QUOTE(Menna @ May 21 2006, 21:23)

ПС1-За първи път виждам клип,в който накрая авторът благодари за гледането......как да не те обича човек.
Леле малее с какво съм си я заслужила всичката тази любов

Не мога да не се почувствам желана и обичана след такова мнение

Ох откъде да започна .... аа да сетих се
![bigwink[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/bigwink[1].gif)
:
БЛАГОДАРЯ ТИ ДАРИ 
знаеш колко много ценя мнението ти , затова можеш да си представиш с какъв кеф препрочитах думите ти. (Малко четка вкарах, но няма как

) Нека да кажа само че докато ти се наслаждавах, физиономията ми се премина през две фази :
От ТАЗИ :

На ТАЗИ :

... и то за относително кратко време
10х мНооого за съветчето миличко

Туй въобще не го знаех, въпреки че и аз работя доста отдавна с Моvie Maker-a

ама който си губи времето сам да се учи вместо да прочете нещо по въпроса ... така се получава.

По този повод :
да не говорим за ефектите(около година ползвах програмата,но не се научих да забавям и да забързвам кадри
Ето на какво се самонаучих (не използвам ЛС , нарочно ... ши го направя пубилично - всички да ме чуят ... т.е. прочетат
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
)
Като искаш да забавиш или забързаш отделен кадър даваш десен бутон - Video Effects (ся тия дет не ги ползват ши кажат : 'баси к'ви яки раоти имало тука')

После отиваш на Speed Up, Double примерно, ако искаш да забързаш и готову.

Преди като го позвах си виках : То хубо, ама сега като искам да го направя още по-бързо откъде ? ем ... много лесно ... слагаш го два пъти

едит :
Та казва се Hopeless с песента на Big Dume и искам да си кажа колко е прекрасно. Правено от Моника, не знам дали е от тоя форум или от някъде другаде но клипчето е страхотно. Наистина едно от най-хубавоте Лейтънски клипчета, които съм гледал някога.
Йордански, клипът е невероятен наистина

Имам го доста отдавна даже сега нарочно се поразрових из темата и попаднах на едно мнение от далечната дата 13 декември 2005 и едно мненийце на наш'те дружки Мимски и Насито :
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 13 2005, 23:04)

QUOTE(Nasi @ Dec 13 2005, 07:48 PM)

Payton & Lucas-Hopeless.wmv
Кажи ми кой изпълнява тая песен и ще те обичам вечно

Хахах

Сещам се също че явно мн исках Мимски да ме обича вечно, затова издирих песента и оттам се запознахме ... ехх спомени

Тя има целият албум на Big Dume (т'ва беше намек, възползвай се

)