Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Rupert Grint
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
♥Didito♥
Rupert Grint

Име:
Rupert Alexander Lloyd Grint/Рупърт Алегзандър Лойд Гринт
Дата и място на раждане: 24-ти Август 1988г. в Hertfordshire/Хартфордшър (Югоизточна Англия)

Биография
Рупърт е роден в семейството на Джо и Найджел.Той е най-голямото от 5-те деца.
Има един брат на име Джеймс и три сестри:Саманта,Джорджия и Шарлот.
В училище той участва в малки спектакли,но пожъва успех в тях.
Като голям фен на поредицата от книги Хари Потър,Руп решава,че е подходящ за ролята
на Рон.И дейстително е така:Рупърт обича сладко,страхува се от паяци и има голямо семейство.
И така той участва в кастинга като сам си прави видео запис на който е облечен с дрехите на учителката си по театрални изкуства и съчинява рап песен в която се пее защо според
него трябва да вземе ролята на Рон Уизли.Така и става.
Компанията Warner Bros. решава,че Руп е идеален за ролята

Филмография

2001-Harry Potter and the Philosopher's Stone (as Ron Weasley) премиера 16-ти Ноември 2001
2001-Thunderpants (as Allen)
2002-Harry Potter and the Chamber of Secrets (as Ron Weasley) премиера 3-ти Ноември 2002
2004-Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (as Ron Weasley) премиера 31-ви Май 2004
2005-Harry Potter and the Goblet of Fire (as Ron Weasley) премиера 18-ти Ноември 2005
2006-Driving Lessons (as Ben Marshall)
2007-Harry Potter and the Order of the Phoenix (as Ron Weasley) премиера 11 Юли 2007
2008-Harry Potter and the Half-Blood Prince (as Ron Weasley) премиера 21-ви Ноември 2008

Лично мнение: Много го харесвам.Според мен играе чудесно в Хари Потър и има бъдеще и за напред.На външен вид не е първа красота,но има нещо в него което много ми харесва.
Има си своя чар и понякога е голям образ mrgreen[1].gif .Един такъв забавен,очарователен е blush.gif wub.gif rolleyes.gif ,за разлика от Даниел,(който не понасям).Рупърт вече е снимал два филма и се надявам за напред да има успехи и извън ролята на Рон Уизли.

Tedds
Рупчо ейй голям сладур,много ме радва smile.gif Диди и аз не понасям Даниел а Рупърт и Емчето са супер и Хърмаяни и Рон-сладурии smile.gifОоо браво за темичката smile.gif
Gossip Girl
Аз пък не понасям Ема. dry.gif
Иначе за разлика от колегите си, Рупърт е забавен. Много го харесвам. Наистина не е някакъв особен красавец(то освен нашия Крумчо(Стан) във филма май нямаше други хубави...а грешка..и Робърт Патинсън), но пък е сташно чаровен сладур. Не съм го гледала в други филми освен ХП, но доколото ми е направило впечатление, е добър актьор и се надявам да го видя в някой друг, по-известен филм.
Бтв тази снимка е очарователна.
А тази е много гаден колаж. От гледна точка, че не харесвам Ема, първо. И второ, обожавам Раян и Рейчъл.
♥Didito♥
Цитат(Gossip Girl @ Oct 29 2007, 00:48) *
А тази е много гаден колаж. От гледна точка, че не харесвам Ема, първо. И второ, обожавам Раян и Рейчъл.

о_0 Жани мерси не знаех,че е колаж shocking.gif ,първо като я видях много и се зарадвах,но сега като знам dry.gif
ludoto_mimi
Гледала съм го в Driving Lessons. Много приятен филм. smile.gif
hristin4e
Цитат(Gossip Girl @ Oct 29 2007, 00:48) *
Бтв тази снимка е очарователна.

знаех си, че ми е познато от някъдееееееее (между другото, Жани, Раян и Рейчъл са се разделили sad.gif /ама това не е за тая тема/)

та за Рупърт какво да кажа - голям е сладур и аз не съм гледала други филми с него, обаче в Хари Потър много ми харесва
Brucas=Love
Цитат(hristin4e @ Oct 29 2007, 11:43) *
та за Рупърт какво да кажа - голям е сладур и аз не съм гледала други филми с него, обаче в Хари Потър много ми харесва

И аз така мисля smile.gif smile.gif smile.gif
Браво за темата brooke_23 smile.gif
VeRonICa^^
Ами Рупърт е симпатяга и е много сладък в "Хари Потър", 13.gif Диденце !!!
`BruKas`
много е сладък smile.gif супер си играе ролята в хари потър ..пък със Ема са един за друг !
dragon_girl
Той е Ема се допъват,когато са заедно!

♥Didito♥
Напълно си права blush.gif

Mrs.B.Bass
Много добре си играе ролята в Хари Потър
А на снимките с Ема са много сладки rolleyes.gif
Никол
Кефи ме максимално тоя човек!!!

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.