Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Justice League: Mortal (2011)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона > Superman
toho
Justice League of America

## Режисьор : Джордж Милър

## Сценаристи : Кийра Мърлони и Мишел Мърлони

## Жанр : Екшън / Приключение / Фентъзи / Научна Фантастика

## Линк към IMDB : Цък

Новини:
  • Спойлери за Лигата на Справедливоста

В началото, проекта имаше звученето повече като Challenge of the SuperFriends отколкто като истинска Лига на Справедливоста или Батман в Началото. Сега според източника Moviehole, филма ще бъде със същия тон като The Rocketeer и Sky High.

Както изглежда персонажите ще бъдат представени бързо, без допълнителни истории покрай отделните супергерои. Всеки един от персонажите вече е развит супергерой. Ще имаме възможност да видим как всеки герой си върши работата. Зеления Фенер/Green Lantern ще се изправи срещу огромно чудовище и ще лети из космоса, Аквамен/Aquaman ще трабва да се изправи срещу морско чудовище, Светкавицата/The Flash пък ще има за противник Трикстър/Trickster и т.н.

Много бързо след началото на филма ще бъде представен и Max Lord, нашия злодей. Макс вижда как Супермен, Батман, Жената-Чудо, Светкавицата и Зеления Фенер тероризират група бездомници. Но това въобще не е Лигата. Всъщност това са Ultraman, Superwoman, Owlman, Johnny Quick и Power Ring. Феновете на комиксите за Лигата на Справедливоста ще познаят тези герои като противниците им от The Crime Syndicate. Някакси Макс Лорд и Синдиката работят заедно.

The Martian Manhunter пристига от дълбокия космос, и след битка разбира че Земята е пред унищожение, и предупреждава героите за надвисналата опастност.

Сценария се описва като "леко и пухкаво анимационно приключение". Изглежда, че създателите правят всичко възможно за да се дистанцират от вече съществуващите филми за Супермен и Батман. Това няма да бъде филм за възрастни, всъщност ще бъде повече като филмова версия на анимационите филмчета пускани събота сутрин.

• Кой ще играе Жената-Чудо?

Само дни след като Тереса Палмър беше обявена за фаворит за ролята на Жената-Чудо в филма за Лигата на Справедливоста, стана ясно, че се обмисля още една кандитатура.

Сега към списъка с кандидатките можем да прибавим Меган Гейл, останалите са Мери Елизабет Уинстет, Минка Кели и Адриана Палички.

Дейли Телеграф съобщава за Гейл, че тя е 31 годишна актриса/модел която ще се бори за ролята на Жената-Чудо." Меган е била забелязана да посещава студиата на Фокс през последните няколко седмици, където режисирания от Милър филм ще бъде заснет". Още в изданието се съобщава, че следващия вторник ще стане официално ясно кой ще грабне ролята.

• JLA Update

Кодовото име на проекта е "7 приятели".

Значителна част от работата е свършена включително и няколко декора.

Освен костюмите компанията Weta се е заела да направи грима за специалните ефекти.

Вереятно филма ще бъде завършен в Австралия, но опасноста от стачка и преместването в Канада си остават.

Един от агентите е казал "Филма ще бъде направен изцяло в Австралия и от австралийски екип. Все още имаме притеснения за сценария и стачката на актьорите. Снимките вероятно ще започнат след като SAG се договорят с продуцентите.

Режисьора Джордж Милър е избрал млади актьори, защото иска те да развият свойте герои в няколко филма.

Филма няма да има продължения както филмите за Батман и Супермен, а ще е бъдат създадени spin-off-и подобно на бъдещите продължения на X-men.
didssy
мале като прочетох само заглавието и ми трепна сърцето shocking.gif супер с удоволствие шще го изгледам този филм макар че очавам нещо повечко от "леко и пухкаво анимационно приключение"
sonofsparda
Е, чак с този израз няма да се определя. В по-скорошни новини, пишеше, че атмосферата на филма ще е достатъчно сериозна. smile.gif Най-малкото, щом присъства Батман, не очаквайте филма да няма поне малко мрачен тон. Ама ще видим какво ще стане и изобщо кога, защото толкова много герои не си е работа. Тедо, забрави да споменеш за тупалката между Си Кей и лейди Ди и за това, че Батси ще държи под зорко око останалите членове(макар че това са вече по-вътрешни спойлъри де). Е, нямаше да му викат детектив иначе. wink.gif Good job. smile.gif
didssy
ммммдам ... а не мога да си представя просто кои актиори ще изберат - никак не им е лесна задачката милите ...
toho
Цитат(sonofsparda @ Oct 29 2007, 17:30) *
Е, чак с този израз няма да се определя. В по-скорошни новини, пишеше, че атмосферата на филма ще е достатъчно сериозна. smile.gif Най-малкото, щом присъства Батман, не очаквайте филма да няма поне малко мрачен тон. Ама ще видим какво ще стане и изобщо кога, защото толкова много герои не си е работа. Тедо, забрави да споменеш за тупалката между Си Кей и лейди Ди и за това, че Батси ще държи под зорко око останалите членове(макар че това са вече по-вътрешни спойлъри де). Е, нямаше да му викат детектив иначе. wink.gif Good job. smile.gif

Не мога да споделя оптимизъма ти. Милър от 15 че и повече години не е имал някъв по сериозен проект, едва ли и този ще изключение. А и друго е, че бюджета не е много солиден. Лично според мен за такъв тип филми трябват 150 милиона долара средно даже и толкова са малко. Те за последния Супермен бяха вложили 250 милиона и това за един герои, какво остава за цяла тумба както в този проект. Мойте очаквания са за поредния холивудски тотален провал.Но все пак това си е мое мнение. smile.gif

Между другото според мен Батман не е чак толкова мрачен герой, едистевено в комиксите на Франк Милър може да му се сложи тази "титла".
sonofsparda
150 млн, Тошко. smile.gif А за последното изречение не съм толкова съгласен, но за това сме тук - да изразяваме различни впечатления. smile.gif Засега ще си запазя оптимизма, пък да видим какво и кога все пак ще ни поднесат. smile.gif

П.П.: "The Dark Knight Returns" на Франк Милър е наистина великолепен комикс. smile.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Oct 29 2007, 18:30) *
150 млн, Тошко. :

Е аз съм чел за по малко(70 милиона) ама няма значение, ама то е още раничко да се каже точната цифра.
smallville_f
Цитат(toho @ Oct 29 2007, 12:30) *
Сега според източника Moviehole, филма ще бъде със същия тон като The Rocketeer и Sky High.

Сценария се описва като "леко и пухкаво анимационно приключение". ... . Това няма да бъде филм за възрастни, всъщност ще бъде повече като филмова версия на анимационите филмчета пускани събота сутрин.

WTF 0MFG?! А стига бе?! о.0 Тия сериозно ли искат да представят Лигата в стил "Школа за Герои"?!?! Пият ли си хапчетата или какво?! Филм за Justice League аз лично не мога да си представя да бъде "леко и пухкаво приключение"... Нещо от сега започнаха с черните точки dry.gif
vikihill96
Майната им (с извинение). Ако не включат и Hawkgirl - хич и няма да го гледам филма blush.gif !! Вярно, че Супи, Батс и Даяна, както и всички сигурно ще са страхотни. Ама аз съм си егоистично ко.еле в крайна сметка и си искам Шаера wink.gif !
toho
Цитат(vikihill96 @ Oct 29 2007, 22:15) *
Майната им (с извинение). Ако не включат и Hawkgirl - хич и няма да го гледам филма blush.gif !! Вярно, че Супи, Батс и Даяна, както и всички сигурно ще са страхотни. Ама аз съм си егоистично ко.еле в крайна сметка и си искам Шаера wink.gif !

Няма да е Вики, няма да я включат wink.gif , Ама то пък неможе всички smile.gif
vikihill96
Ми да ходят да си го гледат другите тогава. Ако някой не ме черпи, за да го гледам-хич няма да си направя и труда, въпреки че ще участват други любими герои. Просто понякога и на мен ми писва mad.gif . Абе поне за момента, такова ми е мнението и нагласата blush.gif !
sonofsparda
Е, какво да направим, Вики, то и аз повече предпочитам като Green Lantern да видя Хал Джордан, вместо Джон Стюарт(нищо против момчето нямам), ама какво да се прави. Ама ако наистина излезе тоя филм, дълбоко се съмнявам, че ще искаш да го пропуснеш, без значение дали Шаера я има или не. wink.gif
toho
Малко ъпдейт на темата.
sonofsparda
Cool. smile.gif Най-ми харесва, че скоро прочетох, че поради филма за Лигата, ще оставят индивидуалния филм за Wonder Woman за по-късно. Което поне според мен малко увеличава шансовете да видим Даяна в Смолвил, въпреки задаващия се филм за JLA. И без това на Comic-Con-а казаха да не губим надежди за нея, така и ще направим. smile.gif
Apfh
Ванка, индивидуалният филм за Wonder Woman не се отлага заради Лигата, а заради двата индивидуални филма "The Flash" и "Green Lantern", който минават на преден план и вече се работи по тях. Ще видим и Даяна, но чак след споменатите три заглавия.
Аз пък да ти кажа се кефя, че ще видим Стюарт, а не Хал Джордан. Последният ми е един от най-неприятните носители на пръстена. Същевременно да обясня - историята на Хал Джордан обхваща цяло поколение и е супер объркана. Целият персонаж е изграждан с години и е просто невъзможно да го представят в филм с още 5 съмишленици супергерои...

toho добра тема, но моля те махни това 2010... просто ми избоде очите, като видях темата.
Филмът е приоритет за WB и има зелена светлина от няколко месеца насам. Ще изпревари всички останали (DC) филми на комиксова тематика, дори "Superman 2". Ако не ме лъже паметта, по план снимките на Лигата започват в началото на следващата година (Януари-Февуари 2008г). Всичко за момента се движи по график и не виждам причина за отложени дати. Премиерата на филма се планира за първото тримесечие на 2009-та.

Тези "спойлери" за това, че филма ще бъде, като "Sky High" просто не ми се вярват имайки предвид интервютата, които се дават. Знам че ще е базиран по по-класичестките версии на комиксите, но чак лигав едва ли ще го направят. Както и да го гледате, няма как да наблегнат на 6 различни истории едновременно, да вкарат достатъчно екшън и битки, и като за капак да има развит конфликт м/у добри и лоши... и всичко това в един филм! Просто е невъзможно. Абсолютно всички ангажирани с проекта го намекнаха не веднъж - на историите ще се наблегне възможно най-много, но това няма да се доближава и мининално до задълбочените индивидуални филми за отделните герои, които съществуват или тепърва предстоят.

Също така официално се знае, че повече от половината филм ще бъде изцяло дигитален. Масивно количество ефекти ще бъдат вкарани. В началото се двоумяха дали да не е изцяло CGI подобно на задаващият се "Beowulf", но в последствие се взе решение да бъде игрален все пак. (всичко това ще се направи въпреки относително малкият бюджет)

едит: Рапърът Комон (Common) беше тестван за ролята на Green Lantern (Джон Стюарт) в началото на месеца. Според мен поне на външен вид си е 1:1 с комиксовият герой.
sonofsparda
Да, така е, Бобо. Много си прилича, наистина. Жалко, че решил да не участва, точно защото сценария уж му се видял "too popcorn". Доста ме вълнуват и соло-проектите за "Flash" и "Green Lantern", които вече се сдобиха с режисьори. smile.gif Засега мисля, че обявиха, че в индивидуалните филми, за Flash ще използват Уоли Уест, а за Green Lantern - именно Хал Джордан. Иначе аз, както казах против останалите носители на титлата GL, нямам нищо. Харесвам и Джон Стюарт, и Кайл Рейнър, както и останалите,. Но Хал Джордан ми е личния фаворит и много се радвам, че наистина него възнамеряват да използват в едноименния филм за GL. Btw, това е малко странно от моя страна, имайки предвид, че Хал е "зеленият фенер", с който съм сигурно най-малко запознат, въпреки че е най-популярният такъв. Anyway, както и да подходят към филмите пичовете, засега съм сигурен че ще ми харесат. smile.gif
3pacalypse Now
От това , което прочетох като резюме съм отчаян мисля , че филмът ще е с ужасен сценарий
toho
Цитат(3pacalypse Now @ Oct 31 2007, 17:22) *
От това , което прочетох като резюме съм отчаян мисля , че филмът ще е с ужасен сценарий

Е това е ясно, голяма част от филмите по комикси са с клиширани сценарии.
sonofsparda
Но, това не пречи някои да ти допаднат. wink.gif
Apfh
Само Ванич да те поправя за нещо - Комон не се е отказал. То ако не му се занимаваше с проекта едва ли щеше да се занимава с кастинга. Ще изчакаме и ще видим. Може пък да намерят някой "по-подходящ" (според тях). Няма да е първият филм в който избират неподходящият човек. smile.gif

За филмите... и мен доста ме вълнуват, но просто отбягнах темата, че е малко офф-топик тук. Иначе те май още преди доста доста време, когато заговориха сериозно за "Flash" казаха, че Бари Алън е Светкавицата на миналото десетилетие и новият Флаш ще бъде най-вероятно Уоли (Да! Да! Да!.. обичам Уоли biggrin.gif ). Така де.. продължават напред подобно на комиксите.
За GL да си призная честно, колкото и да ми е неприятен Хал Джордан и аз съм донякъде щастлив, че той ще е в индивидуалният филм, защото неговата история е най-... хм.. разнообразна. Всмисъл има определено достатъчно материал за хубав сюжет различен от повечето днешни комерси. Ако сполучат с добър сценарист определено ще стане one hell of a movie. wink.gif
Стига ми да чуя знаменитият стих... biggrin.gif

Пък за Джон ми е много радостно, че ще го видим в Лигата, защото ми е любимият носител на зеленото пръстенче. smile.gif А ако питаш мен, колкото повече.. толкова повече! biggrin.gif
toho
Добавих известния за сега каст.
sonofsparda
Адам Броуди за Уоли Уест? wacko.gif Я да го махат тоя, защото ако се окаже вярно, много ще викам! angry.gif Common наистина много му ходи да е Джон Стюарт, ама май беше казал, че не му харесал сценария и следователно - аут. Горният пич Скот Портър не съм го чувал, но тъй като го гледам, не ми се струва лош избор за Кларк. smile.gif Мерси за ъпдейта, Тедо. smile.gif
Apfh
toho това още не е потвърдено от WB.
Води се изтекъл слух, но до колко е вярно никой не знае.
И всъщност на някои места Адъм Броуди не се споменава дори, а на негово място е някакво хлапе.
Ето ти го пълният спойлер:
Цитат
Superman - D.J. Cotrona
Batman - Armie Hammer
Wally West/The Flash - Anton Yelchin
Aquaman - Santiago Cabrera
Iris - Zoe Kazan
Wonder Woman - Megan Gale
Talia al Ghul - Teresa Palmer
Green Lantern - Common

Трябваше тази седмица да обявят официално имената на актьорите, но нищо още не е излязло, като информация. Предполагам се дължи на стачката, защото заради нея има и забавяне в сценария, което може да доведе до забавяне на целият проект.
toho
Цитат(Apfh @ Nov 24 2007, 04:31) *
toho това още не е потвърдено от WB.
Води се изтекъл слух, но до колко е вярно никой не знае.
И всъщност на някои места Адъм Броуди не се споменава дори, а на негово място е някакво хлапе.
Ето ти го пълният спойлер:
Цитат
Superman - D.J. Cotrona
Batman - Armie Hammer
Wally West/The Flash - Anton Yelchin
Aquaman - Santiago Cabrera
Iris - Zoe Kazan
Wonder Woman - Megan Gale
Talia al Ghul - Teresa Palmer
Green Lantern - Common

Трябваше тази седмица да обявят официално имената на актьорите, но нищо още не е излязло, като информация. Предполагам се дължи на стачката, защото заради нея има и забавяне в сценария, което може да доведе до забавяне на целият проект.

Ами не знам, от там къде взех това инфо пишеше че е сигурна информацията, ама както и да е.

ПП: Ако се окаже че е това каста, аз ще съм много разочарован за пореден път. Те хубаво искат да не взимат звезди, а млади и по-неизвестни актьори, но на тaкъв проект да взимаш актьори с по 6-7 проекта и повечето им роли да са от типа секратарка #3 или полицай #4, си на право несериозно.
Apfh
Ммм не ме разбра. Информацията е сигурна - източника идва от самото студио някъде. Просто е неофициална все още или казано другояче все още подлежи на промени. wink.gif

Аз пък винаги съм смятал, че трябва да се дава шанс на млади и непознати актьори. Ако имат умения и външен вид биха постигнали много... примери колкото искаш има. Силно се надявам, да са подбрали способни хора, които да се справят с тежките роли (не са лесни в никакъв случай ролите). Ако не ще гледаме цирк... wink.gif
toho
След края на стачката работа на филма продължа с пълна пара и от Warner Brothers обявиха че филма ще бъде готов година по рано(2009).
toho
JLA Update
  • Кодовото име на проекта е "7 приятели".
  • Значителна част от работата е свършена включително и няколко декора.
  • Освен костюмите компанията Weta се е заела да направи грима за специалните ефекти.
  • Вереятно филма ще бъде завършен в Австралия, но опасноста от стачка и преместването в Канада си остават.
  • Един от агентите е казал "Филма ще бъде направен изцяло в Австралия и от австралийски екип. Все още имаме притеснения за сценария и стачката на актьорите. Снимките вероятно ще започнат след като SAG се договорят с продуцентите.
  • Режисьора Джордж Милър е избрал млади актьори, защото иска те да развият свойте герои в няколко филма.
  • Филма няма да има продължения както филмите за Батман и Супермен, а ще е бъдат създадени spin-off-и подобно на бъдещите продължения на X-men.
toho
Филма вече си има и име Justice League: Mortal
sonofsparda
Че нали уж тоя проект май го спряха. wink.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Jun 14 2008, 19:41) *
Че нали уж тоя проект май го спряха. wink.gif

Не е много ясно точно какво става с филма. Изгониха ги от Австралия, уж щали в Канада да снимат, ама пък имало възможност да е и в Нова Зеландия. Като че ли всичко е на кантар. А пък преди аколко месец се появи и едно интервю с А. Броуди и в него говореше за ролята си като Светкавицата и тем подобни дрънканици.
Apfh
Филмът е замразен за неопределено време. Всичко е в следствие на решението на WB да ребуутнат "Superman", като започнат наново всичко.

А най-тъпото е, че преди седмица-две четох, че пре-продукцията е доста напред и костюмите са били вече готови за "JL:M" !
sonofsparda
Според мен пък е по-добре да не бързат с тоя филм. Не че не искам да го видя, то кой не иска. Ама нещо ми се струва странничко да праснат всичките тия герои ей така наведнъж от никъде. Да направят както изглежда Марвъл правят с Avengers - да си изкарат самостоятелни филми поне по повечето членове на Лигата и после да правят кросоувър. Последните филми на Марвъл са страшни(за разлика от комиксите им) и доказаха, че вселената им може да бъде свърана и на големия екран. Да видим дали ДиСи могат и същото. Да покажеш, че филм за някой друг герой е в същата вселена като The Dark Knight не би било лесна работа. Ама при Iron Man и Incredible Hulk се получи супер - що да не стане така и със Супермен и Батман. Ще чaкаме развитие. Филма за Green Lantern(наблягащ разбира се на батко Хал) е с готов сценарии, Супермен с рибуут, Зелената Стрела и него го готвят, ще видим какво ще стане близките няколко години. А и btw в тия филми пак ще има известни кросоувъри - във филма за Фенера, Кларк Кент ще има гост-участие, а в този за Зелената Стрела гост-участия ще имат Джокер, Лекс Лутър и прочее. Просто въпроса е кога. smile.gif
Apfh
Ако става дума за Зелената стрела - филмът му ще се разказва за това, как бяга от затвор заедно с гореспоменатите злодей. Лично на мен ми допадна, като четох новината със сценария. Малко е нетипична историята, но пък на мен лично ми допадна. Фенера - ще го видим. Хал Джордан не ми е от любимците, но има сполучливи сюжети.
Колкото до филма - честно казано и мен ме радва, че са го отложили, но просто ми стана мега-тъпо след цялото "ще го правим-няма да го правим" шоу от последната половин-една година в крайна сметка да е на ръба на започване на снимки и да го спрат. Ми супер тъпо... да си помислил преди т'ва, не да дразниш само феновете баси!
Уорнър за една седмица само успяха супер да ми паднат в очите. Първо с тъпото решение да забавят новия Хари Потър само за да избегнат периода с култовите заглавия и второ с рибуута на Супермен, който вече май стана очевидно, че съм твърдо против. Всичко е пари при големите компании за жалост... никой не мисли за зрителите/феновете!
sonofsparda
Мхм, бизнес, бизнес и пак бизнес. Няма начин. Ама поне като го забавиха, между тоя и другия Хари Потър остава по-малка разлика. Колкото до ДиСи, наистина е кофти, че те са собственост на WB и следователно само те могат да им изкарват филмите. То заради тва са и тия тъпотии с правата и ограниченията към Смолвил. Като стана въпрос - поне си имаме Смолвил през това време, тъй че не чак всичко е кофти. wink.gif
Apfh
Хахаха на това пък с разликата м/у двата филма за Х. Потър, как съм се смял. Честно казано в comingsoon май 99% от хората ги напсуваха при това тъй наречено "извинение и обяснение към феновете". smile.gif
То е просто очевидно, че искаха да охладят малко неприязъма при предишното съобщение за изтеглянето на новият филм. И естествено този ход беше отново продиктуван от жаждата за пари на някои хора. Много горещо-очаквани филми се събраха около Потър и за това го преместиха. Чисто и просто... smile.gif

А дано поне не преебат 8-ми сезон и финала на Смолвил, като дойде момента, че както каза само той ни остана в крайна сметка!...

п.п. А и забравих, ама разбира се трета огромна излагация за тази седмица на WB - делото с/у тях заведено от Fox. Става дума за "Watchman" (Да, отново на DC собственост), чийто права се оказаха, май собственост на Fox. Та Fox съдят WB за нарушаване на авторските права. Но истинският майтап е, че Fox са предупредили WB за нередностите около правата и че ще ги съдят ако продължат с филма... далеч преди началото на снимките. biggrin.gif
Дано Fox спечелят!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.