Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Out of Time"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 2
ludoto_mimi
"Out of Time"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: When one of his forgotten abilities suddenly manifests, Peter (Milo Ventimiglia) and Caitlin (Katie Carr) get thrown into a crisis situation, and learn first-hand just how deadly the mysterious virus striking people with abilities can be. Suresh (Sendhil Ramamurthy), Matt (Greg Grunberg), Nathan (Adrian Pasdar), Niki (Ali Larter) and Bob (guest star Stephen Tobolowsky) band together to fend off the ”nightmare man’s” attack. Despite Claire’s (Hayden Panettiere) best efforts to keep them apart, West (Nick D’Agosto) learns that the man who kidnapped him as a child is her father (Jack Coleman). Meanwhile, in feudal Japan, Hiro (Masi Oka) and Kensei’s (David Anders) legendary journey takes a dramatic, final turn.

НАКРАТКО: Когато една от забравените му способности се проявява, Питър и Кейтлин се озовават в кризисна ситуация и научават от първа ръка колко смъртоносен може да бъде вирусът, който поразява хората със способности. Мохиндер, Мат, Нейтън, Ники и Боб се обединяват, за да отблъснат атаката на "мъжа от кошмарите". Въпреки опитите на Клер да ги държи далеч един от друг, Уест научава, че този, който го е отвлякъл като дете, е баща й. междувременно, във феодална Япония, пътешествието на Хиро и Кенсей се променя за последно.

Download:
7-ми епизод @ Zamunda.net
Gossip Girl
Ухуууу, любимата ми серия досега! Казах ли ви аз, че оня на картината е Мохиндер? Уау, и най-сетне отговори! Вече си мислех, че цял сезон(в последно време с неясна дължина) само ще ни задават въпроси. Ее, не. Мат изби рибата. Много му се кефя, успя да надвие баща си, + още една пречка по-малко. Caitlin's down! Баси кефа. Вече яко ми беше писнала. И най-сетне да видим Адам прилично облечен. Много ме кефи тоя пич. Реакцията на Уест беше малко пресилена. Всичкото това около Мори, Мат и Моли можеше да е доста по-ефектно направено. А дори и само Мори и кошмарите, които причинява. Интересно как майката на Питър е успяла да оцелее на вируса, а Нейтън-не. Определено не искам Ники да умира! Много ми е интересно как ще накарат Клер да се домъкне. Като гледам HRG май наистина ще мре. Картините изглежда реално се сбъдват. Жалко, любимец ми е.

ПП. Ейй, много се радвам, че не дадоха и оная Мая. Супер ми е антипатична, а и засега не играе никаква важна роля. Хехе, май и Сайлър няма да е кой знае колко важен тоя сезон. Имаме си Адам, вируса...
f0rgy
Само едно ше кажа...ако Кенсей има същата способност като Клеър,демек тя е доволно безсмъртна....
ludoto_mimi
Хах, да, краят беше доста интересен. Кенсей = Адам. Май за това ставаше дума, че си е казал името в първия епизод, но аз не си го спомням. Както и да е, разбрахме го кой е. Чудно как са го държали затворен толкова време. smile.gif
Сега наистина въпросът е как ще накарат Клер да отиде да помогне на Ники и дали Мохиндер ще убие ХРГ... хммм... а тоя гаджето на Клер много ме дразни. Не знам защо. dry.gif
f0rgy
QUOTE(ludoto_mimi @ Nov 6 2007, 22:16) *
Хах, да, краят беше доста интересен. Кенсей = Адам. Май за това ставаше дума, че си е казал името в първия епизод, но аз не си го спомням. Както и да е, разбрахме го кой е. Чудно как са го държали затворен толкова време. smile.gif
Сега наистина въпросът е как ще накарат Клер да отиде да помогне на Ники и дали Мохиндер ще убие ХРГ... хммм... а тоя гаджето на Клер много ме дразни. Не знам защо. dry.gif

Докосва я е 19.gif
Иначе беше ясно още след миналия епизод,че Кенсей ще е човекът зад всичко...сега въпроса е дали има други сили освен регенерецията confused.gif
FrAgMaKeR
Като нищо Адам ще излезе дядо на Клеър и татко на Ели smile.gif
Tedds
Цитат(FrAgMaKeR @ Nov 7 2007, 20:36) *

Като нищо 18.gif Иначе епизода беше много як.Дано спасят Ники,Сайлър де изчезна unsure.gif Браво на Мат че спаси Моли и спра баща си,Ели кога ще се появи пак бтв? rolleyes.gif
ludoto_mimi

Ели защо? unsure.gif

И ако е свързано с някакви спойлери, по-добре ги запазете за себе си.
Tedds
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 7 2007, 21:19) *

Ели защо? unsure.gif

Ами не пишеше ли в едни спойлери че Ели ще се окаже сестра на Клер? unsure.gif
FrAgMaKeR
Ами трябва да имат някаква връзка, нали имат еднаква способност.. unsure.gif
ludoto_mimi
Цитат(FrAgMaKeR @ Nov 7 2007, 21:22) *

Адам и Ели? Адам и Клер има логика, но Ели... blink.gif
FrAgMaKeR
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 7 2007, 22:06) *
Цитат(FrAgMaKeR @ Nov 7 2007, 21:22) *

Адам и Ели? Адам и Клер има логика, но Ели... blink.gif

Ами след като Адам и Клеър (евентуално) и същевременно Клеър и Ели (спойлер).. и Ели има неизвестен баща + е руса със сини очи, като Адам.. и майката на Клеър е руса със сини очи.. значи, става интересно, майката на Клеър има способност огън, Ели има способност електричество (приличат си малко като тип способност).. smile.gif Това ми е логиката, малко съпунска, но като гледам натам вървят нещата, дано ме изненадат..
The Black Dragon
Първо да питам коя беше тая Ели? Оная мацка в Ирландия дето беше пратена подир Питър ли е Ели?

Относно епизода - аз май се сещам как ше го надвият тоя Адам. Ще му боцнат една инжекция да си загуби дарбата и те така wink.gif Иначе ме устройва и варианта с парче стъкло в главата, без да му го вадят после. Още се дразня за на Питър че му го извадиха 18.gif

Не зачерквайте и бат Сали Сайлъра. Има в ръцете си най-силното оръжие - Мая. Тая имам чувството че може да убие и Клеър и Адам. Мисля си така, защото те могат да регенерират - на плът, ама тая испанска мамасита ги требе като чума... Без причина, без болка... Само черно от очите и до там smile.gif Така, че не я подценявайте и нея. За да я вкарат у сериала има защо.

Иначе в кръга на шегата - тая Мая като се притесни и може да избие 93% от човечеството biggrin.gif Може тя да е чумата през 2008 18.gif
FaLLOuTbOy
Хубав епизод, дано да са само такива до края на сезона worthy.gif
Mr. Winchester
Много як епизод. Дано и другите са такива
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.