Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За новинари
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
vIkToRsHeFa
Препоръки за постване на новини:
1. Не е нужно да се ползват фонтове и различни размери на шрифта. За контраст ползвайте [ b ] [/ b ]
2. Източника трябва да се описва долу в дясно както е посочено долу. Ако е авторско не го променяйте.
Източник: GgBiT.InFo
3. Добре е към всяка новина да има прибавена картинка.Използвайте тези от официалните сайтове на продуктите а ако там няма можете да потърсите ТуК ако намерите но е с неудобен размер можете да я свалите коригирате и да я качите някъде ТуК от където лесно можете да я ползвате. Ако и такава не намерите ползвайте ТаЗи
4. Добре е да ползвате графичните икони дадени по долу за прегледност.
4.1 IPB Image Уеб страница - Може да се ползва за официалният сайт на програмата или нещото на което правите ревю.
4.2 IPB Image Download - Ако се дават линкове след ревюто към самите програми можете да ползвате тази картинка и текст.
4.3 IPB Image Изисквания/Промени - Може да се използва за системна информация, промени от минали версии и както намерите за добре.
4.4 IPB Image Екран - Можете да я ползвате когато предлагате снимки на програмата.

Примерен Шаблон:
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 22 2005, 03:16 AM) *

IPB Image

Нова версия на една от най-популярните програми за директно общуване посредством текстови съобщения( чат), гласови и видео разговори. Отгоре на всичко това скейп е безплатен и всички разговори проведени през него са криптирани за по висока сигурност на предаваната информация.

IPB Image Официална страница: http://www.skype.com
IPB Image Download: Skype 2.0.0.79 | BG Mirror
IPB Image Екран: http://www.skype.com/products/screenshots.html
Източник: GgBiT.InFo

the_mouse
А останалите потребители, които са в обикновената група ще могат ли да публикуват новини?
vIkToRsHeFa
Естествено !!!
Това се пада един вид благодарност за свършената работа. Всеки може да го направи...
poznai
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 14 2005, 09:25 AM) *
...минимум по 10 новини дневно...
Баах маа му biggrin2.gif
Колко са новинарите? Да речем 5? Ще имаме на ден минимум по 50 новини? biggrin.gif
$windle
Май Уареза стига. Не се търпят по 50 новини на ден.
WarezRu
....и затова не поствам всичко на един ден щото "Виж новите съобщения" ... няколко страници :-Е
Крадец на рози
аз искам да съм от новинарите ама 10 поста са ми мноо
$windle
УарезРу се представя повече от добре, според мен няма нужда от повече новинари.
The Shaman
QUOTE(poznai @ Dec 20 2005, 06:51 PM) *

Баах маа му biggrin2.gif
Колко са новинарите? Да речем 5? Ще имаме на ден минимум по 50 новини? biggrin.gif

И какво му е лошото?
WarezRu
Дам?Какво?!Вместо да се ровиш в 100000 рализчни сайта на ден,получаваш всичко на куп...
poznai
Аз да съм казал че е лошо??
Freaky
А как ще се избегнат еднаквите новини , публикувани от различни "новинари" ?! . При условие че има няколко новинара и наличието на голям брой новини ще е доста сложно оговарянето ... wink.gif
WarezRu
QUOTE(Freaky @ Dec 21 2005, 09:12 PM) *
А как ще се избегнат еднаквите новини , публикувани от различни "новинари" ?! . При условие че има няколко новинара и наличието на голям брой новини ще е доста сложно оговарянето ... wink.gif

Ползваме търсачката...а все пак има и кошче smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(swindle @ Dec 20 2005, 08:52 PM) *

Май Уареза стига. Не се търпят по 50 новини на ден.

МММ те се постват само във форумите за новини от където отиват в портала.... Тоест не пречат на никой а могат да са само полезни...

Както и съм назначил отговарящи за това модератори които да трият постващото се ако се повтаря всеки от колегите може да го направи но е специялност на дадените хора...
vIkToRsHeFa
Обновена е информацията с препоръки правила и всичко което е нужно ако има някакви въпроси питайте smile.gif
The Shaman
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Feb 12 2006, 07:40 AM) *

Обновена е информацията с препоръки правила и всичко което е нужно ако има някакви въпроси питайте smile.gif

Мога да добавя само...Всичко описано от Виктор в първия пост не означава,че трябва да се хвърлите през глава.Една молба,преди да напишете или публикувате нещо,потърсете дали то вече не съществува.Не е фатално,но е малко смешно,когато отворя портала и виждам две еднакви новини през пост...Това е.

КОРИГИРАНО.
Крадец на рози
Ako направя 30 точки до седмица и ставам новинар ?
The Shaman
QUOTE(Gorgoroth @ Mar 6 2006, 11:04 PM) *

Ako направя 30 точки до седмица и ставам новинар ?

Това горе са условията.Желание имаш,знам.По-важно е не да стигнеш до тази група,но и да се задържиш там.Не е важно само количеството а и качеството.Освен по никовете трудно ще разбереш коя новина е моя и коя на Виктор.Това е идеята. wink.gif
Освен отделната потребителска група:

CODE
3. Новинарите със приемането им във екипа получават автоматично +v във #GgBiT.InFo и ранг "Новинар" във форума със позавишени права като имат достъп и във форум видим само за новинари. Всеки новинар набрал над 50 точки има право на поща със размер 1GB или редирект към съществуваща такава от вида НИКА_ВИ@GgBiT.InFo .
WarezRu
Това е лъжа аз нямам +V
Крадец на рози
Стига спам де,искай си...а и това +v е тъпо като идея да си призная smile.gif правото на глас е за големите канали където има +м
vIkToRsHeFa
QUOTE(WarezRu @ Mar 7 2006, 08:42 PM) *

Това е лъжа аз нямам +V

Както и не са писани новини от доста време а wink.gif а +v си го имаше до момента в който....(виж си уарн панела за какво е загубен) както и да е де gorgoth e прав но +v поне един вид за заслуги към форума. Иначе така или иначе портала е един от най-често обновяваните откъм авторско инфо подобни портали в българия wink.gif вярно в момента сме аз и шамана главно, но човек да е новинар и да не е писал една новина дори и от някакъв източник да е взета а не авторска като моите да речем и просто ей така от нищото е такъв... wink.gif Някак си не върви не мислите ли... Но както казах всичко е до едно време wink.gif
Също така за това което е казано по горе^ който е изпълнил дадени условия нека ми се обади и няма какъвто и да било проблем но не могат да се следят хиляда души все пак кой къде какво постнал колко постнал и т.н. wink.gif
Botev1912
Какви са условията да мога да пусна новина във софтуер, защото ми казва че нямам право. Или може би само администратори и модератори имат право?
vIkToRsHeFa
Също така уважавани потребители които се водят новинари това е с цел да се избегнт простотии постнати във форумите да отиват в портала коригирах го преди малко и сега останаха още малко новинарски форума да коригирам и ще иска само одобрение че даденото постнато е в ред и може да бъде публикувано.
FreeWilly
Като искам да напиша източника на новината трябва да го пиша долу в дясно.Как става?
Botev1912
CODE
[right]Източник: ...... [/right]
**ASTERIX**
QUOTE(cMoKo @ May 27 2006, 15:48) *

Като искам да напиша източника на новината трябва да го пиша долу в дясно.Как става?

IPB ImageIPB ImageIPB Image
Тези трите са точно за това - за позицията на текста
FreeWilly
QUOTE(**ASTERIX**_89 @ May 27 2006, 21:04) *

QUOTE(cMoKo @ May 27 2006, 15:48) *

IPB ImageIPB ImageIPB Image
Тези трите са точно за това - за позицията на текста

Оле да как до сега не съм ги зебелязъл 16.gif
^SaDeR^
А тези дето постват новини някви специални права получават ли ?
vIkToRsHeFa
(^SaDeR^ @ Oct 29 2006, 17:21) *

А тези дето постват новини някви специални права получават ли ?

Автоматично биват премествани във група "уважавани" за принос към форума. Въпросната група има допълнителни права да. 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.