Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Brooke
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Brooke
Дойде време и аз да си направя една тема тук .Всъщност ,ако трябва да съм честна,съм "леко" болна и вече изчерпах всички други занимания.Да му имам и началото на представянето ми 16.gif .Да започнем както му е реда.Та коя съм аз?
Име: Надежда.По-позната като Надя или като една от милионите Brooke във форума 18.gif
Прякори като се замисля съм имала,но не си ги спомянм точно.По едно време ми викаха Лудата Вежда,което и идея си нямам как се получи,бях на лагер някой ме викна по цяло име -Надежда и от там някак си се получи май това с веждата и с едно луда отпред и готово<Ей аз направо си разгадах историята на прякора от 5-ти клас).Споко други истории няма да има,че ще стане много дълго.По-специални хора ми викат Над,Дежи,Брукита и от скоро употребяваното Властелинката.Историята на това прозвище е наистина доста завъртяна и ще ви я спестя,беше резултат от разговор късно през нощта и много лиготии. До тук добре,цял ферман за едно име и няколко прякора blush.gif .Да даваме нататък.
Местонахождение: Живея в Пловдив,но в момента съм студентка в София и съответно живея там ,тъй де тук ,охх да де разбрахме се.
Образование:В момента се подвизавам като студентка първи курс в Софийския университет,специалност "Геология" 10.gif
Отличителни белези Винаги съм мразила да описвам как изглеждам,но мисля ,че няма да е необходимо,нали ще сложа снимка,а и доста хора са ме виждали вече.Общо взето кафяви очи,175см ,коса с цвят неизяснен,май се води какао или поне това пише на боята rolleyes.gif .
Години: 18,опа не не са толкова,19 са вече.Все забравям,до послендо твърдях ,че все още съм на 5 ,ама нещо не върза .Чудя се защо ли ? Тук е и мястото за зодия или иначе казано лъвче съм .Може би за това съм малко твърдоглава и искам все на моето да става dry.gif
Семейно положение:Леко незаета 10.gif ,ама май съм леко wub.gif Но то това е нормално при мен ,то бива ,бива да съм влюбчива ама чак пък толкова.Поне бързо ми минават леките увлечения,сериозните са друга тема,която няма да захващам сега.
Домашни любимци: Куче ,кокерче,казва се Тедо и е любовта на живота ми,страшно съм привързана към него и направо полудявам като съм в София и няма кой да ми се върти в краката shocking.gif
Интереси : Охх тук става много ,ама много страшно.Ще гледам да съм кратка.Да видим обожавам да гледам филми,включително и сериали.Мога да си седя по цял ден и да гледам филми,харесвам всякакви жанрове,като за всеки си имам определено настроение.В днешно време е трудно да ме впечатли някой филм,но има и изключения.Харесвам филмите от 1995-2000.Има униклани попадения в този период,след него започват бозите и копията.Напоследък се оглеждам и в европейското кино,има доста стойностни неща.От българските филми обожавам "Вчера".Повечето от любимите ми филми си падат леко драми,може би защото са по въздействащи и запомнящи се.Няма да изброявам,че наистина са много.Падам си по приказките,историческите, трилъри,старите романтични .Радват ме готините филми на ужасите,но все по-трудно намирам нещо свястно.Обикновено на страшните моменти се хиля като идиот .....и да спирам на тема кино,че стана много ,ама много дълго,а имам още толкова неща за казване.Да преминем на музика,напоследък съм като наркоманка само музика ми е в главата и я слушам почти постоянно.Днес съм зациклила на Within Temptation ,падам си още по Evanescence,Anastacia,Three Days Grace,Snow patrol , imogen heap ,Sia,новите ми мании са Blaqk Audio и Red,от време на време преслушвам по някоя песен на Saliva и Hoobastank,3 doors down са ми безспорна слабост. Падам си и по Бг музиката,но няма да изброявам сега,защото ако не спра ,ще има да изброявам до безкрай .....Други интереси да видим,бях много запалена по фотографията,но нямам никакво време за нея и съм я зарязала тотално,а и ме дразни факта,че в момента е като бум на фотографията и всеки се е зарибил да обикаля напред -назад и да снима и да се прави ,че много разбира .Смятам да изчакам да премине манията,да отметна голяма порция от задълженията си и тогава да отделя необходимото време и подготовка за фотографията.Чета все по-рядко,защото нямам време,а и прекалено много съм се пристрастила към телевизията.Обичам да чета разкази ,понякога и аз пиша,но не много успешно.Наскоро се зарибих и по стихотворенията.Обожавам Атанас Далчев ,както и много други български писатели,но не съм напълно запозната с творчеството им ,а съм чела отделни неща.Така викам да мина на следващата графа,те и без това се припокриват до някаква степен.
За мен Аз съм непоправима лигла.Това е първо и най-главно mrgreen[1].gif .Също така съм най-доверчивото същество на света,може да си ме мятате колкото си искате,в повечето случаи ,ще ви усетя,но ще се правя ,че не го забелязвам ,защото и аз имам изгода от ситуацията.Прекалено мила съм и все се хвърлям да помагам,даже малко прекалявам,напоследък обаче съм станала доста заядлива и злобна,ама това е резултат от скорошни травми,който вече отшумяват.Като цяло си падам доста общителна,но има моменти ,в които просто обичам да седя,да слушам и да се усмихвам rolleyes.gif .Много говоря,ама наистина много ,като почна и няма спиране и това май наскоро се е засилило,ако изобщо е възможно.Доста съм емоционална, трудно преживявам нещата,мразя да ме нараняват и ненавиждам предателството.Не разбирам хората,които нараняват и после просто казват :"съжалявам,всеки греши".Винаги има начин ,но номера е ,че не винаги ни изнася да постъпваме правилно.Ценя приятелите си,но често ги пренабрегвам,защото ме мързи да си изляза от вкъщи,но почвам да се променям или по-скор да възвръщам старото си АЗ biggrin2.gif .От много грижовност и готовност да помагам, ми е излязъл и прякора Мама,а и все гледма кое е правилното.Не пуша,това е гаден,долен навик,но го търпя или по-скоро съм свикнала всички около мен да димят като комини.Не пия много,обичам ром с кола и джин с тоник,сигурно съм единственият човек ,който ненавижда водката и не я лизва изобщо.Понкога съм леко досадна и много се вманиячавам,като захапя за нещо и трудно пускам,направо кошмарна съм.Все още съм във възраст ,в която откривам нови неща за себе си и продължавам да се развивам ва различни посоки...Охх олях се,честно няма такаво писание,а да знаете още колко ми се приказва и мога да си пиша до утре 20.gif
И идва и време за извинение за цялото това писание,имам още много неща за добавяне,но не може всичко наведнъж,а и това и сама не бих си го изчела.В моя защита за многото лиготии ,глупости и грешки мога да кажа само,че в момента съм надрусана с парацетамол и още куп други лекарства wacko.gif А да и се оказа доста трудно ,да напиша само в няколко реда какво съм аз,постоянно се сещам за нови неща и добавям и добавям и май е невъзможно да напиша всичко и да засегна всяка тема,но няма нищо ,мисля че и това е достатъчно.
Поздрави Надя!
LiQuIfY
От контакти те където съм имал с нея е много готин човек и става голяма компания с нея .
never_mind
Мда... излизали сме чат пат... забавно дете biggrin2.gif
*PeyT*
Рядко се срещат същества, които да са ми равни по лиготия и бъбривост... biggrin2.gif Ей, Властелинке, колко те обичам! emoticon1 (44).gif
Това момиче ми е голяма слабост, така че много да внимавате с нея, че ще има бой.. 9.gif
Който не я познава, трябва да бъде сигурен, че губи много.. 59.gif She`s a great person! emoticon1.gif

П.П. Тази седмица, ако не се наканим вече да се видим, ще се гръмна... 18.gif 16.gif
Brooke
Ох горките,наистина ли го изчетохте това всичкото 18.gif .Бъзикам се де,лиготията от вчера още ме държи.Мерси за коментарите 1236.gif
Март тази седмица съм ти обещала да се видим,няма да те забравя и как бих могла ,щом си готова да се биеш за мен blush.gif (hug)
never_mind
Цитат(Brooke @ Oct 31 2007, 17:32) *
Ох горките,наистина ли го изчетохте това всичкото 18.gif

Кой е казал, че съм го чел 18.gif... аве ти ще си ходиш ли в Пловдив ся 4-те дена почивка.... ако не дай са видим... че ме оставят сам съквартирантите 4 дена... ще изперкааммм... sad.gif sad.gif
Госпожица Вещицата
За сметка на това идват 2ма нови. Кво се оплакваш.
Наде, мол' ти съ, кат са видим ми преразкажи последните две графи чеееее.... Една дума:

М ъ р з и . (точка)

PS->Kiss ya
vasinka_{P}
Много си ми симпатична, голяма сладурана, много ме радваш, продължавай в същия дух. mrgreen[1].gif biggrin2.gif
Brooke
Цитат(vasinka_{P} @ Nov 12 2007, 23:48) *
Много си ми симпатична, голяма сладурана, много ме радваш, продължавай в същия дух. mrgreen[1].gif biggrin2.gif

Охх се тръгвам да ти отговарям и все забравям,няма друга такава шматка.Мерси много за коментарчето,не съм го очаквала и останах поласкана blush.gif .Бтв и ти ми се струваш голяма сладурана и не го казвам само защото и ти си го казала wink.gif
Цитат
Госпожица Вещицата Публикувано на Nov 2 2007, 00:15
Наде, мол' ти съ, кат са видим ми преразкажи последните две графи чеееее.... Една дума:
М ъ р з и . (точка)
PS->Kiss ya

Нямаш грижи Ник,ще ти ги преразкажа,ама първо трябва да си ги препрочета,че помня ли вече какви съм ги мъдрила.Връщам целувките само с месец закъснение 16.gif 18.gif
Mai4et0
Някой ден ще се хвана да ти прочета резюмето горе blink.gif ама някой ден 18.gif Иначе по темата smile.gif Много ме кефиш, супер сладурана си 4.gif Нищо лошо не мога да кажа smile.gif
Bloody_Tears
Божееее, колко си приличаме ohmy.gif O_o
Цитат
падам си още по Evanescence,Anastacia,Three Days Grace,Snow patrol , imogen heap ,Sia,новите ми мании са Blaqk Audio и Red

Казах ли ти, че те обичам mrgreen[1].gif
Цитат
Тук е и мястото за зодия или иначе казано лъвче съм .Може би за това съм малко твърдоглава и искам все на моето да става
И аз съм лъвче, и аз съм същата mrgreen[1].gif
Цитат
Аз съм непоправима лигла.

Me too biggrin.gif
Цитат
Също така съм най-доверчивото същество на света,може да си ме мятате колкото си искате,в повечето случаи ,ще ви усетя,но ще се правя ,че не го забелязвам ,защото и аз имам изгода от ситуацията
O_o Абе ние да не сме близначки по душа ohmy.gif 18.gif
Цитат
Много говоря,ама наистина много ,като почна и няма спиране и това май наскоро се е засилило,ако изобщо е възможно

И аз така happy.gif
Цитат
Доста съм емоционална, трудно преживявам нещата,мразя да ме нараняват и ненавиждам предателството.

Кой го обича dry.gif

Извод: Страшно много ме кефиш worthy.gif Не само за това, че си приличаме толкова (но най-вече заради него 18.gif ) Но и още от началото като те видях ми направи страхотно впечатление. Винаги ми е било интересно да чета постовете ти. smile.gif

П.С. pz Red- Lost music.gif
Brooke
Цитат(Bloody_Tears @ Dec 12 2007, 16:40) *
Божееее, колко си приличаме ohmy.gif O_o
[П.С. pz Red- Lost music.gif

НАправо сме си близначки по душа,чак е стряскащо happy.gif .А за red какво да ти кажа,ако не бях търсила албума за теб,сигурно още нямаше да съм чувала за тях и щеше да е голям пропуск wacko.gif
Връщам поздрава с Red - Pieces (тази ми е любимата blush.gif )
Magic LSD
ОМГ Наде и ти ли си си направила профил тук?Хахах на 8ми беше доволно wink.gif.
Brooke
Цитат(Magic LSD @ Dec 14 2007, 12:45) *
ОМГ Наде и ти ли си си направила профил тук?Хахах на 8ми беше доволно wink.gif.

ХАхаха ми много ясно,нали да не остана по-назад 18.gif .Радвам се ,че ти е харесало на 8 ,пък ся ако ми кажеш и кой си ,то не че има много възможности ,ама все пак 16.gif Може и на лс ако е някво топ секретно
naley_
Йе,фенче на Брук,а и си ми почти съименничка smile.gif
Само успехи 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.