Име: Надежда.По-позната като Надя или като една от милионите Brooke във форума
Прякори като се замисля съм имала,но не си ги спомянм точно.По едно време ми викаха Лудата Вежда,което и идея си нямам как се получи,бях на лагер някой ме викна по цяло име -Надежда и от там някак си се получи май това с веждата и с едно луда отпред и готово<Ей аз направо си разгадах историята на прякора от 5-ти клас).Споко други истории няма да има,че ще стане много дълго.По-специални хора ми викат Над,Дежи,Брукита и от скоро употребяваното Властелинката.Историята на това прозвище е наистина доста завъртяна и ще ви я спестя,беше резултат от разговор късно през нощта и много лиготии. До тук добре,цял ферман за едно име и няколко прякора
Местонахождение: Живея в Пловдив,но в момента съм студентка в София и съответно живея там ,тъй де тук ,охх да де разбрахме се.
Образование:В момента се подвизавам като студентка първи курс в Софийския университет,специалност "Геология"
Отличителни белези Винаги съм мразила да описвам как изглеждам,но мисля ,че няма да е необходимо,нали ще сложа снимка,а и доста хора са ме виждали вече.Общо взето кафяви очи,175см ,коса с цвят неизяснен,май се води какао или поне това пише на боята
Години: 18,опа не не са толкова,19 са вече.Все забравям,до послендо твърдях ,че все още съм на 5 ,ама нещо не върза .Чудя се защо ли ? Тук е и мястото за зодия или иначе казано лъвче съм .Може би за това съм малко твърдоглава и искам все на моето да става
Семейно положение:Леко незаета
Домашни любимци: Куче ,кокерче,казва се Тедо и е любовта на живота ми,страшно съм привързана към него и направо полудявам като съм в София и няма кой да ми се върти в краката
Интереси : Охх тук става много ,ама много страшно.Ще гледам да съм кратка.Да видим обожавам да гледам филми,включително и сериали.Мога да си седя по цял ден и да гледам филми,харесвам всякакви жанрове,като за всеки си имам определено настроение.В днешно време е трудно да ме впечатли някой филм,но има и изключения.Харесвам филмите от 1995-2000.Има униклани попадения в този период,след него започват бозите и копията.Напоследък се оглеждам и в европейското кино,има доста стойностни неща.От българските филми обожавам "Вчера".Повечето от любимите ми филми си падат леко драми,може би защото са по въздействащи и запомнящи се.Няма да изброявам,че наистина са много.Падам си по приказките,историческите, трилъри,старите романтични .Радват ме готините филми на ужасите,но все по-трудно намирам нещо свястно.Обикновено на страшните моменти се хиля като идиот .....и да спирам на тема кино,че стана много ,ама много дълго,а имам още толкова неща за казване.Да преминем на музика,напоследък съм като наркоманка само музика ми е в главата и я слушам почти постоянно.Днес съм зациклила на Within Temptation ,падам си още по Evanescence,Anastacia,Three Days Grace,Snow patrol , imogen heap ,Sia,новите ми мании са Blaqk Audio и Red,от време на време преслушвам по някоя песен на Saliva и Hoobastank,3 doors down са ми безспорна слабост. Падам си и по Бг музиката,но няма да изброявам сега,защото ако не спра ,ще има да изброявам до безкрай .....Други интереси да видим,бях много запалена по фотографията,но нямам никакво време за нея и съм я зарязала тотално,а и ме дразни факта,че в момента е като бум на фотографията и всеки се е зарибил да обикаля напред -назад и да снима и да се прави ,че много разбира .Смятам да изчакам да премине манията,да отметна голяма порция от задълженията си и тогава да отделя необходимото време и подготовка за фотографията.Чета все по-рядко,защото нямам време,а и прекалено много съм се пристрастила към телевизията.Обичам да чета разкази ,понякога и аз пиша,но не много успешно.Наскоро се зарибих и по стихотворенията.Обожавам Атанас Далчев ,както и много други български писатели,но не съм напълно запозната с творчеството им ,а съм чела отделни неща.Така викам да мина на следващата графа,те и без това се припокриват до някаква степен.
За мен Аз съм непоправима лигла.Това е първо и най-главно
И идва и време за извинение за цялото това писание,имам още много неща за добавяне,но не може всичко наведнъж,а и това и сама не бих си го изчела.В моя защита за многото лиготии ,глупости и грешки мога да кажа само,че в момента съм надрусана с парацетамол и още куп други лекарства
Поздрави Надя!