Ами аз докато чаках за субтитрите на The o.c и разглеждах за субтитри из един форум ми направи впечетление,че много хора споменават за one tree hill и ми стана любопитно за какво става въпрос,а й прочетох ,че Чад участва и предложих на най-добрата си приятелка да си свалим някоя серия и да видим за какво става въпрос.И тя се съгласи с моето предложение,ама с това си и останахме.Няколко дена след това тя си го свали и ми каза,че наистина е интересен,че дори и от O.C бил по-интересен.Не й повярвах много,ама станах още по-любопитна и си го свалих и започнах да го гледам.И така за кратко време изгледах всичко,с нетърпение започнах да чакам новите серии.Попаднах на форума,започнах да го чета и да пиша когато мога.Редовно си пускам старите серии като няма какво да правя,напълних си pc със снимки на oth,с музика на oth...Абе общо взето пълно обсебване.Сестра ми горката взе да се плаши от мен

.С приятелката ми дори си викаме на шега Brooke i Peyton и обсъждаме много често oth.А да да не забравя по стената ми са залепени любимите ми рисунки на Пейтън и някои от любимите ми мисли от сериала.
Та така съвсем случайно започнах да гледам отх и постепено се превърна в любимия ми сериал и сега не мога да си представя да не го гледам.Малко като мания ми е вече,а и като има с кой да го обсъждам ми е още по-хубаво.Единствения ми проблем е ,че аз съм Брукас фенка,а приятелката ми Лейтън фенка

.Още не сме се избили де,ама всяка тайничко се опитва да накара другата да мине на нейно мнение,което е доста невъзможно.Е поне сме на едно мнение,че Брук и Пейтън трябва да си останат приятелки каквото и да се случи.
Май малко се отнесох.Стига ви толкава .