wow тъкмо свърши и да почва друга Няк'ва връзка с главния мозък ?
toho
Apr 16 2008, 17:35
Развитието на нещата с преговорите м/у синдикатите на актьорите и филмовите студиа не върви никак на добре. Синдикатите от вчера са обявили 3-дневна стачка като предупреждение.
sonofsparda
Apr 16 2008, 19:10
Е, то е ясно, че тая стачка ще се състои. Само трябва да се питаме колко ще продължи, макар и да е ясно, че няма да е по-малко от предишната. И има голяма вероятност да се простим със Смолвил другия сезон.
♥Didito♥
Apr 16 2008, 20:12
Цитат(sonofsparda @ Apr 16 2008, 20:10)
И има голяма вероятност да се простим със Смолвил другия сезон.
Ванка недей така как да се простим със сезона аз какво чакам толкова време. Просто вярно хората си имат права, обаче за нас е най-гадно.
Enchanted
Apr 16 2008, 20:15
Аз съм оптимист,така че ще изчакам краиното решение...и най-важното действия,затова сега неискам да съжалявам и да се ядосвам излишно Тедо мерси за инфото.
sonofsparda
Apr 16 2008, 20:29
Еми и аз искам да съм оптимист, обаче трябва да гледаме 50/50 на нещата. Това е голяма вероятност да се случи и не трябва да си затваряме очите за нея, колкото и кофти би станало.
Green_Arrow
Jul 5 2008, 19:53
Жалко , че неможем да направим нищо по въпроса ... просто остава да чакаме и така да видим дали крайните новини ще са хубави или лоши.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.