ViruZzZ
Dec 31 2007, 17:32
Заради Софка
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
За нея 'сичко права
PANTAJALI
Jan 2 2008, 22:04
Аз търсих филми с участието на Чад Мъри и попаднах на OTH в IMDB.com Потърсих го в zamunda.com ,прочетох коментарите и реших да рискувам като си го изтегля.Още отначало ме заинтригува сюжета,впечатли ме актьорската игра и качествено подбраната музика освен тази специално написана за сериала,която ми се стори необикновено приятна.Съвсем скоро тотално се зарибих по всичко в него и за кратко време изгледах и четирите сезона .А и Чад е страшен сладур!!!
nelito0o0
Jan 2 2008, 22:14
Мииииииии преди около 2 години имах една приятелка от Раднево с която си пишехме в Скайп.. тя каза, че следи ОТХ и каза, че е много готин як и т.н. и каза да си го изтегля.. но интернета ми беше супер бавен

иии така и не можах.. около половин година след това най-добрата ми приятелка ходи в Гърция и като се върна каза, че имало някакъв супер готин сериал дето дават там.. ии вика нещу като"Уан Трий..." нещу си... и аз тогава(точно преди година

) бях с малко по бърз интернет ииии се реших и си дръпнах 1 сезон и след това всички останали..

И ги изгледах за супер бързо време..
l0v3`sk0tT
Jan 9 2008, 21:06
амиии бях страсшна фвнка на Чад и така докато си гледах негови снимки в нета видях една на сериала и реших да го потърся и да го гледам първия сезон го изгледах за един ден не съм спала докато не го изгледах стана ми мн интетересно после поспах и гледах 2-ри и т.н гледах 1-ви епизод преди около 2 години от 1 до 4 сезон съм ги гледала 2 пъти

мн ми харесва сериалчето
Novkov
Jan 10 2008, 12:17
От най-добрата ми приятелка

Тогава излизаха серии от третия сезон. Бях и на гости и имаше пуканки и ме нави да го гледаме

Като видях Софиа Буш се влюбих

И от тогава го следя
Physalis
Jan 14 2008, 13:36
Май аз съм единственият, който се е заребил по OTH от Канал 1.
После видях, че ги има в нета. По сериали не си падам много. Но наистина този сериал те грабва и изгледах 4 сезона за 2 седмици.
Ne7WoRK
Jan 21 2008, 17:19
Ем аз отначало хванах един епизод от 1-вия сезон по Foxlife май беше 1-вият епизод и ми хареса доста филмчето тогава си го изтеглих на компа и сега го гледам до 4-тият сезон сам на 1-ви епизод и ми е интересно какво ще стане по-нататака защото найстина много ми хареса тоя сериал и ще се надявам да има бая сезони за гледане ... ам след 5-тия сезон ще има ли 6-ти защото незнам ? ;(
sinflower
Jan 23 2008, 10:09
Аз разбрах за сериала от моя приятелка, която живее в чужбина. Това беше още през пролетта. Тя ми разказа че имало някакъв много хубав сериал 100 пъти по-добър от O.C. обаче на мен изобщо не ми се занимаваше да си го търся и да го свалям. После разбрах, че същия този сериал го дават по БНТ, но изобщо не ме впечатли името "Самотното дърво на хълма". И така докато един ден по време на учителската стачка нямах какво да прявя и реших да си изтегля този прословут сериал. И просто се влюбих. Изгледах четирите сезона за около месец
intention
Jan 26 2008, 23:34
Ами , Настоящата ми приятелка
( тогава все още не бяхме в такива отношения) ме зариби с този сериал
изтеглих си 1-вите няколко серии и страшно много се запалих и мн мн ми харесва!
The_Storm
Feb 3 2008, 13:31
Гледах първите три епизода по FoxLife, но тъй като не ми се чака по епизод на седмица си го изтеглих и сега вече съм на новите епизоди.
chaotic
Feb 4 2008, 12:43
Аз предполагам съм един от малкото хора, които следят сериала от самото му начало, т.е. вече пета година.

Видях, че го бяха качили в арената и някой беше писал, че е подобен на Orange County. Затова реших да си изтегля първите няколко епизода, които бяха излязли и ми стана много интересно. Така започнах да следя всяка седмица кога излиза новата серия и да я гледам. И не ми омръзна до ден днешен и продължавам да си го гледам. One Tree Hill е един от малкото наистина смислени сериали, от които можеш да научиш нещо, а не е просто губене на време и убиване на скуката.
Цитат(intention @ Jan 26 2008, 23:34)

Ами , Настоящата ми приятелка
( тогава все още не бяхме в такива отношения) ме зариби с този сериал
изтеглих си 1-вите няколко серии и страшно много се запалих и мн мн ми харесва!
все едно описа моята история
joo_92
Feb 11 2008, 19:42
Ми преди седмица - седмица и половина попаднах на някаква тема за ОТХ и гледам ,че го хвалят и викам дай да си сваля първи сезон и така се зарибих много и изгледах сичко за около седмица и половина и сега естествено чакам да излезе новата серия !
Аз се зарибих по сериала преди 4 години.Като случаино попаднах на него и като чух заглавието честно казано си помислих че не струва ама като видях първите няколко епизода и ..

. Беше любоф от пръф поглед
mimizz
Feb 16 2008, 22:16
Аз го изгледах на един дъх миналото лято, всичките четири сезона. Горе-долу две години го подминавах, въпреки че ми изглеждаше добре, главно защото нямах време, от работа, училище, приятеля и т.н. Но така се случи, че завърших, гаджето ми замина, и накрая от работа - вкъщи и обратното. И така реших една вечер да се разнообразя и свалих първи сезон....след три-четири дни вече го бях изгледала (почти не спях)...така бързо-бързо и втори сезон. В трети вече се усетих, че ако продължавам по същия начин, ще свърши много бързо и ще умра

и дадох на първа, но пак изгледах трети и четвърти сезон за по-малко от месец. И оттогава чакам все тоя 8 януари

за началото на пети сезон...
В общи линии - това е. Може би трябва да спомена, че преди това гледах "Вероника Марс" и много ми хареса, затова се спрях на ОТН, но се оказа още по-добро
Althaea
Feb 16 2008, 22:31
eL ме принуди с пистолет, опрян в слепоочието ми.
Хах, всъщност се случи така, че гледах първо епизод 1 от 5-ти сезон.
Бях убедена, че сериалът няма да ми хареса, защото не гледам такива неща принципно.
Но толкова се зарибих, че останах изненадана от себе си.
Изгледах за отрицателно време първите 4 сезона и определено мога да кажа, че сериалът е много добър.
Благодаря на Ели за настойчивостта. ;Р
meri_to
Mar 9 2008, 21:17
Ами зариби ме най-добрата ми приятелка... тя го гледаше нали и всеки ден ми обясняваше кво било станало колко бил готин филма... обаче бях много писимистично настроена.. и когато започна да излиза и 5тия сезон тя пак ми разказваше обаче аз толкова и я слушах... миналия месец бях болна и нямаше какво да правя и реших да видя за какво става въпрос... и за отрицателно време го изгледах и сега нямам търпение да излезе и 11 епизод... Възхищавам му се на филма... радвам се че са го създали...
Pearly_girl
Mar 11 2008, 21:52
Аз понеже много харесвам Чад и реших да го видя как се представя и в ОТХ и много ми хареса
Nornyana
Mar 15 2008, 20:50
Случайно попаднах на FoxLife един път но не се загледах но след време почнах да гледам и се зарибих свалих си сезоните и сега ми е любимият сериял,пък и от части прилича леко на части от моя живот
tedi27
Mar 17 2008, 21:47
ами...как започнах..значи то беше сравнително скоро ..скоро скоро - 4/5 месеца , когато почна сериала по Фокс Лайф , една фр ми вика почна един сериал, мн як по фокс лайф и като ми каза , че е с Чад аз веднага.Честно да си кажа доста преди да почна да го гледам , бях чувала за него , но дори не се бях замисляла да го свалям.Абе , сама се зарибих, само ми казаха , че участва Чадчо , аз мн го харесвах.Бях гледала Пепеляшката и Шантав петък , но до там,абе за него почнах да го гледам и сега ми е чесно казано малко неинтересен Лукас, най-голям фен съм на Нейли, то си и личи по аватара ми.

Сега много му кефя на сериала и нямам търпение да излезе новата серия.И аз като вас ги изгледах сезоните за 1-2 седмици.Бях фенка на О.С. , много голяма , но нищо в сравнение със сегашната ми лудост по ОТН.
Marissa Cooper
Mar 17 2008, 22:58
И при мен стана като засякох няколко серии по Фох Лайф и ми се стори интересен.Иначе преди това не можеше да става и дума да го гледам,мислих,че ще е някаква "помия"-честно казано,и най-много харесвах ОС(така си и остава все пак).После дръпнах първия сезон и ми стана интересно..Точно покрай сесията ми ставаше това и за около месец и половина изгледах четирите сезона
chdemirova
Mar 18 2008, 23:25
аз лично започнах да гледам сериала на шега, изтеглих си първия сезон и няколко вечери не спах докато после на един дъх не изгледах и всички останали сезони. първоначално видях информация за сериала в един форум в арена и оттам като прочетох няколко коментара се запалих..... ОТХ за мен е като един силен наркотик, не съм гледала нещо, което толкова много да ми въздейства като положителна енергия, да ме мотивира да свърша всичко за деня и да седна до сутринта да гледам.... има серии и моменти , които вече съм преглеждала сигурно по сто пъти, а може би и повече..... има цели пасажи, които знам наизуст на български и съответно на английски...... изобщо има моменти когато си мисля, че се побърквам, но като чета различини форуми по света относно феновете на ОТХ разбирам, че не само аз съм луднала по този сериал, а има и милиони други като мен дори и много, много по-вманиачени..... ако с този коментар мога да запаля друг човек да гледа сериала, то ще бъда щастлива да споделя това свое удоволствие
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Зарибих се заради 1 фр,той ми каза че бил як и ето ме ся

голямо фенче
lovely
Mar 22 2008, 17:25
хм, не помня писала ли съм в тази тема!! май не съм..та аз почнах да гледам сериала от скука, докато чаках да излезе серия на Ориндж Каунти,но след първата серия реших да видя още няколко и така се зарибих повече и от Ориндж
RafaPoiree
Mar 23 2008, 01:29
Един приятел ми го препоръча преди седмица,до сега не бях чувал за него.Даже по ТВ не бях гледал.И бях много предубеден щотот е 5 сезона и въобще не ми се захващаше да гледам.Но ето ме дседмица по късно съм по средата на втоси сезон.Рекорда ми е е 8 серии за един ден.
Трудно, дразнех се на всяка поредна тема във форума, която беше за ОТХ.Пробвах, за да видя на какво се дължи масовият интерес и не съжалявам.
{BrookeDavisForever}
Mar 25 2008, 16:31
Аз пък да си призная честноо една моя приятелка ми говореше винаги за този филм ииии чак взе да ми става тъпо..
И си мислех , че е УЖАС (МНОГО СЪМ БИЛА ТЪПА

) нО послее.. моята приятелка ме накара да си го изтегля и така серияя след серияя.. сезон след сезонн .. и сега съм луда по този сериял .. i LoVEe OTH... ! Във този филм играят най-яките хора на светааа !!! Всичкии са много готинии

ОсОбЕедноо София
Christina Scott
Mar 26 2008, 11:26
Започнах да го гледам преди около 1 месец.
С една приятелка се бяхме скарали много лошо(както Брук и Пейтън,но не по същата причина

)
Тогава друга моя приятелка ми каза:"Точно като Брук и Пейтън сте" Бях доста изненада от този факт.После ми каза да го гледам,но не я послушах защото не си падаХ по сериали.В последствие момчето което харесвам ми го препоръча и каза,че много ще ми хареса.От тогава си свалих първия сезон....и от 1 месец насам съм на 5 сезон и не спирам да го гледам
Tw3eTyTo0o
Apr 1 2008, 12:54
Аз почнах от скоро да го гледам ... преди месец някъде започнах нон-стоп да гледам! Толкова ми беше интересно и толкова се задълбочавах ... накратко влязох във филма.
А как стана така че да съм толкова филмирана... Една приятелка го гледаше от преди и всеки ден ни обесняваше как филма описвал нея и колко много го харесвала и гледах рисунките на Пейтън и си виках колко тъп филм може да е това! По принцип преди това бях много зарибена по Вероника Марс и търсех нещо подобно!
И веднъж гледахме в час от тела на един съученик от 5 сезон някоя си серия и ми стана интерестно. И така тръгна всичко .. изтеглих си епизодите и от тогава няма спиране!!!
haley_james_scott18
Apr 2 2008, 20:41
Ами аз започнах повреме на стачката на учителите защото най-добрата ми приятелка постоянно ми говореша за филма и опреличаваше всеки втори на Чад а и се оказа че имам албум с тях а и в форума на даскалото всеки втори е писал че е голям фен на OTH и реших да си изтегля една серийка от сървара ама изтеглихя някоя от 2 сезон и така и не я догледах оставих си я така в папката..и след около 10 дни гледах История за Пепеляшка и тотално се влюбих в Чад и реших да го изтегля и още с първата серия изках да гледам втората и после и следващата и такам..сега съм пълна откачалка на тема ОTH имам 9 плаката 2 тениски и зарибявам хората...дори се оказа че братовчедка ми която аз запалих по Уан Трий Хил има повече снимки от мен...
gan4e70oo
Apr 6 2008, 15:36
Миналата година май месец реших да започна да го гледам,разбира се, заради Чад...Бях го гледала в други филми и ми беше направил впечатление.Когато си изтеглих първи епизод не ми хареса особено,но си казах какво пък може да се окаже интересен и изгледах и втори и оттам нататък започнах да мисля как да се прибера по-рано вкъщи,за да гледам сериалчето.За една седмица изгледах и 4те сезона (падаше се седмица с четири почивни дни,които аз отдадох изцяло на него).Единственото,за което сега ме е яд пък и тогава е че започнах да го гледам доста късно.Сериала е божествен,нямало е серия, на която да ми е било скучно,да не говорим,че на повечето или съм плакала или съм се смяла с цялото си сърце.Хубаво е да има такива сериали като One Tree Hill

Покрай мен се зарибиха още 3-4 човека,така че допринасям за развитието на тоталната мания :Р
zlati20
Apr 6 2008, 17:29
Моят приятел ми заговори за този сериал...гледа6е го сезон след сезон накрая си го записа на ЦД-та, които изгледахме заедно

и от тогава-познаите...
ами в един друг форум за сериали ... доста се шумеше около ОТН и аз постоянно си казвах "Няма да си го тегля, не ми се занимава" и така една събота нямаше какво да правя и влезнах в папката на сериала, прочетох резюмето, видях снимки, заинтригува ме, но продължих да се инатя. После една приятелка ме поздрави по ЛС с песента на Хейли "Наlо" и ми разказа историята на Нейли, тогава вече реших, че няма смисъл да отлагам и го дръпнах ... и така всички излезли сезони съм ги гледала по 3 пъти ... и продължавам да си ги гледам ...
bloody_iv
Apr 7 2008, 13:04
Оооо аз почнах да гледам сериалчето преди повече от 3 години,когато бяха излезли само 1 и тамън беше излязъл 2 сезон.А попринцип го срещнах в Замундата, докато разглеждах сериалчетата и тогава попаднах на него.Като видях на снимката кой еграе(Чад Майкъл Мъри)и си казах,че би трябвало да е интересен и си го свалих.От този момент,мога да ви кажа, че не съм спирала да го гледам!Гледам го вече 3,че и повече години,нон стоп(прегледала съм всеки сезон по 10 пъти сегурно вече)знам го наизуст,както се вика, и никога няма да ми омръзне!Този сериал ми преобърна преспективата за живота,промени ме коренно и честно да ви кажа почти всеки ден зарибявам някой от околните ми и всички накрая се вайкат как не са го гледали и по-рано!Така че мога само да ви помоля да зарибявате колкото се може повече хора,защото си струва.
bquick
Apr 16 2008, 09:45
Ми на мене от отдавна ми говорят за тоя филм. Започнах да го гледам едва преди 1 месец главно, защото има баскетбол в него. В последствие обаче си ми хареса самия филм. Много се запалих по него и даже първия сезон го изгледах само за 3 дни. Сега съм на 4 сезон 16 епизод и продължавам да си го гледам. Стана ми любим сериал, супер е!
daisy_91
Apr 16 2008, 10:08
ами преди почти две години една приятелка , която много харесваше Чад ме попита как се превежда ОТХ и последва голяма главоблъсканица от моя страна

така реших, че дори само, за да мога да вникна в смисъла на заглавието трябва да го гледам ( споменх ли че не предполагах, че става дума за сериал

) така се оказах по средата на първи епизод... а днес по средата на пети сезон и то с така желаният отговор на въпроса от началото
fenkanabrooke
Apr 16 2008, 13:16
Аз започнах да гледам филма миналата година пролетта.Една моя съученичка непрекъснато говореше колко е хубав този сериял и как няма друг като него. Други пък коментиреха как са превели БНТ името му.Казвам ви тогава си поднах от смях и реших,че няма да гледам този филм.Но веднъж, когато нямаше какво да правя и ми беше скучно се сетих какво ми беше разказвала моята съученичка.Дръпнах първия сезон и го изгледах на един дъх.После изгледах и останалите.ОТН се превърна в любимия ми сериял.И преди сам била фенка на много серияли, но никога не са ми били такава мания.
secretk
Apr 16 2008, 13:21
Аз започнaх дa го гледaм преди 2 месецa някъде, понеже сa в застой всички остaнaли сериaли, които гледaм. Еднa колежкa беше споменaлa, че го гледa, после хвaнaх еднa серия по Фокс лaйв и реших дa си свaля серии дa го гледaм, хaресa ми и изгледaх всички нaлични серии(до 5 сезон 7 епизод) за около седмицa и половинa и ми хaресa
AirHos7ess
Apr 16 2008, 15:07
ами започнах от скоро, когато го пуснаха по FOXlife, хареса ми и почнах да тегял серийте от 5ти сезон!
gotinatakuma
Apr 25 2008, 15:33
Mr. Winchester
Apr 27 2008, 09:17
Само да кажа, че OTH не го дават по FOX, а по CW

аз започнах да гледам ОТХ когато видях в нета, колко хора имаше с аватари и подписи на които пишеше ОТХ, One tree hill и тн.И написах в замунда ONE TREE HILL и ми стана интересно, а това беше 2006-та...
nelito_91
Apr 27 2008, 18:31
Аз първо видях един епизод по фокс лайф (епизода, в който дрогират Пейтън) и ми стана много интересно. Реших да си изтегля сериите и така започнах да го гледам. Гледах по няколко серии на ден и ги изгледах всичките за околи месец
Цитат(Mr. Winchester @ Apr 27 2008, 10:17)

Само да кажа, че OTH не го дават по FOX, а по CW

Става въпрос за фокс лайф, а не американската телевизия фокс
-eclipse-
May 11 2008, 12:28
Гледах филма "История за пепеляшка" и много ми харесаха актьорите, затова почнах да търся филми, в които участват Чад и Хилари.
Така попаднах на One Tree Hill и тъй като бях слушала много за сериалчето, реших да си го дръпна. Вече от една година сигурно го следя "))
peyton_lucas_brooke
May 11 2008, 13:40
Еми аз миналата година декември някаде започнах да го гледам по Фокс Лайф и видях,че и по Канал 1 го дават и неможех дс чакам по 1 седмица на епизод и си ги свалих всички сезони..
welinity
May 19 2008, 23:07
Гледах примиерния първи епизод по foxlife преди време и бях решила, че ще е интересно. тъй като не гледам филми и сериали по телевизията, защото ме дразнят рекламите, изчаквах повече от половин година да се наканя и да спра да гледам това което бях си свали, за да го докарам до ОТХ. Съвсем на скоро изгледах и 4-те сезона, почти на екс, за няма и 10 дни... почувствах се толкова погълната от сериала... и как няма - аз почти живеех с тях. Че така де, като цяло не ми е първия сериал, който да ме зариби така яко, но определено в този има някакъв особен чар. Ще ми се никога да не свършва и всеки ден да излиза нова серия...
mixmaxshow
Jun 3 2008, 19:06
Ами аз гледах първи епизод по Канал 1 и видях че в него има много баскетбол,което ми хареса.И отгова започнах да го гледам.Дори не съм и предполагал че ще знам сега точно какво се случва във всяка една серия и дори да помня реплики дори и без да съм се трудил да ги запомна!
or1g1nal
Jun 13 2008, 14:25
Ами една моя фр постояно ми разправяше колко як бил този сериал, а аз си мислех че е поредната тъпотия. После разбрах , че във филма участва Чад и реших да гледам първия епизод само заради него и от тогава просто не мога да спра да го гледам, не само заради Чад ами и заради всички др, просто филма е страхотен
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.