Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
ludoto_mimi
QUOTE(The Black Dragon @ May 30 2006, 23:45) *

QUOTE(The Shaman™ @ May 30 2006, 23:05) *

С фтп клиент ...

То тва ясно, ама нещо име и парола? Пробвах с тези от форума, но не става....

Няма нужда от юзъри и пароли. И моля не пълнете темата с такива постове.
fenka_lucas_i_brooke
аууу това клипче е много яко!който го е правил трябва да има бая фантазия за да навърже така моментите!
Nasi
Ето тук:
ftp://ftp.ggbit.info/OTH%20Uploud%20For%20Torent/video/

сложих една голяма част от клипчетата, които не качвани до сага.

ето и списък:

Don't dream_OTH_Season 1 by Dara
all is full of love-Nathan and Haley
always love-Cast
Be yourself-OTH-Cast- by Dara
because of you-Nathan and Haley
Breath on Me - Nathan and Haley
Chad and Sophia
chaos in the backyard-Nathan
Chosen Family-Nathan and Haley
destiny-OTH CAST
Dont Speak -Nathan and Haley
Deleted Scene-Nathan and Haley-Season 1
elsewhere-Nathan and Haley II
Eternity-Nathan and Haley
everything-Nathan and Haley
For Blue Skies _Nathan and Haley
Headlights-Lucas and Payton- by dara
Hear You Me-OTH CAST
Makes Me-Lucas_Haley_Nathan
Girl all the bad guys want-lucas-nathan-haley
From DVD Season 1
Nathan&Haley-Halo-Jordan
Just The Girl-Nathan and Brooke
Over-Nathan-Brooke-Lucas-Haley
nothing else matters-Nathan and Haley
One Tree Hill - Persentation Video
oth_I'm alive-CAST
Over and Over - Natha nad Haley
pain-OTH CAST-by Nelly
Brooke and Lucas by Dara
sancho-OTH CAST by DARA
she's the one-Brooke and Lucas
spirit fingers-Nathan and Haley
Sisters-Brooke and Haley
The Freshmen-OTH CAST
The joker-Nathan by DARA
I'll be your man-Nathan and Haley
Lose My Breath-OTH CAST
Simple As It Should Be-Nathan and Haley
I'm Yours-Nathan and Haley
honestly-Brooke and Nathan
Hide To Seek-Brooke and Lucas
Die Happy-Brooke-by DARA
I Will Be There For You-Brooke and Haley
Man and wifw-nathan and Haley
I Showed Her-Nathan & Brooke
OTH- Girl Next Door
Over-Nathan and Haley
THE NALEY STORY (small)For the blue skies
Perfect-Nathan & Dan by Nasi
climbing the walls-Nathan and Haley
Lets Get It Started -OTH CAST
james blunt_goodbye my lover-Brooke and Lucas
James –Nathan
Ice Queen -Brooke by Nasi
Hero-Brooke and Lucas by Nasi
Fort Minor-Nathan and Haley
oth hotness
At the beginning-Nathan ndn Haley by Nasi
brooke and lucas-lemar By Nasi
brucas_goodbay my lover-by Nasi
DF-Nathan and lucas-by Nasi
Friends Will Be Friends-OTH CAST by Nasi
from this moment- Nathan and haley by Nasi
Nathan and haley-inside your heaven by Nasi
how this happend to me-nathan scott by nasi
OTH_S_1-CAST by Nasi
OTH-Cast by Nasi
when you kiss me -Nathan and Haley by Nasi
lucas and brooke-riskuvam da te imam by Nasi
Lucas and Payton-kradena lubov by Nasi
Love Will Always Win-Nathan And Haley by Nasi
A Brooke and Dean Video
Alec & Brooke
+
Всички участия в ТРЛ
И други предавания

ако намеря още ще ги кача и тях.
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(scandalous_girl @ May 29 2006, 21:32) *

Клипчето е страхотно ,Жаки! Няма нужда да приемаш отрицателни мнения! Избрала си много хубави моменти от миналото на Брукас,такива каквито не се забравят. Песента също е много подходяща,защото е нежна,а и текстът си съответста. За край мога да кажа,че не бях удудена от твоето клипче,защото ти винаги ги правиш много хубави. wink.gif Сега и то ще зеаме едно от почетните места в колекцията ми от клпичета на Брук и Лукас.

Радвам се че ти е харесало! blush.gif

Направих едно клипче на Лейтън,нищо че съм си Брукас фенка - Лейтън винаги ще са ми в сърцето!Та надявам се да ви хареса,по-късно може да го кача и във ftp-то,ако успея разбира се!А сега се надявам да ви хареса новото ми творение направих го с голямо желание,и мога с честно да кажа че ми е едно от любимите мои клипчета! blush.gif
http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...70D57AA29E9EFB3

Забравих да кажа искам мнението на Лейтън феновете-най-вече!!! 10.gif
ludoto_tedi
и мойто ли искашconfused.gif да тикажа сега го тягля опитвам се вече 3-ти път щото все ми тръгваше и даваше грека на няколко % ей сега ще пробвам пак с коя песен е?
fenka_lucas_i_brooke
Mariah Carey-Bringing on a heartbreak
dont_speak_f
Хора, ааааааадските клипчета! Много ви уважавам worthy.gif biggrin2.gif
The Black Dragon
QUOTE(Nasi @ May 30 2006, 22:20) *

Намерих един музикален клип за Брук и Нейтън. Невероятен е!!!!!
Песен: I showed her на O-town

Линк

А как да го сваля тва клипче? Не ми дава нищо за данлоуд, а ми е интересно да го видя. Все пак е с несъвместима комбинация - Брук - Нейтън. Те във трите сезона 10 реплики двамата да са разменили помежду си насаме 18.gif

Edit:
Почна да се сваля сега 4.gif
Nasi
The Black Dragon ще ми е интересен коментари ти за клипчето.

Направих едно клипче The Best of Season 3
скоро ще го кача! smile.gif
love_Nathan
ще чакаме с нетърпение smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз пък скоро ще пусна клип на Брукас специялна поръчка на Йордански rolleyes.gif
fenka_lucas_i_brooke
ето го и него 10.gif Надявам се да ви хареса!Напоследък доста клипчета направих и се надявам всичките да ви харесат!Заповядайте
Брукас-Когато съмне
IPB Image
http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...34011033E5EEAFC
Nasi
Мерси много Жаки, почвам да го тегля. А песента на кой еconfused.gif

Ето и от мен обещаното клипче:

http://www.sendspace.com/file/ev32a3

IPB ImageIPB Image
eL
ихаа 3.gif ... откога не съм влизала, направо рекорди чупя тая седмица. То докат ме е нямало народа творил, творил чак се престарал като гледам biggrin2.gif Суупер се кефя на всички малки генийчета на нашия форум ... айде почвам да тегля и да се наслаждавам, че т'ва ми стана нещо като хоби вече rolleyes.gif

П.С. Жаки искам да ти кажа че първото ти Брукас клипче (преди т'ва на Лейтън) супер мн ми хареса ... а за новото ми знаеш мненийцето - току що ти го споделих лично 10.gif да има малко интрига все пак bigwink[1].gif Та мисълта ми беше - БРАВО мойто момиче, чакам още .... ставаш все по-добра 4.gif

Наси ... тегля клипчето mrgreen[1].gif Повече от сигурна съм че е станало перфектно icon_peace.gif
Nasi
Жаки изтеглих си клипчето. Не очаквах такава песен.
Избрала си невероятни моменти на Брук и Лукас. Браво 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
ludoto_tedi
мале Наси думи нямам наистина супер яки моменти си изпипала ама да ти кажа очаквах и от последния епизод шамара и т.н. ама клипчето е просто неописуемо!!! biggrin.gif
eL
QUOTE(ludoto_tedi @ Jun 1 2006, 23:17) *

мале Наси думи нямам наистина супер яки моменти си изпипала ама да ти кажа очаквах и от последния епизод шамара и т.н. ама клипчето е просто неописуемо!!! biggrin.gif

Съгласна 4.gif + това мн се накефих на Нейт и Лукас с онази тяхната "Камък, ножица, хартия игра" Даже в началото си викам - Бе Боже т'ва кво е ? не мога да се сетя откъде го е набарала Насито 3.gif ... и после загрях че е от 14 серия 16.gif Велики моменти просто rolleyes.gif
Nasi
Ами последния епизод не го използвах, защото не исках да го гледам.
гледала съм го само първия път и след това докато правих клипчето за Брук. Много ми е тъжен и не исках да го отварям. Съжалявам.

Иначе се радвам, че ви харесва.
ludoto_mimi
Mухахахах, клипчето е страхотно. Умрях от смях, когато започна серията от сцени "Да убием Крис Келър" 18.gif 18.gif 15.gif . Супер е Наси, давай все така. 4.gif
love_Nathan
уоу това клип4е е просто невероятно.БРАВО Nasi !!!подбрала си страхотни моменти просто .продължавай само талка smile.gif
ludoto_tedi
ето едно клипче подобно на това на Наси пак със същата песен и само с моменти от 3-ти сезон ,но не е толкова добре изпипано smile.gif
http://www.youtube.com/watch?v=2broqRlcUdM...ichael%20murray

А ето и едно което се разказва за This is the story of a small town... Where the ravens take flight!
http://www.youtube.com/watch?v=na5gwHBahpo...ichael%20murray
Nasi
МЕрси много Теди.

Ето сега намерих една видео- Дан/Хейли (като баща и дъщеря) 18.gif 18.gif 18.gif

Characters: Haley and Dan (Father/Daughter)
Song: Perfect- Simple Plan
Summary: AR. Haley and Dan are father and daughter. Dan left when Haley was little but still had visitation rights. Now Haley is dating Nathan, who Dan doesn't approve of and Haley knows it and it leads to them not really getting along that well, they used to have a good relationship, before everything with Nathan happened, he thinks Nathan is a bad influence on Haley. Deep down all Haley wants is to make Dan proud of her, but she kind of knows that now, she will never be good enough for him. But they will always have their memories. He wants her to be his perfect little angel girl, but that's not the way she is anymore. She is hurting because Dan can't accept her for who she is now, she feels like he doesn't care about her now, but deep down, he does, he just doen't know how to show it. Can they have a good relationship and have everything work out in the end?

Video: Perfect- Haley and Dan (Father/Daughter)
Devil^Rose^^
18.gif 18.gif 18.gif Това изглежда доста обещаващо 16.gif сега ще го видя. Абе на тия хора какво ли не им идва на ум 18.gif
Nasi
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jun 2 2006, 16:17) *

18.gif 18.gif 18.gif Това изглежда доста обещаващо 16.gif сега ще го видя. Абе на тия хора какво ли не им идва на ум 18.gif

Дам
аз имам едно клипче: Брук и Хейли сестри, а родителите им са Дан и Карън. Направено е много добре. 4.gif
Мога да го кача някъде.
Devil^Rose^^
Ако имаш време biggrin2.gif Дан може да вземе наградата Баща на годината 4.gif навсякаде е 18.gif
Nasi
Историята на клипчето е: Дан и Карън се карат постоянно, Брук и Хейли стават свидетели на тяхните разпри и накрая се изнасят.

http://www.sendspace.com/file/e2lgxy
^Mim0zKa^
Творците ми те бе......направо нямам думи мили4ки...слисвате ме все пове4е и пове4е с всеки изминал ден.... smile.gifСтрахотни не6тица правите smile.gifА сега доста закасняла но все пак съм в списъка на Елито и няма как да не дам мнение за клип4ето и....като супер варл и заклет фен на Брукас...6те ти кажа мило Елинце...4е клип4ето ти на Лейтън на Тони-Вси4ко било е насън...е просто страхотно....всяка една дума от песента се вразва идеално с моментите...и тези забарзаните са.,....много добре направени smile.gifБраво мили4ка....продалважай да ни радва6..и да знае6 4е мн те оби4кам smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Насииии клипчето за 3 сезон е страхотно!Браво браво!Нямаш си на представа колко много се възхищавам на творчеството ти blush.gif

Пс:Очаквайте тези дни още едно клипче на Брукас хахахха нещо на последък само правя клипчета! blush.gif
Хейли
На мен не ми се отваря сайта и по горния сайт даже не ми се отвори пише ми ерор sad.gif unsure.gif
Zaio
Досега доста клипове изтеглих и доста клипове видях наистина всички са много хубави поздравявам ви всички заели се с тази нелека задача, но попаднах на един правен за Нейтън и Хейли на песента Siberia на Backstreet boys, който е наистина майсторски изпипан и всяка дума от текста на песента съвпада с кадрите наистина много му се изкефих http://store2.data.bg/justakid/OTH%20Videos/ ако случайно го нямате препоръчвам ви да го видите, но първо намерете текста на песента прочетете го и ще видите как просто всяко движение всеки израз сякаш залепват един за друг. Всъщност ще ви дам линк и за текста за да ви улесня smile.gif http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Sib...825701F00088BB6
Nasi
Жаки радвам се, че ти е харесало, чакам с нетърпение и твоето на Брукас.

Zaio найстина клипчето е добро. аз си го спомням.

И тъй като нямам врме да правя клипчета, ще дам линк на едно, което много харесвам.
Кадрите са подбрани НЕВЕРОЯТНО!!!!!! просто е суперско-избра ли са моменти от първи и началото на втори сезон. Страхотно е!!!!!!!!

Линк: Lets Get It Started -OTH CAST
fenka_lucas_i_brooke
Етоооо го и моето клипче!Леллее не знам дали на вас ще ви хареса,но аз много си се гордея с това клипче!Едно от любимите ми стана!Та ето го и него!

Britney Spears-Born to make you happy
IPB Image
http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...C45387E65451EA3
Nasi
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Jun 3 2006, 22:08) *

Аууу Жаки страшно много ме зарадва. Невероятно клипче. 4.gif Сега го изгледах. Суперско е. 4.gif А и песента си пасва идеално на моментите. Поздравления 4.gif , много, много ми харесва. worthy.gif worthy.gif worthy.gif С тази песен аз преди имах голямо желание да правя клипче точно за Брукас, но не ми оставаше време. wink.gif

Продължавай все така. С всяко следващо клипче ти стават все по-хубави и интересни. Ще чакаме още!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Многооооо се радвам че ти е харесало Наси! blush.gif blush.gif blush.gif
<Radost>
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ May 13 2006, 22:51) *

Ето го и клипчето на Лукас rolleyes.gif (бях го обещала отдавна на Qskata-специялно за него 10.gif )
Lucas Scott-Train
http://download.yousendit.com/F49A3CD17D67A5EE

fenka lucas i brooke, мн яки песнички винаги намирате за тези клипове.Ще ми кажеш ли кой изпълнява тази от клипа Train
fenka_lucas_i_brooke
Разбира се-Flipsyde
Радвам се че ти е харесал клипа!
BledPoet
3.gif Аууууу много яка тема и аз чак сега да я видя (к'во да се прави - тъпотията има много лица в кое от тях ще познаеш своето 16.gif ) Браво на вас много добри клипчета сте направили !!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
<Radost>
Много и то, thanks
ludoto_tedi
eто едно много яко клипче на Лейтън

We Belong Together
fenka_lucas_i_brooke
Аз имам едно предложение и искам да го направи някой професионалист! 10.gif
Айде да направите клипче с песента I don't wanna miss a thing!Не искам аз да го правя щото мойте нищо не струват пред клиповете на Наси или на Дарето или на _Hris_Tina_!Тъй че която от вас има време ако иска може да се залови и да спретне едно клипче!Ще предпочитам да е на Лейтън или Брукас,а може като цяло на 3-те двойки! 10.gif

Аааа и на песента на Metallica-Nothing else matters!Тука вече да е на Лейтън!Лелеле нямате си на представа колко ще съм ви благодарна!Когато можете ако ги направите ще ме направите адски много щастлива особенно със второто клипче rolleyes.gif blush.gif
<Radost>
Аз ви предлагам също да направите клипче на "Babe I'm gonna leave you", на Led Ceppelin, мисля, че ще е много добре
Jordan
плийййз, някой да се смили над душата ми и да качи клипчето на Жакито- И когато съмне някъде другадфе, че не иска да ми се тегли от МайСпейс. Моля ви, че отдавна го исках това пък не ще да тръггне, мамка му.... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif 14.gif

oПс, оправих се mad.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ако още не си го изтеглил кажи да го кача пак!
Lex
Я обадете с каква програма ги правите tongue.gif
Menna
Тази тема малко я позабравихме. biggrin2.gif
Значи за желаещите да се включат,състезанието с клипчета продължава.
Много мислихме какви условия да поставим за самия видео-клип(персонажи,сезони и тн),но решихме,че няма смисъл да се ограничаваме толкова много.Така че,новите условия са:
Правите клип на избрана от вас двойка- кадрите по желание!
Има само едно допълнително условие-песните да са на английски език(колко сме патриотични 16.gif 18.gif ),за да може критериите да са еднакви. smile.gif
Срок за направа на видеото - 7 дни.

ПС:Забравих да допълня,линковете към клиповете ще пуснете другия петък!
ugly_girl
Как мога да сложа мп3-ка дето е на компютъра ми тук,че нещо не мога да се справя ...
Lex
Ъ, да попитам .. с каква програма ги правите? smile.gif
BledPoet
7.gif Ако си с win XP най-лесно ще ти е да си пуснеш Windows Movie Maker-а иначе програми бол пишеш в Google Movie maker и престо - един куприльон страници с програми за правене на филмчета или просто търси в Арената (ако не те е страх от лошия чичко милиционер That is wink.gif ) vampy.gif
Lex
QUOTE(BledPoet @ Jun 9 2006, 13:58) *

7.gif Ако си с win XP най-лесно ще ти е да си пуснеш Windows Movie Maker-а иначе програми бол пишеш в Google Movie maker и престо - един куприльон страници с програми за правене на филмчета или просто търси в Арената (ако не те е страх от лошия чичко милиционер That is wink.gif ) vampy.gif

'Стествено, че съм на Windows XP, ма не ми е ясно как се работи с Movie Maker-а blush.gif
И .. как (с каква програма) се слага музика към клипчето tongue.gif

D:\Download\One Tree Hill S01E01 - Pilot.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box.

16.gif

btw Тенкс предварително @BledPoet smile.gif
Хейли
А Съжелявам но аз немога да изтегля клипчетата по принцип немога да тегля изобщо от megaupload някой знаели защо е тъка? unsure.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.