rossytriff
Mar 16 2007, 19:52
Аз пък се 4удех какво да гледам в 3 сутринта. Докато прехвърлях каналите попаднах на tv7 там даваха 1 серия (бях пропуснала само 10мин). На следва6ия ден потърсих инфо и така запо4нах да свалям серии от нета. За три седмици изгледах всички серии. Сега с огромно нетърпение о4аквам всяка следваща серия.
pussy^^
Mar 18 2007, 17:29
hristin4e
Mar 22 2007, 14:11
lady_iz
Mar 30 2007, 16:03
Миналото лято по време на паузата между 1 и 2 сезон на Prison Break нямаше какво да гледам и братът на мъжът ми ми даде 1 и 2 сезон.Изгледах го на един дъх
vasinka_{P}
Apr 3 2007, 03:44
Преди около 2 години бях изгледала 1 сезон теглих си го от нета. Скоро преди 6-7 месеца почнах да гледам и другите серии и сега го следя с голям интерес
denniza
Apr 3 2007, 11:15
Ами една приятелка много ми говори за сериалчето.Накрая ми писна да я слушам и реших да го гледам.Направо ме грабна от самото начало.Изгледах го на един дъх и сега нямам търпение за още.Сега аз съм тази дето досажда на приятелите си да го гледат.
Ами в училище и в компанията на мой приятели започна много да се говори за ОТН ,че е много хубав и свеж сериал и накрая реших и аз да си изтегля епизоди и още в началото ме грабна и много се запалих
Snejito
Apr 26 2007, 08:35
ми един френд ми спомена за сериала и каза че Chad Michael Murray участва и реших да го гледам
значи един ден брат ми теглеше от интернет сезоните и сериите на One Tree Hill само,че той него гледаше в никакъв случай бих казала имаше едно момиче на име Кики и той уж я харесваше и тя гледаше сериала и той и ги записваше честно казано на мен тогава неми направи впечатление мислех че някаква тъпня .Но един ден както си седях пред компютъра и ми беше адски спекло скучно и просто си изтеглих първи сезон на One Tree Hill и повярвайте обикнах този сериал любим мие и така изтеглих си всички сезони и го изгледах сега чакам сезон 4 епизод 18 да излезе и адски се вълнувам какво ще стане защото това е много готин сериал и мие страшно много любим

мойте любимци са Лукас ,Пейтън,Брук,Хейли,Нейт
искам да кажа че това велик сериал и питах се дали ще има 5 сезон

надявам се да има поне .
Не съжалявам че съм гледала този сериал той е супер стана част от мен луда по него
nadora
May 15 2007, 09:53
еми много слу4аино един сасет ми каза (по то4но ми се оплака )4е дъщеря му гледала един сериал до 3 чеса вечерта и аз го попитах кой е този сериал и той на следващата вечер ми донесе два DVD диска с 1 сезон и аз за 2 дена го изгледах и се зарибих и за около 5-6 дена ги изгледах и ся съм голяма фенка
toto_1
May 16 2007, 10:33
Бях слушал доста за този филм,колко бил хубав,общто взето доста хвалби най-вече от Сънувам

.И така реших се да почна да го гледам и ми хареса мн,всъщност ощте сам на 2 сезон но когато имам време го гледам с удоволствие.И така "виновника" за това да гледам ОТН е Сънувам

One big thanks
Miss_Duff
May 17 2007, 18:04
Ами..едни съученички ми казваха колко бил готин..Регнах се в едно форумче и там имаше доста фенове..И така..-реших се,но не беше лесно.Първо си свалях поотделно сериите,но после реших целите сезони от 3амунда-та..И то тва с моя нет става за...4-5 дни...
и така..Мн се запалих,сериала е ... невероятен.И изобщо не може да се сравнява с The o.c.!! :]~
::Brooke::Davis::
May 23 2007, 14:16
Ми аз започнах през юли 2006г.. Тогава бях полудяла по Чад и реших да гледам всички филми , в които участва. Така попаднах на One Tree Hill. Първите няколко епизода ги гледах само заради Чад , но след това страшно много се запалих , изтеглих си всички сезони , изгледах ги за много кратко време , щях да полудея докато започне 4-ти сезон.Сега си чакам 19еп. Просто сериала е върха, няма друг такъв!!!
HEAVEN
May 27 2007, 20:46
Aз пък си гледах разни баскетболни клипчета в датата...и попаднаь на момент от първи сезон как играят баскет и видях че е от филм и си изтеглих само 1 епизод и после си изтеглих и останалие.А някои знае ли колко епизода е сериала?а и моя любимец като го видяь как да пропусна /.////......Просто сериалчето зарибява няма др.такъв O.C. пасти да яде
kelly_93
May 28 2007, 22:51
Ето как започна всичко....Тъкмо беше излязъл филма "История за Пепеляшка" и когато видях Чад напраово се влюбих в него ( тогава го видях не точно за първи път,но за ПЪРви път ме впечатли).Започнах да гледам всички филми,в които участва докато не разбрах че е станал известен именно със серияла OTH!Но за жалост нищо незнаех за серияла!И така след може би 1г. както си разглеждах програмата и видях съвсем случайно,че по Канал 1 започва нов сериял и когао разбрах,че Чад участва нямаше как да не започна да го гледам...
last_unicorn
May 29 2007, 16:30
ами бяха ми казвали, че е хубав, имах нужда от малко разсейване покрай изпитите и понеже го има на сървъра... бях почти сигурна че ще ми хареса и бях права
гледам го от миналата седмица и съм до средата на втори сезон, нямам търпение да видя какво става нататък...
Pavcelot
May 31 2007, 19:35
Исках да почна да гледам някакав сериал, до момента бях гледал само Prison Break. И сестрата на един приятел си беше дръпнала първите 2 сезона и си викам айде ще го пробвам. Трябва да си призная, че след първите 3-4 серии ми се стори много тъп и банален и спрях да го гледам. След известно време обаче се насилих да гледам още някоя серия и така ми стана любимия сериал. Наскоро започнах да го гледам за 2-ри път и вече отново съм на 2-ри сезон. Харесват ми героите в него, харесва ми музиката, обстановката. Бил съм в америка и сериалчето ми напомня добрите страни на тази страна

.
Ами аз започнах да го следя на морето вуйна ми много харесва този сериала и го гледаше отначало ми беше доста скучен но в един от едните ми беше лошо и неможеше да ходим на плаж и от скука започнах да го гледам обаче от 1 епизод на 1 сезон и останах очаровано от сериала естесствено пръв ми направи впечатление Нейтън и Чад .Чад го бях гледала и в дрпуг филм и с течение на времето ми стана любимия
Като гледах История за Пепеляшка Чад много ме впечатли и реших да видя в какви филми играе и видях че участва във ОТХ,потърсих инфо и ми се стори интересен и почнах да го дърпам,а сериала ене само интересен тоj е велик!ОТХ The Best!
*BringMeToLife*
Jul 2 2007, 09:42
Цитат(Lileto @ Apr 3 2007, 21:57)

Ами в училище и в компанията на мой приятели започна много да се говори за ОТН ,че е много хубав и свеж сериал и накрая реших и аз да си изтегля епизоди и още в началото ме грабна и много се запалих

Същото ! Само,че в нашето ftp си го имаше и можех да го гледам online.Сериала беше излязал до 4ти сезон-10 епизод май..И за 1 седмица изгледах всичките 4 сезона..после дойде 11 епизод и между интервалите от време докато чакам следващия епизод го гледах по още 1 път..и така гледала съм ОТХ 5 пъти .. ако не и повече.По едно време даже неможех да спя от нетърпение да се съмне и да гледам следващите епизоди

Сега лятната ваканция по още 5 пъти

LOVE 0NE TREE HILL
ladysunshine
Jul 17 2007, 07:53
Ами аз бях чувала за сериала, че е готин и знаех, че Чад играе и като го пуснаха по бнт, реших да си изтегля вс сезони. И така ги изтеглих, но не започнах да ги гледам, а дадох на една френдка да ги гледа (мм и това е brooke_scott). Та тъй тя ги изгледа и мн ме зариби , защото ми
разказваше разни неща за филмчето. И тая година (2007) нз кои месец започнах да го гледам и общо взето изгледах сезоните един след друг
mimetyyy
Jul 30 2007, 00:22
Ами аз се влюбих в Чад в A Cindarella Story

след това започнах да се ровя за негови снимки и случайно попаднах на една снимка с останалите от сериала и реших че задължително трябва да го изгледам.Тогава с една моя приятелка си изтеглихме 1 сезон....и сега сме много зарибени- какво да се прави!
borislava
Aug 14 2007, 20:03
търсих един ден снимки на чад и попаднах на една снимка на чад с джеймс , прочетох за сериала , после го гледах по бнт и сега си го тегля от интернет
black1wolf
Aug 14 2007, 22:36
Ами аз си търсех тогава един филм и случайно попаднах на ОТН.Прегледах съдержанието и истеглих го и ми хареса много.Тфа е ...
acm_pippo
Aug 24 2007, 20:09
Преди година във форума на O.C., имаше тема за подобни сериали и там попаднах на One Tree Hill. Дръпнах си 1 серия,после 2 и така...
♥Didito♥
Aug 25 2007, 11:35
Ами аз много харесвах 4ад от Историята на Пепеляшка и една моя проятелка ми каза,4ад у4аства в един сериал и аз запо4нах да го гледам,но сега определено не съм фенка на 4ад.
PoLiTy'
Aug 25 2007, 14:47
Случайно го намерих в локалните ни сървари преди ..... може би година и повече.Много се запалих да го гледам и стигнах някъде до края на 2-ри сезон и после не знам защо спрях да го гледам.
Първо го гледах по канал1.Запалих се по тоя сериал,но тогава нямах още интернет и нямаше от къде да си го изтегля.Е,сега наваксвам,стигнала съм до третата серия на третия сезон.
nemios
Sep 27 2007, 14:51
Моята история е много близка до тази на останалите. Приятелката ми ми беше казвала за този сериал и знам, че го гледаше по една време денонощно и като я попитах в скайп кво прави казваше че гледа ОТН. Аз не проявявах голям интерес, докато не видях, че дават сериала по Канал 1 и реших че наистина си заслужава и сериала просто ме омагьоса....
mixmaxshow
Sep 27 2007, 16:55
Ами аз честно да ви кажа първо гледах сериала по БНТ и от там ми хареса много.Така че започнах да си го свалям от замундата и накрая така ми беше гадно че свършва 4 сезон и сега с нятърпение го гледам.
PayAtt
Sep 29 2007, 11:46
Ами докато съм с приятели съм чувал името One Tree Hill. В началото си помислих, че е нещо като OC, а мнението ми за такива сериали не е никак добро. Бях решил да не го гледам, но ми направи впечатление, че доста често се споменава това име и се рекох да му хвърля едно око. Свалих няколко епизода и мисля, че след около първите 5-10 минути на първия епизод вече ме беше хванал интереса
Странно е, но никога не си бях мислил, че един сериал би могъл да ме накара да се замисля за толкова много неща. Лично за себе си мога да кажа, че откакто гледам One Tree Hill имам и по-различен поглед над хората около мен. И до някъде не съм гадняра, който по-принцип съм. Дори не знам какво ме тласка да се старая да бъда по-добър с хората около мен. Много примери може да вземете от героите в този сериал. Всеки от нас трябва да открива себе си в някой от тези герои. И всеки би трябвало докато гледа да се постави на мястото на този герой и да си помисли какво би направил на негово място и какво би направил, ако това му се случи в истинския живот.
One Tree Hill ме променя към по-добро! Ето пиша във форум населен 90% с момичета
Всички сериали, които гледах бяха в почивка, а беше Коледната ваканция....чудих се какво да си намеря да гледам и сестра ми ми каза, че е чела за този сериал и според много хора бил много интересен..а и тогава бяха излезнали вече 3 сезона, така че имаше да си гледам 
гледах 1-ви епизод, после 2-ри, 3-ти...и така за 10 дена изгледах 3-те сезона и почнах да следя 4-тия, който тогава излизаше
и сега естествено е един от любимите ми сериали
LockedHeart
Oct 2 2007, 09:25
Всичките ми приятелки го прехвалиха. Най-накрая не издържах и реших да видя какво му е чак толкова страхотното. В крайна сметка се оказаха прави и аз станах по-заклета фенка и от двете
Кога го гледах? Най-вероятно 4 сезон е бил в началото, защото когато излезе до средата, вече бях изгледала първите три.
racheL_gattIna
Oct 6 2007, 09:29
Ами аз научих за сериалчето още от нета и ми се стори яко и си свалих изгледах 1 сезон и яко му се накефих дедазнам много по разлицен е от останалите и веднага ме грабна.Това се случи точно Коледната ваканция бях болна и нямаше какво да правя и реших да пусна да го видя понеже бях привлецена от актъорския състав и сюзета.А пък и приятелките мчи много го прехваляваха така реших да го видя и повярвайте не съм мислела че ще ми стане най-любимия сериал и ще ме грабне.
sophia_chad_fenka
Oct 18 2007, 19:53
Еми начи беше точно вечерта преди ден дена ми и няше ко да прая и попаднах на ено яко филмче по Канал 1 (тфа беше ОТХ , тогава незнаех де) и така разбрах как се казва как е на Англииски и реших да си дръпна целия сезон.И от там мн се запалих покраи мен еи брат ми и така 2,3,4 сезон ги изгледахем и так ся с нетърпение чакаме 5
LinuxChild
Oct 19 2007, 08:53
хм ами беше преди доста време...тогава бях нещо като пристрастена към една игра и я играех постоянно...наистина постоянно (стиганах до там, че не спях почти) и реших да спра като си променя операционната система (сложих си Linux) тъй като на линукс не можеше да се играе тази игра, трябваше да си намеря с нещо да се разсейвам. Така си свалих първата серия и ми хареса много

пък и ми беше забавно, защото и други хора от класа ми го гледаха по онова време и го обсъждахме в училище
Здравейте

Първата серия от сериала гледах вчера.....Истината е,че до преди една седмица не бях чувала за този сериал.Един ден както си се ровех из нета и съвсем случайно попаднах на снимка на Чад Майкъл Мъри.Сетих се,че съм го гледала в "Къща от восък".Свалих няколко негови снимки и понеже е много готин и адски много ме кефи си сложих негова снимка като аватар на скайпа.Като го видя,една приятелка ми каза за филма "Пепеляшка",и че Чад участва там...Гледах филма и още повече се запалих.Една друга приятелка ми каза за този форум и за сериала.Аз влязох,регнах се,прочетох няколко теми.....и просто реших,че на всяка цена трябва да гледам този сериал.Свалих си снощи 1 сезон и гледах първите серии.Изобщо не съжалявам.Супер много ми харесва и съм сигурна,че ще изгледам всички сезони

Много се зарибих
аз гледах Cinderella-та с Чад и понеже адски прилича на едно момче дето мн харесвам и си потърсих други филми с него, после се пристрастих и към сериала
NeLyTka
Nov 5 2007, 14:26
ами аз мразя сериали, този и 4400 може би ще си останат единсвтените сериали, които някога съм гледала. Та една приятелка почти на сила ми пусна 1ви епизод, първи сезон - доста отдавна беше ... после с нея съм гледала по 1 серия от 1 и 2ри и накрая не можех да изляза от тях и я карах да ми пуска някои серии дори по 2 пъти .
Gossip Girl
Nov 11 2007, 02:17
Цитат(petq_nikol8510 @ Nov 11 2007, 02:10)

Az zapo4nah da gledam seriala prez lqtoto.Mnogo mi haresva6e gledah go zaradi Chat v na4aloto no posle se vlubih vwv vsi4ki.Seriala e hubav za6toto ima smisal v nego moje6 da si dade6 otgovori na mnogo vaprosi kakto i da si zadade6 mnogo vaprosi za jivota.

Volb6te seriala e super.az izgledah trite sezona za po malko ot mesec.

I sega po4vam 4 sezon .

Първо, добре дошла.
Второ:
Пише се на кирилица!Сори за оффтопика.
^HiLaRy_DuFF
Nov 24 2007, 13:07
Първо гледах A Cinderella Story и оттогава много се запалих по Хилари и Чад.Аз имам една мания да събирам картинки на компа и разбира се почнах и на тях да събирам и както се рових в сайтове видях някакви на Чад от ОТН,обаче не им предадох голямо значение само прочетох че играе в някакъв сериал.В училище аз и моите приятелки следяхме The O.C. и аз им казах,че Чад играе в някакъв сериал и едната ми приятелка каза,че е гледала първата серия и не й била много интересна и аз добре не се хванах да го гледам.Спомням си че се бях разболяла и цяла седмица стоях в нас и се чудих какво да правя и какво да гледам.Както се рових един ден в FTP-то видях,че го има и беше качен до 3 сезон по средата и аз си викам айде ще го видим.Но аз така се зарибих че за 2-3 дена го изгледах и като се върнах на даскало казах на всички за него.Просто тогава то и сега,но особено тогава само ОТН дишах.Това е единственото нещо,по което съм се вманиачавала за толкова време.Всеки,който ме познава просто знае как съм,а за Нейтън и Хейли няма да пиша защото там нямам спиране.
Jason_Pain
Nov 24 2007, 14:26
Една приятелка много време ме убеждаваше да го гледам с предтекст, че има баскетбол в него. Но незнайно защо все не можех да се навия да гледам цял СЕРИАЛ

Имах много за учене когато тръгнах да гледам и вероятно затова съм започнал

Иначе после е ясно: след третата серия просто знаеш, че не можеш да спреш, но не признаваш, че си зависим

(точно като с дрогата).
kikoliko
Dec 5 2007, 23:43
здрасти на всички аз гледам OTH от бая време но не знаех за сайта много готин сериал от парвата серия още ми хареса изгледах всички епизоди до сега за точно 3 или някаде там дена не сам спал само сам гледал

и много се радвам че намерих форум и изобщо саита на OTH с нетарпение чакам новите серий на OTH.Така сега относно темата от един мой приятел разбрах за филма тои ми го препорача каза че няма да сажелявам и му повярвах и така се запознах с суперският сериал.
n3v3r4o
Dec 6 2007, 01:00
С риск да ме погнат всички Фенове на ОТH.
Как може да го гледате тва

??
П.П. Просто забелязах ,че няма АнтиФенове ,а пък на мен не ми харесва... И така...
Gossip_Girl
Dec 7 2007, 10:44
Ами как започнах както знаете ОТХ преди да тръгне по К1 много малко хора го знаеха.Дори аз мислех че е нещо глупаво .Започнах да го гледам уж на шега и много ми хареса.И така първа втори серия докато изгледах целия 1 и 2 сезон и така ми стана любим.
echelon@heart
Dec 7 2007, 19:02
Гледах първата серия на първия сезон по FOX life и моментално се запалих.Дръпнах си втори сезон и го изгледах за отрицателно време.Сега съм в средата на трети.
Koceto9
Dec 27 2007, 19:10
Мен сестра ми ме зариби !
Zorfitoo0
Dec 30 2007, 14:54
Една моя приятелка започна да говори в училище за сериала и аз много се заинтригувах! Всеки ден разговаряха с още едно момиче за филмчето, но тъй като аз не го бях гледала нищо не схващах. И един ден реших да си изгегля първи епизод! Много ми хареса и след 4 най-много 5 дни приключих с 1 сезон. Това беше много скоро, защото аз сега съм на втори.
![1sad[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1sad[1].gif)
Ем гледам по около 4-5 серийки на ден. Можете ли да си представите, а??? Е, аз ставам. Отивам да гледкам поредната серийка!
men sa6to sestra mi me zaribi!iskam da pipitam dali vsa6tost aktiorite znaqt za tozi sait! v amerika te davat imeilite si za po4itatli imali takova ne6to i v balgariq?!
Onlyshits
Dec 31 2007, 17:31
не съм почвал
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.