Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Fallen (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
ZzoOoMeR

Когато Бог създаде Човека, завистливият Луцифер оглавил голям бунт в Рая. Армията му от ангели била сразенаи прогонена завинаги. Тези ангели, Падналите, изоставили Луцифер и избрали да живеят на Земята, сред човешките наслади. Вземали си за съпруги смъртни жени и давали живот на скверни деца, наричани нефилими, притежаващи силите на ангелите и душата на човек. Разгневен, Създателят наводнил Земята, избил нефилимите и принудил Падналите да се скрият. Изпратил Силите, свирепите си ангели-войни да търсят оцелели след Потопа. За Падналите останала надеждата, скрита в пророчеството, че ще се роди нефилим, който ще пречисти греховете им и ще ги върне в Рая.

Казвам се Измаил. В продължение на хилядолетия предвождах армиите на Създателят в борбата Му срещу нефилимите и накзавам падналите. Но когато разбрах за пророчеството, най-сетне осъзнах грешката си. Сега трябва да защитавам Спасителя от Силите, армията на Създателя, докато той се бори да осъществи целите си.

Някой гледал ли е сериала ? Отзиви? До колкото разбрах е стигнал до 4-та серия ... Аз тъкмо гледах филма "Skinwalkers" , когато една от героините ми се стори позната - видях я веднага в IMDB и що да видя - тя се снима в ново сериалче : ) ... Идеята ми се струва интересна - Аз пускам сега да се сваля 1-ва серия ( като гледам има и субс 3.gif )

Линк към Замунда
sulu
О звучи доста интересно.Ако имам възможност тези дни ще си изтегля пилотния епизод и ще видя дали си струва.
Иначе браво за бързата тема biggrin.gif
divata_airis
Леле, звучи много добре, трябва да се види...определено.
vuskutos
Да, аз си го пуснах, дано по-скоро да се свали. Тематиката на сериала изисква доста висок бюджет, поне според мен. Дано да си струва

Отзиви от някой?
sulu
Изгледах трите епизода и останах очарована.
Много интересна история, добър каст и добри ангелски криле.Не мога да кажа, че ефектите бяха ала 30 млн. долара бюджет, но то и нямаше кой знае какво толкова да правят.
Наистина изключителен мини сериал, хубавото е че първата серия е по- описателна, докато в следващите има и повече екшън.
Препоръчвам го на всички, които харесват малко или много фантастиката.

ПС. Искам и аз такива хубави криле, като тея нефилими. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.