Не знам дали някой го е искал ве4е но аз никъде не мога да го намеря може ли някой да ми даде линк към клипа на Jack's Mannequin-The Mixed Tape където у4аства и Хилари много ви моля и благодаря предварително. А и също търся клиповете на Gavin Degraw към Don't wanna be и Chariot (ако има и варианта от епизода в който го изпя на живо цена няма да имате). Хора настина много ми трябват ще ви боготворя ако ми помогнете поне за едно.
Леле нз как да ти благодаря наистина а сега ако и ти или някой може да ми намери от каде да ги дръпна 4е ми тря да си ги ка4а на iPod-а цена няма да имате наистина пак адски съжалявам ако съм създала неодобство и много благодаря.
Title: Learning to Breathe Song: Learning to Breathe by Switchfoot Characters: Nathan and Haley Description: A Nathan and Haley Music video, ever since Nathan met Haley, He has been Learning to Breathe. Nathan's POV
ъм дано ви харесат не са с много добро ка4ество м а съм на4инаеща
fenka_lucas_i_brooke
Jul 17 2006, 09:20
QUOTE(fantoma89 @ Jun 16 2006, 00:38)
аз взех да се зарибявам много със тия клипчета и направих още едно.според мене то стана най-сполучливо.клипчето е с песента на Velvet - Mi amore.видях,че някой искаше клипче със тази песен и направих със нея и тя се оказа доста подходяща.този,който беше помолил за тая песен искаше клипчето да е само на Нейтън,но аз го направих да не е само с Нейтън.ето го и линка към клипчето,надявам се да ви хареса! http://www.megaupload.com/?d=NJY2P6XQ
Някой може ли пак да качи това клипче ще съм много благодарна!
А искам да питам от 2 сезон последната серия, кое е тази песен когато Лукас казва на Брук че иска да бъде с нея но таксито я чака от вън? ако може да ми помогнете мн ще ви бъда благодарна
Това клипче е просто уникално,а песента е страхотна и много пасва.
Nasi
Jul 30 2006, 23:44
Нови клипчета за феновете на Лейтън:
Peyton realizes she still has feelings for Lucas, but she won't risk her friendship with him to tell him. She wants him to come back to her on his own time, even if it breaks her heart that he's not with her. http://www.megaupload.com/?d=L094ID7M
Lucas and Peyton tried to have a relationship, but since through circumstances, it could not continue. So they must wait until the right time...one of these days http://www.megaupload.com/?d=UHMYAF7A
This is a video showing how much fun Haley, Peyton, Brooke, Lucas and Nathan have together, how much they care about and never will forget each other. The song is "Time of your life" by Green Day.
Nathan and Brooke genuinely love each other, but they've kind of checked out of the relationship. Brooke eyes venturing out to California while Nathan decides to head to Boston. They think about each other constantly, but it's just one of those relationships that are over.
Като гледам никой не се интересува от клипчето което направих за Хейли,но пък аз съм упорита и направих още едно клипче на Пейтън,Хейли и Брук и ще го постна тук!Ако някой има желание да го види!
Стига де Жаки страхотни са и двете клипчета.сега мисля че е ред на Лейтън едно клипче
fenka_lucas_i_brooke
Aug 17 2006, 19:56
Хм...Лейтън Лейтън ок само че ще е ......или днеска хах ама е късно вече или след неделя само ми кажи песен!че вече нищо не ми идва на акъла! много се радвам че поне на теб ти харесват клипчетата
Жаки страхотни са. Направо нямам думи Супер са.Особенно това на Пейтън-докато го гледах направо настръхнах-напълни ми душата това клипче . А да те питам ще мовеш ли да ми направиш едно клипче на Брук с всички моменти в които се кара с Лукас,Феликс,Пейтън и Рейчъл,на песента на Hillary Duff-The Girl Can Rock?
Ок нямаш проблеми може даже още днеска да го направя че и без това съм си в къщи и няма какво да правя! Радвам се че ти харесват клипчетата!
seduction_55
Aug 23 2006, 10:33
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Aug 23 2006, 11:32)
Ок нямаш проблеми може даже още днеска да го направя че и без това съм си в къщи и няма какво да правя! Радвам се че ти харесват клипчетата!
Не само ми харесаха,изпълниха ме отвсякаде Браво
orhideya
Aug 23 2006, 10:51
Хей,реших и аз да си пробвам способностите и реших да направя едно клипче на Лейтън-виждам,че отдавна не е пускано.Искам после мнения,защото това е вторият клип,който правя изобщо.ето во линка http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...judit_89@abv.bg и Enjoy!
fenka_lucas_i_brooke
Aug 23 2006, 10:54
Зори както ти казах клипа е супер!Станал е много добре като се има предвид че ти е втори опит!Продължавай така!
Ей Зори и тука да ти кажа -Страхотно Лейтън клипче Много ми харесва И на Жаки са много хубави
lp^girl
Aug 23 2006, 20:46
QUOTE(orhideya @ Aug 23 2006, 11:51)
Хей,реших и аз да си пробвам способностите и реших да направя едно клипче на Лейтън-виждам,че отдавна не е пускано.Искам после мнения,защото това е вторият клип,който правя изобщо.ето во линка http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...judit_89@abv.bg и Enjoy!
Клипчето е перфектно много ми харесва
fenka_lucas_i_brooke
Aug 24 2006, 07:46
Ето още едно мое клипче този път за феновете на Лейтън!
Е вече го свалих!И исках да ти кажа,че е СТРАХОТНООООООО нямам думи просто!Много добре е съчетано!И както вече ти казах докато го гледах си поплаках!Браво продължавай в същия дух!
Nasi
Aug 31 2006, 09:58
three deleted scenes - season 3
1. Нейтън и Хейли - 3.22 2. Брук, Пейтън, Хейли - 3.09 - когато са им правили снимки в полицията 3. Лукас и Рейчъл - 3.14