Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ф'циален трейлър на епизод #07 - "Wrath"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
Ето ви този трейлър, трейлър в който Лана Ланг раздава истинско правосъдие!

Връзка: Smallville - 7x07 Wrath Trailer

И друг трейлър-преглед от епизод #07:

Връзка: Smallville - 7x07 Wrath: Preview Look

Director's Cut на епизода - Wrath - Director's Cut

Добавено от Ванката.
sonofsparda
"- Ще изгубиш Кларк завинаги!"

"- Ще го преживея."

Ха! Egoistic bitch. Не че не ми харесва така де. wink.gif Макар че имайки предвид какво Кларк е правил за тая *****......ама карай, то и контекста на момента може да е съвсем различен. Anyway, ако епизода примерно не се окаже добър, то поне да е слаб, само че в никакъв случай да не е страхотен и да има една сцена която да осира всичко, както беше в "Лара". Трейлъра бива иначе. smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Nov 2 2007, 07:03) *
"- Ще изгубиш Кларк завинаги!"

"- Ще го преживея."

Ха! Egoistic bitch. Не че не ми харесва така де. wink.gif Макар че имайки предвид какво Кларк е правил за тая *****......ама карай, то и контекста на момента може да е съвсем различен. Anyway, ако епизода примерно не се окаже добър, то поне да е слаб, само че в никакъв случай да не е страхотен и да има една сцена която да осира всичко, както беше в "Лара". Трейлъра бива иначе. smile.gif

Как мое да имаш такива съмнения? Е, не че не е изключено, ама нейсе, няма да я бъде и следователно таз епизод няма да е зле.
Wallker
Лана,ако продължава с изпълненията си скоро ще яде големия, и имам някво предчивствие,че Смолвил за нея ще свърши много зле!
free_soul
Уау..след дълга почивка...без интернет , незнам как оцелях : )

Мерси за трейлърите Емо, изгледах ги и много ми харесаха. Очаквам да гледам едно голямо зрелище.

Кофтито е , че Лана ще се главозамая от всичките тези сбособности , които ще придобие....
ViruZzZ
Следващия епизод май ще продължи тенденцията 7 сезон да е страхотен 4.gif Кака Лана ще бъде лоша biggrin2.gif
ПП.Крайно време беше да покаже,че и тя може да се бори,не е нужно всеки да я мачка,а колкото до Лекс ако бях на нейно място досега да съм го обесил насред имението smile.gif
didssy
е тя напраяви няколко подобни опита ама е на ... туй чудо наиме лекс е лутър - винаги оцеляват mrgreen[1].gif
аз засега не мога да коментирам епизода ... искам да го изгледам щото така ми седи много постно всичко ... идеята иначе е добра да представят лана с силите на кларк ще бъде интересно
Enchanted
Цитат(didssy @ Nov 2 2007, 12:17) *
е тя напраяви няколко подобни опита ама е на ... туй чудо наиме лекс е лутър - винаги оцеляват mrgreen[1].gif
аз засега не мога да коментирам епизода ... искам да го изгледам щото така ми седи много постно всичко ... идеята иначе е добра да представят лана с силите на кларк ще бъде интересно

И аз просто не мога все още да коментирам епизода,чак когато го изгледам (минимум два пъти biggrin2.gif)ще мога да дам въобще каквото и да било мнение...сега единственото което ми идва на ум е...
Go,Lana,Go biggrin2.gif (каквото и да стане,съм сигурна,че ще е супер интересно)
Apfh
Защо ли имам чувството, че този епизод ще бъде повратният за връзката на Лана и Кларк. Не че нещо, но това "Ще го преживея!", ако Кларк го чуе едва ли ще и цепи басма... biggrin.gif
Очакваме с нетърпение...
Трейлъра кърти btw...
lex's_girl
Няма да има по-щастлив човек от мене ако нещата се развият така, но сега прочетох нещо от което ми потънаха аа.. корабите,"Shortly after it was discovered Lana was alive this season, an announcer said right before they cut to commercial that that wasn't the real Lana" 2.gif
sonofsparda
И след тия думи на Лана, Кларк пак няма да я разкара, така ли? Sigh.
MaHeKeHa
lol, ами да. И най-вероятно ще каже, че тази сила е повлияла на Лана психически. Абе до 10 епизод Лана и Кларк няма да ги бъде. Тоя сезон героят на Лана ще бъде в негативен план и това ще причини раздялата.
Mr. Winchester
Супер трейлър, епизода се очертава да е добър!
vikihill96
Абе трейлъра супер mrgreen[1].gif !!! Director's cut-а също беше доста як. Само едно малко въпросче имам. Каква беше оная черна гадост според вас, дето изпълзя или изтече от контейнера дето Кларки го счупи blush.gif ? А епизода-еми то истински слаб епизод май никога ен съм гледал на Смолвил. Не мисля, че и сега ще бъде по-различно.Очертава се интересно епизодче mrgreen[1].gif !!!
smallville_f
w0w И аз искам такава целувка ... *drools* ... 18.gif А сега сериозно... Лана ме дразни все повече и повече с поведението си ... и как се държи с Кларк... малиии... Само за бой става тас мадама 19.gif А дано да си го получи... Пфъх, пак изметоха пода с Лекс... чудя се има ли епизод, в който той не събира прах от земята 18.gif Надявам се епизодът да се получи добре...

П.С. Искам и аз такава целувкаа...

П.С. И аз искааааам blush.gif 18.gif
sonofsparda
Вики, черната гадост, приятел, е нашето момче Венъм....така де - Брейниак. Убеден съм в това. wink.gif
Apfh
Ахахахахах Венъм.. нещо обърка вселените малко Ванкааа (DC/Marvel) biggrin.gif
Мен ми е чудно друго - няма ли Лана и Кара да се хванат за косите със суперсилите?! ... да изплакнем очи феновете малко. biggrin.gif biggrin.gif
Enchanted
Иха,супер беше този Director's cut...
Аз мисля че ще издържат до десети епизода,защото един от спойлери за "Persona", бяха че:

- Кларк е толкова щастлив във връзката си с Лана, че й казва, че се чувства сякаш ще полети.
Това ме навежда на мисълта,че ще са още заедно happy.gif
sonofsparda
Да, но и Ал Гоуф постави въпроса, докато отговаряше на феновете - дали най-накрая Кларк ще се усети, че тая връзка е обречена. Ама ймайки предвид тия стачки, просто не знам какво ще става. Ако това повлияе на сезона, всички идващи събития ще дойдат много-по бързо от планираното.
sonofsparda
Удължен трейлър на епизода - "Wrath" Extended Trailer

П.П.: Ако не знаех, че в другите епизоди Кларк още не я е разкарал, щях да кажа "тая вече съвсем се закопа". wink.gif
Apfh
Само ми се стори или Лана доста садо-мазо налегна Кларки там в една сцена... rolleyes.gif
sonofsparda
Хващам бас, че целувката е преди да го блъсне. wink.gif
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Nov 4 2007, 05:00) *
Хващам бас, че целувката е преди да го блъсне. wink.gif

Аз пък мисля,че целувката е след като го блъсна,найстина много садо-мазо ще има в този епизод(не че не се радвамbiggrin2.gif )
Аз мисля че Кларк,ще се самообвинява,че е спрял Лана по този начин 16.gif
lex's_girl
Aa "kiss you and kick you" ситуацията на мега обороти. Така харесвам Лана, e аз май винаги я харесвам де. emoticon1 (115).gif Но началото на director's cut-а с Лекс, ауу ...*туп-туп------------*
free_soul
Хей народе, ако не сте гледали това, то обезателно го вижте!

Exclusive Sprint Smallville Wrath Trailer 7x07 Season 7
sonofsparda
Oф, пак Клексана-тъпотии. Мерси, Павка.

П.П.: И как по-точно Кларк пръв я е е научил какво е предателство, не можах да разбера. Той криеше истината за себе си, това ли го водят като предателство? dry.gif Писна ми тая да ми я правят жертва - и този път изглежда не е изключение. dry.gif
A_l_e_x
Всъщност тя по сценарий е винаги жертва,щом от наивно и мило момиче се превърна в психясала кучка,значи наистина е била жертва на нещо. Такива промени не стават ей така
sonofsparda
Ами тя винаги е била жертвата де, ама в миналия сезон бая попрекалиха с това, само и само да я държат в центъра на събитията. dry.gif Все пак нямам търпение да видя сцената й с Грант. wink.gif
toho
Ето едно клипче от снимачната площадка на Смолвил където снимат някой от следващите епизоди.
И Ванка това със сигурност ще ти хареса, Грант го застрелват biggrin2.gif

http://spoilertv-smallville.blogspot.com/

ПП::Клипчето е озаглавено "Filming updates"
sonofsparda
Аха, харесва ми. biggrin2.gif Мерси, Тошко. То е ясно, че Грант няма да гъкне, само че после аз идвам да го довърша... wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.