Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ОТН Fast Forward
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Новини
Nasi

Video Diaries

Брук Дейвис

(CWTV YouTube)
Лукас Скот

(CWTV YouTube)
Пейтън Сойър

(CWTV YouTube)

Маут МакФадън

(CWTV YouTube)
Семейство Скот

(CWTV YouTube)

gabiafrodita
леле незнам какво да кажа.Мерси за инфото.Брук е направо зашеметяваща в този сезон.И пак да се повторя мееерррррсссссиииииии!!!!
brooke_scott
ей 10х за клипчето, страшно е красива там Соф smile.gif
[dEs]
Да тя беше много сладка. Всичко беше много добре стига да разбирах нещо.
MoLlY
Оле това е супер...кога ще излязат и другите и на кого ще бъдат...някой знаели?confused.gif???Наси 10х за инфото!!!! happy.gif happy.gif happy.gif
Tedds
Леле супер е клипчето,много благодаря rolleyes.gif Чакам и за другите клипчетата blush.gif
brooke_scott
Цитат(MoLlY @ Nov 7 2007, 20:29) *
Оле това е супер...кога ще излязат и другите и на кого ще бъдат...някой знаели?confused.gif???Наси 10х за инфото!!!! happy.gif happy.gif happy.gif

еми май ще бъдат още на Лукас, Нейтън, Хейли, доколкото видях Маут, Скилс и Пейтън

П.С> Соф има мн сладка прическа на интервюто, мисля да си направя така rolleyes.gif
`BruKas`
видеото е суперр smile.gifsmile.gif и аз имам такъв бритон като софия само че косата ми е по дълга smile.gifsmile.gif:)супеер е соофинка
♥Didito♥
o_0 София е невероятна,както винаги happy.gif ,10x за клипчето smile.gif
ladysunshine
Ааа супер е добро това. Чакам още от сутринта да се прибера и да го видя 18.gif София е облечена с мн готино...ъъмм май е корсет не се вижда много надолу. Сега чакам и за Пейт
DeSeRt^RoSe
Страшно мн ти благодаря за клипчето 4.gif не разбрах нищо от казаното ама карай все пак се радвам,че видях нещо ново за Брук.Нямам търпение да излезнат и за останалите актьори.А знае ли се през колко време ще има дневници?
Brookie
София - перфектна както винаги wub.gif
brooke_scott
Цитат(DeSeRt^RoSe @ Nov 8 2007, 18:48) *
Страшно мн ти благодаря за клипчето 4.gif не разбрах нищо от казаното ама карай все пак се радвам,че видях нещо ново за Брук.Нямам търпение да излезнат и за останалите актьори.А знае ли се през колко време ще има дневници?

ем поне аз не знам, но предполагам 1 седмица unsure.gif или нещо такова wink.gif
ludoto_mimi
Вече има и за Лукас.
ladysunshine
Аааа супер. И на Лукас, и на Пейтън са много готини smile.gif Кой следва? Нейтън?
Jason_Pain
Мноооого thanks на Desito за клипчето с Пейтън!
vasinka_{P}
Изгледха ги и трите, много са интересни с нетърпение чакам останалите mrgreen[1].gif biggrin2.gif
nowitzki
супер яки са и 3те дано по скоро излязат и останалите нямам търпение
ludoto_mimi
Има ново за Маут. Аз забравих. 18.gif
club135
Ей, какво стана с Лукас и Линци? Като започне следващия сезон ще си искам темата обратно!!!

ludoto_mimi: Добре.
nowitzki
http://cwtv.com/thecw/fastforward ето го и новото с Маут smile.gif
Катeто
Клипчeтата за Пейт и Люк са страхотни и двамата са ми много сладки в пети сезон,чакам с нетърпение на Хейли и Нейт smile.gif
ladysunshine
Най-новото е за Маут confused.gif Защо пък за Маут, ане за Хейли или Нейт. Както и да е аз чакам тях двамата
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 1 2007, 08:25) *
Най-новото е за Маут confused.gif Защо пък за Маут, ане за Хейли или Нейт. Както и да е аз чакам тях двамата

и аз тва се чудя, ама явно последните 2 са за тях rolleyes.gif мн тъпо за Маут, не че ми е неприятен, ама не е толкова главен герой и ми се стори излишно dry.gif можеха да пуснат за Рейчъл или за някоя от новите мацки а те wacko.gif
nowitzki
Ми тъй като според мен Маут ще стане този сезон от главните герои за това и той има FastForward , а иначе наистина дано следващото вече е за Нейтън или Хейли
FaLLOuTbOy
Моля не пускайте спойлъри в тази тема, защото не всеки ги е чел.

По темата най ми харесаха на Брук и на Пейтън.
Jason_Pain
Имам чувството, че няма да има клипче за Хейли. Да видим дали прогнозата ми ще се сбъдне. Дано не, разбира се. smile.gif
brooke_scott
Цитат(Jason_Pain @ Dec 2 2007, 13:31) *
Имам чувството, че няма да има клипче за Хейли. Да видим дали прогнозата ми ще се сбъдне. Дано не, разбира се. smile.gif

би трябвало да има, щот остават още 2, по мое предположение biggrin2.gif ще са за Нейт и Хейлс
ladysunshine
Цитат(FaLLOuTbOy @ Dec 1 2007, 17:55) *
По темата най ми харесаха на Брук и на Пейтън.

И на мен тези двете хаймного ми харесаха. Би трябвало да има за Хейлс. Тя си е от главните герои, а пък и остават две
nadezhda_had
вече има нов клип и той е общ на Хейли и Нейтън
ladysunshine
Ха много ме очуди, че е на двамата. Клипчето е готино. Тогава кой ще е последния човек???
Bloody_Tears
Скилс предполагам rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(Bloody_Tears @ Dec 6 2007, 15:23) *

да Скилс го имаше на картинката в началото mrgreen[1].gif
Хейли е мн сладка с новата прическа, а Нейт е мн смешен, ама ще ми бъде интересно
ladysunshine
Цитат(Bloody_Tears @ Dec 6 2007, 15:23) *

А да бе верно, че Скилс го има на картинката. Е супер мен той мн ме кефи
DesiTo
Fast Forward: The Scott Family
angel_girl
Еми, нормално да е Скилс. Все пак неговия герой доста го развиха. Мина нивото на поддържащ герой. Да видим само кога ще излезе. rolleyes.gif
`BruKas`
супер са всичкии бее ..сладури! smile.gif
nowitzki
И за Неитън и Хейли е супер яко дано по бързо излезе и за Скилс smile.gif 4.gif
Катeто
Честнмо казано за Нейт и Хейлс беше най-сладко,около другите нямаше нищо интересно smile.gif Сега чакаме само за Скилс smile.gif
siska
много е готино клипчето за семейство Скот happy.gif Хейли е мн сладка с новата си прическа,абе цялото семейство са си сладки.Направо нямам търпение smile.gif
lkjhgfds
Инфото на сем. Скот е уникално Хейлс е много различна,станала е истинска жена,майка и учителка,въпреки че всички са много сладки и различни,това инфо ме изненада най-много.Намерих две снимки от наи-новата фотосесия на Бетъни и Джеймс,не са се променили много,но като че ли не са същите.
anji_banji
Fast Forward 6: New Faces (cwtv)
Fast Forward 6: New Faces (youtube)

П.П Мислех,че ще е за Скилс shocking.gif Мн ми хареса biggrin2.gif New Faces -->New Season biggrin2.gif
Tedds
Клипчето е много яко,но и аз мислех че ще е за Скилс,както и да е.На мен Миа най-много ми хареса от всички нови в май-май.Но ще видим още малко остава и започва пети сезон rolleyes.gif
Катeто
Според мен и Миа и Линдзи са сладки,но Миа ми е по-сладка...и все пак от едно гледане нищо не мога да кажа,по-нататък когато почне сезона ще ги видим като характери и ще можем да преценим по-добре smile.gif

ladysunshine
Супер клипче. Много хубаво, че са се сетили да направят за новите лица. Мия ми е сладка, Кевин Федърлайн вече май започвам да свиквам с него, защото не ми е чак толкова противен, а Линдзи продължава да ми е мн смотана
brooke_scott
еййййй защо не е за Скилс sad.gif А от новите най-мн ме кефят Оуен, Кари и тая Линдзи не е лоша актрисата, а Мия нещо не ми е приятна външно
FluFi
Леле жестокии саа .. мерси за клипчетата smile.gif
FintiFlushka
Всичкии са супер сладкии tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.