Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: SAW 4 (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ludacris

Режисьор : Дарън Лин Боусман

В ролите : Тобин Бел, Костас Мандилор, Скот Питърсън,Бетси Ръсел, Саймън Рейнолдс, Дони Уолбърг, Дина Майър

Държава : САЩ

Година : 2007

Времетраене : 95 минути

Жанр - Ужаси

Резюме : Продължавайки историята от "Убийствен пъзел III", филмът разказва за Джеф, който трябва да намери дъщеря си и да избяга от сградата, в която са затворени, преди да са загинали и двамата. След като намира още един от записите на Пъзела, Джеф разбира, че може би има ново парче от пъзела, който той трябва да подреди преди да е станало твърде късно.

download@zamunda - Saw4

Засега няма bg subs , но съм убеден че скоро ще излязат
jivitu
Очаквах го с нетърпение тоя филм biggrin2.gif ...за сега чакам да излязат субс и тогава ще го гледам,а и качеството от замундата не е толкова добро unsure.gif ..затова май май ще го гледам след няколко дни 16.gif
ladysunshine
Охоо супер от кога го чакам това филмче. Жалко, че още няма субтитри. Чакам ги с нетърпение, за да го изгледам
K_f_R
свалих го още преди 2 дена когато го качиха кам вариянта,изгледагох,просто велик филм,ще го гледам пак и пак и на кино и нямам думи Saw си е Saw
Gossip Girl
Ооо, тва е най-яката част. Направо изби рибата. Много ми хареса. Saw си е Saw, наистина! Дано има V-та част! 4.gif
Бтв аз си свалих без субтитри един релийз, но доколото видях имаше и един релийз със субтитри. *тук*
ladysunshine
Цитат(Gossip Girl @ Oct 31 2007, 18:52) *
Ооо, тва е най-яката част. Направо изби рибата. Много ми хареса. Saw си е Saw, наистина! Дано има V-та част! 4.gif
Бтв аз си свалих без субтитри един релийз, но доколото видях имаше и един релийз със субтитри. *тук*

Жани, добро ли е качеството? И ако да на кой релийз?
ludacris
Не помна от wrz или zamunda го свалих обаче е кофти качество , ще чакам по добър релииз smile.gif
Gossip Girl
Цитат(ladysunshine @ Nov 1 2007, 07:29) *

Тоя, който аз го свалих беше с отвратително качество, честно казано. mrgreen[1].gif
Не знам дали все още е излязъл хубав. Има два релийза в замунда и като гледам и на двата коментарите са качеството са ужасни.
ThePinkDuck
Цитат(Gossip Girl @ Nov 3 2007, 18:16) *

Тоя, който аз го свалих беше с отвратително качество, честно казано. mrgreen[1].gif
Не знам дали все още е излязъл хубав. Има два релийза в замунда и като гледам и на двата коментарите са качеството са ужасни.

Ама вие какво искате бре? blink.gif Той филма излезе преди една седмица. То и това което има си е доста!
ladysunshine
Цитат(ThePinkDuck @ Nov 3 2007, 21:39) *
Цитат(Gossip Girl @ Nov 3 2007, 18:16) *

Ама вие какво искате бре? blink.gif Той филма излезе преди една седмица. То и това което има си е доста!

Извинявай ама кои ниеconfused.gif Първо на пъвро просто попитах как е качеството, за да знам дали да си играя да го тегля. И второ Жанито ми отговори на въпроса като коментира качеството(за което благодаря, Жани ). Нито някой е мрънкал, че няма добро качество, нито пък е питал кога ще излиза с по-добро качество, така че мисля, че забележката ти е неуместна
ludacris
Абсолютно права си ladysunshine
me.gustas.tu
Май ше съм единствената дето ще каже, че няма намерение да го гледа тва чудо просто защото след втората част "изтъпя на макс!" Наистина 3та част според мен беше пълна боза, а като чух за 4та и си казах, че това просто няма да си струва и наистина не смятам, че ще изпусна ако не гледам... Не искам пак да заспивам... dry.gif dry.gif dry.gif
nelito0o0
Някой да знае дали е излязло по хубаво качество confused.gif
ludacris
XViD@Zamunda
Mimsey
Е, добре ся, не разбрахме, от тези които са гледали филма- хубав ли е или не??? Като под "хубав" имам предвид, да е нещо по-свястно от 2 и 3 част, които дори не си направих труда да изгледам до край... dry.gif
SoARoN
Абе не знам но започна да ми писва от тези филми...започнаха да се превръщат в нещо като кино сериал. Колко още епизода ще видим на този или на американския пай? И всичко е едно и също, само местата са различни пфу.
never_mind
Много брутален и завързан...
Rock
SAW 5 - http://zamunda.net/details.php?id=145143&hit=1
vess
Цитат(Rock @ Oct 26 2008, 13:11) *

Ех най-после biggrin2.gif
ThePinkDuck
Цитат(vess @ Oct 27 2008, 12:47) *
Цитат(Rock @ Oct 26 2008, 13:11) *

Ех най-после biggrin2.gif

Никак не беше зле, но се надявам 6 да е по-добро! mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.