MaHeKeHa
Nov 8 2007, 22:50
Ехей... нямаше ме 4 дни и глей какво става тук...
Enchanted
Nov 12 2007, 18:13
sonofsparda,нямаш умора човече
ViruZzZ
Nov 16 2007, 13:51
Enchanted
Nov 16 2007, 14:03
Mдам и аз го прочетох това...
Wallker
Nov 16 2007, 17:15
Сега видях това "Gemini" on 13th December (Thursday) on The CW
sonofsparda
Nov 16 2007, 17:16
Еми да, не си ли чувал за паузи досега? Това няма нищо общо със стачката. Всеки сериал има по няколко прекъсвания за сезон.
Wallker
Nov 16 2007, 23:40
Попринцип знам за паузите,но не знаех,че и Смолвил ще претърпи такава.
ПП:Някой знае ли дали сценаристите ще спазят сценария и ще снимат сериала по комикса?
Victoria
Nov 18 2007, 15:09
Цитат
According to vice president of the Canadian branch of the AMPTP Don Cott, the end is in sight for several shows. He estimates that Aliens in America and Reaper will stop production later this month, Supernatural will stop filming in early December, Men in Trees will shoot through mid-January, and Smallville will continue production through January 23. Psych, The 4400, and Kyle XY have all already gone dark.
Демек ще снимат Смолвил до 23-ти Януари.
repeto
Nov 18 2007, 17:23
ЕЕ супер.... Дано да се развият благополучно нещата и да се стигне до някакво решение със стачката на сценаристите, та току виж и да успеят да завършат сезона с пълни 22 епизода. Мерси за инфото Вики.
apophis
Nov 18 2007, 19:08
съмнява ме че толкова бързо ще се разреши..
sladuranka
Nov 19 2007, 20:50
Цитат(apophis @ Nov 18 2007, 19:08)

съмнява ме че толкова бързо ще се разреши..
Е то туй да не е България...По-бързо да си правят "седянката" и да решават въпроса

.
Айде, сценаристите на Бродуей прекратяват стачката, очакваме и другите да последват примера им.
Enchanted
Nov 30 2007, 12:34
Цитат(toho @ Nov 30 2007, 12:19)

Айде, сценаристите на Бродуей прекратяват стачката, очакваме и другите да последват примера им.
Еххх дано,дано,дано...
Знам,че е рано е да се радвам,но съм се вкопчила в надежди, като удавник за сламка
sonofsparda
Nov 30 2007, 13:04
Аз също естествено се надявам за най-доброто. Макар и да четох някъде, че дори стачката да свърши навреме, е възможно Смолвил пак да няма пълен сезон. Ама това беше май спекулации и нищо официално. Дано имаме късмет иначе.
Въй, въй, въй!!! Сега прочетох, че Writers Guild of America са отхвърлили офертата AMPTP и преговорите продължават от четвъртък.
Май няма да е много скоро краят, а и то вече може би е късно да се поднови снимките на който и да е сериал.
Enchanted
Dec 1 2007, 15:44
Цитат(toho @ Dec 1 2007, 12:40)

Въй, въй, въй!!! Сега прочетох, че Writers Guild of America са отхвърлили офертата AMPTP и преговорите продължават от четвъртък.
Май няма да е много скоро краят, а и то вече може би е късно да се поднови снимките на който и да е сериал.
Не ми звучи добре,ама аз вече почнах да се примирявам...то не ни остава друго
Айде народе стискайте палци, Kristin E!Online и ТvGuide съобщават че преговорите между сценаристите и продуцентите бележат голям напредък и са постигнали съгласие по голяма част от въпросите. Стачката може да се прекрати до един-два дена
Enchanted
Feb 3 2008, 15:25
Цитат(toho @ Feb 3 2008, 16:05)

Айде народе стискайте палци, Kristin E!Online и ТvGuide съобщават че преговорите между сценаристите и продуцентите бележат голям напредък и са постигнали съгласие по голяма част от въпросите. Стачката може да се прекрати до един-два дена
Йей,само един въпрос имам,ако се споразумеят ще снимат ли пълен сезон на Smallville?
sonofsparda
Feb 3 2008, 16:33
Не, защото според договорите на актьорите, снимането им е до април месец. И даже и да свърши стачката, няма да има пълен сезон от 22 епизода, просто защото няма време за кога да ги снимат, дори и да осигурят достатъчно сценарии. Но още поне 2-3 със сигурност бихме получили.

Общо взето най-много 18 епизода този сезон, не повече и то в най-добрия случай.
Е пак ще е много по добре отколкото само 15
The_Man_Of_Steel
Feb 3 2008, 17:17
Е да ама тва е в най-добрия случай ако не се прекрати до 2-3 дена??? какво ще стане ще има ли 15+
sonofsparda
Feb 3 2008, 17:19
Еми това чакаме да разберем.

Ако се прекрати и след месец, ако решат, е възможно пак да хванем един допълнителен епизод. Просто не се знае нищо още, можем само да се надяваме.
lyubenski
Feb 3 2008, 19:26
Пуф, дано да има повече, че си е грехота така да изпускаме епизоди от последните сезони на сериала !!!
The_Man_Of_Steel
Feb 3 2008, 20:02
ами това означава ли че не са завършили още 15-епизод, защото ако е последен сигурно ще свърши с TO BE CONTINUED а ако ще има още епизоди - няма
ThePinkDuck
Feb 8 2008, 06:48
Край... ама почти. Още нищо не се знае със сигурност.
sonofsparda
Feb 8 2008, 07:37
Едит - да, имаш право.

Сега едитнах темата. Докато не получим по-глобално потвърждение, все още не е 100% сигурно.
П.П.: Прочетох обаче, че ако наистина проблемът се реши, Смолвил е възможно да има от 3 до 5 допълнителни епизода.
Цитат(sonofsparda @ Feb 8 2008, 07:37)

П.П.: Прочетох обаче, че ако наистина проблемът се реши, Смолвил е възможно да има от 3 до 5 допълнителни епизода.

Ууооооооойеее... това звучи много добре!...
Колкото до стачката - нещата се раздвижиха доста скоростно. След няколко месеца мълчание само за няколко седмици сега преговорите бяха подновени и има временно предложение, което ако бъде прието на двете срещи на членовете на гилдиите ще означава край на стачката.
Всичко зависи от сценаристите - ако останат доволни стачката свършва до дни.
Enchanted
Feb 9 2008, 16:08
Meрси за инфото Ванка,може и да греша,но тези от 3 до 5 допълнителни епизода ще бъдат излъчени през Април/Май нали така
Цитат(Enchanted @ Feb 9 2008, 16:08)

тези от 3 до 5 допълнителни епизода ще бъдат излъчени през Април/Май нали така

ако ги направят тогава трябва да ги излъчат
CK_sweet
Feb 10 2008, 17:15
току що съобщиха по Националното радио , че стачката се прекратява , нещо има връзка с Оскарите - щяло да ги иа съответно
С наближаващия край на стачката, който в прочем се очаква да е в сряда, The CW са поискали още 5 - епизода освен обявените до сега. Така че да стискаме палци звездите да са благосклонни към нас феновете и това да стане реалност
Enchanted
Feb 11 2008, 13:29
Цитат(toho @ Feb 11 2008, 13:56)

С наближаващия край на стачката, който в прочем се очаква да е в сряда, The CW са поискали още 5 - епизода освен обявените до сега. Така че да стискаме палци звездите да са благосклонни към нас феновете и това да стане реалност
Охх,дано,дано,дано
Тедо мерси за инфото.
sonofsparda
Feb 11 2008, 13:31
Стискаме палци, стискаме.

Само някъде бях прочел, че имало възможност(но не е сигурно разбира се), Кристин да не се появи в тези допълнителни епизоди. Защото тренировките й в Тайланд за снимките на Street Fighter скоро започват и не се знае дали тя ще има време за Смолвил преди това, защото все пак договора си е договор - когато ти кажат да започваш, почваш, няма неща от сорта на: "Не, изчакайте ме да си доснимам епизодите от сериала."

Ама ще видим какво ще стане изобщо.
repeto
Feb 11 2008, 13:38
Еми ако питаш мен и без нея ще ги преживея тези 5 епизода ако ги заснемат.
sonofsparda
Feb 11 2008, 13:55
Е, и аз също ще ги преживея без абсолютно никакъв проблем. Винаги съм искал да разкарат Лана поне за малко. Ама шипърчетата в Америка сигурно ще недоволстват, което може и да свали рейтинга на сериала, а за последните епизоди от сезона това не е хубаво. Ама ако другия сезон евентуално е без Лекс, нищо няма да им пречи сега да пратят Лана да кажем при леля Нел за няколко епизода. Ама ще се види, объркана работа.
Съмняваме че ще я махнат за малко, вероятно ще заснемат всичките й сцени наведнъж за да може да отиде да тренира за SF
The_Man_Of_Steel
Feb 11 2008, 15:19
Дано, дано !
Стачката Свърши!!!
Ликувай народе!!!
Wallker
Feb 13 2008, 12:15
Вярно е туко що го чух по новините.
Ся важното е как ще се развият работите със снимките на Смолвил и Heroes..!!!!!!!!!!!Дано да се стигне до по 24 епизода в сезон и на двата сериала.
ViruZzZ
Feb 13 2008, 12:17
Честито на победителите

+ още 5-6 епизода повече за Смолвил
Enchanted
Feb 13 2008, 12:40
Честито на всички ни,Тедо мерси за инфото,а що се отнася до +5-6 епизода,не искам да съм черногледа,но още не е съвсем сигурно
repeto
Feb 13 2008, 13:02
http://community.tvguide.com/blog-entry/TV...orite/800032698Ето малко инфо за сериалите. Вчерая просто забравих да го сложа. До края на сезона ще има 5-6 епизода.
tzvetka
Feb 14 2008, 16:04
Здравейте от мен!От мнооого отдавна не съм писала, но ме хвана мързела!Какво става стачката е свършила!!!Направо страхотно!И сега горе долу колко епизода трябва да се заснемат още?
Цитат(tzvetka @ Feb 14 2008, 16:04)

Здравейте от мен!От мнооого отдавна не съм писала, но ме хвана мързела!Какво става стачката е свършила!!!Направо страхотно!И сега горе долу колко епизода трябва да се заснемат още?

Не може да се каже за сега. От CW са поискали още 5 епизода но хората от Смолвил не са казали колко възнамерят да заснемат.
sonofsparda
Feb 17 2008, 23:46
Айде честито на всички и да видим какво ще стане с предисторията на Супермен до края на сезона.
Дни след края на стачката на сценаристите, в Холивуд се задава нова. Този път начело може да застанат актьорите. Ако няма резултат от преговорите межди синдикатите и студиата, актьорите Том Ханкс, Мерил Стрийп, Джордж Клуни и Роберт де Ниро са готови да оглавят следващите стачни действия в който щяли да вземат участие всички актьори в Холивуд( кино и телевизия).
Victoria
Feb 18 2008, 18:13
ех...
lyubenski
Feb 18 2008, 18:30
Еее, това вече е лудница, не може ли да ги съгласуват тези работи
Enchanted
Feb 18 2008, 19:45
Aуу,само не нова скачка,какво ни остава на нас зрителите да седим и да се нядяваме?!
sonofsparda
Feb 18 2008, 20:23
То кой не стачкува тия дни вече.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.