Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как започнахте да гледате ОТН?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
friends whit benefit
аз се зарибих по ОТХ от брат ми.Той гледаше серяла и като влизах в стаята му и все ОТХ гледаше.И загледах се в няколко серии от 5 сезон и ми стана супер интерено апък и видях колко готини батковци играят (Чад) И реших да си изтелгя вс.сезони и супер мн се зарибих....нямам тарпение да излезне 6 сезон worthy.gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif 4.gif
unbreakabl3
Една приятелка ми каза и като нямах какво друго да правя, реших да си го изтегля и супер много ми хареса.
elitu
2hi[1].gif Така значи моята история е следната:преди не знам колко време братовчедка ми ми каза че по Канал1 дават сериал с Чад Майкъл Мъри и че чела че е хубав.Тази година януари месец една моя съученичка и мн добра приятелка ми каза че го гледа по FoxLife.На шега реших да си сваля няколко серии и да го гледам и така докато се усетя за отрицателно време бях изгледала 4 сезона.Сега пак го гледам със сестра ми.Мн ми хареса филма.Сега се опитвам да накарам всеки който познавам да го гледат,защото този филм не е за изпускане.Със историята на героите,с изпитанията на който са подложени,със съветите на Уайти,с цитатите... 36_1_41.gif Та да не се увличам повече.

One Tree Hill - FoReVeR
ZuZka yeah
Най - добрият ми приятел ми каза за това филмче миналото лято, каза че няма да съжалявам ако си го дръпна, и аз така и направих, щото така или иначе беше лято имах мн време за губене, та така се превърна в един от любимите ми сериали ... smile.gif
Death.Queen
ами рових се в нета разбира се по чужди сайтове пълни с вирусчета , търсех си някакъв сериал свързан с тийнейджърите , а не бабешка сапунка , гледах няколко серии и ми допадна , смешен , пълен с интриги и сълзи , точно по моя вкус mrgreen[1].gif
Мая
От приятели бях чувала за сериала. Много често го коментираха и реших да видя защо постоянно им е на уста. Изтеглих си първите няколко епизода на 1-ви сезон и страшно ми хареса. За около месец изгледах четирите сезона, а сега нямам много време и запецнах на 3-ти епизод от 5-ти сезон biggrin2.gif Но ще се постарая бързо да изгледам останалите серии и да чакам 6-ти сезон blush.gif
moni_hs
Една приятелка ми каза по скайп да го гледам, защото бил много интересен mrgreen[1].gif Аз много се колебаех, но реших да изгледам първата серия щом толкова го хвалят. Като свърши ми се искаше да видя и другите и така просто се влюбих в този сериал! wub.gif rolleyes.gif
naley_
Около мен имаше много фенове,и такива,които гледат сериала,а на мен всъщност ми представляваше голям интерес да видя за какво става дума..И един ден едно момиче ми пише ,даде ми линк и каза:Тегли biggrin.gif
и аз така и така исках,та си го дръпнах и започнах да гледам biggrin.gifbiggrin.gif В последнствие ми стана любимия сериал 4.gif
$ Naley forever $
Моята история е такава-след като бях гледала филма ''A cinderella story'' с участието на Сhad Мichael Мurray,който много харесах. smile.gif Един ден случайно попаднах на ОТН по телевизията забелязах Сhad и реших да го загледам,хареса ми много направо се влюбих. wub.gif 2thum[1].gif И така се порових в интернет и си изтеглих филма,а сега не мога да се отлепя от компютъра! rolleyes.gif
tru
Това лято нямах какво да правя , бях чувала много за това сериалче от съученици и бях гледала няколко епизода по телевизията , но не ми беше направило впечетление. Реших да си изтегля няколко епизода наново ако ми хареса - хареса ми , ако не - не .. И така гледах , гледах и накрая се зарибих. : )
ralichka_21
Ами като почнаха да го дават по Фокса...нямаше какво да правя една вечер и гледах 3та серия и се зарибих..а това лято си дръпнах всички сезони и ги изгледах за 1 седмица.....
φριέηďşẅїТђβξήЄ₣і†
ами аз започнах да го гледам от една телевизиа 4есто го хващах и ведъж от 1 сериа се зарибих и от тогава за 2 седмици 5те сезона опраих rolleyes.gif biggrin2.gif
sar4etyyy
От клипче във youtube
@vessy@
здравейте!започнах да гледам този филм доста отдавна,съвсем случайно...нямаше какво да правя в къщи и реших да седна да погледам малко телевизия.Пуснах си канал едно и го даваха....загледах се в него и ми се стори супер инересен....следкато видях,че става думаи за баскетбол и тинейджарски истории ми стана още по интересен!понеже аз сум баскетболиска иии се захласнах по него....след това повлякох и още свой приятелки ии така стана че не пропускам и секънда от филма smile.gif и така сега с нетурпение чакам следващите серий на 6 сезон smile.gif
K1llerAngel
Едни приятели ме зарибиха *цензура*..викат ми глей ОТХ същия кът Ориндж Коунти е,и аз го свалих ко да права и ето ме :Д
FintiFlushka
Мм двама мой фр го гледаха .. ии само бях чувала за него,ноо нищоо друго - простоо едно име .. никфо впечатление ..
След това съвсем случайно попаднах на клипчета за Naley едно от първите ми любими ии мислех че е филм,попитах момичето,което беше направила клипа - запознахме се .. даде ми линк на всички сезони от 1 до 4 (тогава толкова бяха излезнали) .. ии така започнах .Още с първата серия сериала ме обзе ии почнах серия след серия .. Започнах само за него да говоря,да търса информация ии да не мога и ден без да го гледам .. плакала съм .. смяла съм се с сериала,стана част от живота ми.Изгледах първите четири сезона и 4 серии от пети сезон (толкова серии бяха излезли до тогава от пети сезон) за един месец ии половин седмица ги .. след това се почна чакането,на седмица по един епизод .. Свърши и пети сезон ии тогава дойде 3 месечната почивкаа до излиането на шести сезон,която беше много тежка нямаше какво да правя-само за отх четях .. дори почнах на ново всички сезони,ноо много неща помнех ии катоо пусках серията вече се сещах за какво се разказва и изгледах само първи сезон .. Сега вече излезнаха няколко серии от шести сезон на отх .. ии както очаквах перфектни .. заслужаваше си чакането .Винаги всичко ми е харесвало в сериалчето ии продължава да ме радва ..Обичамм гоооооооооооо !

Доста приятелкии запалих по сериалчето ии в момента те са големи почитателкии,но определено аз си оставам най-лудата фенка от тях ;]

А на всичките първата им реакция беше .. " Ъ сериал -некфа боза .. айде ше го гледам да видя кфо е " - цитат !
И накрая какво ''леле перфектен е .. " да ме разпитват кога ше излизат следващите серии,да им давам Промота,инфо за следващи серии и въобще за сериала като цяло .. tongue.gif
Dugko
3 сезон тъкмо излизаше, когато започнах да го гледам ... rolleyes.gif biggrin2.gif 10.gif
chadmurray_fenka
През зимата (2006) една приятелка ми каза, че по Канал 1 дават сериал с моят идол (Чад) и аз реших да го гледам. Първо не ми беше интересно, обаче го загледах. Изгледах 1-ви сезон и няколко месеца по-късно гледах няколко клипчета на ОТХ във vbox7 и от тогава полудях по ОТХ biggrin.gif. Започнах да го гледам април или май (2007). И така...сега не мога да се отърва от тоя сериал. Обаче го обожавам... tongue.gif wub.gif ОТХ 4ever...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.