milen4eto
Sep 24 2006, 21:05
Ами всъщтност мен една моя приятелка ме зариби по Чад Мъри и от там по сериала. И така почнах да гледам секи ден по една - две серии...Толкова се пристрастих към тва сериалче, че нямам думи!
{`BrukaS`}
Sep 30 2006, 23:17
Еми мен пък CiNdEreLLa -ка ме зариби

за което ще я

между другото,понеже вече тотално се филмирах и прекарвам доста часове пред компа
![121[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/121[1].gif)
...базикам се естествено,направо ще я разцелувамммм
![0106[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0106[1].gif)
.Хубу,че беше тя да ме просвети,иначе щях още да си гледкам "Оранжевата Долина"
![2084[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2084[1].gif)
Няма по-яко сериалче от ОТХ ,с по-яки герои ,с по-яка музика,с по-яки мисли...абе всичко му е на 6...мм...даже +
![4part[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/4part[1].gif)
Айде,наздраве по случая
Tutor_Girl
Oct 18 2006, 22:05
Ами най-добрта ами приятелка ме зариби по него(както прави и със други сериали) Аз отдавна съм си фенка на Чад и реших да го гледам
DeSeRt^RoSe
Oct 20 2006, 21:51
Аз се запалих по oth през пролета от фен саита на the o.c. там имаше тема сериали подобни на o.c. и на мен първоначално не ми хареса

обаче няколко дни след това си викам що пък да не си го сваля и така направих и от тогава убожавам one tree hill просто ми е като наркотик.Понякога съм гледала по 5 епизода в един ден
brooke'n'lucas
Oct 21 2006, 13:30
Ами като гледах “A Cinderella story” и “Шантав петък” станах голяма фенка на Чад.И един ден му четох биографията и видях че участва в някакъв сериал “One Tree Hill”.
Обаче си казах...що ще го гледам тоя сериал.След няколко дни влязах в един форум на ОТХ и видях че всички са писали неща от сорта на “най-готиния сериал”...Изтеглих си първата серия и напрао зяпнах.

После и втората, и третата...и тъй за 2 дена и половина изгледах първия сезон.Първия ден седях до три-четири часа само и само да си изгледам ОТХ.Така изгледах трите сезона за около седмица.Не можеш да се отделя от компа...
{HoNeY}
Oct 23 2006, 16:05
Една от най-добрите ми приятелки - Марги (Summer се пише във форума) ме запали и до ден днешен съм й благодарна.
(brooke'n'lucas @ Oct 21 2006, 14:30)

Ами като гледах “A Cinderella story” и “Шантав петък” станах голяма фенка на Чад.И един ден му четох биографията и видях че участва в някакъв сериал “One Tree Hill”.
въййййй, и аз тъй

ама се бавих доста докато започна да гледам ОТН. въобще бях много захлюпено и не си бях търсил сериала никъде. добре, че случайно попаднах на него. Ама аз си му бях фен още преди да започна да го гледам...защо ли
({`BrukaS`} @ Sep 30 2006, 23:17)

Еми мен пък CiNdEreLLa -ка ме зариби

за което ще я

между другото,понеже вече тотално се филмирах и прекарвам доста часове пред компа
![121[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/121[1].gif)
...базикам се естествено,направо ще я разцелувамммм
![0106[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0106[1].gif)
.Хубу,че беше тя да ме просвети,иначе щях още да си гледкам "Оранжевата Долина"
![2084[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2084[1].gif)
Няма по-яко сериалче от ОТХ ,с по-яки герои ,с по-яка музика,с по-яки мисли...абе всичко му е на 6...мм...даже +
![4part[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/4part[1].gif)
Айде,наздраве по случая
![4bira[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/4bira[1].gif)
ХЕхе раче и мен CiNdEreLLa`` ме зариби ..

за което мерсии
Dead_man
Nov 6 2006, 19:13
kalin4eto_
Nov 11 2006, 10:37
Ами един страхотен приятел

Мога да кажа един от най - добрите ми приятели

Страшно много говореше за него.. Каза ми да си го изтегля и да си го гледам и ме зариби

И сега всеки ден си мисля какво ли ще стане нататък...
Syleena
Nov 12 2006, 15:53
ами всички които са го гледали са ми казвали че е мн як и че е мн по як от Orange County,а аз преди го гледах...и наскоро чаках новия епизод на grey's anatomy и нямах кво да гледам и реших да почна от 1ви сезон както си му е реда..и така за 2 седмици вече съм към края на 2ри сезон

))) и сам мн мн happy че почнах да го гледам щото сериала няма грешка
BrOOke&LuCaS
Nov 17 2006, 19:09
Ами аз преди 2 или 3 годни не помня вече се натъкнах на снимка на Чад от сериала...и понеже той ми е любимият актьор реших да видя какво е това One Tree Hill. Отначалото си мислих че е филм но после видях че е сериал и реших да не го гледам, но в началото на тази година отново попаднах на снимка и си изтеглих 1 епизод! Като го изгледах бях просто зашеметена и така изгледах и трите сезона
(Nasi @ Dec 14 2005, 15:27)

Как решихте да гледате сериала, кога гледхате първи епизод?
Какви ви бяха първите впечатления?

Ами аз започнах да го гледам средата на лятото. Търсих си някакъв нов сериал, който да гледам (щото Приятели ги гледам от няколко години и исках малко разнообразие) и влезнах в торентите на един сайт и избрах само "ТВ-епизоди" и там прегледах различни сериали и описанието на ОТХ най- ми хареса. Изтеглих си само първите три епизода и ги изгледах наведнъж и страшно много ми хареса и исках да разбера какво става нататък и така изгледах 3-те сезона за около месец-два
Nathan & Haley fenka
Nov 17 2006, 22:38
Ами аз гледах О.С и Lost и като свършиха юни месец се чудех какво да гледам. Започнах да си търся някакви фороми за тези филми, обаче постоянно срещах реклама на One Tree Hill гледайте го нищо не струва О.С в сравнение с One Tree Hill няма да съжалявате. Един ден влизам в сайта на моя интернет доставчик и виждам и трите сезона, реших да изтегля първи сезон и ако ми хареса да изтегла и другите, още на половината на първи епизод започнах да тегля втори и трети сезон. Цяло лято съм ги гледала без прекъсване, свършва 3 сезон и започвам отново 1 сезон.
ОБОЖАВАМ ГО ТОВА СЕРИАЛЧЕ.
Обичам всичко в него-героите, актьорите, историята на филма, музиката всичко. И разбира се моите любимци
Naley
KnoppiX
Nov 23 2006, 01:17
Гледах 1х1 преди 3 дни

Сега чакам с нетърпение да гледам 4х8 ;]
LoveOneBoy
Nov 27 2006, 20:47
Бях на даскало и си говорихме за филми и един мой съученик ми го написа на едно листче,което пуснах в раницата и около седмица седя там

После си подреждах чантата,намерих го и така..
^mileto^
Nov 27 2006, 21:54
Аз и аз много бях чувала за ОТХ, но все не можех да се наканя да почна да го гледам.Преди 2 седмици гледах 1 епизод по Канал 1, хареса ми и изгледах всички сезони и серии, които са излезли до сега!!!!
FresSsh_lady
Nov 28 2006, 20:30
Всичко започна в понеделник когато започна първаат серия по канал едно и изгледах първата ио втората серия хареси ми ацки много и не можех да чакам до другият понеделник и се разрових в интернет видях че има страшно много серии които трябва да гледам драпнах си 1 сезон изгледах го за ден и половина после сабота и неделя изгледах 2 и 3 сезон и 4 до половината и после кат нямаше повече серии за гледаме ми стана тапо и осъзнах че сам зеребен на тема ОТХ и сега зарибявам много хора да го гледат
**Sophia**
Nov 30 2006, 16:15
Всъщтност беше много странно,защото аз знаех за този сериал и исках да го гледам,но .........и така по едно време включих програма МОРЕ и го даваха.Тогава не бях много запозната с съдържанието но го гледах.И незнаех кой сезон беше.И така оттогава това е любимият ми сериал и е най-интересният и добре направен сериал които съм гледала.оттогава почнах да тегля сериите от интернет!разказвах на всички за него.И когато разбрах че ще го дават по канал 1 напрово пощурях!!!!!!!!!
QUOTE(**Sophia** @ Nov 30 2006, 17:15)

Всъщтност беше много странно,защото аз знаех за този сериал и исках да го гледам,но .........и така по едно време включих програма МОРЕ и го даваха.Тогава не бях много запозната с съдържанието но го гледах.И незнаех кой сезон беше.И така оттогава това е любимият ми сериал и е най-интересният и добре направен сериал които съм гледала.оттогава почнах да тегля сериите от интернет!разказвах на всички за него.И когато разбрах че ще го дават по канал 1 напрово пощурях!!!!!!!!!
не си спомням точна дата,но бе6е миналата зима някаде-към края може би.тъкмо свър6иха сериите на the o.c.(мн се бях запалила по него) и си мислех колко мн ми се гледа не6то такова.и докато гледах в един сайт за the o.c. погледа ми попадна настрани и там има6е не6то за отх.влязах да видя какво пи6е за филма,за какво става въпрос и като прочетох 2 братя,баскетбол...тъпа работа,и понеже аз си записвам сериалите,реших да не избързвам че може да не ми хареса.и това бе6е последния път в който си го помислих.пуснах си 1 серия и някак си се влюбих:-))))мога да усетя все о6те чувството което изпитах тогава-като магия е.заобичах този сериал повече от себе си-исках само да го гледам и да знам какво става по-нататък,и така пак и пак...влюбих се...в музиката,в героите,в отно6енията им,и започнах да се нуждая от тях,сяка6 съм част от техния свят....може би защото ми харесва6е повече от моя...................
Немога да си спомня датата но се сещам как се реших да го гледам.В класа имаше някои които го следяха и редовно го обсъждаха пред мен.Тогава не ми направи голямо впечатление.Но една вечер се бяхме събрали на купонче в едно момиче,което е много запален фен на сериала и показваше последния епизод на 3 сезон по някаква случайност и аз бях в стаята и се загледах.Стана ми много интересно и реших да си го изтегля.Пуснах си 1 епизод и след това изобщо не съм се усетила че съм по средата на сезона.Изгледах го за 1 ден.Така ме заинтригува и реших да запаля и майка ми по него,която страшно бързо ме настигна и вече помня как на 3 ден гледахме заедно последния епизод на 3 сезон и плачехме.Навих още някои приятелки да го гледат а те още няколко и съм много щтастлива.Е това моята историйка
Преди 1 месец и нещо, 2 месеца ми говориха за него.Страшно много народ го хвалят и реших да пусна и да го видя.Първите 7 серии на първи сезон ги изгледах за 1 ден

Ама реших малко да успокоя топката... въпреки това пак изгледах абсолютно всички серии на всички сезони... сега вече ще ми е кофти да чакам 1 седмица за 1 серия, като си представя, че досега всеки ден гледах по 1-2
SLID3ra
Dec 19 2006, 23:40
еми седях си в час по анлийски и си говорех с една съученичка че умирам вечер от скука
и тя ми каза че гледала някакав сериал и представете си било ОТХ
на следващия ден пих кафе със саседката и няква нейна приятелка и ги питах дали го знаят
и тая приятелката и каато почна да подскача и да ме убеждава

колко е добър каза ми там че се върти
историята около баскетбола и си викам това трябва да е добро (обожавам баскет и да играя и да гледам)прибрах се след час и гледам в арена мнооого епизоди тръгнах да свалям (с доста зор 4е C://

то
ми беше препълнено)
след 1ви епизод (21:00)2ри епизод (21:43)3ти и тн до последния от 1ви сезон (на следващия ден)
после и втори сезон ама за седмица горе долу
после трети...
и четвърти каквото е излязло(така открих този форум)
и така разбирам какво им е на наркоманите
brooke_d
Dec 20 2006, 14:41
Ами аз отначало бях фенка само на Чад и от там разбрах за ОТХ после една приятелка ми каза цхе го има в Арената след това намерихме и БГ фен саита и така аз запалих и нея и сега и двете си го гледаме.А само да кажа че само отначалото бях фенка на Chad,след това всички започнаха да ми харесват[font=Arial]
Sniper
Jan 12 2007, 16:40
Ами аз след като си прекарах Нет към Март 2006, изгледах всички излезнали серии на О.С., Lost, Prison Break и ми се гледаше още някой сериал. И разгледах аз какво имаме в локалния сървър и имаше доста сериали и гледам тоя ОТН, хареса ми на обложката, ама не бях чувал нищо за него, и се чудих дали да го свалям, 'щото доооста материал имаше, бяха излезнали вече трите сезона. Питах някои приятели дали са го гледали, ама никой не го беше гледал, даже повечето не го бяха чували, ама си реших да го почна и Май месец го почнах. Изгледах трите сезона за по-малко от седмица и направо имах чувството, че живея в Трий Хил.
Накрая като го изгледах ми стана много кофти, 'щото няма повече серии и трябваше да чакам цяло лято до 4-ти сезон.
После им разправях на приятелите, колко е хубва сериалът, ама те не вярват, пък и нали не го даваха по БГ телевизиите и никой не му се захващаше да гледа три сезона на "някъв" сериал, но те губят.
(SLID3ra @ Dec 19 2006, 23:40)

Хахахх и аз така, то наистина така се пристрастява човек към ОТН, че няма оттърване.
Ууупс, малко съм се улял с обясненията, ама вие ще ми простите.
ALeX4e7y^
Jan 12 2007, 20:35
Сестра ми започна да го гледа и ми каза,че е много интересен и аз започнах да го гледам!Влюбих се в този филм още от първия епизад!И сега съм на мнение,че
One Tree Hill е върха!!!
an14ka
Jan 14 2007, 20:58
ами как започнах да го гледам....почнах да забелязвам че почти всички в един канал в мирката се пишат ОТН...и попитах какво означава това,и ми казаха че това е много готин сериал.По принцип аз негледам сериали,но един следобед ми стана тъпо и реших да си потърса някакъв филм...но вместо филм се сетих за тоя сериал и реших да си сваля първата серия да видя какво представлява и тогава видях че Чад участва и просто изперках от кеф щото много го харесах в "историята за пепеляшка" и "кущата от восък",пък и серията много ми хареса и оттогава сум луда по ОТН
Morska~Vu6ka
Jan 15 2007, 17:44
Ъъъ...то беше малко странно...значи първо един френд беше започнал да го гледа и ми каза "Супер як е бе,айде и ти!" ама аз по принцип съм човек,който мрази да му натякват нещо по 100 пъти и да го карат да прави нещо насила...и по-скоро от инат не поисках да го гледам...обаче след една седмица някъде попаднах на един епизод по канал 1,който тъкмо свършваше,и реших все пак да видя за какво става дума...дръпнах си въпросния епизод /оказа се 4 на сезон 1/ изгледах го...после дръпнах още един,после още два...и ОМГ!Толкова ми хареса,че...няма по-добро сериалче от тва за мен...страшно се зарибих.Много съм доволна и откъм актьорски състав,и откъм сюжет,супер е.
complicated
Jan 15 2007, 22:35
Ами как...
Гледах си The O.C. и бях жестоко разочарована, че в един епизод любимата ми героиня (Мариса) все че умря. Ровех се в един сайт за сериала и там видях коментар... "Абе гледайне OTH той е много по-добър" нещо такова беше. Тогава бях свикнала всеки ден да гледам по 4-5 серии от The O.C. и като свършиха ми беше едно такова тъпо и така реших да изгледам първата серия на OTH. Взе, че много ми хареса и така... сега ми е любимия сериал.
rado_ales
Jan 19 2007, 15:27
аз сигурно съм най-новия фен,защото гледам сериала от началото на януари.Започнах да го гледам когато разбрах че това е последния сезон на the o.c. и си викам това няма да го баде трябва да търся нещо други.и първото което ми попадна беше one tree hill.гледах първия епизод и ми хареса.дръпнах 1-ят сезон и колкото повече гледах толкова повече се зарибявах.и сега вече го харесвам повече от the o.c.
susito
Jan 27 2007, 22:41
Ами ето я и моята историйка-начи седя си аз пред компа и разглеждам GGbit форума и по едно време ми пише една фр по скайпа-Сисе,по канал ч дават филм с Чад!И лудата фенка на Чад естествено ко да прай ся,залепи са пред телевизора.И така докато не го спряха(мале бях изпаднала в депресия като го спряха-няма Чад,няма щастие).И после си изпразних компа и си дръпнах 1-ви сезон и така.Това е за първата ми гледана серия.Иначе за сериала знам от преди доста време-еовех се из you tube и попаднах на един клип пишеше нещо като Lucas Scott-Chad Murray-влязох видях обложката на филма и после в гуугъл и така се зарибих по ОТХ!!!
sanuvam
Jan 27 2007, 22:46
Ох еми не беше с особено желание... понеже свяка втора тема в форума бе6е ОТХ ... и си викам толкова хора да го гледат трябва наистина да си струва

И такам се зарибих
OTH^fenka
Jan 28 2007, 02:20
Ами аз имам една приятелка, която гледа сериала и тя с още едно момиче преди ми говореха много за сериала, но аз все не се решавах да започна да го гледам! Когато разбрах, че ще го дават по канала реших да изгледам първите няколко серии, да видя за какво точно става въпрос и веднага след като гледах първите 2 започнах да си го тегля сериалчето, че много ми хареса, а сега мога да кажа, че направо съм влюбена в него
CraZy`HoT`SexY`F
Jan 28 2007, 09:34
Ами моята най-добра приятелка го гледаше и ме нави и аз веднъж да го гледам и аз много се зарибих и от тогава гледах по 3-4 серий на ден поне.
kingsize-4eto
Feb 4 2007, 10:35
Бях в една приятелка и тъкмо беше излязла нова серия,и да я гледаме на компютъра..И ми стана супер интересно и в нас си изтеглих и 2-та изпуснати сезона
Изгледах ги и оттогава започнах да го следя кога излиза нова серия и до ден днешен това ми е любимия сериял
DjuDju
Feb 14 2007, 02:40
С една приятелка си говорихме за O.C. и тя ми вика че гледа One Tree Hill и бил по-як.И аз реших да си дръпна няколко серии...и естествено много се зарибих и за седмица и половина вече съм в края на 3 сезон

Определено мога да кажа че ОТХ многооооо ми харесва и е направо неповторим!
П.П. Чудя се на себе си къде съм бляла...
Lost_in_Space
Feb 14 2007, 02:49
Честно казано съвсем случайно. Принципно следях само Smallville и Prison Break, но нали зимата имаха ваканция и трябваше да си уплътня с нещо времето и гледам всички го хвалят този сериал, та така гледах първите няколко епизода, хареса ми развитието на героите и баскетболната нишка и за няколко дена наваксах пропуснатите епизоди
Love_ChAd
Feb 21 2007, 20:21
започнах да го гледам септември месец,изгледах първите 3 сезона за отрицателно време

)
а историята...в класа ми дойде ново момиче,в последствие разбрах,че с един нейн бивш се знаем от един форум,покрай нея се запознах с него,а той ме зариби по ОТН
с две думи...и двамата са ми много сладки,сериала също е страхотен..
katu6a
Feb 21 2007, 22:41
Аз съвсем случайно един ден(преди 2 седмици), когато се ровичках във форума на Интербилд да прочета нещо за ОЦ някакси се натъкнах на тема за това сериалче, но дори не си направих труда да прочета какво пише за него. Просто реших да си дръпна една две серийки да видя дали е хубав (а дори не бях чувала че има такъв филм пфф чак ме е срам да си призная) и така изгледах първата серия и от там нататък за една вечер шест серии и общо взето вече съм на четвърти сезон а го гледам едва от две седмици (дори три дена нямах нет и се чувствах като наркоманка която не си е взела дозата но после наваксах). Незнам това сериалче има странна сила гледаш ли една серия се пристрастяваш. НИКОГА преди не съм била толкова зарибена по някой филм, но сега напрао незнам като свърши какво ще правя...дори започнах да свързвам серилчето с някой случки в живота си
neven4eto
Feb 26 2007, 17:17
ами на мен нон-стоп ми го хвалеха този сериал...и един ден си викам,абе ч да видя за какво става въпрос и останах възхитена....за 5 дни изгледах 1 сезон и започнах 2-я!Наистина невероятен сериал!
kosakova
Mar 3 2007, 21:18
хихихиих....и на мен един приятел много ми говореше за сериала,и един ден реших да изгледам няколко серии,и ми стана много интересно.....седяла сам до 4-5 часа сутринта и сам гледала серийки...
Ами аз от скоро гледам сериала и това стана благодарение на една моя приятелка. Тя ми дава да гледам филми или това което си е изтеглила и така почнах да гледам първата серия и след това не можах да спра...

изгледах за месец три сезона на one tree hill
Как не съм я видяла тая тем ?!?

Аз най-много трябва да благодаря на
kalin4eto_,че ми отвори очите за този сериал...Седях си аз в Скайпа и се чудех какво да правя,както винаги.И гледам Калинчето написала 'Kali`One tree hill'.И влязах аз в DC++ и си изтеглих първи епизод.Много ми хареса,особено Чад.Ама го гледах с големи прекъсвания.После от 2тори сезон нататък просто гледах по 5 епизода на ден...И почнах да си харесвам Нейтънчо и Джейкчо
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
И така стана при мен!За това,Кали,благодарско! А и забравих да кажа,успях да зарибя 3 мои пр да го гледат
С гаджето ми бяхме тотално разочаровани от О.С... И една вечер спряхме една серия (на О.С.) по средата защото се изнервихме на малоумните им въртения на едно и също.. Той започна да рови из нета за нещо по-интересно и... съвсееем случайно попаднахме на ОТН

Дръпнахме първите 3 серии... останалото в ИСТОРИЯ!
zareto
Mar 14 2007, 20:28
Аз пък съм луда фенка на Чад както сиг. сте забелязали. Той е моята дрога. И една от най-добрите ми приятелки пусна мухата за ОТХ. От начало го гледах само заради Чад, но после историята ме погълна и от тогава ОТХ ми е най-голямата страст
nad3too
Mar 15 2007, 00:38
Здравейте на всички и от мен
![2hi[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2hi[1].gif)
време беше и аз да напиша нещо за любимия ми сериал
А сега по темата:започнах да гледам OTH съвсем случайнорбезл. Не бях чувала нищо за него докато един ден, след като гледах Историята на Пепеляшка ,не реших че Chad е невероятно чаровен и не започнах да си тегля всички филми с негово участие.За щастие One tree hill се оказа един от тях и оттогава съм пристрастена към него.За 2 дни изгледах 1ви сезон,а след това и останалите за същите периоди от време(като изключим последния) и ако в началото го гледах само заради Чад,то сега всички страшно мн ме радват и са причината толкова да ми харесва сериалчето
ani4ka_89
Mar 16 2007, 19:33
Как започнах ли? Ами още от миналата година няколко човека ми говореха за него, ама аз нямах нет и освен това си мислех, че е поредната тийнейджърска боза. Ама миналата година в края на септември ми пуснаха интернета и веднъж нямах какво да правя и си изтиглих първия епизод. Честно казано не ми хареса особено, но не ми беше и неприятен. След това пак нямах работа и си изтеглих втория и постепенно, без да се усетя, започнах да се зарибявам и изгледах всички излезли до момента серии за по-малко от месец. Ами това е.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.