Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кога започва 5 сезон ?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The 4400
3pacalypse Now
Моля в кажете , ако някой знае нещо !!!
Menna
Цитат(3pacalypse Now @ Nov 3 2007, 03:17) *
Моля в кажете , ако някой знае нещо !!!

Юли месец 2008 година.
Източник
nelito0o0
Чаааааааааааааааак тогааааааааааааз blink.gif wacko.gif wacko.gif
Gossip Girl
Цитат(nelito0o0 @ Nov 5 2007, 13:57) *
Чаааааааааааааааак тогааааааааааааз blink.gif wacko.gif wacko.gif

Ами филма се излъчва през лятото, когато е мид сийзъна. То едва свърши преди месец-два.
Иначе наистина гадно, толкова много чакане. dry.gif
3pacalypse Now
Аз до тогава ще съм забравил за кво става въпрос...
Apfh
Никой не е потвърдил още 5 сезон!... тия от дата-та не знам какво са чели. Юли месец беше премиерата на 4-ти сезон wink.gif ... и горе-долу по това време тръгва шоуто попринцип.
Но повтарям отново ... официално нищо не е обявено още!
heili_^
Аз доколкото знам е обявено че няма да има 5-ти сезон.
toho
Сериала е спрян. Пети сезон няма да има.
Brooke
Това е простотията на века!Намирам го за адски абурдно,това беше един от най-добрите сериали.
Поне като са смятали ,че има опасност да го спрат(което очевидно е вече факт) можеха да направят някакъв край,а не да оставят всичко така.Пфу,все повече се убеждавам ,че американците не са хора и определено понякога не знаят какво да гледат wacko.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Изгледах края на 4-ти сезон и съм адски разочарован, че няма да има продължение.
Как може сериала да завърши по този абсурден начин?
Не, първо Вероника Марс, сега и 4400-те...Нямам си на идея, защо ги спират, но тва е адска простотия, поне да си завършат сериалите както трябва.
Можеха да направят още 1-2 допълнителни епизода и поне края да бъде добър..Оф, много се изнервих... shocking.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.