Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #12 - "Fracture"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2
sonofsparda
Holy s*it!! Така ли ми се струва или за момент се вижда как Лекс изнасилва Лана! blink.gif И Кларк гледа цялата работа! Вижда се, че е гола и че.....мале, мале, в главата на Лекс какво ще става само! wacko.gif Как искат тия да чакам една седмица бе! Да му се не види, дано обаче да не се окажа прав, защото вярно, че така ще се види част от истинския Лекс, ама дори Лана не заслужава такова нещо, било то и "наум". Мале, "Фрактурата" няма да кърти, а направо ще прави цели земетресения! Rock on! 15.gif
toho
Айде на Director's Cut-а :

Link : Smallville - Fracture Director's Cut
smallville_f
Looks nice... ма пак има от Клана помията... mrgreen[1].gif
Нещо от мен Smallville - 7x12 "Fracture" Това май се води като удължен трейлър. mrgreen[1].gif
Enchanted
Уол,този епизод ще е повече от манияшки,незнам как ще го дочакам,особенно след като видях Fracture Director's Cut....и да КЛана пак е на лице,да се радвам докато не е прекалено късно biggrin2.gif
sonofsparda
Цитат(smallville_f @ Feb 9 2008, 12:22) *
Looks nice... ма пак има от Клана помията... mrgreen[1].gif

Аааа, Миmс, I love it when you talk bad. 15.gif Споко, един ден ще се отървем от тая помия веднъж завинаги. А Director's cut-а е много як. Аз обожавам мистичните епизоди в Смолвил. smile.gif Ако помните, "Labyrinth" също беше 12 поред. smile.gif
Enchanted
Mими,Ванка знаете,че КЛана няма да оцелеят още дълго ще ги изтърпите някак си,все пак мисълта за КЛойс ме връхлита всяка петъчна сутрин,когато излиза епизод,ахх знам какво ме очаква-трябва още от сега да поръчам надгробна плоча,на която е написано "тук почива любовта на КЛана" biggrin2.gif
sonofsparda
Е, тука не става въпрос точно за Клоис или други връзки. На всички им е ясно, че Кларк и Лоис няма да имат връзка в Смолвил поради ранната им възраст. Това се случва след като Кларк става Супермен, remember? smile.gif Това сме го говорили и преди май - Кларк и Лана ще ги има докрая, а Кларк сигурно ще си хареса Лоис в последните епизоди, обаче това ще е само от негова страна - демек no relationship. Никога не съм можел да разбера защо хората толкова ги вълнуват работите с тия пусти връзки, айде аз съм почитател на митологията и се радвам като примерно има загатвания за Кларк и Лоис или моменти като във вчерашния епизод, но това не е чак жизненоважно за мен. Ето затова главно искам Клана да свърши - защото техните отдавна изтъркани драми първо взимат страшно много от екранното време и най-вече пречат на Кларк да следва съдбата си. Ето затова ми харесва, че в този сезон не се отделя вече чак толкова време за тях, без значение, че Лана уж вече знае истината. Вкараха много истории от митологията, както и Кара и поставиха работите с Лана на второстепенна позиция. Точно както и трябва да е. Защото без значение какво мислят някои хора, Лана е поддържаща героиня. Смолвил има един главен герой или най-много двама(Кларк и Лекс) и всички останали са второстепенни такива. Радвам се, че това го осъзнаха този път. smile.gif
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Feb 9 2008, 18:14) *
На всички им е ясно, че Кларк и Лоис няма да имат връзка в Смолвил поради ранната им възраст. Това се случва след като Кларк става Супермен, remember? smile.gif Това сме го говорили и преди май - Кларк и Лана ще ги има докрая, а Кларк сигурно ще си хареса Лоис в последните епизоди, обаче това ще е само от негова страна - демек no relationship.

Дам,Ванка не веднъж сме го обсъждали smile.gif

Цитат(sonofsparda @ Feb 9 2008, 18:14) *
Никога не съм можел да разбера защо хората толкова ги вълнуват работите с тия пусти връзки

Ами незнам за другите,но на мен ми е интересно да ги следя,защото едно от нещата което харесвам в Смолвил е,че има от всичко по малко,а любовта е мъничка част от това всичко.

Що се отнася до мнението ти,че за мис Ланг не е една от главните геройни в сериала съм съгласна,но за в бъдеще,когато Кларк стане супермен главните герои ще бъдат трима wink.gif

П.П.съжалявам за спама emoticon1 (116).gif
The_Man_Of_Steel
Мерси за directors cuta и трейлърите, toho и smallville-f
vikihill96
Ааа, мерси и за удълженото трейлърче и за Director's Cut-а. Епизода ще бъде садистично готин...Какво ли е верно да си в главата на един маниак(пък дори и донякъде все още бъдещ) AR15firing.gif AR15firing.gif ...Не знам ама ще е забавно greenchainsaw.gif . А и как се надявам Кларк като и ако види Кара, за да й върне паметта и шибне два-три якички шамара, тя се ядоса и с един ритник го залепи за стената или направо го "прокара" през нея...ех, мечти, мечти biggrin2.gif 1 (4).gif !!!

Само едно ще добавя и аз във връзка с връзките в сериала. Нищо против Клана- но просто я няма тази искра, която да запали истинския, грандиозния огън, който ще го има в бъдеще между Кларк и Лойс и за който само ни загатват и ще го правят докрай в Смолвил. Между Лана и Бизаро имаше нещо подобно, но при Кларк и Лана нещата са някак спокойнички, понякога натрапчиво лигавички (да не използвам по-силни думички). Докато отношенията между Лойс и "Смолвил"...ами ще дам само един пример в тази насока от любимата ми филмова поредица- starwars.gif starwars.gif .

След една от дозите " поучителни лекции" от страна на принцеса Лея към Хан, от които последния направо щеше да излезе от кожата си, Хан се обърна към Люк, казвайки- " Или ще убия тази жена, или ще се влюбя в нея"...е всички, които са гледали филмите знаят как завършва историята emoticon1 (55).gif . Огънят, горския пожар, просто това няма да бъде при Лана и Клрак колкото им се иска на някои. Край на цитата, щрак на клапата, спускане на завесите 1 (4).gif 1 (4).gif !!! И очакваме следващия петък 4.gif 4.gif !!!
tzvetka
Уоу!На мен един от епизодите, които си спомням ама точно с подробности е точно Lexmas и се досещам, че с този епизод също ще е така!Направо чакам с нетърпение утре!
Enchanted
Петица от мен.
Много добър епизод,всичко си беше на мястото до най-малката подробност.
Хммм от къде да започна,може би с "разходките" из мозъка на Лекс-видях всичко,каквото очаквах-от малкия Александър,който междудругото беше толкова чист и невинен,до готовия да го убие Лекс...Лана,която за пореден път е казала,нещо непосилно да изпълни и Кларк,който се разкъсваше,ставайки свидетел на "интересната" сценка...
Клой...ахх тази Клой,защо просто не може да стой спокойно без да спасява хора,но пък тогава Кларк щеше да е мъртъв,така че...
Клана нямам какво толкова да кажа за тях в този епизод.
Кара,милата заблудена Кара,дано скоро и дойде акъла в главата,че не мога да я гледам с мистър Лутър,който както винаги не може да остане честен.

Ами това е от мен засега,ако се сетя още нещо ще добавям emoticon1 (116).gif
Apfh
Абсолютна петица!...
Епизода ме държа през цялото време. Съзнанието на Лекс беше пресъздадено супер добре. Липсваше само по една леко мигаща лампа в тия коридори и щеше спокойно да си е жанр хорър. Видяхме, колко е зъл отвътре и колко малка част от него е все още добра. Когато Лекс хвана Кларк и го вкара в стаята със секс сцената, направо удари десятката! Каква по-голямо доказателство за злоба и ненавист от това, което показа на Кларк?
Честно казано очаквах Лекс да убие интерпретацията на доброто в себе си (така де - малкия Лекс), защото отдавна вече съм на мнение, че трябва да се превръща в злодея, който е! Не разбирам защо са го оставили сценаристите, като така или иначе това добро почти не се проявява вече...
Щеше да ми е любопитно и да видя сцената със срещата на Кларк и Кара. Според мен щеше да е любопитно да видим, как ще реагира тя.
Края беше май най-интересен, тъй като създаде една огромна доза нетърпение в мен! Лекс отново оплете Кара в мрежите си. Нямам търпение да видя до каква степен ще се възползва от нея... can't wait!

Ta още веднъж... супер епизод! smile.gif
lex's_girl
*doing finger stretches* Последните епизоди на Смолвил са направоооо 3.gif worthy.gif
Естествено повечето неща ги очаквах, освен че и аз се надявах да убие детето накрая. Не е необходимо сценаристите отново да се опитват да го дърпат към доброто защото вече е крайно време да няма никакво противоречие в личността му след 7 сезона emoticon1 (13).gif Но малкия Сашко беше такъв сладур wub.gif emoticon1 (119).gif , особено като каза че той е приятеля на Кларк.. 1eyeb[1].gif Хареса ми че Кларк обеща да не го изоставя никога ..за пръв път от доста време насам видях Супермена в него, с точната доза дълбока поетична справедливост 8.gif . Но когато Кара попита Лекс накрая защо не е приятел с Кларк вече и той отговори: "Пораснах" това за мен си означаваше че хлапето колкото и да се старае ще си остане в Neverland
На сцената между Лоис и Лекс в началото се смях доста "It's a rhetorical question, Lex!" 5.gif
A и много ми хареса като Кларк видя Кара във водата през дупката и после веднага младши погледна през нея. Spooky! Освен че не беше де.. happy.gif
На Клои очаквах да й дадат едно наметало още от началото на епизода "не викайте доктор, имаме молитва..ъм Клои",но накрая имаше добра сцена, и наистина започва да е друго освен стоящ плод за запълване на пространството докато нещо интересно стане tongue.gif Но предполагам че следващия път когато ще използва силите си за да съживи 'Кларк вероятно, ще й е последния..и го казвам без почти никаква злорадост 15.gif
ХАХ колкото до "gigity gigity goo" сцената, след като я изгледах изпуснах следващите 10-15 минути защото бях доста заета да обикалям победоносно из стаята. Единствената свястна, айде не само на Sexana, a SV секс сцена досега йей WOOT emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif !! A и Лана наистина обича Лекс след като беше със сватбения си пръстен, значи е било след "Promise" heeeeheeesss 0106[1].gif 2083[1].gif
Кара- Лора беше невероятна няма спор, даже гаджето й се справи страхотно с ролята си. Надявам се че Лекс я използва само за инфо защото и на мен не ми допада мисълта за нещо повече 9.gif Сега Кларк като Джонатан няма да има доверие в Лекс а тя ще го има за приятел предполагам. Същата песен, различен албум... blabla[1].gif Поредните заслужени пет звездички! 4part[1].gif
vikihill96
Ето това се казва пореден епизод "в петицата"...ъъъ " в десетката" по-точно 15.gif 15.gif !!! Такъв точен изстрел просто скоро не бях виждал и това си е 18.gif 18.gif !!! Епизодът си беше точно това, което очаквах дори и малко повече както се казва. Мноого добри изпълнения от всички в епизода. Само верно дано Кара се "освести" по-бързо, че ЛЕкс както винаги продължава с подмолните си планчета..

П.П- Ама верно как му го скофттиха на Кларк настроението като видя Лекс и Лана 15.gif 15.gif !!!
kashlakov
П.П- Ама верно как му го скофттиха на Кларк настроението като видя Лекс и Лана 15.gif 15.gif !!!
[/quote]
Да аз направо се очудих как Кларк не го смля от бой 19.gif
tzvetka
Невроятен епизод!Аболютна 5-ца!
Наистина както и предполагах това ще е един от епизодите, които ще запомня добре!
Отначало, когато Кларк започна да се разхожда в ума на Лекс беше леко зловещо и малко психо така, но беше много интересно!Ето каква била другата страна на Лекс!Още като прочетох спойлерите се сетих, че ще покажат и добрата странан на Лекс, само не предполагах по какъв начин!
Когато Кларк каза на Алекзандър, че ще го се обглежда за него и че иска да той да продължи да се бори, защото му е приятел направо щях да ревна още малко!Еххх!На мен Лекс ми беше любимец от началото когато пчонах да гледам Смолвил и така ми се иска пак да стане добър!Ама толкова много!Жалко, че беше писано, че през този сезон ще се наблегне над промяната на Лекс към по-лошо!И тъкмо си викам айде поне малко да потръгне добре и някакви проблясъци на доброта у Лекс laugh.gif и сега ще експериментира над Кара за да разбере истината или точно казано цялата истина!Е не му ли писна значи!Точно заради манията на Лекс най-вече се развали приятелството на Кларк и Лекс!
Просто епизода беше страхотен!Беше много вълнуващ!
didssy
Hell Yeah ! Точно от това имах нужда. Майкоо .. Наистина последните епизоди са направо върховни. Толкова не съм се кефила на епизод ... ееее Не напрао не се свъртам на едно място ! Значи ... целия епизод ми грабна душата. Да започнем от началото като последователна личност, каквато не съм. Началото беше доста ... динамично е думата. Но ми допадна ! Леле като гръмнаха Лекс в тиквата иии си викам " Абе кфо стана тука беее... blink.gif " Не наистина бях шокирана. Разбирам, че сценаристите искат да направят всичко по-драматично и бруталистично ама чакайте малко сега... Всеки нормален човек от такув изстрел е напрао в гроба ! Както и да е. Александър е бати малкия пич happy.gif Много ме зарадва... Обаче през кфи неща е преминал за да се превърне в Лекс... Ужас. Наистина с такъв баща и такава майка ... ЕЕЕЕЕЕгати ... " Каза достатъчно ... " Е какво да направи беее ... Ааа ще се разправяме с нея... ( за Г-жа Лутър стаа на въпрос) Не падна ми в очите, макар че ми стана жал за нея като Лайнъл я замлати в гардероба или кфото беше тфа. Да обсъдим и любовната сцена на Лексана. Мляс мляс ... Признавам Кристин може да бъде много еротична 18.gif Са да не почнете да ме е*авате ! Тка си е! И физиономията на Лекс ( лекс в белия костюм) беше толкова налудничава и задоволна при вида на лицето на Кларк, че просто нямаше равна ... Аз сега обаче се чудя ... Кара притежава ли някакви сили щото май не 16.gif Както и да е отплеснах се ... Да продължиииим ... Клои ! Не милата тя ... За втори път "умря". Притеснява ме обаче как сценаристите могат да я убият на бърза ръка с още няколко нови съживявания на умрели. Пффф.. Не искам и да си го помислям даже ! 15 часа повече от предния път.. Не звучи добре. Никак даже....
Мм така да обърна внимание най-сетне и на Лекс " белия костюмар" ... Ами същинското Зло. 4.gif Други думи не мога да намеря. Много ми допада идеята за двойнствения характер на Лекс. Но не мога да не се върна пак на Александър. Леле напълниха ми душата двамата с Кларк. Все едно се бяха преоткрили двама стари приятеля... И бяха готови да се жертват един за друг. Много трогателно се разделиха ... Но се съмнявам наистина да се срещнат отново. " не се предавай ... " Колко ми стаа гадно като знам, че един ден и това ще стане... Напоследък това е ключовата дума: "Като знам какво ще стане" ... Отново се поотплеснах, съжелявам rolleyes.gif Лайнъл също ме поизненада с " I love you my son ... " (може да не цитирам точно) И много показателна беше целувката на Лана преди Кларк да се потопи в болния мозък на Лекс. По бузата. Всяка една уважаваща себе си двойка би се целунала малко по-така. Целувката по бузата означава приятелство и загриженост. Също така не мога да не кажа, че си пролича сконфузването и на двамата. И като последно ... Лекс май има по-дългосрочни плаове за Кара ... biggrin2.gif Как обаче сикчи усещат, че Кларк има тайна незнам как го правят... Много ми хареса финалната сцена между Лекс и Кара наистина беше доста сполучлива ... И ни заганаха опастността около свръхчовешките й способности и тн и тн ... Ау как неам търпение и как ще си чакам...
Е ... Никак не бях последователна, за което се извинявам (за кой ли път в този пост). Да Живее СМОЛВИИИИИИИЛЛЛЛЛ !!!!!
smallville_f
Ето сега вече говорим на един език със сценаристите и сериала. Епизодът, който очаквах с най-голямо нетърпение, не ме разочарова. Невероятен, много силен... разтърсващ. [къде ми е пейсмейкърааааа?!?!?!]
Да караме подред [доколкото е възможно]:
1. Кара милата, доста наивна. Ще се окаже поредната жертва, паднала в мрежата на Лутър.
2. Лойс - скицата на епа, много ме израдва. Винаги внася нотка добро настроение дори и в най-тежките епизоди.
3. Лайнъл - да върви по дяволите. Сетил се той кога да казва на сина си, че го обича. А като малък го е тормозил и малтретирал. И него, и Лилиан. Тя па и ена майка се оказа. Аз бих се гръмнала, ако имах такива родители *кефи се, че старците й са свестни*
4. Клои - да живее г-ца Съливан. Много благородна постъпка. Това да спасиш нечий живот, знаейки че може да умреш, е нещо велико. Поклон worthy.gif Наистина притежава най-прекрасната, но и опасна сила. Дилемата е жестока, а иронията - налице.
5. Лана - олелеле малеле, искам да съм на нейно място. Като една изявена фенгърлка с удоволствие бих се менкала за една сцена, подобна на тази от съзнанието на Лекс. *still fightin' with the nosebleed*
Като говорим за Лутър-младши.. не можем да не спомен и Кент-младши. Моментите м/у Алекзандър и Кларк бяха страхотни. Това е "личноста", с която Кларк стана приятел. Най-добър при това. Как ми липсват моментите м/у тях, когато бяха млади - в първите сезони. Но всички "порастват" и пътищата се разделят. Едни тръгват по добрите, други по лошите. И единственото, което те спира да вървиш напред е миналото ти. За Лекс това е онова сладко момченце, което го пази от самия него.
В този бял костюм Лутър-младши беше като един ангел, загубил крилата си, объркал посоката към Рая и поел към дълбините на злото. Цялата тази чистота и невинност контрастираха болезнено на фона на онзи лабиринт, представляващ съзнанието му. Направо тръпки ме полазиха.А както от доста време не бях гледала хоррорчета, онова око в началото, дето зяпна Кларк през процепа, ми докара сърцебиене. The hot 18+ scene беше страхотна. Както казах, давам мило и драго да съм на мястото на Лана. Онази налудничева искра на задоволство в откачения поглед на Лекс, направо ми изправи косата от кеф. По-скоро накъдри, косата ми и без това си е права mrgreen[1].gif
Разговорът м/у Алекзандър и Кларк накрая беше страхотен. Беше дадено неизпълнимо обещание. Емоциите, които ме заляха в този момент са толкова неописуеми [вие си ме знаете колко съм чувствителна на тема Клекс... и как продължавам да си мечтая отново да станат приятели...]. Щях да се хвана като удавник за сламка за тази малка надежда, която бе дадена, ако не знаех каква съдба очаква двамата по-нататък.
Това беше! Лекс е обречен. Това че не успя да убие доброто в себе си, не значи че няма да го направи в най-скоро време. Защото Кларк няма вечно да бъде там, за да го спасява от истинската му същност. Усещам как се задава още един епизод в стил Lexmas & Fracture, който ще ни направи свидетели на последната роля на Алекзандър в живота на Лекс.
Не знам какво повече да кажа.... ако продължа да пиша, сигурно няма да си направите труда да ми прочетете поста. Но това няма особено значение. Нали си казах каквото ми беше на сърцето. Невероятен епизод!!! 5/5 worthy.gif

Едит: П.С. Бах и нереалното обаче го направиха туй с куршума. Да те целнат в десетката и да успеят да извадят the bullet си е чист късмет [добрата воля на сценаристите..]. Малко измислено стана xD

П.С.2 Имам същата бяла риза като тази на Кара, на края на епизода c(: ^.^
Enchanted
Mимз направих си труда да прочета поста ти и си струваше,само едно бих вметнала аз,макар че всички казват,колко му е било неприятно(даже май е меко казано)на Кларк да види Лексана сценката мисля,че на Лана не и е било лесно да става свидетел на една хубава сценка от 5-ти сезон и разбира се,както винаги Кларк си имаше оправдание-бил е хипнитизиран...хаха нека му сега biggrin2.gif и още нещо,ти би дала всичко да се размениш в 18+ момента с кака ми Лана,а аз бих дала всичко да се разменя с нея,когато е с Кларки,така че айде да направим компромисен варинат-вудо магия и сме готови biggrin2.gif
smallville_f
Цитат(Enchanted @ Feb 16 2008, 19:32) *
и още нещо,ти би дала всичко да се размениш в 18+ момента с кака ми Лана,а аз бих дала всичко да се разменя с нея,когато е с Кларки,така че айде да направим компромисен варинат-вудо магия и сме готови biggrin2.gif

I'm in!!!!!!! С удоволствие ще ти съдействам mrgreen[1].gif
tzvetka
Ахаахахха, аххх мръсници такива. laugh.gif Кой за какво си мисли. laugh.gif Аз пък не ги ща! 10.gif Е не бих отказала нито на Кларки, нито на Лутър младши, но не е хубаво да заемаш чуждо място ами да си създадеш свое място! 10.gif

PS: Олеле и аз не знам какво казах! laugh.gif Нещо не ми върви да говоря (пиша) смислено днес. biggrin.gif Но се надявам, че разбрахте посланието на моята велика мисъл. laugh.gif
Enchanted
Цитат(tzvetka @ Feb 17 2008, 22:09) *
Ахаахахха, аххх мръсници такива. laugh.gif Кой за какво си мисли. laugh.gif Аз пък не ги ща! 10.gif Е не бих отказала нито на Кларки, нито на Лутър младши, но не е хубаво да заемаш чуждо място ами да си създадеш свое място! 10.gif

Хихи,за какво ни е наше място,като на Лана не и е нужно нейното,нали Мимз ...пък и чуждото винаги е по-сладко Цвете biggrin2.gif

П.П.абе мръсници ли сме ?! biggrin2.gif ...това прозвуча риторично
smallville_f
Цитат(Enchanted @ Feb 17 2008, 21:44) *

Направо в прав текст да го беше казала 18.gif Но то в тва ни е чара wink.gif И, да, права си - на Лана мястото до Лекс не й трябва [ 10.gif ] и затова го зимам аз 15.gif
Enchanted
Цитат(smallville_f @ Feb 17 2008, 22:50) *

Направо в прав текст да го беше казала 18.gif Но то в тва ни е чара wink.gif И, да, права си - на Лана мястото до Лекс не й трябва [ 10.gif ] и затова го зимам аз 15.gif

Дап,добре че е това иначе минаваме в друга категория(сещаш се,няма нужда да пояснявам 18.gif )
Аммм и Лана не и трябва Кларк,нека прекара време малко със себе си,та тя никога не е сама biggrin2.gif
vikihill96
Цитат(smallville_f @ Feb 17 2008, 21:50) *

Амм, аз бих извъртял разглеждането на въпросния казус така. Гологлавия, симпатичен, но все пак ненормално извратен (поне що се отнася до виртуалното му зло "Свръх Аз" mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ) Лекс не заслужава Лана. Въпросът с "мръсниците" го подминавам дискретно, щото в момента не ми се водят битки с мечове 15.gif 15.gif !!! В случая всеки май ще трябва да си гледа интереса... И така, да си дойдем на въпроса- вие "заемайте" мястото на Лана до Лекс..аз пък избирам противоположния вариант, вместо Лекс, аз Да бъда до Лана ...и като я "подхвана"... "тук цензурата и никое перо не могат да опишат последвалите апокалиптични събития" 10.gif 10.gif !!!
A_l_e_x
Много добър епизод. Страхотно пътешествие из съзнанието на Лекс. Толкова ми стана тъжно за Александър-да се бориш с психо Лекс не е шега работа.
Лайнъл винаги съм знаела,че е пълен идиот,как може да тормозиш така собственото си дете? 16.gif Пълен изверг,нямам думи. Не ме интресесува дали се е чейнджнал,една от причините Лекс да е такъв е заради него. Да не кажа главната причина.
След това не мога да не се изкажа за великата Лексана сцена-хммм,нещо не мога да разбера кога се е случила,Лана имаше годежен пръстен,значи е било след годежа им,но не и преди сватбата,след нея нямаше как да му каже "Винаги ще те обичам" 13.gif Иначе Кристин беше адски сексуална,невероятна е 8.gif
Пак за Алексчо да подхвана - сладкото добро нещо,останало някъде дълбоко в съзнанието на Лекс...толкова сладки неща си казаха с Кларк,който ,както винаги,щеше да умре,но не и да го остави. 8.gif
Клои беше готина ,но нещо много взе да умира напоследък 4.gif Два пъти за 1 сезон - тя и безсмъртна се оказа накрая 5.gif Другите незнам как да ги коментирам - Лоис си беше типичната нахална в добрия смисъл на думата Лоис,Финли беше много секси и много луд,Кара-руса ,както обикновено 4.gif
Enchanted
Цитат(A_l_e_x @ Feb 18 2008, 23:53) *
Кара-руса ,както обикновено 4.gif

Toва истински ме развесели,Алекс biggrin2.gif ,руса но не можем да отречем,че се е разхубавила(опсс Мимз,не обръщай внимание)
toho
Subs.Sab.BZ

Smallville - 07x12 - Субтитри от excape
excape
Цитат(vikihill96 @ Jan 23 2008, 20:41) *
Амм, мерси Ванка, мерси за снимките. Абе само не мога да се сетя този пич от снимките откъде ми е познат...а аз много мразя да не се сещам за нещо biggrin2.gif biggrin2.gif !!! А Лекс верно да забрави Ванка за Кара/ Линда biggrin2.gif biggrin2.gif ...направо ще му ги изтръгнем ръчичките(а и на сценаристита, ако се изгаврят 15.gif )

Пича играеше с Лана в едно канадско гимназиално сериалче... мисля, не съм много сигурна.
Субтитрите са подменени с леки корекции.
Hell's angel
Този епизод беше наистина страхотен! 5-ца и от мен.

Лекс, ох, Лекс... За поредън път ни показаха, че у Лекс все още има искрица добро. Малкият Александър беше толкова мил, чист и сладък. Това, че все още има сили да се бори беше доста тъжно, защото никога няма да вземе надмощие. А ще се отнася до "любезния" домакин на Кларк... брутално готин, както винаги. За пореден път се убедих, че Лана е тъпа натегачка. Само не ми е ясно как им се откъсна от сърцето такава сцена, която да я компрометира. За Лайнъл и Лилиан нямам думи просто - противни, противни, противни... Сетил се да му казва, че го обича. Тъпо, гадно ко**ле!
Много се зарадвах на Кларк, който малко наивно подходи. Просто няма шанс да върне своя приятел.
Лоис, както винаги, беше страхона - забавна, войнстено настроена...
Кара - доста наивна, но пък как да не му се вържеш на такъв сладур като Лекси.
Клои - това момиче е готово на всичко за приятеля си. Много силен персонаж, без който нищо нямаше да е същото.
sonofsparda
Айде най-накрая и вашия любим demon-slayer да прасне едно ревю на великолепния епизод. Фрактурата сгази всичко наред. Атмосферата естествено беше най-голямото бижу през тези мрачни 40 минути. Наистина, епизоди с мрачна и диаболична атмосфера в Смолвил са адски рядко срещано явление, защото все пак Кларк не е тъмен герой като Брус да кажем, а и без това губят повече време да ни занимават с триъгълници и други такива тъпотии. В комиксовата митология именно мрачните истории за Супермен ги харесвам най-много, просто защото можеш да ги преброиш на едната си ръка. Но както и да е - наистина главно заради атмосферата давам максимална оценка, макар че слаби моменти разбира се нямаше. Умът на Лекси наистина е черна дупка, в която ако щете вярвайте, бих се потопил по всяко време. Малкия Александър също беше култов. Надявам се всички да обърнаха внимание на името "Линда", щото не смятам, че има нужда да се изяснява от къде идва то. smile.gif Лоис един вид в ролята на "big sister" към Кара, точно както ще е и след време. Отдавна май не бях виждал Кларк да запраща някой толкова силно на някъде и скапаняка хубаво си го отнесе. А може би единствената критика която имам е това, че Лекс видя гривната на Кара. Добре бе, тоя човек уж ще бъде evil genius, след няколко годинки, като види същата емблема на гърдите на Кларк, толкова ли няма да свърже две и две? dry.gif "The plot holes" е едно от нещата, които най-не харесвам в този сериал, заедно с изтърканата от векове Клана и идиотските триъгълници. Ама айде - пак ще си затворя очите, защото на фона на всичко останало, просто не прави чак такова впечатление. 5. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.