих към Гигабит и разглеждах movies.hu и видях сериала и така всеки път когато го виждах си виках трябва да го гледам този сериал, защото на снимката беше Чад, а него го знаех от преди. И така една неделя през юни изгледах първи епизод. След това цяла седмица си мислих за сериала, но нямах възможност да го гледам, но изгледах и втори епизод и така се почна всяка вечер по 4,5 епизода... стоях до 2-3часа през ноща и не ми се лягаше, но нямаше как трябваше да ходя на училище. И така за седмица изгледах сериите от първи сезон и веднага почнах втори. Но доста време нямах интернет и втори сезон го гледах около месец. От тогава този сериал ми е мания. Вече съм гледала сериите по няколко пъти. И чакам с огромнно нетърпение всяка следваща серия.

Този СЕРИАЛ УНИКАЛЕН!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Благодаря на всички, които помогнаха ОТН да дойде при нас!!! 4.gif 4.gif 4.gif
heily
започнаь да го гледам за6тото видях че там очаства чад . после же4е ми стана интресен biggrin.gif
NinaRichi
На мен ми каза една приятелка, която също много харесва Чад. rolleyes.gif Тя се опита да ме впечатли с филма, но в началото изобщо не повярвах, че ОТХ е чак толкова готин, но после изгледах първите два сезона през събота и неделя и просто не можах да отлепя очи от монитора два дни и не можех да мисля за нищо друго освен кога ще изгледам следващата серия. Сега се опитвам да накарам приятеля ми да го гледа, но той нещо се дърпа. Обаче съм сигурно. че като започне да го гледа и той няма да има търпение за всяка следваща серия! 4.gif
Devil^Rose^^
Търсех си нещо да гледам в филми.унгария и там го видях, подминах го няколко пъти и накрая взех че си го пуснах. Първата серия не ме грабна но реших да видя и втората и отам и третата и четвъртата..... 3.gif и после свърши беше само първи сезон unsure.gif sad.gif angry.gif след време качиха и втория worthy.gif и така се роди още един OTH lover wub.gif
ludoto_mimi
Аз пък като почнах да го гледам изобщо не знаех кой участва... Чад го бях гледала във Freaky Friday и Cinderella Story, ама... 16.gif
Мотаех се из форума на subs.unacs.bg, защото си нямах работа и гледам пише One Tree Hill, подобен на ОС... и ми стана интересно, после видях, че го има и на локала и си свалих първата серия (тогава AZDEAZ беше направила само за нея и се оплакваше, че няма помощници) и ми направи впечатление, че не е точно като обикновените сериали и се загледах biggrin2.gif happy.gif
KiD^ViCiOuS
аз пък се бях влюбила в Чад от Cindrella Story и си търсих други филми с него..и тогава още не бях на гигабит,в уареза на старя ми доставчик имаше само една серия..10 епизод от 1 сезон...и още тогава ми стана супер интересен..после като минах на гигабит потърсих в уарезите и видях че има серии...насвалих си всичко и направих маратон...сички серии една след друга с по няколко часа сън между тях...просто защото неможех да се откъсна...бях точно пристрастена...тва беше лятото и 3-4 дена не излизах от вкъщи защото после трябаше да наваксам сън..
и в последствие разлюбих Чад,щот по едно време Лукас много ме разочарова...и кво стана влюбих се в Джеймс...по-точно не в самия Джеймс,а в героя Нейтън smile.gif...такава съм си аз..влюбчива smile.gif
vIkToRsHeFa
Мхм мен fragmaker ме "зариби" със онази тема и първоначално скиптично гледах на това но като видях че наистина има хора които го гледат реших да пробвам поне първия епизод... Хареса ми и ... Останалото са остатъци от пуканки около стола... mrgreen[1].gif
FrAgMaKeR
Олеле, аз излезнах голям виновник, не ме бийте аз неумишлено wink.gif

Беше пролета, нямаше какво да гледам и дебнех за субтитри, когато видях тема на AZDEAZ (тя е най-голямата виновница) и реших да видя за какво става въпрос. Апък и имаше качени първите 12 епизода в локалният и просто ги гледах онлайн без да си играя да свалям. Свършиха и ми се хареса, и тогава няколко човека се събрахме и направихме колективен даунлоад на останалите епизоди и ги качвахме в data.bg, а аз ги сложих в локалният сайт за гледане онлайн.. след това просто направих една табличка с линковете, а по-късно и скромно сайтче, после го хостнахме и освежихме в ggbit.info с помоща на viktorshefa, и направихме това подфорумче тук когато почнаха да се навъждат разни фенове и предимно фенки и да пишат по темата.. Иначе аз 2-та сезона ги изгледах за 2 седмици още през май месец и от тогава до сега съм изгледал сумати други работи smile.gif Не съм фен на някой актьор/са и даже неразбирам какво сте луднали по някои от тях, по скоро ми хареса историята и героите.. някакси по близко до дествителноста е всичко smile.gif
radotooo
ми и аз от темата на Фраг във форума тогава се беха изписали около 4-5 станици и викам чеи го пробвам ...аресами и .... wink.gif
mirka
Гледах "Cindarella story" и Чад мн мн мн ми хареса.Потърсих филми с него и тогава за първи път разбрах за OTH,после видях в един форум,че го обсъждат и така почнах да го тегля.Първите няколко епизода не грабнаха,но после.. wub.gif и така до 3 сезон smile.gif
Chad Michael Murray
Еди приятел ми каза че филмчето е за баскет и в него участвали 2 много готини мадами(Бруг и Пейтън),а аз много обичам спортните филми/сериали.

П.П. И двете мацки де biggrin.gif
Jordan
Ми как започнах...понеже съм фен на Чад Майкъл и си търсех да гледам нещо, пък бях гледал много отдавна, че участва в тоя сериал...та като видях че на локалния сървър има качен част от първия сезон и веднага започнах да го гледам, естествено се пристрастих тотално. worthy.gif Но...сезона не беше цял и се наложи да чакам няколко седмици докато някой не се сети да качи и останалата част + 2ри сезон. в началото започнах да го гледам по 2-3 серии на ден, щото то тва си е като наркотик, няколко дена ми се беше скофтило настроението, щото нямаше серии. и така, сега вече съм в крак с 3ти сезони супер, супер много се кефя на филма. wub.gif
Не знам защо определят филма като гледан предимно от момичета, не вуждам какво му е толкова женското...знам си само, че много му се кефя. blush.gif worthy.gif blush.gif
_HriS_TinA_
Аз пък изоб6то незнам кой го е определил така blink.gif Много ясно 4е не е само за моми4ета 10.gif ! За вси4ки става, нали тва му е хубавото .... wink.gif
Ralna
Аз попринцип много обичам да гледам такива тийнейджърски филмчета. Един ден се рових из форумите и ми беше много тъпо, нямаше кво да правя и се набутах в папката на ОТН и почнах да гледам снимките и ми стана интересно, попитах по коя програма го дават, и Насито и Дарито ми казаха, че не го дават по телевизията, а го теглят от интернет и всички във форума почнаха да ми говорят колко е як филма и да го гледам, че няма да съжалявам, и защото харесвах Чад от "Историята на Пепеляшка" реших да го гледам и така. Като видях Нейт в ролята на "лошо момче" направо луднах по него, още от първата серия историятами хареса и като почнах да г гледам цял ден и цяла нощ само него, щото на другия ден не бях на даскало и почти 20 часа само ОТН зяпах и как да не се престрасти човек, а и аз ги гледам онлайн и не ми се налагаше да чакам да се свалят серийте, за няколко дни изгледах всички серий, тва е. Насето и Дарето ме зарибиха blush.gif
slyn4ice```
Ми аз да си кажа чесно много случаино започнах да гледам....понеже Chad Michael Murry много ми харесва и лятото нямаше какво да правя и по цял ден гледах някви филми и като изгледах всички с него(по няколко пъти) и реших да си сваля една-две серии на сериала....и после....много бързо и останалите герои ми направиха силно впечатление и даже понякога толкова много преживявам всичко с тях , че чак имам чувството че съм друг човек...тоя филм е като наркотик и ся един месец не знам кво ще правя... sad.gif
Jordan
мисля, че скоро някой ще започне да съди продуцентите на сериала за дето правят тоя толкова законен наркотик. поне за мен сериала се превърна точно в такова през последния месец. не знам за вас, но аз като си полегна да го гледам и забравям всичко, всички проблеми, гадости, лоши настроения изчезват...като се потопя в сериала все едно отивам в друг свят. мога да гледам 24 часа само One tree Hill и няма да ми писне(боже, сигурно съм тревожен случай, но май не съм сам)...
преид много се бях запалил по LOST, но откакто го разводниха отиде на заден план, за тва пък ОТН се помести идеално на първо място в листата ми с любими неща wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif worthy.gif
Menna
Някъде юни месец 2005-Дълго време в един друг форум,Насито happy.gif беше пуснала тема за сериала и не и обръщах никакво внимание и по случайност влязох да разгледам.Изгледах сериите за по малко от 2 седмици(е не може да се сравнява с рекорда на Инчето) 16.gif 18.gif
Както почти всички тук и аз съм зарибена в момента,това ми е любимия сериал и честно казано такава мания по някой филм или сериал не съм имала,за мен ОТН е най-добрия 10.gif rolleyes.gif
~Bruk~
Ами аз имах голямо желание да го гледам този сериал в началото, но все нещо ставаше и не го гледах..Докато в един момент и Дарето(Menna) и Наси го гледаха и аз започнах покрай тях и после нещо стана и прекъснах, нооо Дара пак ме зариби и така до сега happy.gif 4.gif 4.gif rolleyes.gif
rusi4kata^
ами гледах историята на пепеляшка с чад маикъл мъри и направо се влюбих в него wub.gif тогава потърсих и други филми,в които и тои участва и така намерих ОТХ smile.gif бях малко скептично настроена,щото по принцип не обичам да гледам сериали,ама щом е за чад biggrin2.gif още от първия епизод ме грабна и така се зарибих.лятото изгледах първите два сезона,а сега с нетърпение чакам да стане четвъртък,за да излезе ново епизодче smile.gif ОТХ рулзззззз 2thum[1].gif
Nathan
Ами сериала реших да го гледам ,понеже видях в подписа на един потребител от един друг форум банер от сериала.Заинтригува ме и си казах.Това трябва да е хбаво.Потърсих го и намерих в арената целия 1-ви сезон и всичко останало.Изтеглих няколко епизода.Преди околоседмица го почнах и вече съм на края на 1-ви сезон.
Хареса ми динамиката в сериала.Няма ги онези моменти на проточеност между епизодите ,а и героите са повече от Секси smile.gif))
Jordan
QUOTE(Nathan @ Dec 27 2005, 01:00 PM) *

Ами сериала реших да го гледам ,понеже видях в подписа на един потребител от един друг форум банер от сериала.Заинтригува ме и си казах.Това трябва да е хбаво.Потърсих го и намерих в арената целия 1-ви сезон и всичко останало.Изтеглих няколко епизода.Преди околоседмица го почнах и вече съм на края на 1-ви сезон.
Хареса ми динамиката в сериала.Няма ги онези моменти на проточеност между епизодите ,а и героите са повече от Секси smile.gif))

и ве4е не можеш да се отделиш от компа заради ОТН, нали 10.gif
Nathan
QUOTE(Jordan @ Dec 27 2005, 01:04 PM) *

и ве4е не можеш да се отделиш от компа заради ОТН, нали 10.gif

Не точно,но признавам.Запалих се и то повече от колкото трябва smile.gif shocking.gif
Jordan
QUOTE(Nathan @ Dec 27 2005, 04:56 PM) *

Не точно,но признавам.Запалих се и то повече от колкото трябва smile.gif shocking.gif

то винаги така става. изглеждаш една серия пробно, щото си фен на някой от актьорите или някой ти е казал колко е страхотен филма, полсе изглеждаш и втора серия и докато се усетиш си изгледал първия сезон за отрицателно време.
И аз така зАРАДИ Чад майкъл Мъри започнах да го гледам и айдеееее....изгледах го за отрицателно време... 3.gif
Крадец на рози
не съм започвал да гледам това "ОТН" wink.gif
eL
QUOTE(Child Of Bodom @ Dec 27 2005, 05:29 PM) *

Ми специална покана ли чакаш ? 10.gif Хайде действай , че изоставаш с 2 сезона ... 4.gif
RoXXy_
QUOTE(Child Of Bodom @ Dec 27 2005, 05:29 PM) *

QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 27 2005, 05:49 PM) *

Ми специална покана ли чакаш ? 10.gif Хайде действай , че изоставаш с 2 сезона ... 4.gif

Пейтън Сойър... mrgreen[1].gif къртиш всякакви мивки...просто 18.gif

а пък на тебе Child of Bodom ти препоръчвам искрено да гледаш този сериал, разбиващ е
както казва Пейтън тряя по скоро да почваш, че има да наваксваш...
Haley
Аз бях в форума на датата и някой имаше подпис с линк към сайта и нали съм си любопитко та влязох и изтеглих 1 епизод.И оттогава съм хипер запалена по сериалчето.

Тва стана некаде Юни ама нали съм си идиотче та съм само на 11 серия от 2 сезон 19.gif
rusi4kata^
малеее как траиш толкоз време бе момиче...от юни до ся....гррр има някои хора дето за 2 седмици всичко са изгледали 10.gif
Buhti4ka
Във форума, в който пиша го бяха споменали този сериал и някой каза, че приличал на О.К. (а аз по това време тъкмо се бях запалила малко по О.К., преди това не го понасях). И аз си казах, че някой ден ще го дръпна този филм да го видя. Само дето в сървъра ми го нямаше, а скоростта ми беше адски бавна и така и не почнах да го тегля. Сега обаче от около месец съм с бърз интернет и си изтеглих първия сезон. Ако знаех, че Чад участва щях доста по-рано да го гледам. И адски ми хареса сериала, много се запалих. Нямам търпение да гледам втория сезон, ама нещо имам проблеми с хард диска и май ще трябва да го сменям първо.
ludoto_mimi
Брейй.. като гледам все повече хора започват да го гледат сериалчето wink.gif Това е хубаво 4.gif happy.gif
Jordan
разпространява се като вирус... biggrin2.gif
Haley
Знам,знам не ми напомняй,че ме хваща яд 19.gif
Ама са ще си донаваксъм на 16 епизад съм а са тегля и последните та бързо бързо ще съм ви настигнала спокс biggrin.gif
rusi4kata^
QUOTE(Haley @ Dec 30 2005, 09:52 AM) *

Знам,знам не ми напомняй,че ме хваща яд 19.gif
Ама са ще си донаваксъм на 16 епизад съм а са тегля и последните та бързо бързо ще съм ви настигнала спокс biggrin.gif

чакаме те biggrin2.gif
Eli_Baby
Миии аз от много време го бях забелязала ама не исках да се наемам да гледам сериял и то на компа wacko.gif След тва видях че Чад Мъри играе в "Кръгърт на Доусън" и направо се влубих в него! И един ден нямаше кво да правя и викак дай поне да видя 1-я епизод...стори ми се малко тъп ама реших да му дам шанс biggrin2.gif И ся определено НЕ съжалявам! Тва е най-хубавия сериал който съм гледала!!! Даже вече е част от живота ми,гледам по най-малко 2 епизода на ден 16.gif Абе общо взето тоя сериал е номвр 1 !!!
Jordan
QUOTE(Eli_Baby @ Jan 2 2006, 10:58 PM) *

Даже вече е част от живота ми,гледам по най-малко 2 епизода на ден 16.gif Абе общо взето тоя сериал е номвр 1 !!!

бе и аз отначало гледах по два-три епизода ама после като свършиха сериите и...почнах 16.gif shocking.gif sad.gif
Честно да си призная частта със "той стана част от живота ми" ми е много позната, колкото и тъпо да звучи. Някак като го гледам и се потапям в един друг свят и забравям всичко...беше яко като гледах по2-3 серии или колкото там искам...ама сега чакам...чакам...чакам...сумати време.. wacko.gif
^Mim0zKa^
Ами аз как почнах.....начи брадовчед ми ми беше казал че в него играел Чад а пак аз направо сам луда по него...наистина тва момче мн ми харесва и тогава му казах да ми запише 1 и 2 серия на диск да вида за какво става вапрос....ии супер мн ми хареса филмчето!После обаче не го гледах 2 месеца някаде заштото нямах нет,но когато ми го пуснаха парвата ми работа беше да си изтегля епизодите и сега в никакав случаи не съжелявам!!!ОТХ е номер 1 ..наистина СТРАХОТЕН сериал!!!! worthy.gif biggrin.gif
Narlot
Леле,хора,как се радвам,4е има и други дето са луди по сериала.Помисли,4е съвсем съм се побъркала.Наистина подобно 4увство не сам изпитвала.Като пристрастена съм.Изгледах двата сезона за 3 дни.Лягам си сутрин в 5,ставам кам 12 и пак го гледам.Добре,4е попаднах на One Tree Hill през ваканциятаsmile.gifДосега единствената ми друга мания беше китарата(тя ощте си е деsmile.gifОтка4ила съм.Какво ще правя като свършиconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif?

---mod edit
Добре дошла и ако обичаш пиши на кирилица. Прочети и правилата на форума wink.gif
The Black Dragon
Започнах да гледам OTH пролетта на 2005. В началото започнах да го гледам единствено заради Мойра Кели и Шерил Лий (които двете играят в един друг мой любим сериал - Туин Пийкс). Това беше причината да започна да го гледам, защото по начало сериали тип "тййн любовни истории" не ми се нравят. Но за приятна изненада OTH не се оказа такъв и супер много ме впечатли и ми хареса и така... сега чакам новата серия на 3-ти сезон 10.gif
ludoto_mimi
Абе и някой друг беше казал за Мойра Кели и Шерил Лий... Коя, по дяволите, е Шерил Лий? blink.gif
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 4 2006, 01:54 PM) *

Абе и някой друг беше казал за Мойра Кели и Шерил Лий... Коя, по дяволите, е Шерил Лий? blink.gif

нямам ни най-малка представа biggrin2.gif
Jordan
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 4 2006, 01:54 PM) *

Шерил Лии(Sheryl Lee)([b]ИНФО) е актрисата, която играе Лора Палмър в "Туин Пийкс", но никъде не видях да играе в ОТН... blink.gif [/b]
Menna
QUOTE(Jordan @ Jan 4 2006, 04:26 PM) *

Шерил Лии(Sheryl Lee)(ИНФО) е актрисата, която играе Лора Палмър в "Туин Пийкс", но никъде не видях да играе в ОТН... blink.gif [/color]

10.gif В резюмето по-надолу от линка където си дал пише,че играе ролята на Ели(истинската майка на Пейтън)
Сега като я загледах,наистина е тя -по-възрастна,но е тя smile.gif wink.gif
Jordan
божееееееееее, добре, че беше ти да откриеш топлата вода, то аз....аз гледах само началото пък по-надолу хич не го четох... 16.gif
Все пак Туин Пийкс е от '90та...15 години по-късно...нормално е да не я познае никой... ohmy.gif
ludoto_mimi
Хахха, да бе вярно wink.gif Добре, че си ти да ни светнеш, че така и нямаше да узнаем коя е тази мистична дама biggrin2.gif
paynera
Ми как започнах...
Бях изгледал всички серии на The O.C., след това изгледах всички серии на LOST, след това изгледах всички серии на INVASION (междудругото супер здрав сериал препоръчвам го много горещо на всички, даже бих казал LOST пасти да яде - Жоре специално на теб ти го препоръчвам бъди сигурен, че ще ти хареса) и в един момент и The O.C. и LOST и INVASION излязоха във ваканция! 14.gif
И се настроих да гледам Prison Break, но в момента в който прочетох че сериала е спрян и ще продължи чак през май, се отказах! sick1.gif И кво да гледам, кво да гледам - One Tree Hill! И пуснах си първи епизод, после втори, трети и в един момент се оказах пристрастен и всички други сериали вече нямаха значение! 16.gif Все пак с нетърпение очаквам продължението на INVASION и LOST!
Menna
QUOTE(paynera @ Jan 8 2006, 12:28 PM) *

Ми как започнах...
Бях изгледал всички серии на The O.C., след това изгледах всички серии на LOST, след това изгледах всички серии на INVASION (междудругото супер здрав сериал препоръчвам го много горещо на всички, даже бих казал LOST пасти да яде - Жоре специално на теб ти го препоръчвам бъди сигурен, че ще ти хареса) и в един момент и The O.C. и LOST и INVASION излязоха във ваканция! 14.gif
И се настроих да гледам Prison Break, но в момента в който прочетох че сериала е спрян и ще продължи чак през май, се отказах! sick1.gif И кво да гледам, кво да гледам - One Tree Hill! И пуснах си първи епизод, после втори, трети и в един момент се оказах пристрастен и всички други сериали вече нямаха значение! 16.gif Все пак с нетърпение очаквам продължението на INVASION и LOST!

10.gif 10.gif Само малка поправка-Призън Брейк ще е отново на линия от март месец и горещо ти го препоръчвам и него 3.gif 10.gif
А за ОТН-хихи,това си е някакъв вирус,от който няма измъкване 18.gif 18.gif 3.gif
paynera
QUOTE(Menna @ Jan 8 2006, 12:58 PM) *

18.gif 18.gif

Бати здравото смайли! Хахахахаха!
^Mim0zKa^
Много яко 4е ставаме все пове4е и пове4е хорааа 4.gif Ухх не издаржам ве4е да 4акам тоя 10 епизод...някои да ми предложи не6то успокоява6то..хахах 3.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.