Как запо4нах да гледам ОТХ ли, еми в на4алото(това бе6е някъде края на миналата година) един мой мн добър приятел(тои е баскетболист, а когато не е на игри6тето е пред компа и гледа филми, а и миправи колажи,ама тва е тема на друг разговор).Та той ми вика "има един стра6ен сериал каза се "One Tree Hill" гледай го.". Аз обаче не, не мислех да го гледам, щото първо то тва сигурно е нещо като О.С. - влюбвания, неприятности, раздели и после пак събиране на главните герой.Викам си банално, за кжо да го гледам, няма да е нещо по-така, а пък и по това време следях Prison Break, и си мислех, че по-хубав филм-сериал от тоя няма.Ама след като поне 5-6 пъти въпросният ми приятел ме караше да го гледам, най-накрая аз се реших и въобще не съзалявам за това. Господ здраве да дава на приятеля ми

, Годпод да го поживи, че ми отвори очите за това злато в жанра на сериалите
Първия епизод, честно казано.. а бе хареса ми ама не чак толкова, в смисъл 6тото нз какво да очаква6 пък и то всяко начало е такова, ама си казах щом той казва, че сериала си струва дай да му дам шанс и да погледам още няколко епизодчета пък като не ми хареса няма да го гледам кво толкова.А то кво се оказа после.........

имаше дни в който 5-6 епизода сам гледала, щото имаше риск да не мога да заспя, заради притесняния какво ще се случи, главно с Найтън и Хейли.А когато дойде моментът на класните беще най-тейко, щото трябжаше да се задоволявам сао с по един сериал на ден ужас беше тогава, но както и да е
Относно първите впечатления най-много се изкефих на Хейли, може би щото и аз самата съм нещо като нея - помагам на саученици с уроците и не съм отворена, а нй-много се издразних на Нейтън, а сегаааа го обобжавам ха-ха-ха колко мн могат да се променят нещата

. Ми то аз мога да си пиша мн по тая тема,ама няма смисал да ви губя от времето да четете мойте глупости, пък и трябва да излизам така 4е тва е от мен
One Tree Hill - ALWAYS and FOREVER