Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
DesiTo
Nasi, много ти благодаря за клипчето.
Лично на мен много ми хареса, а пък аз от много време харесвам и тази песен. 4.gif
Хейли
Ето тук има доста клипчета ама се гледат онлайн....
http://www.youtube.com results?search_type=search_videos&search_sort=relevance&search_query=Haley+and+Nathan&search=Search
Nasi
Най-после и аз успях да направя клип, благодаря на Жаки, която винаги ми казваше и ме подсешташе, че трябва да направя.
Първо исках клипчето да е за Нейли, но песента е по подходяща за Брукас.

Ето го:

Линк:
http://www.sendspace.com/file/fy6c7w

IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
аххахаа най-накрая Насинко слънце знаеш че се влюбих в тоя клип а от тоя клип са не спирам да слушам песента!Всъщност правя 2 в 1 клип плюс песента защото НАСИ Е №1 в тия неща яко ме кефят твойте клипчета и....ние си се разбрахме с тебе за другото!
Са си чакам на Дарето клипа!

Забравих да кажа-ХОРА ГЛЕДАЙТЕ ТОЯ КЛИП НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ!!!
seduction_55
Насинко клипчето ти е трепач.Много е хубаво.
ХОРА ГЛЕДАЙТЕ ТОЯ КЛИП НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ!!!

Подкрепям Жаки с две ръце.

ПП:Наси ще ми дадеш ли песничката,че много ми хареса. smile.gif
ludoto_mimi
Eто песничката:

Sugarcult - Pretty Girl
fenka_lucas_i_brooke
Тая песен ROCKS От 1 седмица я имам и постоянно я слушам!
Айде хора правете клипове!
Помеждодругото нещо съм се замислила и са май ще направя клипче на Нейли!
orhideya
УаааУ!Клипа е страхотен!Браво,Наси!
ludoto_tedi
Дайте нещо за Лейтън фенчетата с измъчени душички sad.gif
fenka_lucas_i_brooke
Айде и от мен едно клипче че отдавна не съм пускала!
Както казах преди няколко поста то е на Нейли!

Nathan&Haley in Only Hope by Mandy Moore

http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...246A3674DD51210

Enjoy

Искам мнения после!
stanislava
Жаки,клипчето е страхотно 4.gif 3.gif 4.gif
Едни от най-красивите Нейли моменти wub.gif
fenka_lucas_i_brooke
Станислава радвам се че ти харесва!
Ето тука едно клипче,вчера както си говорех с Наси и слушах тази песен реших че ще направя клип на Деб Скот!Надявам се да ви хареса!

Deb Scott in Son's Gonna Rise by Citizen Cope

http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...897EECE69568C6F
ludoto_mimi
Свалям. biggrin.gif
stanislava
Направо ми четеш мислите 3.gif Всеки път като слушам тая песен се сещам за Деб и колко беше смешно като танцуваше в Трик с Карън,Пейтън и Брук
Сега дърпам клипчето,ще го изгледам и ще добавя коментар 4.gif

Отново яко клипче,основно смешни моменти 4.gif Момента с Карън на билборда ми е любимия Деб-момент 18.gif Абе...много забавно клипче 3.gif БРАВО worthy.gif
ludoto_mimi
ХАха, и не само на билборда. Ами като му сипа хапчетата в кафето, или като беше накупила всичките дрехи, после като му пусна ток в леглото. 18.gif 18.gif 18.gif Определено най-забавните Деб-моменти. 4.gif
Nasi
Браво Жаки...успяла си да събереш най-забавните моменти на Деб. Обичам когато тя прави номера, жалко, че няма да прави вече!
Страхотно клипче, ама аз още снощи ти казах, че ще е супер!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
4.gif 4.gif 4.gif Жуууууууу, поздраления за клипчето. Не бях свалял клипчета отдавна, та днес реших да дръпна това и наистина е яко. Неверояти моменти на Деб 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif
ludoto_tedi
Тццц Жу пак си се справила страхотно може ли такова нещо ХХХАхАХАХАхХАхАх давай все така!!Много ми хареса браво... ся си слушкам песничката ... лалала (разпях се хахахахахах biggrin.gif )
fenka_lucas_i_brooke
Лелеллеле не знаех че ще предизвикам такъв интерес с това клипче!Много се радвам че на всички ви харесва! blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif
eL
(fenka_lucas_i_brooke @ Sep 13 2006, 06:34) *

Лелеллеле не знаех че ще предизвикам такъв интерес с това клипче!Много се радвам че на всички ви харесва!

Охоо Жу ... клипчето ти с Деб е жестоко. 3.gif Пиши ме и мен в списъка на феновете си ....
(Jordan @ Sep 7 2006, 08:06) *

Ели, ще ми се реваншираш с едно Лейтънско клипче, обещаваш, нали?!

Йордански мисията изпълнена biggrin2.gif
Най-после завърших тоя клип .... След всяко дълго бодуване и занимаване 5,6,7 часа с някакъв клип се заричам никога повече да не пускам MovieMaker-a .... и след няколко дена : "ах к'ва идейка ми щукна?" и пак се почва безкрайния кръговрат 18.gif
Това чудо е доста по-различно от всичко което съм правила ... има трагедия, драма и сюжет,който се различава от типичните ми любовни лиготии 10.gif Та искам да кажа че крайния резултат ме задоволи напълно .... Понасям всяква критика, така че не се срамувайте да ми споделите мнението си - най-много да стана по добра happy.gif
Tакаааа ... познатия ни любовен триъгълник, но сега всичко е много по-объркано rolleyes.gif

СЮЖЕТ : ЕдНа УжАсНа ТрАгЕдИя, ЕдНа СиЛнА ЛюБоВ УмИрА, ЕдНо СвиТ0 СъРцЕ ТъГуВа, Едн0 КрАсИв0 МоМиЧе СтрАдА ОТ НеСп0дЕлЕнА ЛюБоВ, ЕдНа НеИзБеЖнА СъдБа СъбИрА Две ЕдНАКви СЪрЦа

Дали любовта е способна да победи смъртта
? Или ... можеш да запълниш празнината с някой .... ДРУГ ?
LuCas - PeyTon - Brooke

п.с. Много се вживях нещо 18.gif
ludoto_mimi
Ауууу, Ел, супер е. 3.gif bigarmhug.gif
Тъкмо го гледах и съм много впечатлена, супер си го направила. 4.gif 4.gif Твоите клипчета са винаги хубави, няма спор. Как само си ги навързала нещата. happy.gif ohmy.gif
Nasi
Ели, Ели, Ели два пъти го гледам вече!!!!! Приказно е!!!!! Тъжно, но направено хубаво и е просто ВЕЛИКО / казвам го за втори път за една седмица за твое клипче/.
Дори преди да прочета историята, когато го гледах разбрах за какво става въпрос. Направила си го по един перфектен начин.

worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

ПС: Не виждам никъде твоето клипче за Нейтън, което толкова ми хареса!!! Защо не го качиш?
fenka_lucas_i_brooke
Лелелелелееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
Елииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
страхотен еееееееееееееееееееееееееееее
нямам думиииииииииииииии
лелел още плача разплаках се!
леллелеле невероятен е!
страхотно си го направила нямам думи!
eL
Aууу blink.gif Хора МНООооГО ВИ БЛАГОДАРЯ 8.gif Не мога да бъда по-щастлива ... Мимски, Наси, Жаки - и на трите по едно голямо ГуШ bigarmhug.gif

Не виждам никъде твоето клипче за Нейтън, което толкова ми хареса!!! Защо не го качиш
Насе, специално заради теб ще го кача ... качеството му не е от най-добрите .... но щом на теб и Мимски ви хареса нямам причина да не го постна и тука ...

п.с. Чакам линковете 10.gif
ludoto_tedi
Ел Ел .... Много тъжно.... много красива любов .... ,но и по-силна от смъртта!!! Браво обожавам го!!!
_HriS_TinA_
Еллллллллл 3.gif 3.gif 3.gif .....

....... аз сега виждам 4е си завър6ила клип4етооо .. малииии... ИЗУМИТЕЛНО Е !!!! shocking.gif shocking.gif shocking.gif ... Просто ... просто УАУ ... страхотна идея невероятнооооооооооо силно е направено .. немога да те изхваля бе милооооу .. каквото и да кажа все няма да е достатъ4но .. просто СТРА6НО МНОГО МИ ХАРЕСА !!!! .... 10х за перфектното видео .. хахахах направо си е за оскар bigwink[1].gif.... адски готино подбрани кадри ... PERFECT !!! 1clap[1].gif bigarmhug.gif 1236.gif 57.gif 4part[1].gif 1eyeb[1].gif 8.gif
stanislava
ГОЛЯМО УАУУУУ 4.gif Клипчето е невероятно добро 3.gif ,а финала направо ме разби!!!!
Моля те качи и клипчето на Нейтън smile.gif
eL
Teди, Хрис и Стани благодаря ви АДСКИ много за милите думи bigarmhug.gif
Хрис worthy.gif Нали знаеш за чувствата ми към теб happy.gif wub.gif
Вчера сестра ми ме базика и буквално ме накара да го постна във Fanforum-a. Аз естественно и викам : "Tи добре ли си никой няма да си направи труда да го дръпне като разбере че е на патагонски за тях език ... 18.gif " То туй американците били любопитно племе, за разлика от хуните за които уча сега 18.gif

Просто няма как да не ви се похваля с коментатите, които ми спретнаха 10.gif
eli
i really liked your video although i didnґt understand a word .i think i understood the story, which was really well told, by the way, the only thing i donґt understand is, why is lucas with nikki? maybe i donґt get it because the lyrics are missing for me. but not the point, i really liked how you compared the making-out.scenes!
i loved the editing and how you showed the empty chair where peyton used to sit and all the stuff that made you video so damn believable!! itґs awesome and i really had a tear in my eye when i finished watching..awesome
!

eli although I don't understand the language, but the video was awesome, you told the story really well, to where even people that don't understand can get what's going on, good job.

~eLi~ i confess i don't understand 'cause i'm not bulgarian but it was a beautiful video

Таааа с това искам да ви кажа : Никога не се срамувайте да посвате българското си творчество ... Май не са толкова ограничени за колкото ги смятах ... Гледай бъкел не разбира , ама го кефи ... Така ги искам 18.gif
Моля те качи и клипчето на Нейтън

То от вчера е качено, ама кой да се сети да го постне 16.gif

Nathan - Tvoita tishina

Клипа както разбрахте е за Нейт, неговата болка и тъга от заминаването на Хейли ....

п.с. Качеството е малко кофти на моменти happy.gif 15.gif за което плийс не ми се карайте blush.gif

п.с.2 Още едно линкче за предното клипче. Понеже едва вчера разбрах че от yousendit не може да се тегли с програма 18.gif .... Лукас/Пейтън/Брук - Твоите очи
stanislava
Честито за коментарите 4part[1].gif Те сами говорят за себе си 4.gif Радвам се,че клипчето ти е получило и международно одобрение 2thum[1].gif ха-ха
Верно разбирали тия американци,чак си ги разплакала гледам,а и ме подсетиха,че забравих да те похваля за монтажа със стола 1clap[1].gif
Сега свалям клипа с Нейтън,но усещам как пак ще те въхваляваме след това wink.gif

Ели,.....нямам думи...таланта си е талант biggrin.gif
Само ще ти кажа,че си имам папка,в която си събирам любими ОТХ клипчета и като ми се съберат достатъчно за диск си ги записвам-току що си добавих и твойто клипче smile.gif Честно ти казвам това е едно от най-добрите Нейли клипчета,които съм гледала worthy.gif

Очаквай още похвали wink.gif
ludoto_mimi
Ел, аз клипчето на Лукас и Пейтън съм го гледала, това на Нейтън също, ама дай и на него да му направим един превод, че да го пуснеш във ФФ. Както винаги са супер. 13.gif
eL
(stanislava @ Sep 14 2006, 23:08) *

Честно ти казвам това е едно от най-добрите Нейли клипчета,които съм гледала

YaY ohmy.gif какъв висок рейтинг получих bigarmhug.gif Благодаря ти Стани ... Колко е готино да ти наричат клипчето със звучната дума 'любимо' ... rolleyes.gif ...
Ел, аз клипчето на Лукас и Пейтън съм го гледала, това на Нейтън също, ама дай и на него да му направим един превод, че да го пуснеш във ФФ.

Нямаш проблем Мимски 4.gif ти + аз = неограничени възможности bigwink[1].gif

p.s. Иха 3.gif 50-та страница - ИзУМитЕлНо biggrin2.gif
*PeyT*
Peyton Sawyer... 3.gif 1clap[1].gif worthy.gif ...Адски мн ми хареса клипчето на Лейтън..мн е тъжно, но за сметка на това е супер красиво и адски яко замислено...просто нямам думи..а и песента е мн хубава...Едно гооолямо БРАВО и от мен! 4.gif 4.gif
orhideya
Оооо,за клипа на Лейтън нямам думи.Много е добър!Браво,Ели!
Mai4et0
Ето нещо скромно от мен и една моя приятелка wink.gif http://www.bgshare.com/get_988a26578c302c9...d72aab4655.html
Bloody_Tears
мая,готино клипче!:)
а клипчето на лейтън...няам думи,направо се разплаках!супер хубаво е!ели,ТИ СИ СУПЕРРРРРРРРРРРРРРРРРР!!!:)
Ice^Ice^Baby
Ей тва е едно от първите клипчета които съм правила но стана прилично затова реших да ви оставя да го прецените и да изкажете критика.Много харесвам клипчетат които всички правите и се надявам да надобрея след време.
А клипчето е за Нейли защото са мн хубава двойка и мн ме радват 3.gif
А и забравих да спомена че музиката е Halo-Bethany Joy Lenz- тази песен винаги ми напомня на тях

http://www.sendspace.com/file/uv1wv9
stanislava
Нейли wub.gif Тегля!
Ice^Ice^Baby
Поне един ще го изгледа- това е успех smile.gif)))
stanislava
Един го изгледа и даже му хареса 18.gif
Клипчето наистина е много готино,доста си си подценила-"прилично" rolleyes.gif
Качвай,ако имаш други 4.gif

А сега ето какво намерих преди малко-клипче на Хилари как се разхожда из снимачната площадка и си говори с останалите актьори(само Чад липсва)ОТ 4ТИ СЕЗОН Е 3.gif Гледа се on line и сега малко тъпо ще ви обясня,но да не ви прави впечатление 10.gif В дясно на страницата има бяло-червена...колонка и има няколко клипчета Избирате си One Tree Hill.......не помня цялото заглавие.Дано да ви хареса 4.gif
Линк
fenka_lucas_i_brooke
Таня много ми хареса клипа браво!Станислава мерси за клипа на Хил!
Ice^Ice^Baby

Ей мерси....Ще кача още 2до утре

http://www.sendspace.com/file/ijahe6

А ето го и второто... То е повече смешничко.Казва се Girls Party...Чакам мнение
stanislava
Свалям го,след малко ще се изкажа 18.gif

Малко бавно го свалих,обаче си заслужаваше wink.gif Всички сцени са от епизода с моминското парти-много съм се смяла 18.gif И песента е много подходяща 4.gif
Jordan
Аз...първо да кажа, че съм свалил само две от клипчетата- това на Жу-жу, и това на Елито. biggrin2.gif
Жу- клипчето ти е невероятно. Определено е ендо от най-забавните, които съм гледал някога.
A какво да кажа за Лейтънското на Елито...ми невероятно е- точно в твои стил- всичко изпипано. И Песничката на Дони е супер яка и много добре си я вързала с кадрите, които си използвала rolleyes.gif
Поздравления happy.gif
Nasi
Ice^Ice^Baby аз не мога да ги изтегля...There are no free download slots available. sad.gif
fenka_lucas_i_brooke
Йордански радвам се че ти е харесал!
А на Елито е върховен!
Nasi

Клип: http://www.youtube.com/watch?v=rKNQPKn4QuQ
Deleted scene: Брук/Нейтън/Маут (20 епозод)

S3 DVD 3.16 - Brooke deleted scene
http://www.sendspace.com/file/d7s3hq

OTH gag reel
http://www.youtube.com/watch?v=45-k0QdDzmc

http://www.sendspace.com/file/bqei1o

Забавни сцени по време на снимките 18.gif 18.gif 18.gif Дан и Деб говорят на испански 18.gif 18.gif 18.gif
stanislava
Наси,страхотна си 3.gif А клипчетата ...направо не знам къде ги намираш...гафовете са супер забавни,а сцената със София от 16-ти епизод е невероятна!!!!Много ме е яд,че Марк не я е включил в епизода mad.gif
ludoto_tedi
хахахаххах "I'm a bad man" хахахах мале разби ме тоя човек хаххахах
ludoto_mimi
(ludoto_tedi @ Sep 23 2006, 01:16) *

хахахаххах "I'm a bad man" хахахах мале разби ме тоя човек хаххахах

Всъщност "I'm Batman." rolleyes.gif
eL
(ludoto_mimi @ Sep 23 2006, 01:20) *

Всъщност "I'm Batman." rolleyes.gif

Нито Майкъл Кийтън, нито Крисчън Бел, нито Вал Килмъл е истинския Брус Уейн ... разбрахте ли кой е - Джеймс 18.gif ... пфф какво да кажа ... 20.gif ... ..... super-sexy-hero wub.gif
Сцената с Брук от 16-ти епизод е ВЕЛИКА 8.gif София е перфектна актриса спор няма ... много жалко че Марк не е успял да влючи речта й .... епизода нямаше да има равен 13.gif

Нас - bigarmhug.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.