Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Good Luck Chuck
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
[dEs]

## Режисьор : Марк Хелфрич

## В ролите : Дейн Кук, Джесика Алба, Макензи Моуат, Саша Питърс, Каролин Форд, Челан Симонс, Дан Фоглър

## IMDB :Линк IMDb

Трейлър - Трейлър

## Държава : САЩ

## Година : 2007

## Времетраене : 96 минути

## Резюме : Чък и мъж, на който всички жени казват талисман. Той има голям успех сред жените, но след като спи с тях те го зарязват. На едно събиране той среща жена, която е много непохватна, той той се влюбва в нея. След много препятствия тя най - накрая се решава да излязат на вечеря. След някой друга среща Чък и Ким преспиват, но след това той се сеща за проклятието и прави всичко възможно да задържи Ким до себе си.

Лично мнение: След като прочетох резюмето в zamunda, си помислих, че такъв филм вече съм гледала, но се оказа доста по различен от филма с Линдзи Лоън. И няма почти нищо общо с резюмето. Филма е забавен. Има доста " изцепки ", страшно смешни моменти. Джесика Алба се е справила доста добре с ролята на ммм... непохватна(слабо казано biggrin2.gif ) Филмът е много готин. Струва си да се гледа.
fNatic.
сестра ми го свали и го гледа ама не разбрах хареса ли й! готин ли е да го гледам unsure.gif
nelito0o0
Оооох много е як филма, струва си гледанетоооо ииии като го гледхме с Деситоо си паднахме от смях bigwink[1].gif
Иииииии Джесика е просто върха wub.gif 16.gif 18.gif
Mai4et0
хахахахахаха ... филма е страхотен 4.gif 18.gif много добър , гледайте го wink.gif
Gossip Girl
Оф, тоя филм е пълна боза. Освен актьорската игра, всичко друго яко съкс. Все едно си гледал същия филм 100 пъти, репликите са супер клиширани. Като повечето комедий е пълно с гърди, задници и секс. Може би е от това, че аз не си падам по олигофренски комедий, но изобщо не ми хареса. Единствено заради Джесика Алба го изгледах докрая.
CheerFuL-F
Цитат(Mai4et0 @ Oct 31 2007, 00:11) *
хахахахахаха ... филма е страхотен 4.gif 18.gif много добър , гледайте го wink.gif
4.gif
never_mind
баси лудия филм... не помня откога не съм се смял така biggrin2.gif
п.с. накрая с пингвина 18.gif 18.gif
Brooke
Макар че на моменти филмът доста изпростява ,се разцепих от смях 18.gif .Джесика Алба е страхотна в тази роля,супер сладурана и вкарваше голям смях,а и толкова естествено се пребиваше 16.gif .А пингвина накрая какво да кажа освен-Как им идват тия? 18.gif
hristin4e
незнам сигурно и аз като Gossip Girl просто не си падам по тоя тип комедии, филма на моменти наистина много изпростяваше... Обаче пък имаше едни други моменти които си се смях супер много biggrin2.gif Хубаво си изигра ролята Джесика Алба happy.gif
Бива филмчето... wink.gif
ladysunshine
Мисля да си го сваля заради Джесика Алба и се надявам да ми хареса
Mimsey
Ако искате да се позабавлявате и да се посмеете на воля- това е филмът! 4.gif Смешен, разтоварващ... смях се от сърце! smile.gif 18.gif
Enchanted
Цитат(Gossip Girl @ Oct 30 2007, 23:43) *
Оф, тоя филм е пълна боза. Освен актьорската игра, всичко друго яко съкс. Все едно си гледал същия филм 100 пъти, репликите са супер клиширани. Като повечето комедий е пълно с гърди, задници и секс. Може би е от това, че аз не си падам по олигофренски комедий, но изобщо не ми хареса. Единствено заради Джесика Алба го изгледах докрая.

И аз съм на същото мнение като Жани,този филм,беше абсолютно клише,Джесика Алба както винаги изглеждаше страхотно,а играта и беше много добра!
П.П.Ако ви се гледа нещо непретенциозно свалете си филма,макар и само заради Джесика,пак си струва гледането! biggrin2.gif
Tedds
Предималко го го гледах и не е ситина колко много се смях 18.gif 18.gif 18.gif Адски забавен филм,отпускащ и неангажиращ 4.gif Много е готино филмчето 10.gif
Катeто
Между другото и аз като прочетох инфото в замунда си помислих че е същия като този с Линдзи и реших да видя какви са мненията във форума,едните каза че ен струва,другите казват че е мн смешен.а сега де mrgreen[1].gif ще взема да го сваля заради Джесика и това нещо с пингвина за което вс говорят 18.gif пък да видим после... bigwink[1].gif
lyubenski
Джесика е много сладка в този филм smile.gif. Като цяло не може човек да очаква нещо много от този филм, затова колкото по-голями очаквания към него имате, толкова по разочаровани ще сте wink.gif
jivitu
Току що изгледах филма и още не мога да се събера от смях 18.gif 18.gif 18.gif Голяма комедия 4.gif
ladysunshine
Много сладко филмче. Преди малко го гледах и мога да кажа, че ми хареса. Е, няма кой знай какъв смисъл, но става за разпускане. Джесиак беше страхотна. Гледах го основно заради нея и не ме разочарова. Тоя главния(Чарли) също не беше лош
vasinka_{P}
Много приятно и забавно филмче. Гледах го преди два дни и много ми хареса. worthy.gif worthy.gif
Brooke
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Nov 5 2007, 20:23) *
Между другото и аз като прочетох инфото в замунда си помислих че е същия като този с Линдзи и реших да видя какви са мненията във форума,едните каза че ен струва,другите казват че е мн смешен.а сега де mrgreen[1].gif ще взема да го сваля заради Джесика и това нещо с пингвина за което вс говорят 18.gif пък да видим после... bigwink[1].gif

Реално сюжетът на този филм е доста по-различен от този с Линдзи (Just my luck),просто в замунда са объркали резюметата и много хора се заблудиха (включително и аз),но след като го гледах открих ,че нямат нищо общо,освен,че и двете нямат никакъв късмет и се пребиват с голям финес 18.gif
Mr. Winchester
Много забавно филмче , гледах го тази събота. Който не го е гледал е изпуснал
gotinoto_baby
Много забавно филмче! 4.gif Заслужава си да го гледате.
dragon_girl
Мислех,че ще е нещо повече.... mad.gif
N@det0
Вчера го гледах и не е лошо филмчето.Има доста смешни моменти tongue.gif
Jordan
драконово момиче, какво повече очакваш от филм с такова заглавие и обложка. Революция в киното?
Иначе филма е забавен. Става като да си изгубите 2 часа от времето и после да не се чувствате напълно прецакани, че сте си го загубили напълно.
tedi27
Много яко филмче!Много ме изкефи.
dragon_girl
Не ми хареса толкова,малко простотии имаше,но Джеси ми хареса,както винаги
ZuZka yeah
Въобще не ми хареса. dry.gif
naley_
Поредната простотия.Загуба на време.. dry.gif dry.gif dry.gif
badbaby22
Според филма нямаше особено много смисъл wacko.gif
Жалко за Джесика, че очаства в тази боза dry.gif Но тя естествено отново беше невероятна! worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.