Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Руби = Луцифер ?!?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
DeaD_KniGh7
Сега гледах четвъртия епизод и нали мацката барманка обясняваше как Дявола е паднал ангел и ми направи впечатление , че накрая Руби (русата демонка дето помага) , каза неще от сорта на Сам : "Аз ще съм с теб. Малко паднало ангелче на рамото ти." Това ми направи голямо впечатление, вие какво мислите.
Gossip Girl
Еха, добре измислено. Мисля, че така казано наистина може да има връзка, че са го сложили в един и същи епизод.
Честно казано не съм се замисляла чак до Руби=Луцифер, но наистина ми дойде на ум, че има доста мрачни цели в замяна на помоща си. Мисля, че може да почакаме, за да видим отговора на тези върпоси. Но както каза онази демонка, всички се борят за власт и Руби, ако не Сатана, поне може да е някой демон, който желае по-висока позиция, а какво по-добре от "ангелче" на рамото на водача в битиката срещу хората.
И все пак Руби=Луцифер звучи доста изкусително. rolleyes.gif (Макар, че съм останала с впечатление, че демоните обсебват само такива от своя пол...Е какво пък дяволът-жена..това би било много интересно.)
DeaD_KniGh7
просто не може да е само съвпадение, да се спомене това в един епизод и след това тя да го повтори дословно, та колко паднали ангели има , само Дяволът е паднал ангел dry.gif
Gossip Girl
Цитат(DeaD_KniGh7 @ Oct 27 2007, 14:23) *
та колко паднали ангели има , само Дяволът е паднал ангел dry.gif

Не е точно така. Заедно с Дявола, са паднали и още една трета от небесните ангели, които са били на негова страна.
Също така след Сатаната паднали още 200 демона водени от Азазел и Семязза, които са наречени Григорийте, а след тях и Гоетските демони, които дошли да изкусяват жените на земята.

Малко се отклоних от темата. mrgreen[1].gif
DeaD_KniGh7
въпреки всичко силно впечатление ми направиха и следните кадри
Тук Руби има има съвсем нормално изражение, усмихва се говори със Сами

И само 4 секунди след това

извинявам се ако снимките разтягат много форума, но само така може да се получи нужния ефект
sladuranka
Наистина има смисъл във всичко това, и ще е доста интересно ако наистина има нещо такова. А и кой друг по-добре от самия Дявол може да развали една дяволска сделка, ако такава все пак е целта на Руби unsure.gif . Например може да да спаси Дийн в замяна на това Сам да застане на другата страна или нещо от рода blink.gif blink.gif blink.gif .
FrAgMaKeR
Хм, това обяснение ми изглежда твърде елементарно някак си.. Руби е силен демон, може да убива други демони, има познания доста добри, забележете ножа и с който изби сумати демони, забележете как помогна за револвера, но да е самият дявол.. да е Луцифер, в този случай би имала достатъчно сила и подкрепа да поведе сама тази армия.. не не се връзва. Силен демон да, но не и Луцифер. По скоро залагам на нещо друго, някаква връзка с майката на Сам.. забележете нещо в тази насока, тя знае нещо.. От друга страна спомнете си пистолета, с който беше убит жълтоочко.. smile.gif Забелязвате ли прилика с новия револвер, опитвате ли да направите връзка? Да тя е много, много лошо ангелче smile.gif определено плете интриги за повече власт от много одавна. smile.gif И определено Антихриста ще и бъде от полза, особено когато може лесно да го манипулира..
DeaD_KniGh7
пистолета е същия, това е Колтът, а не казвам че иска да поведе армията или нещо такова, а може би иска точно обратното, знам ли вече толкова неща ми се въртят в главата wacko.gif
DjuDju
аз не мисля, че Руби е Луцифер..според мен е някакъв силен демон,който естествено си има някаква изгода да помага,мисля че иска да присламчи Сам към злото,защото все пак нали се каза,че той е Антихриста.Идеята да е свързана с майката ми допада,даже аз съм за нея. bigwink[1].gif
ThePinkDuck
Цитат(DjuDju @ Nov 2 2007, 12:43) *
аз не мисля, че Руби е Луцифер..според мен е някакъв силен демон,който естествено си има някаква изгода да помага,мисля че иска да присламчи Сам към злото,защото все пак нали се каза,че той е Антихриста.Идеята да е свързана с майката ми допада,даже аз съм за нея. bigwink[1].gif

Точно такова нещо ми се върти и на мене из главата! Сам има някаква сериозна роля в цялата ситуация. Мисля си, че наистина не е много себе си. Демонът от 4ти епизод беше готов да го последва, предполагам и други ще сторят същото.
divata_airis
Според мен Руби (която искрено ненавиждам) не е Луцифер - ще е прекалено, ако е такава...Съвсем ще се отрека от нея. Нем сериозно, тъпо е тя да е Луцифер и има едно 80 % процента дето съм сигурна, че Крипке нарочно го е направил - заигравката с думи имам предвид - нарочно, да ни хвърли в шок и ужас.
angel_girl
Ами, за мен вероятността е 55%-45%, в полза на Луцифер. Защото дефакто, ако беше демон(колкото и силен), нямаше да може да промени сделката на Дийн. Освен, ако точно Сам не й е нужен, за да победи самия дявол, ама е тва вече ще е уникално! Сам и Руби да победят Дявола... леко нереално ми се струва. Колкото и да има работи фантазията на сценаристите... rolleyes.gif
didssy
хм ... ама я се замислете малко ... каква ще и е целта за бога ако наистина е луцифер ? от къф зор ще им помага ?! няма ли да се опитва да ги убие confused.gif ако е луцифер каква полза от тях ще има ? опитва се да продължи плана на жълтоокия като се добере до сам ?
и все пак от друга страна ще бъде доста оригинално от тяхна страна а да вкарат самия лицифер ( самата ) наистина в 4ти епизод ясно се загатва за някаква връзка м/у лицифер и руби . аз също го бях забелязала ( аз самата днес изгледах 4ти епизод преди броени часове и ми е пресничко така да се каже ) в всеки случай .... замислили са нещо покрай нея ... и имам чувството че ще бъде нещо голямо
ThePinkDuck
Не бих казала, че е Луцифер. По-скоро някой който се опитва да детронира Лу, ако ще мисля в тази насока. Руби мисля, се опитва да разбере защо Сам е по-специален от другите "специални". Нещо има в него и явно тя знае повече отколкото казва.
Nasi
Тази тема е доста интересна, оабче и аз не мисля, че РУби е ЛУцифер, не мисе връзва в цялата картинка. Тя ще иска да извлече някаква полза от Сам, но защо още не мога да си обяся....ще ми се да знаехме каква точно й е целта.
Lois Lane
Явно темата се обезмисли малко след като Санди МакКой отнесе коршум от гаджето си...Все пак всякакви подозрения, че Руби може да бъде Луцифер отпаднаха. Някой много по-силен държи договора на Дийн, но пък от двусмислените и завоалирани фрази на демонката могат да се пръкнат такива размисли, че по-добре да си ги отсека в зародиш... biggrin.gif

Добре де, ами ако всъщност демонката е излъгала...И ако Руби е тази, която държи договора, но се опитва да примами Сам като се прави на ангелче, е паднало, но все пак ангелче...Честно казано не ме интересува дали е Луцифер или не е...Но има нещо, което много по-силно вълнува съзнанието ми. В първи и втори сезон чичко Крипке залагаше главно на лошият, зъл стереотип на жълтоокият демон...Защо пък сега да не е заложил на "невинният" и "доброжелателен" вид на златокоска? Би било много по-интересно...В крайна сметка до сега винаги сме знаели кои са лошите, крайно време беше психопата Крипке да ни вкара в малко повече напрежение и да ни подтикне да си размърдаме мозъците аджеба кой е лошият в цялата ситуация...Дали е Сам или е Руби, или има трето лице...или може би в крайна сметка някъде там в миналото на Сам не сано жълтоочко е бил лошо момче...?!

P.S. Ако умопомрачителните излияния на болното ми съзнание имат и един грам логика, щото нищо не разбрах от т'фа дето съм написала...има вероятност Руби да е Луцифер...Просто човека сателит ( познат ни още като Крипке) ни отне идеята толкова бързо, колкото и ни я даде...но винаги има "НО".
dragon_girl
Еее,ще разберем smile.gif
Rubi{}
Тай темичката е доста интересна въпреки че малко късно пиша в нея тъй като 3 ти сезон вече свърши, но пък от друга страна така и не разбрахме истинските цели на Руби!Започна обаче доста интересно да става.В последния епизод от сезон 3 тя подсказа за силите на Сам отново и най-вече ми направи впечатление че тя каза че не иска да загуби Сам-от тук следва че той или и харесва или и е страшно нужен за да осъществи все още мистериозния си план?! blink.gif Та според мен Руби=Луцифер едвали?Според мен е е наистина силен демон като заначало и май целта и е да премахне Лилит от пътя си.Но въпроса е пак ЗАЩО-дали заради власт или заради нещо друго?....оффф писна ми от загадки.Когато тя говори в един от епизодите (тоя с вещиците), стана ясно че тя някога е била човек и вещица на това отгоре...стана ясно и че е станала демон след като е продала душата си и е помага на братята защото все още помни какво е да е човек.А, пък в последното си интервю Крипке каза че тя ще се завърне в нова светлина....и така мистериите станаха много...надявам се само новата и светлина да огрее Дийн и милия да се завърне по-бъразо от ада и ролята и да бъде на съюзник на момчетата, а не техен враг,защото тя определено ме кефи като персонаж.А за това коя е всъщност Руби ще разберем най-вероятно към септември... biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.