Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #12 - "Fracture"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2
sonofsparda
Епизод 12 "Fracture"

Резюме: Лоис проследява Лекс до Детроит и открива че той е открил Кара, която има амнезия. Финли(Corey Sevier), шофьор на автобус, който е обсебен от Кара, се страхува, че Лекс ще му я отнеме и затова той го прострелва и взима за заложници Кара и Лоис. След като ранения Лекс е намерен Клои предлага да го излекува, но Кларк нe и позволява.

>>Снимки от епизода<<

Линк : Zamunda.net

Subs.Sab.BZ

Smallville - 07x12 - Субтитри от excape
smallville_f
Ех, Лекс не спряха да гърмят беее... Ако не го надупчат поне 2-3 пъти в сезон и ако поне още 5 не го вкарат в болница, просто няма да е той dry.gif [Тия сценаристи да мислят малко и за психически нестабилните му фенки де mrgreen[1].gif ] Иначе ще ми е супер интересно отново да надникна в главата му [току виж си мислел за мене 18.gif , нищо не се знае.. сериалът е пълен с изненади 18.gif ] Мерси ! smile.gif
toho
Мда това ще е повратния момент за Лекс. Ще се вземе в ръце и ще престане с тия уж добри негови намерения.
vikihill96
Цитат(toho @ Oct 27 2007, 11:16) *
Мда това ще е повратния момент за Лекс. Ще се вземе в ръце и ще пресне с тия уж добри негови намерения.

И аз така викам toho. И аз не искам Лекс да става гаден, но всички знаем как ще свърши всичко- "Пътят към Ада, е постлан с добри намерения" blush.gif . Но епизода ще е интересен. За пореден път, ако бъдем във "вътрешния космос" на Лекс, ще бъде страхотно biggrin2.gif !!!
toho
Цитат(vikihill96 @ Oct 27 2007, 12:32) *
Цитат(toho @ Oct 27 2007, 11:16) *
Мда това ще е повратния момент за Лекс. Ще се вземе в ръце и ще пресне с тия уж добри негови намерения.

И аз така викам toho. И аз не искам Лекс да става гаден, но всички знаем как ще свърши всичко- "Пътят към Ада, е постлан с добри намерения" blush.gif . Но епизода ще е интересен. За пореден път, ако бъдем във "вътрешния космос" на Лекс, ще бъде страхотно biggrin2.gif !!!

Определено епизодите за него са супер. Какви ли са мислите му, може би той, Лана и клонинга. Изведнъж кондомите свръшват, Лана с разтревожен глас се обажа да на Кларк и му казва:
-Помощ!!! Кларк, превключвай на Супер-Мод и бягай към аптеката, че ни е скучно с Лекс. (гадно нали? 15.gif )
Enchanted
Епизода,ще е много интригуващ,"Lexmas" беше един от любимите ми сериики в пети сезон biggrin2.gif
П.П.Моля те toho,по-лекичко карай с въображението за случващото се,че туковиж станало 18.gif
toho
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 27 2007, 12:58) *
П.П.Моля те toho,по-лекичко карай с въображението за случващото се,че туковиж станало 18.gif

Кво да направя, понякога ми идват много странни идеи чак сам си се изненадвам biggrin2.gif
vikihill96
Аааа, Тедо, това беше мнооого грубо 18.gif 18.gif ....Браво, за което де 4.gif 4.gif !!! Амм, то какво ли не би могло да "роди" мозъка на Лекс вече. На нищо не бих се учудил happy.gif happy.gif !!!
didssy
хах smile.gif да епизода наистина звъчи обещаващо добре ... наистина дебрите на мозъка на лекс са приятно психически разклатено място ... сигурно ще стане както и в лексмас ... тъкмо се е попраил човека опитфа се да влезе в правия път и прави голяяяяяма крачка към кривата пътечка
Enchanted
Цитат(toho @ Oct 27 2007, 12:17) *

Кво да направя, понякога ми идват много странни идеи чак сам си се изненадвам biggrin2.gif

Ако това са странни идеи нямам търпение да видя,какви са гениалните ти идеи biggrin2.gif
Значи спомените на малкия Александър,ще ни бъдат предоставени на пълни обороти,нямам търпение!
toho
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 27 2007, 15:24) *
Цитат(toho @ Oct 27 2007, 12:17) *

Ако това са странни идеи нямам търпение да видя,какви са гениалните ти идеи biggrin2.gif

Е, аз гениалните идеи ще си ги пазя за Нобеловите награди догодина. 3.gif
MaLkIq_MuKi
Харесвам такива епизодчета. Все пак един от любимите ми епизоди е и Lexmas biggrin2.gif
lex's_girl
Горкия Лекс пак ше го дупчат, а сега и Лана може би. Лекс и Лана ала "мишени на Смолвил"?
Както и да е, любимите ми епизоди винаги са се въртяли около Лекс, обожавам ги. Борбата му между доброто и злото е винаги интригуваща, защото ума му работи по различен начин. И въпреки че може да се определи като нередна той винаги е способен да оправдае действията си дори само защото вярва че така трябва да стоят нещата.. Много човешки злодей и туй го прави такъв..генийй
Но аз нямам търпение да видя Лекс като разпери злите си крилца и престане да бъде леля Маргарет, ще съм mucho доволна. rolleyes.gif
sonofsparda
Ъпдейт - в първото мнение.
A_l_e_x
Lexmas беше много як епизод,в началото доста забавен,докат Лекс се освести,после стана супер трагичен sad.gif А Лилиан ме радва с Лутъросквите си мъдрости,абе сигурно и този епизод ще е як rolleyes.gif
sonofsparda

П.П.: Линда Лий Денвърс!!! 8.gif Деспина, честито. happy.gif
sonofsparda
Ето ги и тях:

П.П.: Лекс много да внимава с тия ръчички, щото ще му ги счупя още преди да е надянал криптонитния пръстен. wink.gif Дали тия хора ЧАК така ще се изсерат върху митологията, тепърва ще разберем.
sonofsparda

П.П.: Отново чакам да чуя реплика от ранга на "Аз съм злодеят в тази история." 15.gif F*ck, yeah!!! 8.gif 15.gif
The_Man_Of_Steel
Mерси за спойлърите, Данте smile.gif
Green_Arrow
Ей браво много добри спойлъри smile.gif Мерси Ванка wink.gif
vikihill96
Амм, мерси Ванка, мерси за снимките. Абе само не мога да се сетя този пич от снимките откъде ми е познат...а аз много мразя да не се сещам за нещо biggrin2.gif biggrin2.gif !!! А Лекс верно да забрави Ванка за Кара/ Линда biggrin2.gif biggrin2.gif ...направо ще му ги изтръгнем ръчичките(а и на сценаристита, ако се изгаврят 15.gif )
Enchanted
Мерси за спойлерчетата,Ванка!
Не съм влизала от няколко дена във форума и съм приятно изненадана,да разбера пресничките новинки biggrin2.gif ,който ме радват изключително!
Enchanted
Мерси за снимките,Ванка!
Леле не можах да повярвам на очите си,абе само на мен ли ми се струва,че "супергърлчето ни"(това май беше прекалено) се е разхубавило?!
Green_Arrow
Мале кви снимки , кво нещо ... направо си таковало майката biggrin.gif
sonofsparda
Цитат(Enchanted @ Jan 23 2008, 22:24) *
Мерси за снимките,Ванка!
Леле не можах да повярвам на очите си,абе само на мен ли ми се струва,че "супергърлчето ни"(това май беше прекалено) се е разхубавило?!

Хехе, ами тя и без това си е повече от великолепна, тъй че ако се е разхубавила дори повече, това определно говори нещо. smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Jan 24 2008, 04:51) *
Цитат(Enchanted @ Jan 23 2008, 22:24) *
Мерси за снимките,Ванка!

Хехе, ами тя и без това си е повече от великолепна, тъй че ако се е разхубавила дори повече, това определно говори нещо. smile.gif

Да, определено говори нещо Ванка...че вече ще трябва да си "премятам езика през рамо", докато гледам Смолвил, че да не си го настъпвам постоянно 10.gif 10.gif !!! Абе определено им го признавам на сценаристите, че по отношение на женския cast( все пак за него е по-нормално да говоря happy.gif happy.gif ) бил той постоянен или епизодичен, просто няма грешка екипа happy.gif happy.gif !!!
didssy
eeeee усещам конспирации тука smile.gif наистина май бежавото й отива много smile.gif laugh.gif лекс май се е намърдал пъви при нея а
toho
Мерси за снимките, Ванка.
Много ми харесва Лора така с по дълга коса.
sonofsparda
Че защо всички намирате някаква разлика в нея? smile.gif По-дълга коса, разхубавяване и прочее. На мен лично не ми се вижда ни най-малко променена. smile.gif Все си е била такава сладурка. happy.gif
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Jan 26 2008, 14:28) *
Че защо всички намирате някаква разлика в нея? smile.gif По-дълга коса, разхубавяване и прочее. На мен лично не ми се вижда ни най-малко променена. smile.gif Все си е била такава сладурка. happy.gif

Aми на мен специално ми се струва различна,може би,защото от толкова одавна не съм си гледала сериала,че вече нещата ми се виждат изкривени,но във всеки случай сега Лора ми е по-симпатична от преди,надали е само заради косата...някак излъчването й на снимката,пък и сивото вярно и отива!
vikihill96
Абе хубава си е Лорчето както и откъдето и да я погледнем в това спор няма biggrin2.gif biggrin2.gif !!! Аз има и една сериозна наистина молба...кажете ми кой е този шибидак на снимките с нея, че от няколко дни се чудя кой е този пич и къде съм го гледал, а като не мога да се сетя и направо се нервя вече biggrin2.gif biggrin2.gif !!!
Enchanted
Цитат(vikihill96 @ Jan 26 2008, 22:27) *
Абе хубава си е Лорчето както и откъдето и да я погледнем в това спор няма biggrin2.gif biggrin2.gif !!! Аз има и една сериозна наистина молба...кажете ми кой е този шибидак на снимките с нея, че от няколко дни се чудя кой е този пич и къде съм го гледал, а като не мога да се сетя и направо се нервя вече biggrin2.gif biggrin2.gif !!!

Aми Вики това е Corey Sevier,предполагам,че си го гледал в "North Shore",защото другите му роли не са кой знае колко запомнящи се...
vikihill96
Аааааа, верно бе, сърфистчето mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! Мерси много за информацията 4.gif 4.gif !!!
toho
Лоис проследява Лекс до Детроит и открива че той е открил Кара, която има амнезия. Финли(Corey Sevier), шофьор на автобус, който е обсебен от Кара, се страхува, че Лекс ще му я отнеме и затова той го прострелва и взима за заложници Кара и Лоис. След като ранения Лекс е намерен Клои предлага да го излекува, но Кларк нe и позволява.

Епизод стил Lexmas worthy.gif worthy.gif

Green_Arrow
yes бе smile.gif супер ще е smile.gif
Enchanted
Oт началото на 7-ми сезон,чакам всяко описание на епизодите с голямо нетърпение,но някак точно това на "Fracture" не ми направи,кой знае какво впечатление,макар и да харесвам епизодите стил Лексмас,нещо смисъла ми се губи,но докато не гледам серията няма да говоря предварително...
vikihill96
Що бе мен ми харесва описанието...Браво на Финли(Corey Sevier), само така пич mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ...Лекс да си държи долу ръчичките от Кара 10.gif 10.gif !!!
toho
Цитат(Enchanted @ Jan 30 2008, 16:50) *
Oт началото на 7-ми сезон,чакам всяко описание на епизодите с голямо нетърпение,но някак точно това на "Fracture" не ми направи,кой знае какво впечатление,макар и да харесвам епизодите стил Лексмас,нещо смисъла ми се губи,но докато не гледам серията няма да говоря предварително...

Може би ти се струва така защото е по кратко от другите
sonofsparda
Кларк не позволява на Клои да излекува Лекс? Ама, че тъпотия. Това е толкова out of character за Супермен, че просто няма закъде повече. wink.gif Останалата част от епизода ще е супер, Lexmas беше страхотен епизод, а и няма да ни занимават с Клана-драми-тъпизми. А Тоя Кори Сивиър е приятел на Лора. wacko.gif Ши му съ и........ angry.gif
didssy
Усещам един много затрогващ епизод... осава съвсем малко, дръжте се 3.gif

vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Jan 30 2008, 17:22) *
.... А Тоя Кори Сивиър е приятел на Лора. wacko.gif Ши му съ и........ angry.gif

Ванка, Ванка, той е обсебен от нея, а доколко й е приятел от какъвто и да е род това е съвсем друг въпрос mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif . А колкото до действията на Кларки, ами помня едно епизодче от JL, вярно, че беше алтернативна Вселената, но там май Супи "изпържи" буквално президента на Щатите - Лекс Лутър...така че малко такъв привкус не е чак толкова излишен. То хубаво идеализъм, ама не може винаги. Пък и в крайна сметка щом Лекс оживява значи нещата някак си са се наредили blush.gif blush.gif !!!
sonofsparda
Абе ще видим. Да, и аз не искам да говоря преди да съм гледал. Просто в много случаи при сценаристите на Смолвил важи приказката: "Що да не се изсерем на метеното, след като после няма да се наложи да си чистим." Пример: комиксов фен на миналогодишния Comic Con саркастично пита Алфред Гоуф: "Кой ще бъде новия приятел на Лоис?"; отговор: "Какво значение има, нали тя и без това ще е с Кларк?"....и тем подобни простотии. Та заради такива "нещица" подхождам още отсега с доза скептицизъм. wink.gif В много случаи съм грешал, дано и сега да ме изненадат приятно и пак да сгреша. wink.gif
vikihill96
А дано грешиш Ванка, а дано...Макар че като се замисля за утрешния ми изпит и какво смятам да направя с преподавателката, след като днес в библиотеката ми стовариха 15 огромни тухли по темата дето ми е дала и аз се почувствах естествено "раааадостен" 19.gif 19.gif ...та може и да ме вкарат в панделката за "нападение със средни телесни повреди" happy.gif happy.gif ...Но надявам се в името на Смолвил и на прекрасните епизодчета, които предстоят, включително и този, да се въздържа, за да мога да си ги гледам спокойно happy.gif happy.gif !!!...И все пак да му се намира някой тук бухалка да ми услужи за всеки случай 15.gif 15.gif ?
smallville_f
Цитат(vikihill96 @ Jan 30 2008, 21:31) *
И все пак да му се намира някой тук бухалка да ми услужи за всеки случай 15.gif 15.gif ?

Съжалявам, аз утре щи си нося мойта, за да троша главата на госпожата по физика xD
Иначе епизодът се надявам да е добър. Винаги съм обичала, тези дето се въртят главно около Лекс, защото те са парченцата от пъзела, наречен Лутър-младши. Пък и като една заклета "фенгърла" се радвам на такива епизоди. Неслучайно Лексмас ми е в топ 5 mrgreen[1].gif
И въпреки че почнаха тотално да се изтъркват тези прострелвания, аз пак очаквам епизодът да ме изненада приятно wub.gif
The_Man_Of_Steel
Епизода ще е супер както всички епизоди на смолвил
toho
Ето и трейлъра :

Link : Fracture Trailer (YouTube)

Link : Fracture Trailer (mpg2 36MB)
sonofsparda
Суперрррр! I also wanna be in this madman's mind! 15.gif
A_l_e_x
Иха,тва етрейлърът. Много добър наистина,браво за идеята
smallville_f
wow wow wow ... просто страхотно!!!!!! Туй сигурно е епизодът, който чакам с най-голямо нетърпени happy.gif Мерси за трейлъра. Невероятен е!!!!
Enchanted
Йей biggrin2.gif
Тедо,мерси за трейлъра!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.