Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Стачката свърши!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
Страници: 1, 2, 3
MaHeKeHa
Ехей... нямаше ме 4 дни и глей какво става тук...
Enchanted
sonofsparda,нямаш умора човече biggrin2.gif
ViruZzZ
Аз прочетох,че ще бъдат от 12 до 14 епизодите 0041[1].gif
ПП. http://www.latimes.com/business/la-striket...=la-home-center
Enchanted
Mдам и аз го прочетох това... unsure.gif
Wallker
Сега видях това "Gemini" on 13th December (Thursday) on The CW blink.gif blink.gif
sonofsparda
Еми да, не си ли чувал за паузи досега? Това няма нищо общо със стачката. Всеки сериал има по няколко прекъсвания за сезон. wink.gif
Wallker
Попринцип знам за паузите,но не знаех,че и Смолвил ще претърпи такава.

ПП:Някой знае ли дали сценаристите ще спазят сценария и ще снимат сериала по комикса?
Victoria
Цитат
According to vice president of the Canadian branch of the AMPTP Don Cott, the end is in sight for several shows. He estimates that Aliens in America and Reaper will stop production later this month, Supernatural will stop filming in early December, Men in Trees will shoot through mid-January, and Smallville will continue production through January 23. Psych, The 4400, and Kyle XY have all already gone dark.

Демек ще снимат Смолвил до 23-ти Януари.
repeto
ЕЕ супер.... Дано да се развият благополучно нещата и да се стигне до някакво решение със стачката на сценаристите, та току виж и да успеят да завършат сезона с пълни 22 епизода. Мерси за инфото Вики.
apophis
съмнява ме че толкова бързо ще се разреши..
sladuranka
Цитат(apophis @ Nov 18 2007, 19:08) *
съмнява ме че толкова бързо ще се разреши..

Е то туй да не е България...По-бързо да си правят "седянката" и да решават въпроса dry.gif .
toho
Айде, сценаристите на Бродуей прекратяват стачката, очакваме и другите да последват примера им. 5angel[1].gif
Enchanted
Цитат(toho @ Nov 30 2007, 12:19) *
Айде, сценаристите на Бродуей прекратяват стачката, очакваме и другите да последват примера им. 5angel[1].gif

Еххх дано,дано,дано...
Знам,че е рано е да се радвам,но съм се вкопчила в надежди, като удавник за сламка biggrin2.gif
sonofsparda
Аз също естествено се надявам за най-доброто. Макар и да четох някъде, че дори стачката да свърши навреме, е възможно Смолвил пак да няма пълен сезон. Ама това беше май спекулации и нищо официално. Дано имаме късмет иначе. smile.gif
toho
Въй, въй, въй!!! Сега прочетох, че Writers Guild of America са отхвърлили офертата AMPTP и преговорите продължават от четвъртък.
Май няма да е много скоро краят, а и то вече може би е късно да се поднови снимките на който и да е сериал. mad.gif
Enchanted
Цитат(toho @ Dec 1 2007, 12:40) *
Въй, въй, въй!!! Сега прочетох, че Writers Guild of America са отхвърлили офертата AMPTP и преговорите продължават от четвъртък.
Май няма да е много скоро краят, а и то вече може би е късно да се поднови снимките на който и да е сериал. mad.gif

Не ми звучи добре,ама аз вече почнах да се примирявам...то не ни остава друго dry.gif
toho
Айде народе стискайте палци, Kristin E!Online и ТvGuide съобщават че преговорите между сценаристите и продуцентите бележат голям напредък и са постигнали съгласие по голяма част от въпросите. Стачката може да се прекрати до един-два дена worthy.gif
Enchanted
Цитат(toho @ Feb 3 2008, 16:05) *
Айде народе стискайте палци, Kristin E!Online и ТvGuide съобщават че преговорите между сценаристите и продуцентите бележат голям напредък и са постигнали съгласие по голяма част от въпросите. Стачката може да се прекрати до един-два дена worthy.gif

Йей,само един въпрос имам,ако се споразумеят ще снимат ли пълен сезон на Smallville?
sonofsparda
Не, защото според договорите на актьорите, снимането им е до април месец. И даже и да свърши стачката, няма да има пълен сезон от 22 епизода, просто защото няма време за кога да ги снимат, дори и да осигурят достатъчно сценарии. Но още поне 2-3 със сигурност бихме получили. smile.gif Общо взето най-много 18 епизода този сезон, не повече и то в най-добрия случай. wink.gif
toho
Е пак ще е много по добре отколкото само 15 smile.gif
The_Man_Of_Steel
Е да ама тва е в най-добрия случай ако не се прекрати до 2-3 дена??? какво ще стане ще има ли 15+
sonofsparda
Еми това чакаме да разберем. wink.gif Ако се прекрати и след месец, ако решат, е възможно пак да хванем един допълнителен епизод. Просто не се знае нищо още, можем само да се надяваме.
lyubenski
Пуф, дано да има повече, че си е грехота така да изпускаме епизоди от последните сезони на сериала !!!
The_Man_Of_Steel
ами това означава ли че не са завършили още 15-епизод, защото ако е последен сигурно ще свърши с TO BE CONTINUED а ако ще има още епизоди - няма
ThePinkDuck
Край... ама почти. Още нищо не се знае със сигурност.
sonofsparda
Едит - да, имаш право. smile.gif Сега едитнах темата. Докато не получим по-глобално потвърждение, все още не е 100% сигурно.

П.П.: Прочетох обаче, че ако наистина проблемът се реши, Смолвил е възможно да има от 3 до 5 допълнителни епизода. smile.gif
Apfh
Цитат(sonofsparda @ Feb 8 2008, 07:37) *
П.П.: Прочетох обаче, че ако наистина проблемът се реши, Смолвил е възможно да има от 3 до 5 допълнителни епизода. smile.gif

Ууооооооойеее... това звучи много добре!...

Колкото до стачката - нещата се раздвижиха доста скоростно. След няколко месеца мълчание само за няколко седмици сега преговорите бяха подновени и има временно предложение, което ако бъде прието на двете срещи на членовете на гилдиите ще означава край на стачката.

Всичко зависи от сценаристите - ако останат доволни стачката свършва до дни.
Enchanted
Meрси за инфото Ванка,може и да греша,но тези от 3 до 5 допълнителни епизода ще бъдат излъчени през Април/Май нали така unsure.gif
toho
Цитат(Enchanted @ Feb 9 2008, 16:08) *
тези от 3 до 5 допълнителни епизода ще бъдат излъчени през Април/Май нали така unsure.gif

ако ги направят тогава трябва да ги излъчат
CK_sweet
току що съобщиха по Националното радио , че стачката се прекратява , нещо има връзка с Оскарите - щяло да ги иа съответно cool.gif
toho
С наближаващия край на стачката, който в прочем се очаква да е в сряда, The CW са поискали още 5 - епизода освен обявените до сега. Така че да стискаме палци звездите да са благосклонни към нас феновете и това да стане реалност
Enchanted
Цитат(toho @ Feb 11 2008, 13:56) *
С наближаващия край на стачката, който в прочем се очаква да е в сряда, The CW са поискали още 5 - епизода освен обявените до сега. Така че да стискаме палци звездите да са благосклонни към нас феновете и това да стане реалност

Охх,дано,дано,дано biggrin2.gif
Тедо мерси за инфото.
sonofsparda
Стискаме палци, стискаме. smile.gif Само някъде бях прочел, че имало възможност(но не е сигурно разбира се), Кристин да не се появи в тези допълнителни епизоди. Защото тренировките й в Тайланд за снимките на Street Fighter скоро започват и не се знае дали тя ще има време за Смолвил преди това, защото все пак договора си е договор - когато ти кажат да започваш, почваш, няма неща от сорта на: "Не, изчакайте ме да си доснимам епизодите от сериала." wink.gif Ама ще видим какво ще стане изобщо. smile.gif
repeto
Еми ако питаш мен и без нея ще ги преживея тези 5 епизода ако ги заснемат.
sonofsparda
Е, и аз също ще ги преживея без абсолютно никакъв проблем. Винаги съм искал да разкарат Лана поне за малко. Ама шипърчетата в Америка сигурно ще недоволстват, което може и да свали рейтинга на сериала, а за последните епизоди от сезона това не е хубаво. Ама ако другия сезон евентуално е без Лекс, нищо няма да им пречи сега да пратят Лана да кажем при леля Нел за няколко епизода. Ама ще се види, объркана работа.
toho
Съмняваме че ще я махнат за малко, вероятно ще заснемат всичките й сцени наведнъж за да може да отиде да тренира за SF
The_Man_Of_Steel
Дано, дано !
toho
Стачката Свърши!!!

Ликувай народе!!! worthy.gif
Wallker
Вярно е туко що го чух по новините.
Ся важното е как ще се развият работите със снимките на Смолвил и Heroes..!!!!!!!!!!!Дано да се стигне до по 24 епизода в сезон и на двата сериала.
ViruZzZ
Честито на победителите happy.gif + още 5-6 епизода повече за Смолвил 15.gif 4.gif
Enchanted
Честито на всички ни,Тедо мерси за инфото,а що се отнася до +5-6 епизода,не искам да съм черногледа,но още не е съвсем сигурно wink.gif
repeto
http://community.tvguide.com/blog-entry/TV...orite/800032698

Ето малко инфо за сериалите. Вчерая просто забравих да го сложа. До края на сезона ще има 5-6 епизода.
tzvetka
Здравейте от мен!От мнооого отдавна не съм писала, но ме хвана мързела!Какво става стачката е свършила!!!Направо страхотно!И сега горе долу колко епизода трябва да се заснемат още? rolleyes.gif
toho
Цитат(tzvetka @ Feb 14 2008, 16:04) *
Здравейте от мен!От мнооого отдавна не съм писала, но ме хвана мързела!Какво става стачката е свършила!!!Направо страхотно!И сега горе долу колко епизода трябва да се заснемат още? rolleyes.gif

Не може да се каже за сега. От CW са поискали още 5 епизода но хората от Смолвил не са казали колко възнамерят да заснемат.
sonofsparda
Айде честито на всички и да видим какво ще стане с предисторията на Супермен до края на сезона. smile.gif
toho
Дни след края на стачката на сценаристите, в Холивуд се задава нова. Този път начело може да застанат актьорите. Ако няма резултат от преговорите межди синдикатите и студиата, актьорите Том Ханкс, Мерил Стрийп, Джордж Клуни и Роберт де Ниро са готови да оглавят следващите стачни действия в който щяли да вземат участие всички актьори в Холивуд( кино и телевизия).
Victoria
ех...
lyubenski
Еее, това вече е лудница, не може ли да ги съгласуват тези работи wink.gif
Enchanted
Aуу,само не нова скачка,какво ни остава на нас зрителите да седим и да се нядяваме?! mad.gif
sonofsparda
То кой не стачкува тия дни вече. dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.