Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
girl_from_hell
QUOTE(Nasi @ Dec 4 2005, 10:05 AM) *

И аз мисля, че може би ще пуснат повторения! sad.gif

Напарвих две клипчета:
Нейтън и Хейли

Пейтън-Лукас-Брук

на второто клипче може ли да ми кажете казава песничката мног ми е позната ама немоега да се сетя коя беше мерси
а междодругото мнго са хубави клипчетата
_HriS_TinA_
Behind these Hazel eyes - Kelly Clarkson ..... to daje mai si pi6e6e rolleyes.gif da naistina sa mnoogo hubavi biggrin.gif mmm krasivi momenti na Peyton i Lucas ot dobroto staro vreme Nasi super si wink.gif mersi 4e ni gi pripomni 4.gif
Nasi
Радвам се, че ви харесват!!!
Направих още две:

Хейли, Лукас, Нейтън и Брук - The Reason
Брук, Хейли и Пейтън-Ladies Night
rusi4kata^
мерси много за клипчетата.страхотни са 4.gif
heli
тоя филм си е направо убийствен бе хора! biggrin2.gif 4.gif worthy.gif

thenk you за клипчетата15.gif
eL
ей хора ... като става въпрос за готини клипчета на ОТН ... поразровичках се и тука ви поствам най-готините според мен (изтеглете си ги, няма да съжелявате) biggrin.gif :
IPB Image
Тhe verve pipe - the freshmen
IPB Image
Jimmy eat world - Hear you me
IPB Image
Forty foot echo - Drift
IPB Image
Jem - flying high
IPB Image
Yellowcard - empty apartment
кажете си мнението после...за мен 1вия е ВЕЛИК 3.gif biggrin2.gif
и този Forty foot echo - Drift(Л&П) - най-вече защото съм заклет фен на тия двамата :Р
_HriS_TinA_
Не, ТИ си велика biggrin2.gif Немога да ти опиша колко много ти благодаря ..то4но исках да гледам не6то такова всъштност сега си ги тегля вси4ките wink.gif
Menna
biggrin.gif 4.gif 4.gif Страхотно,клипчетата са много добри,особено първото-напарво е велико както каза rolleyes.gif rolleyes.gif 4.gif smile.gif

И аз ще сложа едно клипче,което е доста приятно всъщност biggrin.gif
http://reflections.foolish-hearts.com/vide...Davis-Bitch.zip
RoXXy_
еи сега си свалям единия...после и другите..абе направо едно голямо 'благодаря' на Пейтън Сойер punk.gif , на нашатаа Пейтън peace1.gif
П.С.: за другите песни не се сещам в момента, ама тая на Jimmy Eat World е куул fun.gif точно от последния епизод на 2ри сезон =)
Nasi
QUOTE(Menna @ Dec 11 2005, 07:02 PM) *

biggrin.gif 4.gif 4.gif Страхотно,клипчетата са много добри,особено първото-напарво е велико както каза rolleyes.gif rolleyes.gif 4.gif smile.gif

И аз ще сложа едно клипче,което е доста приятно всъщност biggrin.gif
http://reflections.foolish-hearts.com/vide...Davis-Bitch.zip

Това клипче е велико....от както го изтеглих го гледам постоянно. Страхотно е!!!
fr33ze_man
Хора вие сте ВЕЛИКИ едно голямо ТНХ за всички 4.gif
eL
biggrin.gif Радвам се че съм полезна ... това означава предполагам че мога да ви предоставя и другите ми любими клипчета ... някой от тях съм ги издирвала доста трудно wacko.gif biggrin2.gif :
IPB Image
Kelly Clarkson - Breakaway
IPB Image
Cast - time
IPB Image
The Get Up Kids - Like A Man Possessed
Toва клипче е супер Menna biggrin.gif Направено е доста добре ... даже май бях чела някаде из саитовете като търсех че е спечелилo награда happy.gif smile.gif
eL
И последно обещавам че мaлко се олях smile.gif - (AMA всичките си заслужават да знаете smile.gif)))
IPB Image
”We Used To Be Friends” By The Dandy Warhols
е айде и още едно :Р :
IPB Image
Incomplete - The Backstreet Boys
fr33ze_man
оле ти си велика маина мен наи ма кефят Hear You Me i Man Possessed
_HriS_TinA_
Мммм .... мен Incomplete направо ме разби страхотен клип wink.gif
Nasi
Всички клипове са супер!!! Имам страшно много такива клипчета. Много обичам да ги гледам.
Menna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 11 2005, 07:26 PM) *

Аууу,това клипче е велико ohmy.gif biggrin.gif 4.gif 4.gif -хихи,как са прекроили кадрите biggrin.gif biggrin.gif Човек ако не е гледал сериала,ще остане с погрешно впечатление smile.gif
В тази връзка да ви питам нещо-кадрите,където Брук гледа нагоре към моста и там Нейтън тича,някой има ли представа от кой епизод са,защото нещо ми се губят? blink.gif
eL
QUOTE(Menna @ Dec 11 2005, 09:02 PM) *

В тази връзка да ви питам нещо-кадрите,където Брук гледа нагоре към моста и там Нейтън тича,някой има ли представа от кой епизод са,защото нещо ми се губят? blink.gif

от 2ри сезон са ...серийката е онази, в която Нейтън беше в кома и сънуваше какво би станало ако Дан беше избрал Лукас не него ... smile.gif а именно ... 2.20: Lifetime Piling Up tongue.gif
И на мен мн. ми хареса идеята за Брук и Нейтън ... затова няма как 18.gif biggrin.gif ще ви предоставя още 2 страхотно направени клипа ...дано ви харесат (единия е промо-серия т.е нещо като реклама. A другия е с много добър подбор на музика ... ама каква мешаница е ... Лукас ходи с Брук, иска да е с Хейли ... Нейтън пък обича Брук ... 16.gif biggrin2.gif )
IPB Image
Нейтън и Брук - промо - Music: Slayer's Elegy by Christophe Beck
IPB Image
Haley/Lucas, Nathan/Brooke - Can You Sleep by Courtney Jaye
ENJOY ! biggrin.gif
Nasi
Peyton Sawyer МНОГО ти благодаря!!!!
Сига тегля последните две клипчета. А това за Нейтън-Брук-Лукас е страшно.
Дарето е права, ако някой(който не е гледал сериала) го гледа ще остане с много погрешно впечатление.
Много добре е направено.
Menna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 11 2005, 11:27 PM) *

от 2ри сезон са ...серийката е онази, в която Нейтън беше в кома и сънуваше какво би станало ако Дан беше избрал Лукас не него ... smile.gif а именно ... 2.20: Lifetime Piling Up tongue.gif
И на мен мн. ми хареса идеята за Брук и Нейтън ... затова няма как 18.gif biggrin.gif ще ви предоставя още 2 страхотно направени клипа ...дано ви харесат (единия е промо-серия т.е нещо като реклама. A другия е с много добър подбор на музика ... ама каква мешаница е ... Лукас ходи с Брук, иска да е с Хейли ... Нейтън пък обича Брук ... 16.gif biggrin2.gif )
IPB Image
Нейтън и Брук - промо - Music: Slayer's Elegy by Christophe Beck
IPB Image
Haley/Lucas, Nathan/Brooke - Can You Sleep by Courtney Jaye
ENJOY ! biggrin.gif

Аа,вярно,че имаше такава серия,мерси biggrin.gif biggrin2.gif rolleyes.gif
хихи,отново големи благодарности и за тези клипчета 4.gif 4.gif -сега ще си ги дръпна 10.gif
fr33ze_man
а тва с неитън и брук пък кога се е слу4ило забражил ли сам или просто е някаж монтаж
ludoto_mimi
QUOTE(fr33ze_man @ Dec 12 2005, 05:38 PM) *

а тва с неитън и брук пък кога се е слу4ило забражил ли сам или просто е някаж монтаж

Е точно 3-4 поста по-нагоре го пише!!!
fr33ze_man
ооо верно аз го видях ама не сванах ТНХ
KiD^ViCiOuS
Олее, клипчетата рулзз tongue.gif Мерси ужасно много smile.gif
eL
Темата за музикалните клипченца се разраства и си викам защо да не създам темичка специално за това biggrin.gif тука ще си постваме обсъждаме и клюкарстваме ... и понеже имам над 40 такива и мога да ви изнамеря най-яките в мрежата защо да не ги споделя с вас да им се порадвате 4.gif biggrin2.gif може да слагате реклами, интервюта или всичко което ни интересува свързано с ОТН 10.gif
та започвам по същество : biggrin.gif
IPB Image
Peyton and Jake - Review My Kisses - това е спечелило наскоро наградата за Best Romance biggrin.gif
ludoto_mimi
Пейтън, дай да направим така wink.gif Ти сега си ги пускай клипчетата, другите и те, пък после аз ще ги събера всичките да ги кача в датата, за да е по-удобно wink.gif Даже ще кажа на Фраг или Виктор да преместят постовете от другата темат тук.. (ако може де) Става ли? biggrin2.gif
KiD^ViCiOuS
и аз имам някви ама трябва да изнамеря откъде съм ги зимала...штот имам някои много сполучливи...повечето са на тема Нейтън/Хейли де но се пак smile.gif
eL
biggrin2.gif smile.gif Супер ще се получи наистина всички да са на едно място tongue.gif
Сега тогава ... нали съм ги почнала ... (специално за почитателите на Лукас и Пейтън) smile.gif :
IPB Image
Lucas & Peyton - Listen to Your Heart
IPB Image
Breathless - Lucas & Peyton
IPB Image
lucas and peyton - love song
IPB Image
lucas and Peyton - Flying High (jem)]lucas & peyton - flying high
KiD^ViCiOuS
Значи на тема Нейтън/Хейли тука има всякакви ЩТРАК
ludoto_mimi
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Dec 12 2005, 09:13 PM) *

na4i na tema Nathan/Haley tuka ima fsqkakfi 6trak

Ако може да дадеш точни линкове към тия клипчета, че не знам кои са пускани тука вече smile.gif
KiD^ViCiOuS
smile.gifнито едно от тия не беше пуснато тук
ааам...Пеътън Сoйър,като си дала линк за видеото към песента на Yellowcard - Emprty Apartment явно си объркала линк-а щот се сваля Like a man possessed...така че ако може пак да го дадеш щот песента СУПЕР много я обичам и много искам да видя клипчето
eL
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Dec 12 2005, 09:22 PM) *

smile.gifнито едно от тия не беше пуснато тук
ааам...Пеътън Сoйър,като си дала линк за видеото към песента на Yellowcard - Emprty Apartment явно си объркала линк-а щот се сваля Like a man possessed...така че ако може пак да го дадеш щот песента СУПЕР много я обичам и много искам да видя клипчето

aко ми говориш за Yellowcard линка си беше наред но ето ти го още веднъж : Nathan/Haley

---mod edit: А така да е по-пригледно в една тема biggrin.gif
Nasi
Здравейте!!!!!

Темата е страхотна!!!!!!!!!!!!

Ето последното ми клипче-направих го днес:
If You Are Not The One
То е за Брук и Лукас smile.gif
ludoto_mimi
40 клипчета?? blink.gif ohmy.gif shocking.gif Вие ще ме уморите...
Nasi
Ето няколко, които имам от доста време:
Boulevard Of Broken Dreams

Obe Tree Hill-Basket

Brooke & Lucas

В този сайт има доста клипчета:
http://xpress-yourself.net/
но май са го затворили. До преди няколко дни си работеше.
ludoto_mimi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 11 2005, 07:26 PM) *

Туй нещо не мога да го сваля... dry.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 12 2005, 11:08 PM) *

хехе аз пък го свалих ама по по друг на4ин ...6тоту линка не е много то4ен и... biggrin2.gif МНОГО готин клип инъ4е 4.gif
The Shaman
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 12 2005, 11:08 PM) *

Линка работи...
Nasi
И аз не мога да изтегля Breakaway ! wacko.gif

Ето списъка със клипчетата които имам за сега:
IPB Image
ludoto_mimi
Nasi, провери кои не са пускани тук и ги качи някъде ...
_HriS_TinA_
Леле ти направо си пълна догоре wink.gif я дай някое-друго насам хах blush.gif 4.gif
Nasi
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 12 2005, 11:22 PM) *

Nasi, провери кои не са пускани тук и ги качи някъде ...

ОК
Ще потърся активни линкове, а ако няма на всички ще ги кача някъде.
eL
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Dec 12 2005, 11:14 PM) *

Линка работи...

И аз точно тва се зачудих ... всичко си му е наред ... поне при мен blink.gif
Nasi ти уби рибата бе момиче ...егати колекцията чесно happy.gif 16.gif biggrin.gif worthy.gif
и btw oще едно супер яко :
IPB Image
Peyton & Jake - Who`s to say
The Shaman
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 12 2005, 11:25 PM) *

И аз точно тва се зачудих ... всичко си му е наред ... поне при мен blink.gif

Качвам го на фтп-то.След малко давам линк.

Ето: Breakaway- ftp://ftp.ggbit.info/THE%20SHAMAN/Kelly%2...0-%20Breakaway/
Nasi
Така не знам какво става, но всички сайтове от които съм теглила клипчетата са затворени.
Ще трябва да ги качвам някъде, но в megaupload Става много бавно. А те обощ са ми 700МВ, а свалям и още.
Ще се опитам да ги кача все пак.
Знаете ли къде се прикачва по-бързо?
Nasi
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Dec 12 2005, 11:28 PM) *

Качвам го на фтп-то.След малко давам линк.

Ето: Breakaway- ftp://ftp.ggbit.info/THE%20SHAMAN/Kelly%2...0-%20Breakaway/

Благодаря!!!! Благодаря!!!!
За секунди го изтеглих!!!
The Shaman
QUOTE(Nasi @ Dec 12 2005, 11:32 PM) *

Така не знам какво става, но всички сайтове от които съм теглила клипчетата са затворени.
Ще трябва да ги качвам някъде, но в megaupload Става много бавно. А те обощ са ми 700МВ, а свалям и още.
Ще се опитам да ги кача все пак.
Знаете ли къде се прикачва по-бързо?

В нашето фтп.Там където качих гореспоменатия клип.
Nasi
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Dec 12 2005, 11:33 PM) *

В нашето фтп.Там където качих гореспоменатия клип.

Не съм много запозната с фтп. Не знам как става! sad.gif sad.gif sad.gif
The Shaman
QUOTE(Nasi @ Dec 12 2005, 11:35 PM) *

Не съм много запозната с фтп. Не знам как става! sad.gif sad.gif sad.gif

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...91&hl=%F4%F2%EF
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=766
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=1455&hl=

Ето адреса на фтп-то ftp://ftp.ggbit.info/
Правиш си папка.Инсталираш си някой фтп клиент и качваш локално.Ще направя тема за това,но утре.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.