Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
<Radost>
понеже темата Търся песен май се изгуби, ще пиша тук.Някой може ли да ми намери песента от един клип на Брук- The Bitch? Май песента се казва I'm a bitch на Alanis Morissette, но никъде не мога да я намеря.
sydney
някой може ли да направи едно клипче на Брукас с песента на BSB "The One" rolleyes.gif rolleyes.gif много ме кефи тази песен и много искам да направя един клип,но за съжаление незман как huh.gif затова ако на някой му се прави много моля worthy.gif worthy.gif worthy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Насииииииииииииииииииииии клипчето е страхотноооооо!Направо ме разби!Сичко се връзва от всякъде!Супер!СУПЕР!

ето я песента sydney
http://download.yousendit.com/58E0EB3366A0A8A5
<Radost>
Много, ама много благодаря за песничката, ся ще си я хвърля на gsma!!!!!!! 36_1_41.gif
eL
Нали съм на вълна клипчета в момента викам чакай и тука да се поразпиша че постнах няколко в П/Л темата ама знам ли ... може да не ги види някой. biggrin2.gif Пък и тука си е мястото за клипченца ... айде пригответе се за гоЛяямо 'дърпане' 3.gif Заслужават си, гарантирам ви :

Започвам с клип на Лукас и неговите момичета. По назад в темата Жакито искаше някой да направи такова, ама на никой не му се занимаваше май - то извинявай ама тоя нашия си е чисто плейбойче,колко ги смени - пък и хубави, да му имам късмета (ох няма повече да говоря така, Йордански ще си помисли че пак проявявам бисексуална нишка 18.gif)
По същество - този клип е страхотен, показва отношенията на Люк със всяка от неговите 'любовнички' - Пейтън, Ники,Брук че даже и Хейли (Рейчъл я няма поради простата причина че клипа е правен отдавна)
Which One?

Summary: Peyton broke Lucas heart. Now he's searching for a replacement, but he has soon to realize, that no one can take her place.
Spoiler: up to 1x16
Author's Note: Normally not the music I listen to, but I think it's not that bad... The song I mean, about the video I'm still unsure...

Finished: 12-Oct-2004
*FHA BEST POV 7/05*
*CGA BEST POV 11/05*
*SEA BEST POV 2/06*
*SEA BEST EDITING 2/06*

IPB ImageLucas - which one.mpeg
Следващото пак е на същото момиче ... хах happy.gif вече го постнах в другата тема, но ще го сложа и тука защото ИСКам всички да го видят (ако тряя във всяка тема ще го пускам ... хаха и то не заради друго ами ЗАЩОТО е просто перфектно 3.gif Обожавам го ...
IPB ImagePeyton - waiting.mpeg

Waiting

Summary: Peyton is going through some rough times, with the rumors about her being gay, drugs and the anniversary of her mum's death...
Spoiler: 2x10
Author's Note: In the end there's also a little bit Lucas thrown in. He cares about her after all.
Finished: 01-Feb-2005

Това пък е на Хейли и Джейк blink.gif Доста интересно при положение че те незнам дали и 10 сцени заедно имат ... получило се е доста сполучливо обаче 10.gif
JAke and Haley - Fading Flower.wmv
_HriS_TinA_
Аааааааааа ЕЛ ти ме разби просто bigarmhug.gif толкова много 4удеса на едно място ..оооо урааа 3.gif 4.gif 3.gif ...сега дърпам като невидяло направо размогледа станах 18.gif ..изгледах клипът за Лукас & Пейтон и този които бе6е само на Пейтън и не мога да усъзная къде се намирам - СТАРОТНИ САА! ..Както и вси4ки останали не се изоб6то съмнявам ... wink.gif сега дърпам и тях 10.gif ...
eL
QUOTE(_HriS_TinA_ @ May 11 2006, 21:01) *

Аааааааааа ЕЛ ти ме разби просто bigarmhug.gif толкова много 4удеса на едно място ..оооо урааа 3.gif 4.gif 3.gif ...сега дърпам като невидяло направо размогледа станах 18.gif ..изгледах клипът за Лукас & Пейтон и този които бе6е само на Пейтън и не мога да усъзная къде се намирам - СТАРОТНИ САА!

Ооооо моето любимо същество wub.gif bigarmhug.gif Сигурна бях че ще ти харесат rolleyes.gif Обичкам си те ... ох какъв офф стана, айде да постнем и още едничко да не е съвсем без смисъл 18.gif
Summary: Brooke has a little story to tell, about Rachel Getina... and how she suddenly fell...
IPB Image
Brooke and Rachel
Да си призная набързо - това даже не съм го гледала, но мисля че ще е интересно ... само че хъх huh.gif да не ги изкарат ... and how she suddenly fell... абе незнам ще видим 10.gif
James towel keeper
Мерси за клипчетата!!! 4.gif 4.gif 4.gif Мн са хубави!!!!

Ето едно:

MADE BY NASI
MUSIC CHOOSEN BY VILI \JAMES TOWEL KEEPER\
THEME: BROOKE DAVIS
NAME: ICE QUEEN

IPB Image

BROOKE DAVIS - ICE QUEEN

Благодаря на Наси, че направи това НЕВЕРОЯТНО КЛИПЧЕ!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Още като чух тази песен разбрах, че е точно за Брук, и Наси го направи просто перфектно, гледайте и ще ме разберете!!! happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Наистина е много добро!Браво и на двете!Супер се е получило!Очаквайте по-късно клипче от мен за Лукасчо!Сега го правя!
Lolipop
Браво,браво страхотни клипчета!
Jordan
йеее, хора, страшни сте бе. сега свалям последните две клипчета и се надявам да са суперски. аз от кога се каня да направя нещо Лейтънско не е истина просто, ама дано да го направя един ден... blush.gif
Ели, не се притеснявай бе дарлинг, нищо няма да си помисля biggrin2.gif
scandalous_girl
Клипчето на Брук е страхотно!!! worthy.gif Първо браво на Nasi,много ми хареса как си е свършила работата ,а и ми припомни много моменти,които бях позабравила smile.gif .А и едно голямо браво на Вили,песента е супер,една от любимите ми,просто я обожавам и мисля,че се вписва много добре!
fenka_lucas_i_brooke
Ето го и клипчето на Лукас rolleyes.gif (бях го обещала отдавна на Qskata-специялно за него 10.gif )
Lucas Scott-Train
http://download.yousendit.com/F49A3CD17D67A5EE
lp^girl
Намерих клипа на The All-American Rejects- Move Along ,свалете от Тук
Nasi
Радвам се, че клопчето на Брук ви е харесало!!

Тези дни имах малко време и направих едно посветено на Нейтън и Дан:

Nathan & Dan.wmv

IPB Image
Jordan
Айййй Жаки, нещо за Лукас ли виждам, веднага го пускам 3.gif 3.gif 3.gif Благодаря и аз предварително rolleyes.gif
Menna
Поздравления,момичета!!! 3.gif
Направили сте страхотни неща.Очите ми останаха на екрана! worthy.gif worthy.gif

Ето последното ми творение. 15.gif Постарах се докато го направя-всички герои участват.....трябва да се види. 16.gif 18.gif

One Tree Hill-music video
Nasi
QUOTE(Menna @ May 14 2006, 20:36) *

почвам да го тегля

знам че ще е велико
ludoto_tedi
ето едно много готино клипче
Characters: Dan, Karen, Chris, Peyton, Brooke, Haley (The New Scott Family)
Song: Family Portrait- Pink
Summary: AR. Karen and Dan are married and their children are Chris, Peyton, Brooke and Haley. But all Karen and Dan do is fight and meanwhile Karen is having an affair with Keith, whose son is Tim (now this is only shown in like 3 clips at most), the main focus is on the family and how they work through their problems and try to find a way to be happy once more.
Video: Family Portrait- The New Scott Family
^Mim0zKa^
Мале....мили4ки....стра6ни сте бе...супер клип4ета сте направили..наистина стра6но много ми харесаха вси4ки и много ви благодаря...а това на Брук е..просто..и на Лукас е супер абее си4китее и тфа последното ..wink.gif
Devil^Rose^^
Гледам фабриката за клипчета работи на 100% 4.gif Страшни работи сте направили, давайте в същия дух! Аз все още смогвам да изтегля всички. Сега подхващам последните 2 , това Family Portrait- The New Scott Family изглежда да е доста обещаващо blink.gif smile.gif
Даре това са плодчетата нали ..... в смисъл аз това изтеглих
Qskata
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ May 13 2006, 22:51) *

Ето го и клипчето на Лукас rolleyes.gif (бях го обещала отдавна на Qskata-специялно за него 10.gif )
Lucas Scott-Train
http://download.yousendit.com/F49A3CD17D67A5EE

ЕЕЕ мерси много !!!! biggrin2.gif
eL
QUOTE(Menna @ May 14 2006, 20:36) *

Ето последното ми творение. Постарах се докато го направя-всички герои участват.....трябва да се види.
One Tree Hill-music video

HAhahahah 18.gif 18.gif Eee не Даре, ти просто ме разби biggrin2.gif Какви ефекти, какъв звук каква страхотна музика. Нямам думи ohmy.gif Великолепна работа laugh.gif Права беше - заслужава да се види 10.gif

п.с. Абе що не ги дават тия "Плодчета" вече 18.gif 18.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Peyton Sawyer @ May 15 2006, 20:37) *

п.с. Абе що не ги дават тия "Плодчета" вече 18.gif 18.gif

Демоде са. wink.gif Не сте ли гледали новия Сънчо? Много е зле и песничката е много изменена. Едно време беше по-як. smile.gif

п.с. Тя Дарито първо ми го пробута, да ме умилостиви, че да не мрънкам. rolleyes.gif
_HriS_TinA_
ДаРИ клип4ето е страхотноооо !!!!!!!!!!!!!!! 3.gif 3.gif ...БРАВО само ми идва в усти4ката да кажа ..наистина е много добро shocking.gif !!!!!!!

P.S. Елллл и аз ги харесвах тия плод4ета 10.gif 10.gif 10.gif адските маняци бяяяхаааааа 4.gif 4.gif
Nasi
Ох Даре, с този клип снощи ме измъчи 18.gif 18.gif 18.gif невероятен е просто и като ми каза колко много време си го правила 15.gif 18.gif спомени...спомени...

и така по темата за ОТН клипове.
Ето един невероятен Нейли клип, посветен на всичко, което им се е случило. За фон са използвани техни думи и песента Man and Wife!!!!
евероятен клип:
Нейли!!!!!!

ПС: не е мой biggrin.gif
Nasi
Сега намерих две много хубави клипчета:

http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...F970592695DACAC

Video Title: I'm Yours
Song: I'm Yours by Jason Mraz
Relationship: N/H

Title of Video: Lose My Breath
Download Link: http://www.sendspace.com/file/yrpgbe
Fanforum User Name: Laley Luv
Characters/Couple: Nathan & Haley, Lucas & Brooke, Jake & Peyton
Song Title & Artist: Lose Your Breath Remix by Destiny's Child and Wise
Short Description: Basically, the couples get it on.
eL
Един страхотен Брукас клип на любимата ми песничка от О.С. - Hide and Seek 8.gif

IPB Image

Characters/Couple: Brooke/Lucas
Song Title & Artist: "Hide and Seek" - Imogen Heap
Short Description: As BL's famous fight in the rain rages on, flashbacks of some of their best moments are displayed, as the two resolve their problems with eachother, ending with Lucas reciting the reasons he loves Brooke.

p.s. Утре е официалната премиера на моя Лейтън клип 4.gif
Nasi
Мерси много Ели, търмо вече се чудех какво да правя...сега ще си тегля клип.

Нямам търпение и за твоя утре. От толкова време го чакаме smile.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Nasi @ May 17 2006, 11:19) *

Title of Video: Lose My Breath
Download Link: http://www.sendspace.com/file/yrpgbe
Fanforum User Name: Laley Luv
Characters/Couple: Nathan & Haley, Lucas & Brooke, Jake & Peyton
Song Title & Artist: Lose Your Breath Remix by Destiny's Child and Wise
Short Description: Basically, the couples get it on.

Страхотно е !!! 1eyeb[1].gif

П.П Ели в колко часа ще му е release-а 10.gif wink.gif
XoCe
Моля някой да ми даде линк към представянето на Нейт и Хейли в ТРЛ по МТВ rolleyes.gif
ПП Който помага пичели бира 4.gif
eL
QUOTE(Nasi @ May 17 2006, 11:19) *

Нямам търпение и за твоя утре. От толкова време го чакаме ...

Охооу 4.gif Няма да те карам повече да чакаш Насе, на линия е ..... напълно завършено. Самоподготвям се за един дълък пост happy.gif
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 19 2006, 00:19) *

П.П Ели в колко часа ще му е release-а

Ит ис нау акшули rolleyes.gif Малиии ... виж къф енглиш докарах Нинче biggrin2.gif ... Гледах да го пусна след полунощ че да мога да се поразпиша повечко на спокойствие ... не съм по кратките мнения tongue.gif
Толкова нерви, време и усилия похабих по този клип че мисля повече да не се заемам изобщо да правя такива ... И то поради 2 основни причини :
1) Свикнала съм да не оставям нещата недовършени, а това е много лошо защото нали се досещате, че сън не съм спала от една седмица. Всяка свободна минута използвах - рязах, слагах ефекти, правех банери и пр.
2) Страхът ми, че целият този труд може да се окаже напразен ... как да го обясня - ми ... клипчето ми е 52 мб. И сега кажете ми как да ви накарам да го изтеглите, като и на мен ми се струва множко bigwink[1].gif
Какво ли не измислях ? Съкращавах, махах ефекти тук там, ама Не може бе !! не мърда от 50 мб bangin.gif И тук е просто наложително да добавя, че съм възхитена от резултата. За първи път се почувствах толкова горда от себе си cool.gif След сто и петдесет пъти преслушване и постоянно променяне на кадри си мисля че НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА МУ ОПРАВЯМ. Стана перфектно !!! wub.gif
Музиката е българска - и как няма да е ? Имаме толкова стойностни песни, които не остъпват по нищо на западните ... хмм да си дойда на думата вече - песента е на Тони ... Всичко било е насън(идеален фон за невероятно затрогващ Лейтън клип biggrin2.gif ) Всяка дума, всеки кадър и движение съм се старала да се връзват с текста на песента. Ако някой сега ми я пусне, вече за 120милионен път ще подивея ... сериозно. Вярвате ли ми вече като я чуя тая песен само за Л/П се сещам ...
И за да се убедите че тотално съм изкрайзала тия дни ще си измисля 'комерсиално промо' 18.gif
Characters : Lucas and Peyton
Song : Toni - Vsichko bilo e nas1n
Summary (демек туй ши рече нещо като мини-реклама laugh.gif ) : Това е клип за отношенията на Люк и Пейт - и двамата са имали чувства един към друг, но нещата са прекалено объркани и е дошъл момента в който всичко е приключило. Дали тяхната връзка е била 'само насън' или тази магия по между им все още съществува ... ще разберете като гледате клипчето 10.gif хехе
п.с. Краят е кофти ... уфф къф' съм клюкар 18.gif 16.gif
Хахах та от целия този безумно голям пост забравих да постна творението си.Божее ... 1 часа стана - оправдана съм. happy.gif Ето го и него : (клик в/у банера)
IPB Image

п.с.2 Много се надявам все пак накой от вас да се престраши да си го изтегли, особенно Лейтънчетата които сме мъничко bigarmhug.gif А пък най-много ще се накефя на коментарите на Брукас фенчетата, защото и тях мн си обичкам ... Май ши тряя да направя списък на мнения които задължително искам да чуя : Дарито, Насито, Нинка, Хрис (тя ви изпревари всички на нея първо го пратих bigarmhug.gif ), Соня, Денито, МиМски (не на последно място ъф корс, слънчоглед 10.gif ), Йордански, Вили,Теди, Инка, Жакито, Мимозчето ни ... Хахах happy.gif Малее аз съм била мн претенциозна бе ...

п.с.3 ПЛС искам и критика ... пък и 50мб не са мн като погледнеш реално - само с едно цъкане на мишката отиват в коша
ludoto_mimi
Слънчоглед, това ще го тегля 10 години, но не се и съмнявам, че ще е хубаво. Отдавна на съм сваляла клипчета. rolleyes.gif 4.gif
IceGirl
Само един въпрос искам да попитам. Каква програма използвате за правенето на клипчетата?
ludoto_tedi
QUOTE(Peyton Sawyer @ May 20 2006, 01:14) *

Май ши тряя да направя списък на мнения които задължително искам да чуя : Дарито, Насито, Нинка, Хрис (тя ви изпревари всички на нея първо го пратих bigarmhug.gif ), Соня, Денито, МиМски (не на последно място ъф корс, слънчоглед 10.gif ), Йордански, Вили,Теди, Инка, Жакито, Мимозчето ни ... Хахах happy.gif Малее аз съм била мн претенциозна бе ...

ще получиш мниение разбира се ,но когато се изтегли а за сега не иска да се тегли сискайте палци да стане 4.gif

ПС:тая песен е страхотна обожавам я!!!
eL
QUOTE(IceGirl @ May 20 2006, 01:28) *

Само един въпрос искам да попитам. Каква програма използвате за правенето на клипчетата?

С Movie Maker по принцип е най-лесно biggrin2.gif Иначе има мн по-усъвършенствани от нея, ама аз си предпочитам Уиндоуското bigwink[1].gif
ludoto_tedi
Ели ...... миличка знаеш как да ме зарадваш!!!клипчето е страхотно.....просто имаш едно огромно благодаря и един поклон от мен smile.gif worthy.gif 3.gif 4.gif

Искам да помоля някой да направи клипче с песента на Аксиния - Да те обича като мен моля ви.просто тази песен е страхотна за Лейтън и ако можех аз да го направя ама пусто не мога (глупаво съм си) не мога blink.gif
ludoto_mimi
Гледах го, гледах го... bounce.gif biggrin2.gif

Много хубаво е направено наистина, съответстват си перфектно текст и кадри, а забързаните и забавените моменти са си точно на място за повдигане на градуса. Супер, както винаги. 4.gif
_HriS_TinA_
Еллл.. Еллл... Еллл...!!! сега е момента да си дам мнението и тук biggrin2.gif ( няма да се размине6 само с едно ли4но съоб6тение 18.gif 18.gif 18.gif )

Та такаммм ...това е едно от малкото видеота да не кажа по4ти единственото на което немога да се наситя ...направо хахах 4ак аз се изумявам от себе си как може да го пускам по хиляда пъти на ден и да не ми омръзне хахахахахахах ...лудоста е пълна и за вси4ко е "виновно" сладкото ми Ели bigarmhug.gif Copy of wub.gif ! LOVE YOU ... smile.gif МмммММмММммм какво друго мога да кажа освен 4е е супер оригинално и то4но тази БГ песен ме кара да полудявам винаги ама винаги съм я харесвала и 4ак сега остановявам 4е е идеална за един такъв Лейтънски клип ..УаУ ..добре 4е хората не са заблеяни като мен 18.gif 18.gif ...лелеее 4е глупости по4нах да пи6а , ама то е толкова perfect вси4ко 4е няма смисъл да го доуто4нявам ...аааа и се6тата ли се като предният път 6те се проявя като рекламен агент и 6те кажа настоятелно "КОИТО НЕ ГО Е ГЛЕДАЛ ВСЕ О6ТЕ ДА ГО ГЛЕДКААА ,ЗА6ТОТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ 6ТЕ КАЖА 4Е ТОВА НЕ6ТО Е ВЕЛИКО tongue.gif ...хехех аз не съм от тези дето лесно се впе4атляват 18.gif 18.gif ...таааа пускайте да го теглите и така няма да съжелявате ама воб6те само 6те се изумите на таланта на на6ето съформ4ист4е (правилно ли го написах ?!?! хахахах) та да става6е дума за Елито ..о6те веднъж БРАВО Ел ...хахахах и сори 4е се налада да 4ете6 такъв сбъркан коментар ама о6те е рано сутринта и ни6то умно немога да измисля хахахахахах 18.gif

1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
Jordan
Oooooooo йеееее, Ели, гледам тука, че чакаш мнението ми. Ами то ще го дам аз ама нещо тоя мегаъплоуд ми се прави на интересен и не ми зарежда линка AR15firing.gif
И какво като е 50МБ? Аз като бях правил едно 80...какво да кажа. Ама го свалиха хората, кво да ме правят biggrin2.gif
Та не знам дали проблема е временан ама ако можеш евентуално го качи някъде другаде...иначе аз ще проверя по-късно дали се е оправило.
И благодаря предварително за Лейтънското, аз щях да правя, даже орязах сцените от 1ви сезон, ама нямам време кога да го направя.... blush.gif yuk.gif
Baba_Qga^
Оле хора ОБИЧАМ ВИ!!!!
eL
Aйй хорааа 3.gif Толкова много ви благодаря на всички bigarmhug.gif 8.gif направо се родих като прочетох толкова хубаву думи за себе си. Теди, Мимски, Хрис 4.gif 10х още веднъж !!! Смятайте щом сънувах клипа си вчера, колко много съм се вманиачила. Йордански, почнах да го качвам в yousendit след околко час ще дам линк.
Хах smile.gif Тука набързичко си направих и банерче, малко е хамаво ама ще го използвам, като се ъплоудне клипчето :
IPB Image

п.с. Хрис миличко, и аз мн те обичкам. inlove.gif Направих някой подобрения на клипчето вчера, имаше на едно място където трябваше да забавя кадрите, Хаха happy.gif и на любовната сцена съм ги променила blush.gif така че може да си изтеглиш новия вариант. wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Муцинка сега го тегля,не се и съмнявам че ще е страхотен!Аз имам идея-айде някой професионалист да направи клип на Anastacia-Everything burns!Няма значение за коя двойка ще е но аз предпочитам или Лейтън или Брукас!
fenka_lucas_i_brooke
Елииииииииииииииииииииииииииииииииииииии Страхотен е!Нямам думи!Направо е великолепен!Ужас леллелелее разревах се докато го гледах!Тая песен ми е любима!А моментите са навързани точно както трябва!Страшен е!Мерси много муцинка!Направо ....ме разби с този клип!
Devil^Rose^^
QUOTE(Peyton Sawyer @ May 20 2006, 00:14) *

2) Страхът ми, че целият този труд може да се окаже напразен ... как да го обясня - ми ... клипчето ми е 52 мб. И сега кажете ми как да ви накарам да го изтеглите, като и на мен ми се струва множко bigwink[1].gif

Размера не е от значение .........това прозвуча малко... blush.gif МПС-та да се изключат 10.gif
И как няма да искаме да ти изтеглим клипчето, шегуваш ли се ?! Само като чух че готвиш нещо и то Лейтънско си знаех че ще е неповторимо и си струва тегленето и чакането wink.gif Като знам колко време си го правила и с колко желание още повече нямах търпение да го гледам. И сега да кажа все пак впечатлениата ............
Разкошно е песента е много хубава, а и ти използваш българси песни и това също доста говори. Текстът и кадрите са в невероятна хармония и са срташно красиви за гледане happy.gif , забавянето на дадене моменти също е доста въздействащо и прави клипчето още по специално. Начина по който си представила историята им е доста интересен, много ми хареса момента с колата, когато Люк слезе и Пейтън почна да плаче smoke.gif Иначе казано, много добре свършена работа ! bigarmhug.gif
Само Leyton

П.п. Хрис само от мнението ти може да се види на какво е способно клипчето и колко влияние има над Лейтънците happy.gif wink.gif
П.п.1 Ели това банерче е страхотно много ми харесва smile.gif
eL
YaY ohmy.gif Жаки мерси миличка. bigarmhug.gif Че и с големи букви blush.gif чувствам се поласкана, сериозно. Признанието на един луд Брукас фен ме кара да се изпълвам с гордост отвсякъде.
И на мен тази песен ми е любима ... wub.gif, но вече не я слушам по обясними причини 18.gif

п.с. Стихотворението накрая е черешката на сладоледа 10.gif Мн ме кефи, Лейтънска му работа bigwink[1].gif
И реших да не е с хепи енд, много банално изглежда, пък и сюжета на клипа ми го изискваше happy.gif
Ето го линкчето в yousendit Йордански rolleyes.gif : Toni (LP) - Vsi4ko bilo e nas1n
edited:
Начина по който си представила историята им е доста интересен, много ми хареса момента с колата, когато Люк слезе и Пейтън почна да плаче Иначе казано, много добре свършена работа !

Ихаа 3.gif 10х Нинче. wub.gif Много се радвам че ти е харесало ... като говорим зат'ва на мен любим момент ми е сцената в която Пейт хвърля снимките им с Лукас (такова нещо по принцип няма, но отрязах момента в който Брук ги разглежда поорязах тук там и готово) .. хах не ми беше толкова лесно сега като се замисля ама карай wink.gif Също и любовната сцена. Този страхотен поглед на Лукас ме разтапя всеки път biggrin2.gif Но гледах да наблягам на драмата, защото е мн отегчително да гледаш постоянно някви там да си се целуват, нищо особенно ... затва забързах отделни моменти и забавих други.
Божее ... докъде стигнах, да си казвам 'любимите моменти на собствения си клип' 16.gif happy.gif
Nasi
Ели и аз го изгледах. Невероятно е!!!!!! Личи си колко време си го правила, избрала си много подходящи моменти. и песента се вързва идеално!!!
worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Jordan
Ох, ето че и моят ред дойде. Тъкмо се връщам и гледам клипчето на Елито се изтеглило biggrin2.gif
Ами такова...аз....ъмммммм...тъй де, клипчето е станало просто невероятно. Да си призная отдавна не бях теглил клипчета, ама нали е Лейтънско веднага си го цъкнах да се сваля. Наистина е станало супер ефектно, невероятно добре си съчетала ефектите; моментите много добре пасват на текста на песента и си избрала наистина прекрасни сцени от "връзката" на Лейтън.
Ам .... то аз съм ненаситно и .... чакам следващото biggrin.gif
eL
Наси и Йордански мерси за хубавите думички мои хора bigarmhug.gif Много се радвам че ви е харесало ... цъкам си тука разни работи и хоп biggrin2.gif ... попадам на едно интервю т.е. мп3 формат ... целият актьорски състав кометира сцените от първи сезон ... спуках се от смях 18.gif Обсъждаха и любовните сцени ... цели 43 минути си се хилят (ХАхах 18.gif и докато го пиша т'ва чух току що Чад да се провиква : " Тя майка ми била много готина" happy.gif )
OTHCastCommentary.mp3
OTH_fenka
Браво Ели worthy.gif клипчето е супер 3.gif перфектно. Просто нямам думи. rolleyes.gif Подбрала си мн готини моменти на Л. и П. и текста на музиката е съчетан с действията. Поздравления. 4.gif Сега си тегля интервюто да се посмея и аз. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.