Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизод 7:Victor ,Victrola
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
nadezhda_had
” Victor ,Victrola”

7 ноември 2007

Промо CWtv

След оцеляването от приливите и отливите на своята връзка ,Серена и Дан най-накрая признават ,че са лупи един по друг,въпреки техните противоположни светове ,които непрекъснато ги заплашва да ги раздели.Чък размишлява върху инвестирането във вид клуб (стриптийз клуб),с надежда да накара баща си да се гордее с него.Нейт пита баща си за дрогата ,която Нейт е намерил в къщи ,но Капитанът отрича да има проблем.Джени разкрива тайна ,която родителите й са крили от нея.Накрая Блеър отново е съкрушена от действията на Нейт след като Джени й разкрива ,че Нейт я е целунал случайно ,като я е мислил за Серена.

Download:
Gossip Girl S01E07.HDTV.XVID.XOR @ Zamunda.Net

Музика:

Sohodolls - "Stripper"
Classic - "So They Say"
David McConnell - "Ballad Of An Easy..."
Miss Eighty 6 - "Release"
John Ralston - "Second Hand Lovers"
Warren - "Just Love"
Air - "Photograph"
Valeria ft Aria - "Girl I Told Ya"
Elliott Smith - "Whatever (Folk Song In C)"
Sum 41 - "With Me"

Субтитри:

(subs.sab.bz)
ladysunshine
Йеее още мъъъничко остана. Много се радвам за Дан и Серенка, най-накрая и те да се съберат. Чакам с нетърпение да излезе
brooke_scott
да и аз нямам търпение, особено, както видях от трейлъра, за една специална сцнека м/у С и Д wub.gif
Enchanted
И аз чакам епизодчето,цяла седмица без него...вече се надявам да няма такива прекъсвания(е ако стачката на сценариститестане факт,тогава прекъсването ще е доста по-дълго dry.gif )
brooke_scott
токъ що изгледах епизода, единственото, което ще кажа е WOW!!! shocking.gif Беше мн мн як mrgreen[1].gif
Gossip Girl
Еее, не. Тва беше най-великия епизод досега. Аууу...всичко се пордери прерфектно. Обожавам "новата" ни двойка. По-добре не можеше да се подреди между тях. Дан и Серена бяха очарователни. Просто всичко беше на 6! Хареса ми как постъпи Нейт. Най-сетне показа и характер освен перфектната си визия. Ся ако майката на Джени и Дан се върне ще е суупер гадно. Ванеса продължава да ме дразни! Направо е уникално досадна.
И пак в началото. Блеър и Чък бяха героите на епизода. Направо ме убиха. Блеър беше прекрасна. И края....
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Nov 7 2007, 15:59) *
Еее, не. Тва беше най-великия епизод досега. Аууу...всичко се пордери прерфектно. Обожавам "новата" ни двойка. По-добре не можеше да се подреди между тях. Дан и Серена бяха очарователни. Просто всичко беше на 6! Хареса ми как постъпи Нейт. Най-сетне показа и характер освен перфектната си визия. Ся ако майката на Джени и Дан се върне ще е суупер гадно. Ванеса продължава да ме дразни! Направо е уникално досадна.
И пак в началото. Блеър и Чък бяха героите на епизода. Направо ме убиха. Блеър беше прекрасна. И края....

и мен Ванеса продължава да ми лази по нервоте, с-р е тъпа sick1.gif Д и С няма кво да ги коментиратм, те са си Дъ БеСт biggrin2.gif а пък Чък и Блеър направо ме разбиха тоя епизод, и особено Блеър мн ме изкефи, вместо да е няква тъжна, дет се разделиха с Нейт, тя отиде в клуба и почна да си денси biggrin2.gif мн яко. Джени в тоя епизод нещо не ми направи почти никво впечатление, освен че не може да си държи устата затворена dry.gif но пак по-добре, че отвори очите на Блеър, вече й беше време да осъзнае, че Нейт само я мотае
Roxanne
Ех, как ме зарадва това епизодче wub.gif
Серена и Дан, Лили и Руфъс, Блеър и Чък, всичко беше страхотно. 3.gif
Мен Ванеса не ме дразни изобщо, даже ми хареса, че се държи така добре с Джени и доста разбиращо към Дан. Джени постъпи добре, че каза на Блеър и накрая отиде при майка си. Стана ми симпатична, защото се държа като малко, несигурно и уплашено момиченце.
За Чък и Блеър съм много щастлива, чакам го този момент още от 1 епизод. Вероятно няма да останат заедно и ще почнат големи драми, но надеждата умира последна и аз искрено се надявам да не ги разделят.
Обобщено ще кажа, че съм щастлива, че сериалът не се придържа стриктно към романите, така е много по-интересно bigwink[1].gif
~●R@Li●~
Оле наистина епизода беше страхотен 4.gif Наистина беше най-готиния досега happy.gif
Цитат(Gossip Girl @ Nov 7 2007, 15:59) *
Обожавам "новата" ни двойка. По-добре не можеше да се подреди между тях.
И аз ги харесвам супер много...Страхотни са biggrin2.gif И наистина края беше ...уаауу

Roxanne
Ха-ха, как се кефя всеки си сложил последната сцена я като аватар, я като подпис biggrin2.gif
Tedds
Изтеглих серията,но още не съм я гледала обаче хвърих един поглед на края.Мноогоо е готин аа Блеър и Чък са много яки rolleyes.gif Слдуриии,Нейт много изгубии човек biggrin2.gif Чък и Блеър са супер просто blush.gif
megun88
Другата серия чак другата седмица ли ще излезе ??
bubentze
Току що приключих с гледането на серията... направо е брилянтна!
brooke_scott
Цитат(megun88 @ Nov 8 2007, 00:34) *
Другата серия чак другата седмица ли ще излезе ??

да, в Сряда, по-точно wink.gif
vivata123
Чък и Блеър <333
С право си харесах тях още от началото..
Браво на мацката, че го заряза оня льольо.. mrgreen[1].gif
Серена и Дан ми бяха малко скучни пък.
А Ванеса ми е малко антипатична в интерес на истината..
Brooke
Епизодът беше готин,определено ми хареса най-много от досегашните.Последната песен е убийствена,супер много ме накефи,както и момента де wink.gif.А бтв песента е With Me на Sum 41 ,ако някой се чуди happy.gif
Tedds
Леле страхотен епизод!Гледах го днес и ме разцепи.Всичко беше на ниво.Най много ми хареса края rolleyes.gif Много са готини Чък и Блеър,а Чък голям пич става отначало не го харесвах но с тази серия мнението ми се промени.Майката на Джени и Дан не трябва да се прибира wacko.gif Тъкмо Руфъс и Лили се сближиха и тя да идва ся.Серена и Дан в тази серия не ме очароваха много,ама все пак бяха сладки.Нейт ми хареса,показа характер ся с кой ще го съберат??? С Джени сигурно biggrin2.gif Това беше най-добрия епизод досега worthy.gif worthy.gif worthy.gif
megun88
даа наистина този май беше най-добър .. а сцената накрая с блеър и чък е просто ... нямам думи rolleyes.gif песничката също е много якаа , нямам търпение да дойде другата седмица
Катeто
Сеа тръна да теля серийката,има мн добри отзиви,обаче ако може като излзязат субт да ги качите ,мерси предварително rolleyes.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(Gossip Girl @ Nov 7 2007, 11:59) *
Блеър и Чък бяха героите на епизода. Направо ме убиха.

В книгата Ванеса играе голяма роля, така че няма да си замине в скоро време 10.gif

По темата: Блеър е много секси blush.gif
ViruZzZ
Цитат(FaLLOuTbOy @ Nov 9 2007, 21:22) *
По темата: Блеър е много секси blush.gif

Блеър кръти мивки icon_peace.gif18.gif
brooke_scott
В книгата Ванеса играе голяма роля, така че няма да си замине в скоро време 10.gif

ми аз съм чела първата и втората книга и не видях никъде Ванеса да играе "голяма" роля wacko.gif
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Nov 10 2007, 10:20) *

ми аз съм чела първата и втората книга и не видях никъде Ванеса да играе "голяма" роля wacko.gif

Ванеса не е лоша,даже може да се окаже нтересна според мен blush.gif Най-важнотео е да не се меси на Серена и Дан.Сигурно ще я съберат с някой,може с Нейт нали той остана самотен biggrin2.gif
Катeто
След като зигледах серията в съзнанието ми се забиха три двойки-Серина и Дан те са си супер,Блеър и Чък-много са ми сладки заедно и Нейт и Джени,според мен ще са сладури заедно,дано нещата се получат дпбре за всички...сериала става интересен като зиключим това че е доста нереалистичен rolleyes.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Nov 10 2007, 10:20) *

В третата играе важна роля за по-нататък нз какво ще става. Във филма да не я намесват между Дан и Серена е най-важното иначе да я правят каквото искат (стига да не я съберат с Нейт ест 18.gif )
П.П. Излязоха ли субтитри за епизода?
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 10 2007, 13:10) *
В третата играе важна роля за по-нататък нз какво ще става. Във филма да не я намесват между Дан и Серена е най-важното иначе да я правят каквото искат (стига да не я съберат с Нейт ест 18.gif )

каква загуба....добре че не съм чела трета biggrin2.gif С, напомни ми като се видим да ми разкажеш каква важна роля играе в книгата dry.gif
nadezhda_had
Най-накрая гледах епизода и мога да кажа ,че е един от най-яките.Най ми харесаха Блеър и Чък ,страхотни са заедно,както още в предишните епизоди каза ,че са страхонет екип.В този епизод надделяха скритите им желания.Абе като общо целия пезидо беше много як ,пак ще го гледам скоро със субтитри вече.
MoRJiNi_F
Хмм .. Забележете и как Джени израства. Малката според мен ще претърпи такова развитие ,че накрая нищо чудно да стане по-голяма кучка и от Блеър biggrin.gif
За Чък и Блеър просто не искам да коментирам - могат да се окажат страшни за всички около тях и полезни един на друг happy.gif Ама нека ,нали трябва да има интрига happy.gif
Само ми е много интересно Чък какво и как ще каже после на Нейт за станалото с Блеър happy.gif
А Дан и оная русолявата ... обичат се ,да се зимат младите ,пък с каквото можем ще помагаме! Що се туткат само така biggrin.gif So Cute happy.gif
Нейт много ще страда ми се струва. С този баща дето има ...много ядове ,много нещо. Не че и с майка му ще е по-различно де, само че при нея по-скоро от глупавата й пасивност ,оттам ще тръгва всичко.
Enchanted
Чак сега гледах епизода,хареса ми...
Чък и Блеър много ми допаднаха!
ViruZzZ
И аз чак сега изгледах епизода...
Тоя епизод най ми хареса досега rolleyes.gif ...леле докато даваха Блеър в Victrola гледах така shocking.gif това момиче ме изумява все повече с всеки изминал епизод biggrin2.gif ,а Джени започна и тя да си показва рогцата 15.gif ....Според мен Блеър и Чък по си отиват от Блеър и Нейт happy.gif ,а сега остава да стане нещо между Джени и Нейт и отивам в ТВ1000 18.gif ...В миналия епизод Ванеса не ми направи лошо впечатление ама в тоя ... dry.gif
ПП.nadezhda_had 10х за песничките тъкмо се чудех откъде ще си намера песничката когато бяха в лимузината blush.gif worthy.gif
[dEs]
Ох и аз изгледах епизода. Много са сладки Блеър и Чък дали ще се задържат заедноconfused.gif Таз Джени нещо не ми харесва не знам защо ама никак не ми дапода. Много бяха забавни Серена и Дан като се опитваха отначало да го направят... rolleyes.gif
miim4eto
леле това е най-якият епизод до сега просто убийствен отвсякъде 13.gif 13.gif 13.gif А колкото до Джени и Нейт не зн дали ще се получи нещо пък и тя повече май с брата на Серена ;] ;] ;]
ladysunshine
Ейй най-сетне и аз да изкажа мнение за серийката. Определено беше една от най-добрите за сега. Аз попринцип казвам така за всяка нова серия, но те всяка нова я правят все по-хубава mrgreen[1].gif Финала беше просто върха. Време си беше и за Чък и Блеър. Чакам с нетърпение новата двойка да видя как ще се развие. Хареса ми, че на финала се сформираха трите двойки, които исках - Чък/Блеър, Дан/Серена и Лили/Руфъс
^Mim0zKa^
абе епизода беше много sexy като цяло..хахах rolleyes.gif 18.gif наистина много ми хареса.. ;]
A_l_e_x
Стархотен епизод. Блеър и Чък бяха толкова сексуални,мисля,че ще излезе хубава двойак от тях. Нейт яко дразни,с Джени си подхождат такива скучни. Дан бързои се учи покрай Серенка,стана секс бог icon_peace.gif
jivitu
Някой може ли да ми каже от къде да намеря английски субтитри за този епизод unsure.gif
brooke_scott
тУк
jivitu
Цитат(brooke_scott @ Nov 29 2007, 15:58) *

Благодаря много rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(jivitu @ Nov 29 2007, 17:59) *
Цитат(brooke_scott @ Nov 29 2007, 15:58) *

Благодаря много rolleyes.gif

нп wink.gif
Mr. Winchester
леле на4и татенцето на нейт се дрогирва -затези които не са гледали
Mrs.B.Bass
От тук започна всичко между Б и Чък worthy.gif
Чеър завинаги wub.gif wub.gif wub.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Лелейй епизода беше страшен направо.
С всеки епизод сериала ми харесва все повече и повече 3.gif
Но най-интересното беше целувката между Блеър и Чък лелей кви бяха якии..И песента на Sum 41 направи тоя момент още по-добър.

Харесаха ми и моментите със Серена и Дан. Много яко беше когато направи всичко онова със свещите.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.