Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как започнахте да гледате ОТН?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Brooke
QUOTE(PiToMeN @ Apr 29 2006, 07:36 PM) *

Brooke, спокойно, не ме яж, не съм вкусен. Ще повърнеш после.
За пореден път се убедих, че някои хора хич нямат чувство за хумор...
пп; :|

Споко няма да те ям,просто много се подразних от исказването ти,а и не бях в настроение като си писах поста и малко се отнесох. 16.gif
А относно това,че често срещаш хора без чувство за хумор,а аз определено не съм такъв човек,замисли се дали и твоите шеги не са доста груби понякога wink.gif Peace!
п.п sorry за офф-топика
rainbow`eyes
Абе вие двете нещо да не сте... ?

PiTo,sorry обаче тва изказване ми се вижда доста глупаво и не на място. 9.gif

Само казвам... biggrin.gif No bad feelings...
PiToMeN
/off
rainbow`eyes, аз си мислех, че поне мъничко ме познаваш smile.gif
Все едно, мисля, че обясних на когото трябва каквото трябва и се разбрахме.
/off (е ся ядосахме оназ с 'ludoto' в ника )
fresh_girl
Първоначално бях страшна фенка на Чад,разбрах,че той участва в серияла и реших да видя за какво става на вапрос...след това си харесах номер 23 biggrin.gif ,т'ва ми е и любимото число ако е за въпрос 4.gif ...Първите впечатления?Амиии суперски cool.gif ...
janushka
Как запо4нах да гледам ОТХ ли, еми в на4алото(това бе6е някъде края на миналата година) един мой мн добър приятел(тои е баскетболист, а когато не е на игри6тето е пред компа и гледа филми, а и миправи колажи,ама тва е тема на друг разговор).Та той ми вика "има един стра6ен сериал каза се "One Tree Hill" гледай го.". Аз обаче не, не мислех да го гледам, щото първо то тва сигурно е нещо като О.С. - влюбвания, неприятности, раздели и после пак събиране на главните герой.Викам си банално, за кжо да го гледам, няма да е нещо по-така, а пък и по това време следях Prison Break, и си мислех, че по-хубав филм-сериал от тоя няма.Ама след като поне 5-6 пъти въпросният ми приятел ме караше да го гледам, най-накрая аз се реших и въобще не съзалявам за това. Господ здраве да дава на приятеля ми worthy.gif worthy.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , Годпод да го поживи, че ми отвори очите за това злато в жанра на сериалите worthy.gif worthy.gif
Първия епизод, честно казано.. а бе хареса ми ама не чак толкова, в смисъл 6тото нз какво да очаква6 пък и то всяко начало е такова, ама си казах щом той казва, че сериала си струва дай да му дам шанс и да погледам още няколко епизодчета пък като не ми хареса няма да го гледам кво толкова.А то кво се оказа после......... 16.gif имаше дни в който 5-6 епизода сам гледала, щото имаше риск да не мога да заспя, заради притесняния какво ще се случи, главно с Найтън и Хейли.А когато дойде моментът на класните беще най-тейко, щото трябжаше да се задоволявам сао с по един сериал на ден ужас беше тогава, но както и да е happy.gif
Относно първите впечатления най-много се изкефих на Хейли, може би щото и аз самата съм нещо като нея - помагам на саученици с уроците и не съм отворена, а нй-много се издразних на Нейтън, а сегаааа го обобжавам ха-ха-ха колко мн могат да се променят нещата biggrin.gif. Ми то аз мога да си пиша мн по тая тема,ама няма смисал да ви губя от времето да четете мойте глупости, пък и трябва да излизам така 4е тва е от мен
One Tree Hill - ALWAYS and FOREVER 4.gif
tree_hill_girl
ами как започнах да гледам сериала....!!!
това стана скоро - може би преди 1 месец,но за този период успях да изгледам всички серии и на 3-те сезона и тъй като сега няма какво да гледам вече - мисля да ги преповтарям!
та да си дойда на думата. smile.gif
ще започна от там, че тренирам баскетбол и един приятел ми каза : "абе защо не вземеш да гледаш OnE Tree Hill?Много яко сериалче - за двама братя баскетболисти - ще ти хареса! smile.gif) "
Но аз нямаше от къде да го глеедам,пък и нет нямах!!!Но за щастие този мой златен приятел ги има свалени на компа и така всяка вечер ми пращаше по 3-4 серийки ,които изгледвах и нямах търпение да го видя на другия ден.Както казах за около 1 месец изгледах всичко.И мога да кажа, че супер много се зарибих.Освен това Лукас и Нейтън са супер пичове 10.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ееее най-накрая и аз да пиша!!! 10.gif 10.gif 10.gif
Еми какво да ви кажа бях луднала по Чад и се ровех нещо по нета,попаднах на нашия прекрасен сайт и форум,прочетох няколко СУПЕРСКИ отзива и реших че щом е с моя любимец няма начин да не го гледам!
Но сега съм луда по Чад и София,демек и по Лукас и Брук!Не че не си харесвам и другите сладури,Нейтънчо да го изпапка човек направо! 10.gif Пейтън си е мойта душа-близнак-хахах-нищо че съм мажоретка като Брук,абе всъщност съм по двете по малко! 4.gif Но най-вече Лукас заради тоя сладур започнах да гледам този хитов сериял!И БГ-тийнейджърите няма са съжаляват ако гледат!Айде бай че ми свърши часа по информатика!
etIto
Ми мен една приятелка ме запали по сериала.2 сезона само за него говореше ама аз не и обращах голямо внимание но един ден се заслушах какво точно ми говори.и като рабрах че се говори за баскетболисти и затова че се развива много по барзо отколкото от О.С. и рших да го гледам и се запали още от 1 епизод и особенно по Нейтан wub.gif и така >
FaLLOuTbOy
еми аз гледам ОТХ от зимата (когато имаше дървена ваканция) запалиха ме 2;3 човека от класа ми които постоянно си говореха за ОТХ пък понеже аз движех постоянно с тях и от любопитство изгледах 1вия епизод и много ми хареса от там за 4 дни изгледах всичко което имаше - не станах от пц-то и така .. голяма мания 4.gif
dimension
Еми мен ме запали едно момиче от новия ми клас каза ми "леле тва е най-добрия сириал ,непременно трябва да го гледаш".аз и преди тва бях чула за сериала ама не бях обърнала някво внимание мислех си че изобщо няма да е нещо особенно и реших че ще е само загуба на време.ама преди има-няма месец реших да си изтегля 1ви сезон да видя за кво става дума.започнах да гледам 1 епизод ,веднага след като свърши си пуснах 2ри ,след това 3ти,4ти, 5ти и в края на деня вече бях луднала по One tree hill. аз съмата не се осъзнах кога изгледах 3ти сезон. blush.gif
GaRgAmElKa
еми бе6е преди около месец когато моята приятелка ми разправя6е как гледала някакав сериал бил мн.хубав и тя по цял ден седе6е в тях и го гледа6е.един ден ре6их и аз да си сваля една сериика ,след това о6те една и о6те една и така за около седмица изгледах вси4ко!просто сам луда по този сериал и мерси мн на CRAZY`ABOUT`OTH-ГЕР4О МИЛО МЕРСИ 4Е МИ КАЗА ДА ГО ГЛЕДАМ wub.gif wub.gif wub.gif
CiNdEreLLa``
На мен един приятел ми каза за OTH,за което МНОГО МУ БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!! 4.gif Ако трябва да съм честна отначало не ми допадна много...стори ми се като всичко останали тийн сериали!!!Нооооо след 2-3 епизод страшно много ме зариби и сега си гледкам една серия по 100 000 пъти хехе happy.gif Бях чувала още преди,че има такова сериалче,но то беше покрай Чад Мъри,понеже много го харесвах wub.gif Но не знам поради каква причина скоро си го свалих и .... 1236.gif -прекарах дълги дни пред компа докато изгледам всички серийки(за което не съжалявам дори за момент 59.gif )
lyubenski
Ами първоначално гледах покрай сестра ми О.С. и забелязах, че на много места в нета се споменаваше и ОТХ наравно с О.С. за късмет намерих всички сезони в дс-то и свалих първи епизод хареса ми доста особено в началото когато Пейтън щеше да блъсне Лукас (от тук съм си Лейтън фен), но за съжеление ВИАС "не ми даваше" много свободно време и все не можех да си пусна втори епизод !!! НО пък взех та се разболях един ден и си бях у нас с температура и се проснах в лелото ,заредих няколко епизода и гледай каква зарибявка стана ... останалото е ясно вече за отрицателно време го изгледах smile.gif
SweetDreams
Ммммм..... аз започнах да го гледам...май беше октомври миналата година. Бях гледала "Къщата на восъка" (разбира се и други филми с Чад преди това). Тогава реших да си потърся филми с него. Видях ОТХ като заглавие в кинографията му, но не знаех че е сериал и затова и не успях да го намеря, защото го търсих на място където няма сериали. Известно време след това попълвах един quiz на една приятелка и там имаше въпрос :Кой ми е любимия сериал? - отговора беше Уан Три Хил. Аз я попитах от къде мога да си го дръпна и тя ми каза. Още от начало много ми хареса затова го пуснах и на мойта бф, която също се очарова от него и от тогава и двете го гледаме и запалваме и още хора по него. Край на историята 2bye[1].gif
BlaCk~RoSe~
ми веднъж нямаше кво да права и се чудих кво да гледам и ми хареса картинката на ОТХ и си го пуснах и супер много ми хареса и като се зарибих ги изгледах сичките серии и почнах да чакам новите да излизат и така..зарибих и няколко приятелки smile.gif
Ledeno_stydena
ммммм не знам точно месец ама един приятел нещо си лафихме и той ми вика,че знаел едно филмче дето бил сигурен,че ще ми хареса, ама не му обърнах внимание.След няколко дена му казах,че разглеждам снимки на любимия ми актьор и като разбра името вика,че той пък харесвал жена му..прати ми снимки от филма иииии гледах една...две..три и т.н и се зарибих.. ама май първопричина да започна да го гледам е Chadd blush.gif
Zaio
Така като гледам май голяма част от нас са започнали да гледат One Tree Hill заради Чад biggrin.gif и с мен стана така. Бях в чужбина дълго време върнах се тук и докато почивах почнах да ровя яко за филми и попаднах на Cinderella story разбира се Чадчо много ме изкефи и викам я да погледна в IMDB-то какво друго е правил тоя хубостник и първо видях Freaky friday викам брех гледала съм го филма спомням си, че имаше един сладур ма той бил нащо момче беее и минавайки по редовете видях и One Tree hill, но понеже пишеше TV series викам аха американски сериал който незнайно кога ще дойде в БГ. И го забравих, но преди 2-3 седмици попаднах на заглавието му в нашия сървър и се светнах, викам я дай тука да свалям аз и да гледам и както всички вас и аз се зарибих максимално гледах денонощно до 6 сутринта последния път със планини безалкохолни и храна около мен biggrin2.gif .Да си призная наистина за пръв път ми се случи да живея в този сериал, ходя на вън говоря с хора но си мисля само за нашите герои за техните съдби. Та официално си признавам ПРИСТРАСТЕНА съм към One Tree Hill(май скоро ще трябва да ни направят болница за лечение щото ще изкрейзаме докато дойде време за 4 сезон) 4.gif
snowpatrol
Преди много време едни приятели бяха говорили за сериала Smallville, все някакви приятни неща, пък и го бях засякъл тук там за сваляне и взех че започнах да го гледам, а след време по някакъв начин открих и сайта на ggbit за One Tree Hill, изтеглих си 1 серия и... останалото е вече история smile.gif През ноември се случи това, тогава влязох и в IRC, където съм и по-активен и оттогава си чета форумчето и така smile.gif
hilarie
Заради Чад разбира се biggrin2.gif
Иначе много хора ми казваха,че е много хубав,по-хубав от Orange County и реших да си сваля няколко серии да се уверя ^^.Знаех актьорския състав та се досещах,че е ще е много добро сериалчето.Е,уверих се,още от първия епизод страшно се запалих и сега ми любимия сериал smile.gif
}l{op}l{u
Хм...аз най-простичко започнах.Една моя приятелка(бивше гадже) ми спомена за този филм и аз от интерес реших да го видя и много ми хареса smile.gif От тогава си го гледам и много ме кефи smile.gif
lenivec
Бях чувала за сериала от доста хора, но си казвах че е пак поредната боза и нямах ни най-малко намерение да го гледам. Но един ден търсейки си някакъв филм да гледам ,не намерих нищо и си сказах какво пък толкова ,ще гледам 1 епизод поне да видя за какво е всичкият шум. А после гледах и 2 и3 и ми се завърза сюжета и го изгледах набързо biggrin.gif Това вси4ко се случи май месец за около 2 седмици blush.gif
DesiTo
В един друг форум доста хора бяха гледали сериала и всички казваха, че е много готин, даже повече от The O.C., а аз много се кефя на това сериалче. И след като видях, че участва и Чад, реших да гледам първия епизод, а пък после видях, че участва и Джеймс Лафърти. 10.gif А и след това започна да ми става много, много, много интересно и така. smile.gif
seduction_55
Значи аз наистина съвсем случайно.Миналия месец по време на сесията ми ми беше много скучно и реших да си харесам някой филм да гледам.И докато се рових видях сериал One tree hill и на картинката беше Chad(а аз много си го харесвам) и реших да пусна да видя за кво става въпрос...и докато се усетя беше вече 3 часа през ноща и бях изгледала 6 епизода.И така за 10 дена изгледах и трите сезона. 4.gif
lemmy
Еми мога да кажа 4е по4нах да го гледам то4но преди 1 седмица и съм изгледала и 3-те сезона ъм да доста съм нова така да се каже но обожавам този сериал това е единствения серял който съм гледала от до и съм се влюбила във вси4ко в него, и единствения който съм изгледала толкова бързо shocking.gif
BlaCk~RoSe~
[i]Ми аз въобще не бях чувала за него и веднъж случайно нямаше кво да права и си търсих филмче и реших да си го пусна и естествено ми хареса и набързо изгледах сички излезнали серии и започнах да ги следа вече и така smile.gif иначе до скоро не знаех че имам и други приятелки които го гледат две от тях видях че вече са и в форума -born_4_you и scandalous_girl(нз дали се пише така wink.gif )
Nathan23
Един приятел ми каза за филма за което сам му благодарен до гроб smile.gif
born_4_you
Ами аз веднъж разглеждах филмите на Чад на локалния, защото го знаех от преди това и ми бше интересно да гледам още нещо негово. Това беше началото на 2005. Тогава видях сериала и реших да го гледам. След известно време си пуснах първата серия и след това не можах да спра...Изгледах първи и втори сезон на един дъх едва ли не и след това нямах търпение за трети.
Още от началото One Tree Hill ми хареса страшно, защото го намирах най-вече за нещо различно. Актьорите също са страхотни и просто във всеки нов епизод, който гледах ставаше винаги нещо страшно интересно и нямаше как веднага да не си пусна следващия biggrin.gif .
Оттогова интересът ми към този сериал не се е променил, винаги съм го чакала с нетърпение!
Той е уникален, най-добрия в жанра! worthy.gif
Ice^Ice^Baby
А ако ви кажа че гледам от 3 дни и вече мн ми харесва worthy.gif
Brukas fenka
Ми аз почнах да го гледам защото бях луднала по Чад Copy of wub.gif и видях че участва в тоя сериал.Тогава една моя приятелка изтегли първия епизод и на мене ми стана интересно и за има няма две седмици изгледахме и трите сезона и оттогава направо съм луднала по тоя сериал
Lucky Me_{}
Такам...ето една много интересна темичка.Аз разбрах сравнително скоро за сериалчето(преди няколко месеца може би)...от форума на Оrange County, където имаше постнато инфо за ОТН. По прнцип аз съм влюбена в O.C. и в моя клас имаше едно момче, което постоянно спореше с мен и ме убеждаваше, че ОТН е по-добрият филм. В крайна сметка аз реших да си го изтегля и ИЗОБЩО не съжалявам! tongue.gif
GaBiTo
Ами веднъж бях дочула за този сериал и реших да го потърся.Дълго време го нямаше,но когато излезе веднага изтеглих първия епизод.Бях с няколко прятелки и решихме да си го пуснем.Страшно много ме заинтригува така неусетно изгледах и трите сезона и сега с нетърпение очаквам и четвъртия. blush.gif
Mrs.Ackles
Еми, преди няколко седмици сестра ми си търсеше някъв филм и случайно попаднала на ОТХ! Каза ми, че много и харесала картинката и така започнахме да го гледаме...Аз отначало бях леко скиптично настроена, но после така се зарибих, че изгледахме и 3-те сезона за 2 седмици някъде! smile.gif Сериалчето е направо супер, нямам думи! worthy.gif Даже е много по смислено и интересно от О.С. според мен, въпреки, че преди любимия ми сериал беше Orange County!
*PeyT*
QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Jul 17 2006, 20:11) *

Еми, преди няколко седмици сестра ми си търсеше някъв филм и случайно попаднала на ОТХ! Каза ми, че много и харесала картинката и така започнахме да го гледаме...Аз отначало бях леко скиптично настроена, но после така се зарибих, че изгледахме и 3-те сезона за 2 седмици някъде! smile.gif Сериалчето е направо супер, нямам думи! worthy.gif Даже е много по смислено и интересно от О.С. според мен, въпреки, че преди любимия ми сериал беше Orange County!

Ееех, ако не бях аз да ти кажа или по скоро почти да те накарам, не беше мн ентусиазирана 10.gif biggrin.gif smile.gif
Още когато видях картинката и нещо ми подсказа, че няма да си загубя времето ако взема да го гледам..като видях Чадчо( wub.gif ), някъв друг пич и готини мацки и... smile.gif Не, ако трябва да съм честна нямах мн големи очаквания...на пръв поглед изглеждаше нещо като O.C., но в последтвие разбрах, че е доста по-смислено и сюжета мн ми хареса, и героите, изобщо бях очарована и все още съм! smile.gif
sheli_88
На мен ми каза една приятелка... още с първара серия се зарибих да го гледам и вчера изгледах 12 серии наведнъж... blush.gif

Този сериал е ВЪРХА 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Давай давай!Има още да гледаш!Определено серияла не е за изпускане!Много ще ти хареса тепърва със следващите серий!
elena
Аз започнах да го гледам преди 2 седмици.Един приятел ми го препоръча,след като го беше гледал.И веднъж когато нямаше какво да правя реших да гледам поне първата серия...и ето днес изгледах последната от третия сезон.Някак станах част от този свят и наистина ми хареса да преживявам всичко,което им се случва-да плача и да се смея с тях.Тяхния свят ми се стори много реален.....и много ми хареса,но....сега когато изгледах и третия сезон започнах да се връщам към действителността и ми е мн трудно!Много харесах героите-някои станаха мои приятели,други наистина мн ме ядосваха...като в живота,от други се възхищавах,а по един си паднах-Лукас rolleyes.gif Във филма се разказва за преплетени човешки съдби,за любов,има мн интриги и истински чувства,които наистина докоснаха сърцето ми и ме промениха.Знам че зву1и като клише,но ъова 1ужстжам наистина...и ако е клише...нека...
lorrra
Аз пък исках да го гледам от доста време и все не намирах време.И така преди няколко дена се реших и си пуснах първия еп и страшно много ми хареса.И така за няколко дена го изгледах.Страхотно филмче 4.gif
~●R@Li●~
На мен една приятелка ми каза за него и тя се беше запалила много и аз един ден реших да вида за кво става въпрос и си пуснах 1та серия от 1 сезон и като сварши 2та и т.н!много ми хареса..И така за 2дена и згледах 1сезон ,следващите 2 дена 2 сезон и по-следващите 2 дена и 3ти! biggrin2.gif И така за 6дни се запалих и такаsmile.gif
siska
Аз се запалих по ОТХ преди 6 месеца smile.gif Един приятел ми вика ''Иска6 ли да ти кажа едно яко сериал4е'' и аз викам ''Ми кажи'' smile.gif и о6те съ6тата ве4ер си го пуснах първото познато лице което видях бе6е на Чад и аз както вси4ки бях гледала ''Приказка за пепеляшка'' и първите няколко епизода ги гледах заради него smile.gif , но после се влюбих в Нейтън wub.gif wub.gif и така всеки ден гледах по 5-6 епизода smile.gif и за 4 месеца изгледах и 3-те сезонаsmile.gif А по въпроса за ''зарибяването'' оспях да зарарибя 7 приятелки biggrin.gif съгласна съм 4е той е като наркотик направоо обожавам го и наи много оби4ам и Нейтън и Джеймс wub.gif wub.gif wub.gif
CheerFuL-F
Видях Филмографията На Чад Мъри и там пи6е6е за сериалчето и си свалих 1 епизод и ми хареса и така smile.gif
Loshka
Ами как... Случайно. Нали така стават хубавите неща. 10.gif Докато бях още на кабелен, във форума бяха пуснали тема за филма и по това време нямаше нито един хубав игрален филм... Та реших да убия времето с едно сериалче. biggrin.gif Взе, че ми хареса и така за седмица бях изгледала 3-те сезона. smile.gif 10.gif Преди това въобще не гледах такива серийни филмчета, пък сега само това гледам. rolleyes.gif
cool_girl
видях филмографията на Чад,после питах една френдка и тя каза че е мн готин
Bloody_Tears
Амииии...една приятелка ми каза,че Чад участва в един много хубав филм.Аз попитах кой и тя каза "one tree hill".веднага щом се върнах от училище и си го пуснах и направо се вюбих в този невероятен филм и в James също blush.gif blush.gif
vivata123
ами...аз преди мн си падах по чад,и когато разбрах че се снима в този сериал реших да го видя и...сега тва ми е любимия сериал!!!
DaniEl
Ами то и аз първоначално го гледах заради Чад smile.gif Един ден си разглеждах филмите(в филми.япония)Бях гледал Чад в"Шантав петък" и "Историята на Пепеляшка" rolleyes.gif Реших да провера дали има и други филми с негово участие.И така намерих "One Tree Hill" blush.gif Веднага си го пуснах да го гледам,но изгледах само първа серия и не ми хареса и го зарязох 2.gif Но след една - две седмици си казах защо да не опитам пак.Имах една голяма свободна вечер,и изгледох 6 серий на веднъж shocking.gif .И така останах очарован от филма и неможах да се спра smile.gif.Изгледах го за една седмица wacko.gif
HooRiyA
~Неотдавна се пристрастих към OTH biggrin2.gif В началото на лятото една приятелка ми беше надула главата колко хубав бил сериала,колко много щял да ми хареса...и за да я накарам да млъкне си свалих първи сезон ... Пуснах си 1вата серия... и от там се почна wacko.gif Не можех да спра да гледам епизодите 18.gif За има няма 2 седмици бях оправила и трите сезона... и после мрънках,че искам да гледам новите серии 16.gif
sofi7o
В началото на 2006г. 1 приятелка бе почнала да го гледа и започна да ми разказва за него и след 1 седмица аз се увлякох и започнах да свалям сериите а и Чад ми е 1 от любимите актьори biggrin.gif blush.gif
di_miro
Аз започнах съвсем случайно. Видях, че много хора в Линкос го теглят и реших да си вдигна коефициента чрез него. В последствие се оказа, че сериала ме кефи и започнах да го гледам редовно.
sophia__
Ами чух че е подобен на О.С. и реших да го сваля защото мн хора го хвалят и така изгледах 1ви сезон и ми стана мн интересно дори ме кефи повече от О.С. в момента smile.gif
ТинтириМинтири
Това лято братът на мъжът ми ми даде да гледам 3-те сезона, тъй като нямах нищо за гледане в момента/в почивката на Prison break/.И така го изгледах на един дъх, много ми хареса и чакам с нетърпение новите серий smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.