Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой ви е любимеца?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > House MD
brooke_scott
Тук е мястото да обсъдим новите лекари Хаус.Какво мислите за тях? Кой ви е любимец? Кой ви дразни? Как мислите, че ще се развият отношенията м/у тях?

П.С. надявам се, че темата си струва и няма да я затворят модераторите
sladuranka
Много ме дразни русата. Амбър, мисля че се казваше. Иначе ме кефи номер 13, надявам Хаус нея да избере. Дядото също ми харесваше и ми стана гадно, че го махнаха dry.gif
brooke_scott
Цитат(sladuranka @ Oct 30 2007, 22:28) *
Много ме дразни русата. Амбър, мисля че се казваше. Иначе ме кефи номер 13, надявам Хаус нея да избере. Дядото също ми харесваше и ми стана гадно, че го махнаха dry.gif

ами на мен най- си ми харесва 13 biggrin2.gif също, тя бтв не мислех,че ще й отива тъмна коса, но е мн сладка, а иначе ме кефеше едно момче, ама те го махнаха dry.gif
ludoto_mimi
На мен най-много ми харесваше Босли. sad.gif Жалко, че го махнаха. И 13 не е лоша, ама е Камерън #2.
lady_iz
Тауб (май така беше) най ми допада , но като цяло всичките не са лоши
Bloody_Tears
Номер 13 biggrin.gif
lex's_girl
БK owns biggrin.gif
Marissa Cooper
13 най-много харесвам smile.gif Ролята и е много по-добра от тази на Алекс в О.С
Steph
Дам, и аз най-мн харесвам 13 rolleyes.gif Прекрасна роля, изиграна мн добре от Оливия!
Adazaar
Тауб е добро попълнение, но 13 ми допада значително повече: красива, интелигентна, със сложен характер и повдигаща много въпроси. В началото Амбър също ми харесваше, но в последствие ми омръзна - проблем, който сценаристите разрешиха по особено "елегантен" начин.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.