Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Стачката свърши!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
Страници: 1, 2, 3
ViruZzZ
wow ohmy.gif тъкмо свърши и да почва друга mellow.gif Няк'ва връзка с главния мозък ? huh.gif
toho
Развитието на нещата с преговорите м/у синдикатите на актьорите и филмовите студиа не върви никак на добре. Синдикатите от вчера са обявили 3-дневна стачка като предупреждение.
sonofsparda
Е, то е ясно, че тая стачка ще се състои. Само трябва да се питаме колко ще продължи, макар и да е ясно, че няма да е по-малко от предишната. И има голяма вероятност да се простим със Смолвил другия сезон. wink.gif
♥Didito♥
Цитат(sonofsparda @ Apr 16 2008, 20:10) *
И има голяма вероятност да се простим със Смолвил другия сезон. wink.gif

Ванка недей така sad.gif как да се простим със сезона аз какво чакам толкова време. Просто вярно хората си имат права, обаче за нас е най-гадно.
Enchanted
Аз съм оптимист,така че ще изчакам краиното решение...и най-важното действия,затова сега неискам да съжалявам и да се ядосвам излишно wink.gif
Тедо мерси за инфото.
sonofsparda
Еми и аз искам да съм оптимист, обаче трябва да гледаме 50/50 на нещата. Това е голяма вероятност да се случи и не трябва да си затваряме очите за нея, колкото и кофти би станало.
Green_Arrow
Жалко , че неможем да направим нищо по въпроса ... просто остава да чакаме и така да видим дали крайните новини ще са хубави или лоши.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.