Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Line"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 2
ludoto_mimi
"The Line"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: West (Nick D’Agosto) convinces Claire (Hayden Panettiere) to teach head cheerleader Debbie (guest star Dianna Agron) a lesson after she deems Claire too ordinary to join the squad. While Suresh (Sendhil Ramamurthy) faces a serious moral dilemma with the Company, H.R.G. (Jack Coleman) pays his Russian mentor a visit in an effort to locate Isaac’s last prophetic paintings. Meanwhile, nearing the U.S. border, Alejandro (Shalim Ortiz) becomes increasingly uneasy about Sylar's (Zachary Quinto) intentions, especially towards Maya (Dania Ramirez) . Peter (Milo Ventimiglia) and Caitlin’s (Katie Carr) search for a mysterious doorway he painted ultimately leads them to a surprising place. In feudal Japan, while attempting to repair history, Hiro (Masi Oka) struggles with his feelings for Kensei’s (David Anders) “princess” Yaeko (guest star Eriko Tamura).

НАКРАТКО: Уест убеждава Клер да даде урок на главната мажоретка Деби, след като тя смята, че Клер е прекалено обикновена, за да се включи в отбора. Докато Мохиндер се изправя пред огромна морална дилема в компанията, Х.Р.Г. посещава руския си наставник в опитите си да открие последните картини на Исак. Междувременно, приближавайки американската граница Алехандро започва да подозира намеренията на Сайлър към Мая. Мистериозната врата, която Питър нарисува, отвежда него и Кейтлин на изненадващо място. Във феодална Япония, като се опитва да възстанови историята, Хиро се бори с чувствата си към Яеко.

Download:
6-ти епизод@ArenaBG.com
6-ти епизод @ Zamunda.net
FaLLOuTbOy
Може малко да ви дразни че не преставам да критикувам Heroes, но ще продължавам докато не започнат да правят по-добри серий, защото вярвам, че могат както ни показаха в 1вият сезон.

WTF ?
Може ли да престанат да ни занимават с "драматичният" живот на Клеър? Това не е One Tree Hill wacko.gif . Явно нямат намерение да дават много сцени с Ники, примирих се. А това с Питър да се телепортира отново в бъдещето е голяма простотия.. сигурен съм, че могат да измислят нещо по-добро. Започват да се повтарят. Историята с Хиро продължава да ме дразни ужасно много..
И какъв беше смисъла да оставят Сайлър жив като сега ще ни показват цял сезон как неможе да си възвърне силитие unsure.gif ..
Персонажи като Нейтън и Сайлър трябваше отдавна да са мъртви и забравени.
Спада в рейтинга също си казва думата.. преди една серия отбелязваше по 14 милиона а сега по 10.. жалко..

Промото за следващият епизод: http://youtube.com/watch?v=QPh605GWWik
Ако убият Ники направо незнам.. ще ми стане много тъпо sick1.gif

До тук сезонът е УЖАСЕН

И все пак това е мое мнение smile.gif
petkox_ray
А според мен е супер !
Gossip Girl
Цитат(FaLLOuTbOy @ Oct 31 2007, 00:05) *
Ако убият Ники направо незнам.. ще ми стане много тъпо sick1.gif

Вземи погледни в темата за спойлери. Дала съм какво ще стане с нея. biggrin2.gif

Иначе серията на мен ми хареса. Номера, който Уес и Клер направиха на главната мажоретка беше уникален. Питър и Кейтлин страшно ме дразнят заедно. По-добре да я зареже. Иначе като цяло около Питър всичко върви супер мудно и чак сега стана хубаво, след като се разбра, че се познава с Та...опа..чета много спойлери...Адам. Иначе Хиро яко се прееба. mrgreen[1].gif Интересно колко наистина е прецакал историята. Ники ми се струва много фалшива, сякаш крие нещо. Тази Моника е сладур, ама засега не показва кой знае какъв характер. Моя любимец HRG беше страшен. Много интересно ми беше какво е значението на тези картини. Погледнати заедно бяха меко казано безсмислени. Нищо не дадоха за другия ми любимец, Мат. А точно около него и баща му се върти най-интересната история в момента. dry.gif Тая Мая супер ме дразни. Брат й е готин, ама тя е баси антипатичната. Трябва ли във всеки филм на има герой, който вярва сляпо докато не си изпати? dry.gif Сайлър ще им разкаже играта, но аз се надявам Алехандро да оцелее.

ПП. Сега кво ми е яко, че знам какво ще стане нататък и защо Ню Йорк изглеждаше така в бъдещето. emoticon1 (53).gif
ludoto_mimi
Интересен епизод. Честно казано беше доста скучен до самият край. Хиро ми доскучава, но май с Кенсей ще спретнат един дуел.
Кой е този Адам? Виждали/чували ли сме го преди? Боб държеше досието на някакъв Адам, вероятно е същият. Дано да разкрият какво ги свързва с Питър и как е знаел, че ще отиде там.
Относно тези картини - една от тях беше Клер на стълбите, както когато Уест я пусна (малко сакато беше направена сцената). Интересно защо, след като тя не умря... blink.gif

И на мен Ники ми изглеждаше доста неестествена и подозрителна. dry.gif
ZzoOoMeR
Eто показаните картини :

От общия план на картините не се видя хубаво 1-та :

Но за нея от това , което се вижда съм склонен да приема написаното от лудото Миме : ) , че това е Клеар паднала на стълбите ...

и последната :
А това вероятно е бедата , която ги сполетява в близкото бъдеще : )

Серията не беше от най-добрите , но имаше къде къде по-лоши та... Съм склонен да кажа , че ми хареса : )
Хиро опрделено оплете конците много яко ... Само не можах да разбера как веднага всички се заобичаха и то само с погледи : ) Незнам .... Тези хора май не разбират разликата м/у приличане и любов happy.gif Както се вижда от картините , очакваме да видим starwars.gif "Хиро отвръща на удара" starwars.gif 3.gif И кога най после щ еспре да бъде толкова наивен тоз младеж и ще се превърне в "онзи" хладнокръвен саморай от бъдещето dry.gif

Мисля , че попрекалиха с мудно-развитие около Питър... айде моля ви се ДеЙсТвИе AR15firing.gif

М/у другото този , при който отидоха да посетят в Русия , не беше в картината със "12-те" unsure.gif

A Ники не мога да разбера - Защо отиде в компанията ? Нали вече нямаше проблем с раздвоението на личността и беше овладяла контрола над другото си АЗ , че дори използваше силата си без раздвоението на личността ...
Gossip Girl
Да бе, наистина, Клер беше. Едно обаче ме учудва. Съмнявам се баща й да не я познае. А ако я е познаал защо не реагира по какъвто и да било начин?

Бтв аз нямам първа серия на втори сезон, защото я гледах у една приятелка, обаче съм почти сигурна, че всички знаете кой е Адам, но просто сте го забравили или не ви е направило впечатление. Не мога да си спомня точно, но мисля, че се представи. Бих припомнила, но темата е без спойлери, а на мен също не ми беше направил впечатление, докато не прочетох в спойлерите, че е Адам. 15.gif
ZzoOoMeR
Цитат(Gossip Girl @ Oct 31 2007, 12:41) *
Да бе, наистина, Клер беше. Едно обаче ме учудва. Съмнявам се баща й да не я познае. А ако я е познаал защо не реагира по какъвто и да било начин?

Бтв аз нямам първа серия на втори сезон, защото я гледах у една приятелка, обаче съм почти сигурна, че всички знаете кой е Адам, но просто сте го забравили или не ви е направило впечатление. Не мога да си спомня точно, но мисля, че се представи. Бих припомнила, но темата е без спойлери, а на мен също не ми беше направил впечатление, докато не прочетох в спойлерите, че е Адам. 15.gif

Адам не беше ли онзи невидимия , който в миналия сезон помагаше на Питър да си усвои и развие уменията .... confused.gif
Gossip Girl
Не, не..Тоя беше Клод. Адам се е само във втори сезон.
Или пък..понеже мисля, че той си го каза сам в първи епизод, но не мога да съм сигурна понеже не мога да го изгледам, направо ще го кажа.

НИКОЙ, КОЙТО НЕ ЖЕЛАЕ, ДА НЕ ЧЕТЕ!
Адам е Такезо Кенсей.

Извинявам се за спойлера, но мисля, че не е кой знае какъв спойлер. blush.gif

ПП. Мисля, че по-нататъшната дискусия по този въпрос трябва да е в темата за Спойлери.
ludoto_mimi
Аз прегледах набързо първи епизод, но не видях никакъв Адам... unsure.gif
Няма да гледам в спойлерите. Да е по-интересно.

Чудно ми е кой е този с пистолета... така нарисуван не ми прилича на никого.
Gossip Girl

Тоя ли? Мохиндерчо е.

ПП. И аз може да се бъркам, че си е казал името. Не помня точно тази сцена, където ни го показаха дали се представи. ermm.gif
ZzoOoMeR
Цитат(Gossip Girl @ Oct 31 2007, 16:11) *

Тоя ли? Мохиндерчо е.

ПП. И аз може да се бъркам, че си е казал името. Не помня точно тази сцена, където ни го показаха дали се представи. ermm.gif

Това ми беше 1-вата мисъл през главата , която ми мина но... Всички други пъти , когато е рисуван Мохиндер е с малко по тъмна кожа и е по-различен ... Няма логика един и същи художник да рисува по различен начин един човек , ама - то ще си покаже : )
sladuranka
На мен епизода ми беше интересен, но ще се съглася, че дават прекалено много Клер и много малко Ники.А моята теория относно Ники, е че може би са върнали Джесика по някаква все още неясна причина и да са я накарали да се представя за Ники unsure.gif . Това със Сайлър и близнаците ми е интересно засега. Но това със Питър наистина почна да затъпява и дано Кейтлин в скоро време се разкара, че ме дразни още от 1-вия епизод в който се вясна sick1.gif .
ludoto_mimi
От тия картини забравих какво щях да питам преди няколко часа. biggrin.gif
Бенет (или руснака) спомена за някакъв "течен" човек. Ще ми е интересно да го видя. rolleyes.gif
ZzoOoMeR
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 31 2007, 19:58) *
От тия картини забравих какво щях да питам преди няколко часа. biggrin.gif
Бенет (или руснака) спомена за някакъв "течен" човек. Ще ми е интересно да го видя. rolleyes.gif

oooo да от пустото качване на картините в 1-я ми пост съвсем забравих и аз за това ...
Щом се споменава за този "течен човек" Това определено значи , че ще го видим за напред : )
Няма току така само да се спомене такова нещо , а после да не се покаже - няма логика huh.gif 15.gif

П.п "Руснака" спомена ( : )

Цитат
00:33:20,600 --> 00:33:23,367
It's in the warehouse
near the train yard.

536
00:33:23,400 --> 00:33:26,168
Where we tagged
the liquid man.
Tedds
Епизода не беше лош.Несей най-накрая голям идот.Хито голям наивник и той.На Клеър историйте малко тъпи ама ми беше мн забавно като оня летеше и я пуска на стълбите и после другата мажоретка с бутилката biggrin.gif,надявам се по-бързо да се развият нещата с Питърчо.Ники беше мнпгп странна как се беше ухииа само.Сйлър дано убие Мая че не я понасям брат и да го остаи ама тей дали ще има сила.Едва ли защото те двамата са свързани със силата си..Картините са много странни,абе чакам следващия епизод rolleyes.gif
ludoto_mimi
Ето какво се е случило с "течния": Комикс
ZzoOoMeR
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 1 2007, 03:55) *
Ето какво се е случило с "течния": Комикс

Info относно комикса - Никой , който не желае , да не чете !!!

Само да вметна този Партньора на Иван ( от старите кучета ) - Мааrten го има на общата снимка rolleyes.gif
ludoto_mimi
Цитат(ZzoOoMeR @ Nov 1 2007, 11:44) *
Само да вметна този Партньора на Иван ( от старите кучета ) - Мааrten го има на общата снимка rolleyes.gif

Как разбра?
ZzoOoMeR
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 1 2007, 12:52) *
Цитат(ZzoOoMeR @ Nov 1 2007, 11:44) *

Как разбра?

в комикса се спомена нeщо , че били от старите кучета , което ме наведе на мисълта да проверя отново "онази" снимка - външната прилика е поразителна - определено на 100% сигурен , че това е той wink.gif Ето да се убедиш :

P.s. Имайте в предвид , че действието в комикса се развива още в самото начало на "Kомпанията" и заради това е по млад...
f0rgy
Абе само аз ли видях как като Клеар се разпльоска на стълбите имаше кръв около нея и по нея,а когато дойдоха куките няяше кръв...не вярвам да може толкова лесно да се махне крвъх shocking.gif
ludoto_mimi
Ем нищо чудно. То даже самата сцена не беше кой знае колко добре направена визуално. Може да са забравили, че е имало кръв. biggrin2.gif

Зуум, прав си. Наистина си приличат. smile.gif
pretty_girl
На мен епизода ми беше малко скучен,може би заради Хиро и цялата японска история,която вече ми омръзна.Питър и онази също не ме кефят като двойка,испанците засега са интересни основно заради присъствието на Сайлър около тях,беше яко как Клер и летящото и гадже метнаха мажоретката,иначе както казах не съм много очорована и се надявам следващата серия да бъде по-добра.
f0rgy
Хора Кенсей играе главна роля във втори сезон,нормално е да го дават секи епизод...вижте пак картините и ще разберете за кво говора wink.gif Абе ще видим кво ще направят (mm)
Gossip Girl
Хах, относно това за кръвта около Клер, току що попаднах на този аватар във FF, авторът е Mary0023.

Около Клер аз поне доколкото виждам няма кръв. Има някакви сенки на парапетите на стълбите.
Mr. Winchester
Много добър епизод , изкефи ме сцената с Клер и гаджето й! Някой знае ли кога ще видим отново Кристин Бел?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.