Явно темата се обезмисли малко след като Санди МакКой отнесе коршум от гаджето си...Все пак всякакви подозрения, че Руби може да бъде Луцифер отпаднаха. Някой много по-силен държи договора на Дийн, но пък от двусмислените и завоалирани фрази на демонката могат да се пръкнат такива размисли, че по-добре да си ги отсека в зародиш...
Добре де, ами ако всъщност демонката е излъгала...И ако Руби е тази, която държи договора, но се опитва да примами Сам като се прави на ангелче, е паднало, но все пак ангелче...Честно казано не ме интересува дали е Луцифер или не е...Но има нещо, което много по-силно вълнува съзнанието ми. В първи и втори сезон чичко Крипке залагаше главно на лошият, зъл стереотип на жълтоокият демон...Защо пък сега да не е заложил на "невинният" и "доброжелателен" вид на златокоска? Би било много по-интересно...В крайна сметка до сега винаги сме знаели кои са лошите, крайно време беше психопата Крипке да ни вкара в малко повече напрежение и да ни подтикне да си размърдаме мозъците аджеба кой е лошият в цялата ситуация...Дали е Сам или е Руби, или има трето лице...или може би в крайна сметка някъде там в миналото на Сам не сано жълтоочко е бил лошо момче...?!
P.S. Ако умопомрачителните излияния на болното ми съзнание имат и един грам логика, щото нищо не разбрах от т'фа дето съм написала...има вероятност Руби да е Луцифер...Просто човека сателит ( познат ни още като Крипке) ни отне идеята толкова бързо, колкото и ни я даде...но винаги има "НО".