Teди, Хрис и Стани благодаря ви
АДСКИ много за милите думи
Хрис

Нали знаеш за чувствата ми към теб
Вчера сестра ми ме базика и буквално ме накара да го постна във Fanforum-a. Аз естественно и викам : "Tи добре ли си никой няма да си направи труда да го дръпне като разбере че е на патагонски за тях език ...

" То туй американците били любопитно племе, за разлика от хуните за които уча сега
Просто няма как да не ви се похваля с коментатите, които ми спретнаха
eli
i really liked your video although i didnґt understand a word .i think i understood the story, which was really well told, by the way, the only thing i donґt understand is, why is lucas with nikki? maybe i donґt get it because the lyrics are missing for me. but not the point, i really liked how you compared the making-out.scenes!
i loved the editing and how you showed the empty chair where peyton used to sit and all the stuff that made you video so damn believable!! itґs awesome and i really had a tear in my eye when i finished watching..awesome !
eli although I don't understand the language, but the video was awesome, you told the story really well, to where even people that don't understand can get what's going on, good job.
~eLi~ i confess i don't understand 'cause i'm not bulgarian but it was a beautiful video
Таааа с това искам да ви кажа : Никога не се срамувайте да посвате българското си творчество ... Май не са толкова ограничени за колкото ги смятах ... Гледай
бъкел не разбира , ама го кефи ... Така ги искам
Моля те качи и клипчето на Нейтън
То от вчера е качено, ама кой да се сети да го постне
Nathan - Tvoita tishina

Клипа както разбрахте е за Нейт, неговата болка и тъга от заминаването на Хейли ....
п.с. Качеството е малко кофти на моменти
за което плийс не ми се карайте 
п.с.2 Още едно линкче за предното клипче. Понеже едва вчера разбрах че от yousendit не може да се тегли с програма
.... Лукас/Пейтън/Брук - Твоите очи