Ей най-после да си дойдем на думата.Ам аз честно казано в началото влизах във форума ггбит.инфо и като разглеждах раздела "Филми" и имаше една тема за Уан Три Хил, ако не се лъжа.И тогава ми правеше впечатление как всеки, които е гледал този сериал, всякаш се е 'пристрастил' към него.Отначало прочетох на Фрагмейкър

review-то и следващите няколко поста, в които не си спомням кой точно, беше писал колко суперски е ОТН

и как за 1 ден е изгледал 10/някъде толкова май/ серии.И тогав си викам и аз, айде да видя какво толкова има в този сериал.И всичко почна някъде през септември когато една вечер към 9 реших да си пусна 1епизод.

В началото ми направи най - голямо впечатление Чад, защото само него бях виждала преди.Иначе и Пейтън, и Нейтън, и всички останали ми допаднаха бързо..Помня, че също този ден/по- точно нощ/ стоях до 4 сутринта и гледах някъде до 8 епизод

и от тогава постоянно ме обзема някаква такава ОТН-мания.особено преди поредния епизод

ей благодаря на всички, които са отговорни за съществуването на този Форум.
П.С.:никога преди не съм 'зарибявала' по някакъв сериал..и го смятах за доста тъпо, ама сега..