Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кое НЕ харесвате в сериала
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > House MD
ogata
Видях че има тема , какво харесвате най-много в сериала . А сега да попитам , какво не харесвате в него . На мен не ми допада че винаги се повтаря действието . Пациента е зле -> Оправят го -> Отново се влушава -> пак се оправя sad.gif
brooke_scott
еми на мен пък явно всичко ми харесва biggrin.gif щот колкото и да мисля не мога да се сетя за нещо, което ме дразни huh.gif
ogata
Ами тогава , що изобщо пишеш в тая тема , като не те дразни нищо confused.gif?
ogata
Нека да добавим и това , че във почти всеки епизод пациента има конвулси smile.gif
brooke_scott
о извинявам се мн, че писах в темата ти, няма да се повтори!
sulu
А мен тва ме дразни дето все е много зле пациента,полу-умрял и Хаус в последния момент се сеща какво му е и той/тя се оправя.А също ме дразни, че почти винаги не му вярват на Хаус, не му дават да направи дадена процедура, но накрая винаги правят каквото Хаус иска.Почти винаги става така.А и напоследък постоянно дават новите доктори и не дават изобщо Чейс и Камерън.Иначе много харесвам сериала, но новия сезон определено не е като предишните
Gossip_Girl
Ами не се дразня на нещо конкретно но може би натова че много умуват един случей и се оказва нещо нищозно.
tzvetka
Ами няма общо взето нещо, което да ме дразни!Но може би малко схемата която предложи ogata - Пациента е зле -> Оправят го -> Отново се влушава -> пак се оправя малко почва да се изтърква, но все пак сериала е супер и не ме дразни нищо!
Bloody_Tears
Ами мен общо взето ме дразни същото, което каза огата. Но въпреки това пак си го харесвам и всяка серия ми е интересна smile.gif
last_unicorn
ами ако умира накрая ще е малко депресиращо, не мислите ли? + това там е идеята - във всеки епизод схемата се разиграва по различен начин, същественото е какво се случва междувременно. и ако още някой цитира "влУшава се" сериозно ще се замисля за грамотността на хората...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.