Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
ludoto_mimi
ХАхха, тия са жестоки как обсъждат майките и дали Карън щяла да се събере с Дан. 18.gif И на сцената с дъжда, където Хейли и Нейтън се целуват всички в един глас "Kiss, kiss, kiss!!". Умирам от смях, сериозно. biggrin2.gif И постоянно на Джеймс му повтарят колко е сладък, хахах, и как Чад, или Джеймс, трябвало да пропусне някакъв кош, а той уцелил 12 пъти подред. 18.gif 18.gif Ох, минаха 10 минути и вече се уморих. happy.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Peyton Sawyer @ May 20 2006, 18:05) *

Страшни са !!! Много са забавни, само как коментират репликите си. 18.gif 18.gif 18.gif
Menna
(Peyton Sawyer @ May 15 2006, 20:37) *
Права беше - заслужава да се види
п.с. Абе що не ги дават тия "Плодчета" вече
Какво да правя,добра съм в тези работи.18.gif И на мен Плодчетата ми липсват.

Тук най-нагло си оставих само моето име(че и го оцветих,за да се вижда по-добре) 18.gif
(Peyton Sawyer @ May 20 2006, 01:14) *
Май ши тряя да направя списък на мнения които задължително искам да чуя : Дарито

Ел bigarmhug.gif както знаеш много те обичам и няма начин да не дам мнение. biggrin2.gif Да не говорим,че и да не бях в списъчето(да припомня....хубавото име с розовия цвят) 15.gif абсурд да се разминеш без мое коментарче.
На първо място да кажа,че 50мв мен не ме плашат. 12.gif И 100 да бяха,отново щяха да са ми в харда. biggrin2.gif
Още повече,след твоето представяне-нямаше начин,най-малкото да не искам да го гледам.
Така,стигнахме до клипа.......ами какво да кажа-Отново ни зашемети. worthy.gif
Видеото ти е великолепно ,да не говорим за ефектите(около година ползвах програмата,но не се научих да забавям и да забързвам кадри 16.gif ).
Иначе и на мен момента със снимките ми е любим.Ех,майсторска му работа! 3.gif

Аз като творец(хах,това как прозвуча biggrin2.gif ) знам какво е да се потиш над всеки кадър и над всяка секунда(тук някои ще кажат.."Да не би да си в мините,че да се потиш?",но ги уверявам,че да правиш музикален клип изисква страшно много усилия,търпение и не на последно място-време,но както и да е)и накрая дори жеста някой друг да го е гледал значи много.Убедена съм,че и при теб е така. happy.gif

п.с.3 ПЛС искам и критика
Съжалявам,но няма да я получиш,защото не си я заслужила. 10.gif
Но ако позволиш,ще ти дам едно съветче по повод това:
Какво ли не измислях ? Съкращавах, махах ефекти тук там, ама Не може бе !! не мърда от 50 мб

Windows Movie Maker разполага с функция,която позволява сама да определиш размера на видео-файла.От личен опит знам,че не поврежда качеството. happy.gif
Виж ме,виж ме!!!
И все пак аз да кажа,че на това творение 50те мв са му чара,защото теглиш 100 години(е,хайде,не сто,но си е дълго-тук трябва да изглеждам оригинална 16.gif ) и без съмнение си е заслужавало. 3.gif

ПС1-За първи път виждам клип,в който накрая авторът благодари за гледането......как да не те обича човек. bigarmhug.gif

ПС2-Хах,присъединявам се към клуба на хората,слушали OTHCastCommentary.mp3 18.gif

ПС3-Никога преди не съм ползвала тази емотика,така че днес ще и е премиерата: bounce.gif bounce.gif
Jordan
Ей хора, аз сигурно малко късно се включвам ама ей сега гледах едно видео, което съм свалил преди доста време и така не съм гледал. Та казва се Hopeless с песента на Big Dume и искам да си кажа колко е прекрасно. Правено от Моника, не знам дали е от тоя форум или от някъде другаде но клипчето е страхотно. Наистина едно от най-хубавоте Лейтънски клипчета, които съм гледал някога. Те всички на Лейтън са си единствени и неповторими де, ама понеже тв ами е по-пресничко реших да споделя вълненията си blush.gif
Айде извинявам се за безпокойството biggrin2.gif
eL
QUOTE(Menna @ May 21 2006, 21:23) *

ПС1-За първи път виждам клип,в който накрая авторът благодари за гледането......как да не те обича човек. bigarmhug.gif

Леле малее с какво съм си я заслужила всичката тази любов rolleyes.gif bigarmhug.gif Не мога да не се почувствам желана и обичана след такова мнение wub.gif Ох откъде да започна .... аа да сетих се bigwink[1].gif : БЛАГОДАРЯ ТИ ДАРИ biggrin2.gif знаеш колко много ценя мнението ти , затова можеш да си представиш с какъв кеф препрочитах думите ти. (Малко четка вкарах, но няма как happy.gif ) Нека да кажа само че докато ти се наслаждавах, физиономията ми се премина през две фази :
От ТАЗИ : IPB ImageНа ТАЗИ : IPB Image
... и то за относително кратко време 18.gif

10х мНооого за съветчето миличко 4.gif Туй въобще не го знаех, въпреки че и аз работя доста отдавна с Моvie Maker-a 18.gif ама който си губи времето сам да се учи вместо да прочете нещо по въпроса ... така се получава. 20.gif По този повод :
да не говорим за ефектите(около година ползвах програмата,но не се научих да забавям и да забързвам кадри

Ето на какво се самонаучих (не използвам ЛС , нарочно ... ши го направя пубилично - всички да ме чуят ... т.е. прочетат mrgreen[1].gif )
Като искаш да забавиш или забързаш отделен кадър даваш десен бутон - Video Effects (ся тия дет не ги ползват ши кажат : 'баси к'ви яки раоти имало тука') tongue.gif После отиваш на Speed Up, Double примерно, ако искаш да забързаш и готову. smile.gif Преди като го позвах си виках : То хубо, ама сега като искам да го направя още по-бързо откъде ? ем ... много лесно ... слагаш го два пъти happy.gif
едит :
Та казва се Hopeless с песента на Big Dume и искам да си кажа колко е прекрасно. Правено от Моника, не знам дали е от тоя форум или от някъде другаде но клипчето е страхотно. Наистина едно от най-хубавоте Лейтънски клипчета, които съм гледал някога.

Йордански, клипът е невероятен наистина 3.gif Имам го доста отдавна даже сега нарочно се поразрових из темата и попаднах на едно мнение от далечната дата 13 декември 2005 и едно мненийце на наш'те дружки Мимски и Насито :
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 13 2005, 23:04) *

QUOTE(Nasi @ Dec 13 2005, 07:48 PM) *

Payton & Lucas-Hopeless.wmv

Кажи ми кой изпълнява тая песен и ще те обичам вечно wub.gif

Хахах 18.gif Сещам се също че явно мн исках Мимски да ме обича вечно, затова издирих песента и оттам се запознахме ... ехх спомени biggrin2.gif Тя има целият албум на Big Dume (т'ва беше намек, възползвай се happy.gif )
Jordan
Oххооооо, Мимски имала албума rolleyes.gif гледай ти, аз никъде не можах да изнамеря песента, че камули цял албум. Мимски, ако случайно четеш това, плийзззззз качи някъде албума да го изтегля, че много съм навит blush.gif blush.gif blush.gif
Иииии да не забравите- Leyton FOREVER!!! biggrin2.gif
eL
QUOTE(Jordan @ May 21 2006, 23:19) *

Иииии да не забравите- Leyton FOREVER!!! biggrin2.gif

А аз ще добавя само към т'ва :
гледайте клипа и се насладете на прекрасната песничка на Big Dume 4.gif
С любезното съдействие на Мен biggrin2.gif happy.gif :

IPB Image

по-специално за Йордански : Big Dume - Hopeless.mp3
Jordan
Еййййййй Елииииии rolleyes.gif нямаш грешка душко, просто си страшна 8.gif Песента е невероятна и поздравявам всички Лейтъновци с нея. Изгледайте и клипчето- заслужава си! Аз чакам в 4ти сезон Лейтън заедно biggrin2.gif
Leyton Forever!!!
ludoto_tedi
хихихи ние онази вечер с мимс я коментирахме.и даже в момента глдкам едно клипче пак на мойте любомци-ЛЕЙТЪН с тази песен точно на моника клипчето страхотно е!!!

ПС ако някой ми изрови отнякуде текста ще го обичам вечно

пс 1 Jordan и аз казвам съжото Leyton Rox!!!

пс 2 като пуснах днес песничката на майка тя чак възкликна :"Тази песен е страхотна!!!" като си имате представа че тя е фенка на песните от 80-те години хихихи biggrin.gif
Jordan
Тъй де, Leyton Forever!!!
Претърсих къде ли не и никъде не намерих нито един текст на песен на групата...баси, толкова ли са безизвестни, че никой все още не им е постнал лириките wacko.gif
^Mim0zKa^
Ей..аз малко съм закъснели4ка ама....никакво временце нямам тези дни за форум4ето smile.gif
Еллл...мило мое сладко,хубаво,прекрасно Елинце....ей сега пуснах да ти се тегли клип4ето мила...само дето е 3 4аса..и като се сетя само 4е утре трябва да ставам във....охх не да не се се6там по добре и напраово ми става ло6о...така 4е няма да до4акам да се изтегли но утре веднага 6том се докопам до компа..това 6те е парвата ми работа..и 6те дам едноо голямо ХУБАВО мнение... smile.gifИ особено 6том именцето ми е в списъка ти..няма как просто smile.gifАйде лека на вси4ки слaдурковци..оби4ам ви {}{}
eL
QUOTE(^Mim0zKa^ @ May 22 2006, 03:01) *

Еллл...мило мое сладко,хубаво,прекрасно Елинце....ей сега пуснах да ти се тегли клип4ето мила...само дето е 3 4аса..и като се сетя само 4е утре трябва да ставам във....охх не да не се се6там по добре и напраово ми става ло6о...така 4е няма да до4акам да се изтегли но утре веднага 6том се докопам до компа..това 6те е парвата ми работа..и 6те дам едноо голямо ХУБАВО мнение...

Хич не се притеснявай миличко, когато можеш тогава го изгледай bigarmhug.gif
Аз пък какво си намерих 3.gif ... разглеждах някакви снимки на София и Хилари и си викам : "Абе Боже тия са толкова готини, из мрежата толкова ли не може да се намери поне едно интервю със тях двечките"
Полезният google влвзе в употреба и този път ... Ето какво намерих :
http://video.google.com/videoplay?docid=-1...w+one+tree+hill
Това е страхотно видео от 14.01.2006 ... когато Хил и София раздаваха автографи (ако някой не може да се сети ето една снимчица biggrin2.gif )

IPB Image

Хахах 18.gif Толкова се смях когато обясняваха защо ръката на Хилари е с превръзка. Измисляха си най-различни истории на които естественно другите се хващаха ХАха : като - Кучето на София ме ухапа и т.н. 18.gif Накрая се оказа че наш'та Пейтън просто е миела чиниите 10.gif
Jordan
Аааааа Елитооооо страшна сииии 3.gif 3.gif 3.gif Това видео е много яко, тъкмо си го дръпнах и го изгледах донякъде. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
НО, как може само там да се раздават автографи! Та това е дискриминация, искам и тука да раздават!!!! sad.gif sad.gif sad.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ May 22 2006, 01:10) *

Тъй де, Leyton Forever!!!
Претърсих къде ли не и никъде не намерих нито един текст на песен на групата...баси, толкова ли са безизвестни, че никой все още не им е постнал лириките wacko.gif

Муахахха, напротив, известни са си, но само в Америка. Там те си купуват само оригинални дискове и плочи, а там са написани текстовете. Ама 'щото си мой човек ще ти дам текста. tongue.gif Цъкни тука happy.gif
Jordan
аз едвам интернета смогвам да си платя ти ми говориш да си купувам оригинални албуми. ако имах възможност бих но нямам, следователно тоновете незаконна музика ме чакат 4.gif
Kaто добро дете прилежно написах всичко та да няма неяснотии покрай текстаsmile.gif

Hopeless
Big Dume

Sunlight leads you through the sacred door
And moonlight shows you what your life is for
The road before us takes a dive
Through the blackened clouds
And the light that leads it us disappears
Only to be found

The rules of science they bury me
They leave me destined for shame
The silence from you brought me here today
Guided by the rain

I want you to be the one I love
You said nothing would ever come of us
Well look here nothing you’ll ever say
Can turn me away

Oh, you and I weren’t meant to hear
The silent call of love in our cars
There’s nothing wrong with this
There’s nothing wrong with me
So come on home and sleep with me
Your secrets are all right with me
And I’ll bury all my hate in you
All along something’s wrong
You never want to be with me
You go and do something new
And then you’ll come running back to me
We’re gonna grew and this we’ll show
Everybody again

Well look here nothing you’ll ever say
Can turn me away

All your secrets
I have thought through once again
But now that I have you I can’t let go

Well look here, nothing you’ll ever say
Can turn me away
smithy
А хора можете ли да ми кажете коя е песента в началото на 1 епизод пилотния ... плс smile.gif worthy.gif
eL
QUOTE(smithy @ May 22 2006, 23:49) *

А хора можете ли да ми кажете коя е песента в началото на 1 епизод пилотния ... плс smile.gif worthy.gif

Песента е на Forty Foot Echo и се казва "Drift" 4.gif ... качих ти я тук

п.с. ПЛС само ще те помоля следващия път да питаш в темичката за песните че тука нещо не му е мястото rolleyes.gif

Йорданчо мерси друже за текста 4.gif Много отдавна го издирвам без резултат... Много яко че си се постарал да го напишеш ... щот' аз да си призная на онова мътното платно дет го е дала Мимски нищо не виждам huh.gif 10х аgain tongue.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Peyton Sawyer @ May 23 2006, 00:29) *

Йорданчо мерси друже за текста 4.gif Много отдавна го издирвам без резултат... Много яко че си се постарал да го напишеш ... щот' аз да си призная на онова мътното платно дет го е дала Мимски нищо не виждам huh.gif 10х аgain tongue.gif

Можеше да кажеш, щях да ти го дам. И нищо му няма на платното, само че не трябваше да е толкова малко. То само се е смалило. Ама ме мързеше. (Тва Йордански колко пъти го чу днес. 18.gif )
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ May 23 2006, 00:32) *

Можеше да кажеш, щях да ти го дам.

Е то тряяше ама нали знайш че първо трябва да се сетя 16.gif 18.gif
И нищо му няма на платното, само че не трябваше да е толкова малко. То само се е смалило. Ама ме мързеше.

Ся последно мързеше ли те или само се е смалило ? щот' ако е първото те разбитам, ама виж за второто не мога да ти помогна tongue.gif
И за да не става офф ето едно интересно клипче на Нейт и Брук :
IPB Image
Title of Video: I Showed Her
Download Link: Link
Fanforum User Name: Nida
Characters/Couple: Nathan/Brooke
Song Title & Artist: “I Showed Her” By O-Town
Short Description: Nathan broke up with Brooke, and now she's moved onto Lucas. He remembers how much he hurt her and his pride got in the way of their relationship and them ever getting back together.
lp^girl
Тук има две части от участието на звездите от One Tree Hill в шоуто по MTV TRL,качеството е под всякаква критика biggrin.gif
Martos
Ми Peyton Sawyer клипчето ти наистина е лудница особенно на забързващите части се е получило мн.добре smile.gif Малко се разбих да го download-ам ама си заслужаваше.
ludoto_tedi
aйде и от мен малко

едно на Нейтън и Брук
IPB Image

Honestly By Bethany Joy Lenz Galeotti

Nathan and Brooke had dated for years but they both didn't want to get hurt so they broke up. Nathan then hooked up with Peyton but he still loved Brooke so he went to see her one night and she was with Chris. Haley, Nathan's bestfriend, comforts him and her sister Brooke. Lucas, Brooke's bestfriend and Nathan's roommate, tries to get them back together. Lucas and Haley, a couple themselves, make a plan to get their friends back together. All Nathan or Brooke can think is honestly I didn't mean to hurt you.

едно на Лейтън
Look After You

oще
OTH - Girl Next Door
eL
QUOTE(Martos @ May 25 2006, 15:11) *

Ми Peyton Sawyer клипчето ти наистина е лудница особенно на забързващите части се е получило мн.добре smile.gif Малко се разбих да го download-ам ама си заслужаваше.

Благодаря ти много Martos. 3.gif 4.gif Много се радвам че си го изтеглил, а още повече че си го харесал tongue.gif ...
Знам какво мъчение е тегленето на големи файлове зат'ва благодарение на новите неща на които ме научи Дарито го съкратих на 25 мб. Ето и новите линкчета :

В megaupload : IPB Image

В yousendit : IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
заповядайте моето ново произведение специялно за Брукас феновете
http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...203CFD546B071D4

IPB Image
Jesse McCartney-Beautiful Soul
Надявам се да ви хареса! blush.gif

Понеже се полигавих малко и пробвах същото клипче само че с друга песен хахах и много ме изкефи и реших да го споделя с вас 10.gif
само да предупредя песента е чалга unsure.gif
http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...00D8E9A114F5BFA
заповядайте
Jordan
е, чалга ама коя песен все пак. има и чалга слушатели тук бе дааааарлинг biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Еми кво да ти кажа повечето казват че не слушат и аз за това със страх го пуснах!Иначе искам мнение Йордански,и от Дарето и от Ели абе от всички! blush.gif
Jordan
mad.gif абе питах коя е песентаааааааа 14.gif
fenka_lucas_i_brooke
упс чакай още спя blush.gif
Райна-По всяко време
Сорка
Jordan
ох, тая нещо не я долюбвам нещо ама ще се прежаля за каузата dry.gif blush.gif
Я се помъчи нещо с Преслава- Когато съмне да направиш. Ще те обичам до края на дните си. Супер яка песничка biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
еее никой друг ли няма да каже нещо за клипа-не ви ли харсева! sad.gif приемам и отрицателни мнения! rolleyes.gif
scandalous_girl
Клипчето е страхотно ,Жаки! Няма нужда да приемаш отрицателни мнения! Избрала си много хубави моменти от миналото на Брукас,такива каквито не се забравят. Песента също е много подходяща,защото е нежна,а и текстът си съответста. За край мога да кажа,че не бях удудена от твоето клипче,защото ти винаги ги правиш много хубави. wink.gif Сега и то ще зеаме едно от почетните места в колекцията ми от клпичета на Брук и Лукас.
vIkToRsHeFa
Предлагам който каквото има да го свали и качи във ftp://ftp.ggbit.info/OTH%20Uploud%20For%20Torent/ става въпрос да съберем всички клипчета песни и т.н. от сериала на едно място защото помня че имаше тема за такива клипчета и т.н. обаче на различни сървъри и хостинги като надали и половината от линковете са активни та реших да събера всичко и да направя един торент който да съдържа всичко до момента за да могат повече хора да се доберат до целия архив blush.gif А и като е на торент ще мога да гарантирам постоянен ъптайм и сиид. 4.gif Поздрави!
Baba_Qga^
Идеята звучи доста добре smile.gif vIkToRsHeFa добре си се сетил wink.gif
ludoto_mimi
Ами едно време и аз бях започнала да ги качвам всички в акаунта ми в датата, но като стана платена и вече не можех и спря качването. Няма лошо в идеята.
<Radost>
наистина е много хубава тази идея, защото няма да ни се налага да ги търсим из темите
vIkToRsHeFa
QUOTE(ludoto_mimi @ May 30 2006, 20:08) *

Ами едно време и аз бях започнала да ги качвам всички в акаунта ми в датата, но като стана платена и вече не можех и спря качването. Няма лошо в идеята.

Точно поради тази причина бяха качени на всевъзможни хостове които... Сам да ги пусна на фтп-то само като се сетя за това какъв ще е наплива и ме побиват тръпки затова ми дойде идеята за торент по този начин се обменя и няма никой да се натоварва като връзката ще е максималната възможна. Все пак предполагам че архива ще е поне едно 2-3 ГБ mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
QUOTE(vIkToRsHeFa @ May 30 2006, 20:18) *

Точно поради тази причина бяха качени на всевъзможни хостове които... Сам да ги пусна на фтп-то само като се сетя за това какъв ще е наплива и ме побиват тръпки затова ми дойде идеята за торент по този начин се обменя и няма никой да се натоварва като връзката ще е максималната възможна. Все пак предполагам че архива ще е поне едно 2-3 ГБ mrgreen[1].gif

Ммм... там някъде ще е. Аз за последно качвах януари, след това имаше клипчета, но не много, а по едно време темата се загуби нейде назад. Сега пак има няколко нови. Иначе за тези в датата:
» Общо файлове 113
» Сумарен размер 1.3GB
<Radost>
Нз защо, но само преди малко отворих торента, а сега не мога.Казва ми да се уверя дали имам разрешение за тази операция !?!?!?!?!?
fenka_lucas_i_brooke
Супер идея!Ама всички клипове които сме правили до сега ли ще бъдат качени! 16.gif 3.gif
Jordan
то само аз имам 3 диска с музикални клипчета, и не съм свалял напоследък почти нищо, че не знам за другите, които имат всички....
би било добре и да се събере музиката от сериала, като цяло имам предвиди, всички, или поне повечето, песни от сериите, защото саундтраците съдържат много малко песни, а има и много хитови, които не всеки е чувал...
Nasi
Намерих един музикален клип за Брук и Нейтън. Невероятен е!!!!!
Песен: I showed her на O-town

Линк

IPB Image
vIkToRsHeFa
Качвайте ако няма място ще се освободи за момента съм резервирал 3,5ГБ но ако се наложи и до 10 можем да стигнем 8Д а ще има отбор естествено а и предполагам ще има и дублиращи се но това ще го фиксна...
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ May 30 2006, 22:18) *

би било добре и да се събере музиката от сериала, като цяло имам предвиди, всички, или поне повечето, песни от сериите, защото саундтраците съдържат много малко песни, а има и много хитови, които не всеки е чувал...

И това щях да правя blush.gif, но като резнаха датата и ми провалиха мечтите с всичко на едно място. Но сега като имаме тракера ще го направя. (преди просто нямаше нормален тракер под ръка, а и не бях много на ТИ с тях) 18.gif
Nasi
Идеята е страхотна!!!!!!

С Дара обмисляхме идеята да събреме всички песни звучали в сериала, на двете ще ни е малко трудно да го направим, но с всеобщи усилия може да се получи.
А и идеята за клипове е супер!!!! Аз имам няколко диска, а Мими беше направила една много добра Колекция! Но от тогава се насъбраха още толкова невероятни клипчета!!!
ludoto_mimi
Значи, всичко след тази страница не съм го качвала.

[!!!]
И моля ви хора, качвайте на ftp-то само клипове, които ги НЯМА в датата, за да няма повтаряния, объркване и допълнителна работа. wink.gif
Nasi
ОК
утре ще разгледам какво има качено до тук и ще кача нови неща.
Сега ще свалям интервюта от ДВД-то на втори сезон. wink.gif
The Black Dragon
А как да кача на ftp-то?
fenka_lucas_i_brooke
същия въпрос ме тормози и мене
The Shaman
С фтп клиент ...
The Black Dragon
QUOTE(The Shaman™ @ May 30 2006, 23:05) *

С фтп клиент ...

То тва ясно, ама нещо име и парола? Пробвах с тези от форума, но не става....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.