Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Заглавието на епизод 13 е вече известно.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Току-що стана известно заглавието на епизод 13 - той ще се нарича "Hero".

- Персонаж, който феновете искат да видят от няколко сезона насам, се появява в този епизод.

Нови спойлъри:

- Гост-героят спасява живота на двама от персонажите и веднага е определен като герой.

- Гост-героят първоначално показва способности, благодарение на устройство, работещо с криптонити.

- Джими смята, че способността на героя е "готина", след което Клои почва да се колебае дали да му каже за своята способност.

- Лекс иска да използва супер-оръжието за своя изгода.

- Лоис Лейн не присъства в епизода.

Oще един нов спойлър

- Въпросният "герой" спасява живота на Кара и Джими
sonofsparda
Аз залагам на батко ви Пийт....не Паркър, а Рос. biggrin.gif

П.П.: Обаче заглавието е просто култово. smile.gif
Mr. Winchester
Дано да е той!
vikihill96
А, дано. И аз се присъединявам. Но пък и да не е Пийт, все ще е някой, който силно сме "желали", тъ йче със сигурност няма да останем на сухо mrgreen[1].gif . Но пък заглавието Ванка , наистина е трепач worthy.gif worthy.gif . Първо- Justice, сега Hero, направо не ми се предполага какво може да измислят за това епизодче blush.gif !!!
smallville_f
Я секи да си каже кой най-много сте искали да видите mrgreen[1].gif Мда и аз мисля, че ще е Пийт!!! Friends Reunion happy.gif
toho
Цитат(smallville_f @ Oct 27 2007, 11:11) *
Я секи да си каже кой най-много сте искали да видите mrgreen[1].gif Мда и аз мисля, че ще е Пийт!!! Friends Reunion happy.gif

Аз по-искам да е Джейсън Тийг, ама едва както казваш ти ли най-вероятно наистина ще е Пийт.
vikihill96
Абе, аз искам Wonder Woman, ама кой ли ме пита мен 18.gif !! Между Джейсън и Пийт, ами който и да е евентулано от тях-нищо напротив, не бих имал. Но като се замисля- най-много бих искал да видя , ей тази мадама-

wub.gif ...

Но, кой ли ме пита. За съжаление, за нея пък наистина едва ли щ еима някаква, дори минимална възможност blush.gif !!!Айде и Пийт, и Джейсън бих ги изтърпял, щом едва ли ще е тя happy.gif ...
Enchanted
Ммм аз искам да видя Пийт happy.gif
sonofsparda
Еееех, Вики, пак ме обзеха мечтите, friend. smile.gif

П.П.: Каквото и да си говорим за Кара, с Даянчето чак не може да се сравнява. smile.gif То коя може де. wink.gif
toho
Сега като се замислих, спойлера казва ще се появи а не ще се завърне персонаж, който сме чакали от много време. Така че сега на втори прочит съм сконен да мисля че има по голяма веротност да е някой нов, а пъй имайки предвид и заглавието.

Тъйче и аз ще се позволя да си помечтая като Ванката и Вики.

sonofsparda
Еееех, да му се не види. smile.gif Да - мечтите са нещо, за което никой не трябва да ни отпуска права. smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Oct 27 2007, 16:20) *
Еееех, да му се не види. smile.gif Да - мечтите са нещо, за което никой не трябва да ни отпуска права. smile.gif

Така си е Ванка. Всяка от тези три мечти дотук си заслужава worthy.gif worthy.gif !!! Пък и наистина- никой не може да ни попречи да мечтаем mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!
MaLkIq_MuKi
Се си мисля че няма да е Пийт. dry.gif

П.П.: Между другото, вчера гледах едно филмче с Samuel Jackson, 50 Cent, Chad Michael Murray иииииии.....Пийт беше там biggrin2.gif Мале, колко е пораснал и така се зарадвах като го видях че wacko.gif Та, филма се казва Home Of The Brave rolleyes.gif
lex's_girl
Няма да имам нищо против да е Пийт но да не вземат да го съберат някак с Лана като в комиксите shocking.gif
toho
Цитат(lex @ Oct 28 2007, 23:51) *
Няма да имам нищо против да е Пийт но да не вземат да го съберат някак с Лана като в комиксите shocking.gif

Е да бе и един шоколад завива мармота в станиол. shocking.gif
Тва Пийт + Лана го има в един от многото варианти на комиксите за Супермен, така че едва ли.

ПП: Попадал съм на издание в което Лана и Кларки имаха бебе и то червенокосо wacko.gif , тъй че....
repeto
Цитат(toho @ Oct 29 2007, 01:32) *
ПП: Попадал съм на издание в което Лана и Кларки имаха бебе и то червенокосо wacko.gif , тъй че....[/b][/size]

Еми може и да се появи на бял свят малкият Кларкчо, "the new HERO in town".

Шегата настрани, но както е казано в описанието (използвам превода от първия пост: персонаж, който феновете искат да видят от няколко сезона насам, се появява в този епизод) е доста двусмислено.
Тъй като може и да е Пиит, някои които феновете искат да видят да се завърне от доста време насам, а и продуцентите са обещали неговото завръщане.
А може и да е съвсем нов за персонаж, които не се е появявал досега в сериала и ако наистина е така би трябвало да е някои от тези за които споменахте по горе Wonder Woman или Batman. Но след като толкова пъти казаха че заради предстоящи игрални филми за тези персонажи, имат наложени забрани да ги включат в сериала, силно се съмнявам да е някои от тях(но определено ще съм във възторг ако решат да ни изненадат приятно)
lex's_girl
Цитат
ПП: Попадал съм на издание в което Лана и Кларки имаха бебе и то червенокосо , тъй че....

Хаха, то и Лана беше червенокоса в един от вариантите и сигурно за тва.Да едва ли стане това с Пийт и Лана. В комиксите и бащата на Кларк още беше жив, но го промениха. Но в Смолвил нищо не е сигурно.
ПП И аз не вярвам ако е нов персонажа да е някой от горе изброените 18.gif
sonofsparda
Да, имате право, обаче имайте предвид, че алтернативните вселени на DC Comics са безкрайни. В някои алт. реалности, Кларк е женен за Лана, в други е станал злодей, в трети е невероятно мрачен герой ала Батман и не иска да има нищо общо с Лигата и т.н и т.н. Главната вселена на DC обаче е ако не се лъжа Earth-1. Там нещата са такива каквито ги знаете: бащата на Кларк е починал, той напуска Лана и Смолвил, за да стане Супермен, после става журналист в Дейли Планет, в последствие се запознава с Брус, Даяна и останалите бъдещи членове на Лигата, а историята с Лоис Лейн ви е позната на всички. И да, в оригиналната вселена след като Кларк напуска Лана, по-късно тя намира утеха у Пийт Рос и си ражда дете, което кръства Кларк. Въпреки че в Смолвил има някои разлики, смятам, че той се води точно по тази вселена(то няма как иначе - DC никога няма да позволят Кларк да остане при Лана или нещо от сорта). Но повечето неща се случват след време, така че е нормално да не ги видим тук. И то слава богу, защото в бъдеще примерно Лана Ланг прави много глупости - почва да взима наркотици, на два-три пъти се опитва да раздели Кларк и Лоис, става директор на ЛексКорп(това ми хареса всъщност де) и какво ли още не. Е, после се взима ръце де. Ама както казах - тези неща се случват след доста време, тъй че no need to worry about. smile.gif
Enchanted
Найтина сега няма какво толкова да се претесняваме...все пак има доста време докато Кларк се превърне в СМ,да ви кажа честно,харесва ми да си го гледам така,но тръпката която ме гъделичка във всеки един епизод е да мисля,че ще се превърне в точно този СМ,знам че си противореча....
А що се отнася до бебето на Лана и Кларк,което е червенокосо,както sonofsparda,каза има много паралелни вселени и аз знам точно за тази в която те имат бебе....но все пак всички знаем всеизвестния комикс
sonofsparda
Ъпдейт - в първото мнение.
A_l_e_x
А комисксите Лана жени ли се изобщо за Лекс?
Колкото до епизода-не ми се вярва да е Пийт,незнам защо,не че не ми харесваше момчето,но напълно съм го забравила,за мен не беше нищо осбено като персонаж и не искам да го видя "от няколко сезона насам" wink.gif
sonofsparda
В някои от алтернативните вселени - да. В други пък Лекс не е станал злодей, в трети Кларк при идването си на Земята, се е приземил в Русия и е станал диктатор. Ех, тия американци бе. laugh.gif
Adorkable
Цитат(sonofsparda @ Nov 6 2007, 14:47) *
в трети Кларк при идването си на Земята, се е приземил в Русия и е станал диктатор. Ех, тия американци бе. laugh.gif

Ти нещо да не се ебаваш с мене shocking.gif ?
Искам Уъндър Уоман да дойде ^^.

sonofsparda
В алтернативните вселени всичко може, Маги. wink.gif

П.П.: Аз също много искам да я видя, но времето ще покаже.
sonofsparda
Ъпдейт - в първото мнение.
didssy
хммм какво ли пикантно нещо ще правят джими и кара 15.gif ( съжелявам не се сдържах )
Enchanted
Цитат(didssy @ Nov 20 2007, 15:43) *
хммм какво ли пикантно нещо ще правят джими и кара 15.gif ( съжелявам не се сдържах )

И на мен това ми беше първата мисъл,а и в каква каша ще се забъркат двамата biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.