QUOTE(Nasi @ May 17 2006, 11:19)

Нямам търпение и за твоя утре. От толкова време го чакаме ...
Охооу

Няма да те карам повече да чакаш Насе, на линия е ..... напълно завършено. Самоподготвям се за един дълък пост
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 19 2006, 00:19)

П.П Ели в колко часа ще му е release-а
Ит ис нау акшули

Малиии ... виж къф енглиш докарах Нинче

... Гледах да го пусна след полунощ че да мога да се поразпиша повечко на спокойствие ... не съм по кратките мнения
Толкова нерви, време и усилия похабих по този клип че мисля повече да не се заемам изобщо да правя такива ... И то поради 2 основни причини :
1) Свикнала съм да не оставям нещата недовършени, а това е много лошо защото нали се досещате, че сън не съм спала от една седмица. Всяка свободна минута използвах - рязах, слагах ефекти, правех банери и пр.
2) Страхът ми, че целият този труд може да се окаже напразен ... как да го обясня - ми ... клипчето ми е 52 мб. И сега кажете ми как да ви накарам да го изтеглите, като и на мен ми се струва множко
![bigwink[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/bigwink[1].gif)
Какво ли не измислях ? Съкращавах, махах ефекти тук там, ама Не може бе !! не мърда от 50 мб

И тук е просто наложително да добавя, че съм възхитена от резултата. За първи път се почувствах толкова горда от себе си

След сто и петдесет пъти преслушване и постоянно променяне на кадри си мисля че НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА МУ ОПРАВЯМ. Стана перфектно !!!
Музиката е българска - и как няма да е ? Имаме толкова стойностни песни, които не остъпват по нищо на западните ... хмм да си дойда на думата вече - песента е на Тони ... Всичко било е насън(идеален фон за невероятно затрогващ Лейтън клип

) Всяка дума, всеки кадър и движение съм се старала да се връзват с текста на песента. Ако някой сега ми я пусне, вече за 120милионен път ще подивея ... сериозно. Вярвате ли ми вече като я чуя тая песен само за Л/П се сещам ...
И за да се убедите че тотално съм изкрайзала тия дни ще си измисля 'комерсиално промо'
Characters : Lucas and Peyton
Song : Toni - Vsichko bilo e nas1n
Summary (демек туй ши рече нещо като мини-реклама

) : Това е клип за отношенията на Люк и Пейт - и двамата са имали чувства един към друг, но нещата са прекалено объркани и е дошъл момента в който всичко е приключило. Дали тяхната връзка е била 'само насън' или тази магия по между им все още съществува ... ще разберете като гледате клипчето

хехе
п.с. Краят е кофти ... уфф къф' съм клюкар
Хахах та от целия този безумно голям пост забравих да постна творението си.Божее ... 1 часа стана - оправдана съм.

Ето го и него : (клик в/у банера)

п.с.2 Много се надявам все пак накой от вас да се престраши да си го изтегли, особенно Лейтънчетата които сме мъничко

А пък най-много ще се накефя на коментарите на Брукас фенчетата, защото и тях мн си обичкам ... Май ши тряя да направя списък на мнения които задължително искам да чуя : Дарито, Насито, Нинка, Хрис (тя ви изпревари всички на нея първо го пратих

), Соня, Денито, МиМски (не на последно място ъф корс, слънчоглед

), Йордански, Вили,Теди, Инка, Жакито, Мимозчето ни ... Хахах

Малее аз съм била мн претенциозна бе ...
п.с.3 ПЛС искам и критика ... пък и 50мб не са мн като погледнеш реално - само с едно цъкане на мишката отиват в коша