Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Justice League: The New Frontier
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона > Superman
sonofsparda
И така. След като Тедо постна тема за предстоящия(тепърва ще разберем кога точно) игрален филм за Лигата, веднага се сетих, че все още тук няма тема за пълнометражния анимационен филм, излизащ след няколко месеца - Justice League: The New Frontier. И според мен страшно си заслужава да му обърнем внимание. Филмът е базиран върху култовата, спечелила много награди, мини-серия от шест броя на DC Comics - DC: The New Frontier, излязла през 2003. Тя служи за нещо като "мост" между края на Златната и началото на Сребърната Епоха на DC Комикс. Аз съм имал щастието да прочета серията и смятам, че наистина е нещо грандиозно. Представя, бих казал, началото на Justice League Of America и още по-интересното е, че историята се развива през 50-те години на миналия век. Сюжетът включва всички най-известни членове на Лигата, като е силно наблегнато на младия пилот Хал Джордан, който след това става Green Lantern. В тази история героите са изправени срещу извънземно нашествие, заплашващо да унищожи всичко. Филмът, базиран върху комиксовия кросоувър, се разработва от същия екип, който ни даде Superman:Doomsday, като рейтингът за насилие отново ще бъде PG-13. Според медиите, това е засега най-скъпият анимационен филм, правен някога. Смятам, че това ще бъде още едно блестящо изпълнение като Superman: Doomsday и че би си заслужавало да му обърнем внимание. smile.gif

Връзка в ArenaBG

Justice.League.The.New.Frontier.2008.STV.DVDRiP.XViD-PiPe

Powered by Tедо

Връзка в AxelBG

Justice.League.The.New.Frontier.2008.STV.DVDRiP.XViD-PiPe
toho
Good job, Ванич. smile.gif
didssy
мляс мляс ... нямам търпение за филмчето !
sonofsparda
Ъпдейт - в първото мнение.

П.П.: През следващите два-три дни ще ме няма, защото ще си ходя в Бургас. Хем да видя семейството, както и да помлатя малко демонски тикви с моя човек Данте. Поздрави на всички. smile.gif
lyubenski
Това е наистина ще е супер. Впредвид, че Superman : Doomsday беше изпипан и наистина може би един от най-хубавите филми за Супермен wink.gif. Нямам търпение да гледам и този. Благодаряти, че сподели тази информация Ванка, защото нямаше и да разбера smile.gif.
Apfh
Честно казано в началото бях малко скептично настроен заради годината през която се развива действието. Смятах, че ще използват максимално олд скуул похват за рисуването на анимацията.
Сега обаче, като гледам снимките всички съмнения ми се изпаряват... определено ще е култова анимация!...
Мерси за ъпдейта...
vikihill96
Абе филмът се очертава да бъде отново интересен. Както беше и Superman: Doomsday, междувпрочем mrgreen[1].gif . Аз обаче тайничко( и не чак толкова тайно blush.gif ) продължавам да им тегля на всички по една майна, защото не искат да включат никъде любимата ми Шаера. Не че няма да гледам и настоящата анимацийка с кеф, но удоволствието ми някак си няма да е съвсем пълно mrgreen[1].gif ! Но като цяло се очертава добро филмче!!!
sonofsparda
Ъпдейт - в първото мнение.

П.П.: Много ми допада олд-скуул стила на обложката. Съдейки по долните шотове, стила на рисуване на анимацията няма да е такъв, но много се радвам, че обложката е в стила на комикса. smile.gif Nice. smile.gif
sonofsparda
Ъпдейт - нови снимки в първото мнение.
vikihill96
Мерси за новите снимчици Ванка. Ама Д'жон Д'жонз направо кърти, колко изродски си изглежда на снимката( може би в истинския му вид happy.gif 4.gif !!! Абе с нетърпение го очаквам това филмче , но пак казвам- Искам си Шаера. Не знам как, не знам по какъв начин, искам и тя да участва някъде ма.а им да е.а blush.gif !!!
sonofsparda
Ъпдейт- официално описание на филма в първото мнение.
sonofsparda
Ъпдейт - айде на пресните нови снимки, моля. smile.gif
sonofsparda
Ъпдейт - нов трейлър в първото мнение. smile.gif

П.П.: Пожелавам ви приятно изкарване на коледните и новогодишни празници. smile.gif През следващите десетина дни сигурно няма да имам възможност да влизам, защото ще ходя в Бургас, а там съм без комп. Е, сигурно ще мога да си взема Плейстейшъна обаче. mrgreen[1].gif Както и да е, весели празници на всички и may Dante's force be with you. smile.gif

sonofsparda
Ъпдейт - в първото мнение. Кал, Брус, Даяна и компания са вече налице! smile.gif
vikihill96
Мдаа, да се изкажа първи аз по филмчето. Добро е определено. Очаквах, че стилът на снимане няма да ми хареса особено много, но пък като се замисля то си е нормално, след като събитията се развиват през 50-те на 20-ти век mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! А сценката накрая с Дайна и черното канарче кацнало на пръста й вече тотално ме размаза отвсякъде biggrin2.gif biggrin2.gif !!!
Apfh
Ааах... каква приятна изненада в края на изпитната сесия.
Бих казал, че ми хареса не по-малко от "Superman Doomsday"! Стилът, историята... всичко беше перфектно.
Винаги съм смятал историята на Хал Джордан за най- скучна, антипатична и безинтересна от тази на всички останали носители на пръстена. С чисто сърце си казвам обаче, че тук нещата стоят точно обратното и историята му е представена по невероятно интересен начин и с право е една от централните сюжетни линии!
Евалата !

п.п. Филмчето автоматично става част от колекцията ми.
toho
ето и от Аксел

Justice.League.The.New.Frontier.2008.STV.DVDRiP.XViD-PiPe @ Axelbg.Net
sonofsparda
Така, мой ред. smile.gif Аз също бях очарован от филма. Малко преди да излезе, бях прочел комиксите за The New Frontier и наистина нещата са пресъздадени адски добре. Естествено, има някои елементи, които липсват, но в това няма никакъв проблем, защото не може през 70 минути да ти покажат всичко, което става в 6 комикса по 65 страници всеки. wink.gif Много съм доволен, насилието определено е налице и при все, че не беше чак така наситено като при боя между Кларк и Дуумсдей, спомнете си примерно за сцената, в която Хал пръсна главата на китаеца. wink.gif Като стана въпрос за любимия ми носител на пръстена, страшно се надявах най-накрая той да получи вниманието, което заслужава и извън комиксовата митология, защото досега Хал Джордан на практика не е бил представян никъде другаде(в анимациите за Супермен и Лигата са представени предимно Джон Стюарт и Кайл Рейнър). Но най-накрая имах тази възможност и наистина - с право Хал е от най-главните герой в този филм. smile.gif Много добър филм, страшно съм доволен от резултата и да - определено става част и от моята колекция. smile.gif Само да излезе малко по-хубав рилийз, защото нещо не ми харесва така да става черно-бяло през 15 минути. wink.gif
lyubenski
Страхотен е !!! Истинско удоволствие беше да го гледам. Сега ще прочета и комиксите smile.gif
sonofsparda
Хехе, специално на ценителите им предоставям комиксите, по които е базиран филма wink.gif DC The New Frontier

Файловете се отварят с програмата Comics Display, която може да намерите тук. Enjoy. smile.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.