Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Life is wild (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
demonnndays
Life is wild

Ветеринар от Ню Йорк се мести заедно със семейството си, което се състои от неговите деца и децата на втората му съпруга, в Южна Африка, където тъстът му управлява резерват. Тази нова драма е базирана на епичния английски сериал "Диво сърце". Сериалът е фокусиран около сложните взаимоотношения между двете вече обединени, но не толкова сплотени семейства, както и техните нови познати от Южна Африка, като под нови познати се има предвид не само хора, но и някои диви животни.

Режисьор:Брайън Гордън
Участват:
Д. Мофет.............Дани Кларк
Стефани Низик........Джо Велър Кларк
Леа Пайпс..........Кейти Кларк
Андрю Джон.........Джеси Велър
Калвин Голдспинк.......Оливър
Мери Моузър..........Мия
Кейсън Рей..........Чейс Кларк

Official cite
Imdb.com
Tv.com

Първи епизод <>Субтитри
Втори епизод<>Субтитри
Трети епизод<>Субтитри
Четвърти епизод

Лично мнение:Въпреки,че са излязли само четри епизода,на мен страшно много ми хареса този сериал-актьорите са много готини,има доста красиви гледки от Африка,и естествено сюжетът е доста интересен.
hip_hop^girl
Ее, голямо браво за супер якото ново филмче! smile.gif Все още не го следя ама онзи ден видях, че го има във free и прегледах първият епизод и бях много заинтригувана като намеря време ще гледам и другите wink.gif
ThePinkDuck
Ами не е лошо. Супер тривиална история, но става. Рейтингите са отчайващо зле, но още нищо не се знае. mrgreen[1].gif
jemma
ами какво да кажа освен че филмчето е суперско 4.gif 4.gif 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.