Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Photo Finish" & "Vamonos"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break > Епизоди
f0rgy
"Photo Finish" & "Vamonos"

Lechero:"Are you trying to get out of this prison??"
Michael to Whistler:"This man is no friend of mine!"
"We're doing it now,Mike"-Lincoln

Лечеро:"Да не се опитваш да избягаш от този затвор??"
Майкъл към Уистлър:"Този човек не ми е приятел!"
"Започваме сега,Майк"-Линкълн

Prison Break 03x06 Zamunda.Net
Prison Break 03x06 ArenaBG.Com

Prison Break 03x07 Zamunda.Net
Prison Break 03x07 ArenaBG.Com
Хейли
защо още няма никакви субтитри?
f0rgy
QUOTE(Хейли @ Nov 6 2007, 15:01) *
защо още няма никакви субтитри?

Епизодите са от преди 15 часа...
Gossip Girl
Ееее, днес сериалите ми си правят състезание, кой ще пусне по-добър епизод, честно.
Освен, че гледах един страхотен епизод на Heroes, ето ти сега и два уникални на PB. Просто ме закопаха. Още не мога да осмисля всичко. Двете серии ми дойдоха в повече. Първоначално, когато Майкъл разбра за Сара, за момент си помислих, че е изкукал трайно. В следващия момент разбираме за "Гретчен" и Джеймс! Нямам думи. Вече съвсем изгубих нишката и каква е ролята на всеки от героите и още повече, в какво? Около Алекс не мога да разбера лъжат ли го или и на него му се е разхлопала абсолютно и необратимо дъската. Белик за пръв път ми направи добро впечатление, при ракцията си за смъртта на Сара.
И накрая, но не и на последно място ще вметна, че мистър Скофийлд май пак ще измъква целия затвор, което едва ли не ни гарантира, какво..четвърти сезон??
brooke_scott
аз ся сядам да го гледам, няма ли никакви субс sad.gif
mi6eto_
Има но само на английски.
brooke_scott
Цитат(mi6eto_ @ Nov 6 2007, 19:19) *
Има но само на английски.

е ще ми свършат работа, всъщност щяха, аз но аз вече го гледах, все тая wink.gif
*BringMeToLife*
Сега ги дърпам и сядаме да гледаме с брат ми smile.gif Нищо че няма субс .. после като дойдат пак ще ги гледаме mrgreen[1].gif
nelito0o0
Лелеееее, кво мислите за епизодите ? Аз мисля че напрао цепят мрака.....
Тоя Уистлър много ме изненада..... Поне Майкъл ги видя, и сега какво? кххх няма да издържа до другата седмица, просто много ме изкефиха епизодите!!!И все пак не видяхме какво има в хладилната чанта на плажа ....
ViruZzZ
Аз четох в един форум,че Уистлър е другия брат на президента и са го вкарали там малко след Майкъл,а другото е че има труп под "Сона".Мойто предположение,че този Уистлър е "фалшив",а истинският е вече мъртъв и е неговия труп под "Сона" blink.gif
nelito0o0
Това звучи много странно...
Menna
Престанете с пускането на спойлери наляво и надясно!
Има отредена за тaзи цел ТЕМА!

Някои хора (включително и аз) нямат желание да знаят какво предстои. dry.gif
ViruZzZ
Цитат(Menna @ Nov 8 2007, 17:49) *
Престанете с пускането на спойлери наляво и надясно!
Има отредена за тaзи цел ТЕМА!

Някои хора (включително и аз) нямат желание да знаят какво предстои. dry.gif

Бях много объркан от това,което четох и затова забравих за темата за спойлери biggrin2.gif Много съжалявам..няма да се повтори wink.gif
*BringMeToLife*
ААааа серийките са страхотнии smile.gif Много напрежение много нещо .. но така трябва .. а как ревах само когато Линк каза на Майкъл ,че Сара е мъртва.. cry.gif И когато Белик му каза че много съжалява .. Офф sad.gif Гадно,но наистина епизодите бяха много добри ! =)
Tedds
Епизодите бяха много яки,ама направо ми писна от този затвор уж ще бягат и пак не бягат 7 серии вече ми стана скучно...
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Nov 9 2007, 19:38) *

Епизодите бяха много яки,ама направо ми писна от този затвор уж ще бягат и пак не бягат 7 серии вече ми стана скучно...

и на мен ми писна, ама те пък кво ша дават като избягат...нормално е да провлачат излизането dry.gif помниш ли в 1-ви сезон колко пъти се прецакваха
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Nov 9 2007, 21:04) *

и на мен ми писна, ама те пък кво ша дават като избягат...нормално е да провлачат излизането dry.gif помниш ли в 1-ви сезон колко пъти се прецакваха

Хихи да 18.gif тогава беше още по-зле 18.gif
ViruZzZ

Ми сега вече може да започнат за отмъщението на Майкъл върху Компанията 15.gif 15.gif 15.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Nov 9 2007, 21:08) *

Ми сега вече може да започнат за отмъщението на Майкъл върху Компанията 15.gif 15.gif 15.gif

дано...да се надяваме скоро да разберем biggrin2.gif
FaLLOuTbOy
Kакво да кажа просто... 10/10 за двете серий.. happy.gif

За сега няма епизод от 3ти сезон който да не ми е харесал.
mirka
Може и аз да не съм наред,ама едвам изтърпях да свърши епизода. Много го разводниха тоя сериал mad.gif Да си бяха останали само с втори сезон.
nelito0o0
Можи да напраят както с първите 2 сезона .. тоя 3тия да бъде бягане от затвора, а след това през 4ти сезон да ги гонят...... 16.gif 18.gif
*BringMeToLife*
Сега да излезат от затвора..там да направат нещо и да не ги гонят вече,да са невинни и да си отмъстят и да си живеят след това..така да свърши 3ти сезон и целия сериал mrgreen[1].gif biggrin2.gif
ViruZzZ
Цитат(*BringMeToLife* @ Nov 11 2007, 00:17) *
Сега да излезат от затвора..там да направат нещо и да не ги гонят вече,да са невинни и да си отмъстят и да си живеят след това..така да свърши 3ти сезон и целия сериал mrgreen[1].gif biggrin2.gif

Аз им давам най много до 10 епизод и ще са навън biggrin2.gif
Mr. Winchester
Много интересни епизоди , но едва ли до 10-и епизод ще се измъкнат
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.