Така, мой ред.

Аз също бях очарован от филма. Малко преди да излезе, бях прочел комиксите за The New Frontier и наистина нещата са пресъздадени адски добре. Естествено, има някои елементи, които липсват, но в това няма никакъв проблем, защото не може през 70 минути да ти покажат всичко, което става в 6 комикса по 65 страници всеки.

Много съм доволен, насилието определено е налице и при все, че не беше чак така наситено като при боя между Кларк и Дуумсдей, спомнете си примерно за сцената, в която Хал пръсна главата на китаеца.

Като стана въпрос за любимия ми носител на пръстена, страшно се надявах най-накрая той да получи вниманието, което заслужава и извън комиксовата митология, защото досега Хал Джордан на практика не е бил представян никъде другаде(в анимациите за Супермен и Лигата са представени предимно Джон Стюарт и Кайл Рейнър). Но най-накрая имах тази възможност и наистина - с право Хал е от най-главните герой в този филм.

Много добър филм, страшно съм доволен от резултата и да - определено става част и от моята колекция.

Само да излезе малко по-хубав рилийз, защото нещо не ми харесва така да става черно-бяло през 15 минути.