Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как започнахте да гледате ОТН?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
The Black Dragon
QUOTE(paynera @ Jan 8 2006, 12:28 PM) *

Ми как започнах...
Бях изгледал всички серии на The O.C., след това изгледах всички серии на LOST, след това изгледах всички серии на INVASION (междудругото супер здрав сериал препоръчвам го много горещо на всички, даже бих казал LOST пасти да яде - Жоре специално на теб ти го препоръчвам бъди сигурен, че ще ти хареса) и в един момент и The O.C. и LOST и INVASION излязоха във ваканция! 14.gif
И се настроих да гледам Prison Break, но в момента в който прочетох че сериала е спрян и ще продължи чак през май, се отказах! sick1.gif И кво да гледам, кво да гледам - One Tree Hill! И пуснах си първи епизод, после втори, трети и в един момент се оказах пристрастен и всички други сериали вече нямаха значение! 16.gif Все пак с нетърпение очаквам продължението на INVASION и LOST!

И аз гледам сега Prison Break а този Invasion не го знаех. Веднага ще го видя 3.gif
Galeto^
Ми как започнах ли?

В един друг форум питах от къде да намеря някакъв линк за Orange County защото тогава бях луда по него и едно момче ми даде линка от къде да го дърпам сезон 3 и ми каза, че щом харесван такива сериали, да гледам и One Tree Hill щял да ме изкефи и ми даде линк за него. Свалих го ама около 1 месец не сам го пипвала и реших да гледам 1 епизод и така и втори и трети... и сезапалих якооо! Много ме радва това сериалче! Много е добро! 4.gif
dimitar1212
ОТХ започнах да го гледам съвсем случайно. Беше качен на 1-ин от фри сървърите в Русе и си изтеглих 1-ва серия ей така за спорта.Трябва да уточня , аз серяли почти не гледам .Но ОТХ не е сериал ,в същност не знам какво точно е.Някъде бях прочел ,че е като дрога ,но определено не е наркотик,защото от дрога можеш да се откажеш но от ОТХ определено никой не може да се откаже.Това е единственият филм,който ме е разплаквал/края на 9-ти епизод от 3-ти сезон/. Не мисля,че някога ще има друг филм като този. Така,че наслаждавайте му се,както правя и аз.
Chad'sMistress
QUOTE(dimitar1212 @ Jan 13 2006, 07:14 AM) *

ОТХ започнах да го гледам съвсем случайно. Беше качен на 1-ин от фри сървърите в Русе и си изтеглих 1-ва серия ей така за спорта.Трябва да уточня , аз серяли почти не гледам .Но ОТХ не е сериал ,в същност не знам какво точно е.Някъде бях прочел ,че е като дрога ,но определено не е наркотик,защото от дрога можеш да се откажеш но от ОТХ определено никой не може да се откаже.Това е единственият филм,който ме е разплаквал/края на 9-ти епизод от 3-ти сезон/. Не мисля,че някога ще има друг филм като този. Така,че наслаждавайте му се,както правя и аз.

Здравейте и от мен!dimitar1212 мн си прав че е като дрига.....няма да кажа кои знае колко различно нещо от останалите-зарибих се по сериала заради Chad.... wub.gif мн го обичам просто....и така сериалчето пук ми допадна о6ще повече....2 месеца говорих само за него и едната ми приятелка се зариби страхотно мн,а другата просто няма компютър за да го гледа.Няма човек на който да не съм го препоръчала и да не му е харесал сериала.....Мисля че е най-доброто нещо правено напоследък от ТВ компаниите,защтото акторите са млади,секси и има мн динамика в сериала worthy.gif .Както някои спомена-няма протакане между сериите.Просто каквото и да говоря все ще са хубави работи ама е излишно защтото всичи сте фенове и знаете как действа сериала biggrin.gif радвам се и че има хора с който да си споделя радостта че поредната серия е излязла и ми е размутила мозъка....все едно си живея в One Tree Hill
rusi4kata^
QUOTE(dimitar1212 @ Jan 13 2006, 07:14 AM) *

Това е единственият филм,който ме е разплаквал/края на 9-ти епизод от 3-ти сезон/. Не мисля,че някога ще има друг филм като този.

да и аз също за първи път плаках на филм точно в края на 9 епизод blush.gif
а не всъщтност маи имаше още веднъж,ама тогава бях малка-на цар лъв като умря biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Ithilmor
Ами как започнах...чак и аз си се чудя, защото по принцип не гледам сериали. Просто моя приятелка ми го препоръча. Изгледах първите 2 епизода и докато се усетя вече гледах 22-ри biggrin2.gif Просто не мога да се откъсна... biggrin2.gif
Electrum
Ми и аз кат повечето беше нещо свързано с Чад.Гледах в края на юни Cinderella story и реших да си намеря други негови филми ама тогава трябваше да заминавам за Гърция пък тея тъпаци там са с някъв смешен нет и нищо не намерих mad.gif ама ето че щастието се усмихна и на мен biggrin2.gif началото на Октомври намерих ОТХ в movies.hu и тогова ми звъни една приятелка - ВоОТу и почна да ми го възхвалява и от тогава и аз съм пристрастена кам него..Та Big up за ВоОТу че ме зариби по него пък след тва аз зарибих няколко приятели woohoo.gif
Devil^Rose^^
Браво аз друг освен баща ми не можах да накарам да го гледа dry.gif ( така де той го гледаше щото нямаше избор 15.gif ) Иначе разправям насам натам за OTH но не ....мен никога не ме слушат mad.gif ама после като видят че съм била права и аз "казах ли ти ..." 14.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 15 2006, 01:14 PM) *

Браво аз друг освен баща ми не можах да накарам да го гледа dry.gif ( така де той го гледаше щото нямаше избор 15.gif ) Иначе разправям насам натам за OTH но не ....мен никога не ме слушат mad.gif ама после като видят че съм била права и аз "казах ли ти ..." 14.gif

Хахахах и мене никога не ме слу6ат mad.gif Ама ми стана супер яко като след няколко седмици мранкане за ОТХ зарибих една приятелка да го гледа и само след 5,6 епизода бе6е луда по него и аз естествено сас любимата си фраза "Казах ли ти?"...хахахаха wink.gif
rusi4kata^
хихих аз пък успях да зарибя майка ми biggrin2.gif само дето няма мн време да гледа,ама аз все и напомням де 18.gif иначе от нашия клас сме 4 момичета дето сме луди фенки на ОТХ...е аз съм най-лудата,ама тва е друг въпрос blush.gif
Devil^Rose^^
E не става самичка сам. На повечето не им се гледат сериали на pc-то или пък гледат ОС sick1.gif . Веднъж накарах една приятелка да гледа OTH обаче тя си пуснала 1 еп. на 2 сезон и вика ми аз нищо не разбрах щото в началото давали откаси от 1 сезон и така тя се отказа 16.gif
Е нищо поне тук фенове не липсват bigarmhug.gif
^Mim0zKa^
Хихихих а така Devil^Rose^^ кат не можем да зарибим други(а от тва само те губят) тука поне не липсват яки хора с които да си лафим за ОТХ! Нали така.... biggrin2.gif
e-rotica
От известно време се "зарибих" да гледам нови сериалчета като ги минахвах за по няколко дни. Тъкмо бях изгледала ОС, когато качиха ОТН, тогава бях на друг доставчик виждам, че тук се е появил много по-рано. В началото не бях мног впечатлена от описанието особено от думичката спорт и го подминавах известно време. После се натукнах на коментари за него за това, че приличал на ОЦ, който си ми беше фаворит тогава. Не намерих особена прилика освен може би в самата режисура. Първите няколко серии не ми бяха много инетересни, но с течение на времеот ми допадна много и го изгледах може би 2 седмици прекарвайки часове пред монитора. Лошото е когато сериите свършат и се почне едно чакане на нови някак си се изгубва нишката..
zlat
Главната причина да започна да гледам ОТХ беше Чадчо smile.gif Доста време се чудих дали да го дледам...ама все го подминах...и след извесно време пак попаднах на него...и си викам абе кво ми пречи да го прегледам на бързо...пуснах си първара серия...и още в началото ме грабна...много се зарибих...Даже когато си пуснах първата серия уж да я прегледам...брат ми и тои беше при мене и тои много го изкефи и даже в началото много се карахме, защото аз заспивах и се събуждах с ОТХ и тои като беше на по задни серий и все ми мранкаше, че съм била по напред от него smile.gif И така за отрицателно време изгледах двата сезона...започнеш ли веднъж да го гледаш ... и няма спирачка...
Сериалчето е уникално... голяма зарибявка еsmile.gif
Hannibal
Една приятелка ме помоли да и запиша епизодите , защото тя нямаше интернет и беше стигнала до 10-ти епизод.И аз изтеглих целия първи сезон.След няколко дни интернета ми спря и нямаше какво да гледам и пуснах ОТН.Първите няколко епизода ми бяха скучни и спрях да го гледам,но след няколко дни започнах отново и ето сега вече не мога да издържам да чакам по 1 седмица за нов епизод smile.gif
brooke*
ми всъщност гледах Чад в "къщата на восъка" и вече от там реших че това момче не е за изпускане! wub.gif една приятелка ми каза за one tree hill и вече.....почнах да го гледам и ми хареса!филма наистина е върха! worthy.gif
slipped^
Един ден реших да гледам някое филмче и както си ровех из фтп-то попаднах на някакъв сериал One Tree Hill и викам "Ще го прегледам" и така за една седмица изгледах първи и втори сезон 4.gif rolleyes.gif
OTH_fenka
На мен ми каза приятелка и после видях че участва Чад. rolleyes.gif Свалих 1 епизод и нямаше кога да го гледам и после като почнах няма спиране.Аз толкова се зарибих че го изгледах по-бързо и от мойта френдка. И като нямаше много хора с които да си говоря за филма се регнах във форума и ми е супер приятно. Пълно е с готини фенчета. 4.gif
Ash
OTH_fenka и аз сам по са6тия начин. когато един мои приятел ми каза че сериала е много по-хубав от O.C. си казах тоя малоумен ли е как може да има по-хубав от O.C ама това може да го каже само човек които не е гледал OTH разбирасе. сега вече знам какво е имал предвид. наистина няма по-уникален сериал от този и се радвам много като гледам че го харесват бая хора
PiToMeN
Бях чувал за сериала от приятели. Започнах го, защото нямаше какво да правя и първи сезон ми беше страшно скучен. После вече го гледам по инерция. Общо взето не мога да се причисля към върлите фенове на сериала. Просто го гледам.
EyesWideShut
Един ден се ровех в филмотеката ,търсейки нещо ревливо - драма wink.gif и попаднах на One Tree Hill , но щом видях, че е сериял категорично се отказах да свалям маса серии...след няколко дни филмът вече беше станал хит и всичките ми frs говориха за него и...ето на ... в крайна сметка започнах да свалям серийките и ги изгледахна един дъх wink.gif
common_sense
ruevs ме накара!!! wink.gif после спря да ме кара, но аз продължих!!!
sydney
на мен ми хареса картинката на филма и изтеглих първи епизод,хареса ми и така се вманиачих blush.gif blush.gif
^^HeLa^^
Моите съученици го гледаха и постоянно говореха за него и така един ден реших и аз да си го пусна, макар че в началото си мислех че ще е жалка имитация на ОС(за щастие се оказа че ОТХ е милион пъти по хубав от ОС), реших да си го пусна една събота и така се зарибих че почнах да гледам по 7/8 епизода на ден докато не свършиха сериите, сега естествено продължавам да гледам сериала и да чакам сериите с нетърпение. worthy.gif One Tree Hill е велик сериал worthy.gif
girl_from_hell
еми много обичам теен сериали и един приятел ми вика я виж едно сериалче може да ти хареса и изтеглих 1 епизод и вече бях завладяна от филма smile.gif
april^^
Тая темичка съм я пропуснала 18.gif
Еми аз,честно казано,сама си го намерих,докато си "сърфирах" 18.gif Не очаквах да е нищо особено btw,викам си айде ше дръпна 2-3 серийки да го видя Чад как се представя в сериалчета 18.gifА след като видях сцената,когато лудото пънкарче Пейтън,замалко да забърше с колата онова другото със слушалчиците...Абе като се погледнаха и реших,че ще гледам повече от 2-3 серийки.Като цяло всичко ми допадна в Pilot-a,за после да не говорим...и...така biggrin.gif

PS:Първоначално бях shocking.gif ,че ми пускат любимите песнички в сериал blush.gif
~*Haley*~
И аз като други първо гледах "A cinderella story" и много се изкефих на Чад и реших да потърся други филми в които е участвал и така откдих ОТН и още от 1 епизод много ми хареса...а и като видях Нейтън вече не можех да спра да го гледамsmile.gif
Just_do_it
Гледах "Къщата на восъка" и много се радвах,че Чад оживя единствен с още едно момиче.От сайта,от който тегля филми,се оказа,че има част,където всеки казва какво мисли за даден филм и относно този всички каот мен се радваха за Чад.Накрая някъде някой беше казал,че той участва в едно готино сериалче и често ще го гледаме.Щях да го тегля,но все забравях,но веднъж като влязох в сайта,филмчето беше на 1 страница,защото явно бяха качени серии.И така започнах да го гледам! 10.gif
opa
Хм...разглеждах форума на subs.unacs и ми направи впечатление сериала тогава не гледах доста сериали. И почнах да ги тегля от международен с още няколко човека, защото в бг ги нямаше никъде. Свалихме ги(тогава излезли 2та сезона) качихме ги в дата.бг за всички вас biggrin.gif и чак тогава започнах да го гледам. 1вите 3 епизода на 1 път и ми хареса blush.gif
lp^girl
Преди редовно си взимах Хай клуб, и там прочетох една статия за Чад където пишеше в кой филми е участавал и т.н.,пречетох че участвал в някакъв си сериал One Tree Hill,а аз както всички много се кефя на Чад.Влизам си аз веднъж в torrents.bol.bg и гледам на първата старница има целия първи сезон на One Tree Hill,сетих се,че Чад участва в него и реших да си го изтегля да видя за какво става на въпрос итака започнах да го гледам редовно това сериалче biggrin.gif
freethedoom
Еми как.. smile.gif Гледах ОС и чаках да излезе следващия епизод, пък нямаше какво да гледам и едни приятели ми казаха, че серияла е бил супер и викам айде ще погледна 1-2 серийки и.. biggrin2.gif За 1-2 седмици прегледах 3-те сезона и сега малко по малко добавям другите серийки, които излизат.
iFo
Беше 15 септември.Валеше и с една приятелка бяхме в автобуса на път към аргхгг.Тя спомена,че гледа много хубав сериал,в който става на въпрос за баскетбол и за някакъв,на който косата му била някаква никаква като моята(тоест Чад в стила "зомби").Аз след 1 2 седмици една вечер около 3 часа си приключих разговора по скайп и се чудех какво да правя и...Почнах 1,2,3 серия и майка ми ми се развика да лягам.Нагласих си ГСМ то за 6 сутринта.Станах и изгледах всичко до 17 серия включително за 1 ден.И така smile.gif.
Qskata
След като прочетох коментарите май съм най-бързия изгледал всичко
Беше началото на априската ваканция 2006г. Някаде по коментари на The O.C бях гледал един пич Ryan Atwood май му беше account-а и той в абсолютно всеки негов поуст казваше че с нетърпение чака да дойде четвъртък сутрин за да свали OTH и петък сутрин за да свали The O.C i Smallville. Та от него видях и реших да сваля първа серия и ми хареса . На следващия ден скоростта ми за даунлоуд беше умопомрачителна - надвишаваше 3000kb/s, което не ми се беше случвало от много време и си помислих че е знак biggrin.gif - свалих сичките серии които бяха излезнали от всичките сезони и на следващия ден се почна мисля че беше понеделник 3 април и имах пред себе си целия първи сезон без първи епизод, целия втори сезон и сериите който бяха излезнали от 3-ти мисля че до 15 16 епизод и до четвъртък 5 часа сутринта бях изгледал абсолютно всичко . Бях спал всичко на всичко към 4 5 часа тия дни .

След всичко това равносметката беше около 14 15 литра кола и 5 6 пакета чипсове и бейк ролсове и т н.
И бях изгубил всякаква представа за времето
Беше ми приятно да разкажа за един от най - добрите сериали които съм гледал . Препоръчвам на всеки и да изгледа и следните сериали които също са адски добри, но за мен OTH е най-добрия : Smallville , Prison Break , Supernatural , Bones , Las Vegas /особено последния сезон е много добър/ .
^Mim0zKa^
QUOTE(Qskata @ Apr 24 2006, 05:16 PM) *

.

След всичко това равносметката беше около 14 15 литра кола и 5 6 пакета чипсове и бейк ролсове и т н.

Колко килограма ка4и..... 18.gif
OTH_fenka
Las Vegas /особено последния сезон е много добър/ .
4.gif Подкраепям те на 100000% много е добър тоя сериал. Сори за оффа wink.gif
Brooke
Ами аз докато чаках за субтитрите на The o.c и разглеждах за субтитри из един форум ми направи впечетление,че много хора споменават за one tree hill и ми стана любопитно за какво става въпрос,а й прочетох ,че Чад участва и предложих на най-добрата си приятелка да си свалим някоя серия и да видим за какво става въпрос.И тя се съгласи с моето предложение,ама с това си и останахме.Няколко дена след това тя си го свали и ми каза,че наистина е интересен,че дори и от O.C бил по-интересен.Не й повярвах много,ама станах още по-любопитна и си го свалих и започнах да го гледам.И така за кратко време изгледах всичко,с нетърпение започнах да чакам новите серии.Попаднах на форума,започнах да го чета и да пиша когато мога.Редовно си пускам старите серии като няма какво да правя,напълних си pc със снимки на oth,с музика на oth...Абе общо взето пълно обсебване.Сестра ми горката взе да се плаши от мен 18.gif .С приятелката ми дори си викаме на шега Brooke i Peyton и обсъждаме много често oth.А да да не забравя по стената ми са залепени любимите ми рисунки на Пейтън и някои от любимите ми мисли от сериала.
Та така съвсем случайно започнах да гледам отх и постепено се превърна в любимия ми сериал и сега не мога да си представя да не го гледам.Малко като мания ми е вече,а и като има с кой да го обсъждам ми е още по-хубаво.Единствения ми проблем е ,че аз съм Брукас фенка,а приятелката ми Лейтън фенка 16.gif .Още не сме се избили де,ама всяка тайничко се опитва да накара другата да мине на нейно мнение,което е доста невъзможно.Е поне сме на едно мнение,че Брук и Пейтън трябва да си останат приятелки каквото и да се случи.
Май малко се отнесох.Стига ви толкава . smile.gif
Qskata
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Apr 24 2006, 11:08 PM) *

QUOTE(Qskata @ Apr 24 2006, 05:16 PM) *

.

Колко килограма ка4и..... 18.gif

Бях качил около 5 6 килограма и бях станал 79 сега съм си в нормите за мен свалих ги
Ледено_момиче
Единствения ми проблем е ,че аз съм Брукас фенка,а приятелката ми Лейтън фенка .Още не сме се избили де,ама всяка тайничко се опитва да накара другата да мине на нейно мнение,което е доста невъзможно.Е поне сме на едно мнение,че Брук и Пейтън трябва да си останат приятелки каквото и да се случи.
Май малко се отнесох.Стига ви толкава .

Ами,аз какво повечеда добавя...моята Brooke разказа всичко biggrin2.gif .

Обичкам те Наде smile.gif макар и Брукас пак си те обичам smile.gif
П.С.Пък аз ще си остана вечно Лейтънче 1eyeb[1].gif 0106[1].gif
PiToMeN
QUOTE(Brooke @ Apr 25 2006, 12:26 AM) *
....и предложих на най-добрата си приятелка...
....С приятелката ми дори си викаме на шега Brooke i Peyton...
....Единствения ми проблем е ,че аз съм Брукас фенка,а приятелката ми Лейтън фенка...

QUOTE("Angel_Of_Death")

....моята Brooke разказа всичко.

Обичкам те Наде, макар и Брукас пак си те обичам...

Абе вие двете нещо да не сте... ? 18.gif 18.gif 18.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(PiToMeN @ Apr 25 2006, 02:28 PM) *

Абе вие двете нещо да не сте... ? 18.gif 18.gif 18.gif

То момичето си го каза
QUOTE(Brooke @ Apr 24 2006, 11:26 PM) *

Малко като мания ми е вече,а и като има с кой да го обсъждам ми е още по-хубаво.

passifier.gif
~Bruk~
Мм а аз понеже много обичам да говоря(понякога дори прекалено много, но това е друг въпрос) и като си гледах ОТХ самичка и с никой не можех да говоря за него, а пък и малко хора знаеха кой е Чад wacko.gif И аз естествено с много приказване започнах да приканвам хораа 18.gif Успях да навия около 10 човека покрай мен и те още покрай тях 18.gif И аз честно казано много се зарадвах, защото в началото имаше коментари като: Бе къв е тоя филм дето си го изкопала dry.gif sad.gif Ама после всеки си върна думите назад 18.gif 10.gif
Ледено_момиче
Абе вие двете нещо да не сте... ?

Не че нещо,но т'ва беше супер грубо от твоя страна..!!!! angry.gif dsnc0033[1].gif
MAXXX
Една вечер си разглеждах торенти в Арената...и попаднах на постера, определено ми харесаха героите и реших да прочета за какво става дума. Влязох в ТV.com, там видях че филма се радва на добър рейтинг.
Определено ме грабна Брук 15.gif и така изгледах 1вия епизод...от там се почна и за месец изгледах всичко. Сега зарибих приятелката ми и тя изгледа всички ДВД-та 4.gif Определено доста неща и грешки (мой) видях във филма.Надявам се да не е 3-тия сезон само последен...
<Radost>
моята братовчедка ми препоръча да го гледам, каза ми, че е додта по-хубав от О.С. и е права.Откакто изгледах първата серия направо се влюбих във филма.Просто няма втори като него.Всичко е някак по-истинско в него, не мислите ли?
PiToMeN
QUOTE(Angel_Of_Death @ Apr 25 2006, 06:58 PM) *

Не че нещо,но т'ва беше супер грубо от твоя страна..!!!! angry.gif dsnc0033[1].gif

Обиди се ? Истината боли, знам ... 4.gif 4.gif 4.gif
Brooke
QUOTE(PiToMeN @ Apr 26 2006, 10:43 PM) *

QUOTE(Angel_Of_Death @ Apr 25 2006, 06:58 PM) *

Обиди се ? Истината боли, знам ... 4.gif 4.gif 4.gif

Истината боляла?Ти за какво говориш изобщо?нито ни познаваш,нито имаш представа какви сме,така че не ми обяснявай кое боли и кое не.Смятам да приключим с това глупаво заяждане и с оффтопика,тъй че мисли си каквото искаш и спри да правиш глупави коментари за хора,които дори не познаваш 14.gif
MAXXX
QUOTE(<Radost> @ Apr 26 2006, 07:59 PM) *

моята братовчедка ми препоръча да го гледам, каза ми, че е додта по-хубав от О.С. и е права.Откакто изгледах първата серия направо се влюбих във филма.Просто няма втори като него.Всичко е някак по-истинско в него, не мислите ли?

E до някъде е истинско, но има и доста неща... 14.gif , все пак всеки може да намери себе си във филма, лично аз съм някъв микс между най-кофти качествата на Лукас и Нейтън 15.gif , е старая се да не е така 16.gif
lucas&nathan
хаха!това беше интересно!рожих си се аз да търся филми с Чад wub.gif и попаднах на инфо за тоя сериал.и понеже стария комп беше мн стар и нямах място да си свалям сезоните запалих всички съученици да го гледат,само аз не можех!!беше ужасно!но после доиде и новия комп и ..........сещате се
Mar4eto
Ами във другия форум имаше един момент в който страшно много хора biggrin2.gif (Дара,Нели,Наси,Инчето,Вили...)
почнаха да слагат сигнатури на ОТН и аз все си казвах че ще издържа да не го гледам и него,обаче един ден зимната ваканция нямаше кво да правя и като ровех из датата го намерих и реших да сваля 1-2 епизода rolleyes.gif и понеже знаех горе-долу някои неща за филма-знаех отначало основно за Пейтън,Лукас,Хейли и Нейтън и мн се чудих коя е тая Брук 16.gif ,ама аз си мислех че отначало Нейтън ходи с Пейтън,обаче и Лукас ходи с Хейли и после си ги "сменят" 10.gif и още от 1 епизод се вманиачих,изгледах 1 и 2 сезон за няколко седмици rolleyes.gif
по едно време приятелите ми само ми викаха "Мария,аиде стига с тоя ОТН ,ама после зарибих още хора...въобще стана ОТН фенклуб biggrin2.gif
PiToMeN
Brooke, спокойно, не ме яж, не съм вкусен. Ще повърнеш после.
За пореден път се убедих, че някои хора хич нямат чувство за хумор...
пп; :|
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.