Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Menna
QUOTE(scandalous_girl @ Mar 13 2006, 01:00 PM) *

за последно се сетих за клипче,което показва всичките момичета на Лукас и него самия -Брук,Пейтън,Ники и Ана.Това са ми идеиите,но за жалост аз не мога да правя такива клипчета и ако на някой му се занимава ще ми бъде много приятно да видя поне някое от тях! smile.gif

Тази идея е много интересна.Току виж съм измислила нещо 10.gif
Наси,започвам да тегля клипчето!!! 4.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Jordan @ Mar 12 2006, 10:11 PM) *

Ааааа Жаксиииииииииииииии(нали мога така да ти викам blush.gif ) Н Е В Е Р О Я Т Н О Е!!!
Много му се накефих, страхотни моменти си включила, БРАВО! worthy.gif

Естествено че можеш да ми викаш така!радвам се че ти харесва! blush.gif
Loshka
И на мен много ми хареса, Жаки! 4.gif Даже ме натъжи мъничко... sad.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Nasi @ Mar 13 2006, 04:17 PM) *

Ето едно видео, което го правя от няколко седмици и чак днес успях да го довърша.
One Tree Hill Cast
http://www.megaupload.com/?d=8OERQLXR

IPB Image

Не мога да го изтегля!!! sad.gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
Nasi
Дано сега стане:
http://nasiz.data.bg/OTHmusicvideos/OTH-Cast.wmv
fenka_lucas_i_brooke
Мерси Наси!!!
eL
QUOTE(Nasi @ Mar 13 2006, 06:49 PM) *

Наска .. току що ти изгледах клипчето 3.gif Невероятно е. Какви хубави моменти от ТРЛ си подбрала само ... worthy.gif Супер му се накефих 11.gif
Jordan
БОЖЕ, това да тръгнеш да правиш клип на Лейтън си е къртовки труд wacko.gif Мисля, че изгледах сериала на ново unsure.gif То не че има нещо лошо де, припомних си толкова суперски моменти ама е голяма занимавка. Кога ли ще го направя нямам идея. Абе трябва да е готово до следващата серия...може би... wacko.gif А, и тъй съм се сетил да попитам Лейтън феновете, дайте някоя песничка за Лейтън клипче, че още не мога да си избера...колебая се между доста...any suggestions...не обещавам, че щя е ползвам ама все пак да чуя какви мислите, че ще е подходящо... blush.gif
Devil^Rose^^
Jordan прегледай темата за Пейтън и Лукас там също говорехме коя песен ни напомня за Лейтън.Peyton Sawyer е изброила доста хубави песнички и може да си харесаш някоя за клипчето wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Nasi @ Mar 13 2006, 06:49 PM) *

Наси!НЯМАМ ДУМИ!ВЕЛИКОЛЕПНО Е!!!Страхотно е!Суперско е!Браво браво!!!
fenka_lucas_i_brooke
Имам една идея,но не искам аз да правя този клип защото не ме бива,вие сте много по добри от мен,особенно някои!Та мисълта ми е ако някой иска да се захване с това-клип на Брукас с песента на Evanescence-My immortal!тази песен е просто.....ВЕЛИКОЛЕПНА!И ако някой направи този клип заради моята молба просто ще съм му многоооооо благодарна!Няма значение дали ще са тъжни или весели моменти,може и от двете по малко!Ако някой има желание ще съм адски много благодарна!!!
eL
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 14 2006, 03:19 PM) *

Имам една идея,но не искам аз да правя този клип защото не ме бива,вие сте много по добри от мен,особенно някои!Та мисълта ми е ако някой иска да се захване с това-клип на Брукас с песента на Evanescence-My immortal!тази песен е просто.....ВЕЛИКОЛЕПНА!И ако някой направи този клип заради моята молба просто ще съм му многоооооо благодарна!Няма значение дали ще са тъжни или весели моменти,може и от двете по малко!Ако някой има желание ще съм адски много благодарна!!!

Жаки идеята е много добра ... имаш късмет, защото току що намерих едно клипче на Брук и Лукас ... и познай на кого хах happy.gif Evanescence разбира се ... песента е много подходяща, все едно за тях 2мата е писана wub.gif Ммм това е една от любимите ми песни ... великолепно направено е ... Brooke & Lucas - My Immortal 3.gif tongue.gif

бтв ... още едно клипче ме изкефи, преди малко си го дръпнах -

IPB Image
Nathan and Haley - Stick with you за инфо ... все пак ако някой не се сеща песента е на The Pussycat Dolls ХАха 16.gif то си пише на банера, ама кой да види happy.gif
Nasi
Ели сега почвам да ги тегля. 4.gif

Найстина клипче на Лейтън се прави много трудно.
Дано да ви хареса:

http://nasiz.data.bg/OTHmusicvideos/Lucas%20and%20Payton.wmv

IPB Image
Jordan
Аууу, Ауууу, Аууууу, АУУУУУУУУУ!!! ЕЛИ, ДАРЛИНГ, нямаш представа колко ти благодаря за клипчето по My Immortal blush.gif Не знам от къде си го избутала но е върховно. Това ми е една от любимите песни и това клипче направо ме хвърли в оркестъра. Невероятно е направено, всичко е изпипано до секундата, абсолютно точно са нагласени моментите по текста...ПРОСТО ПЕРФЕКТНО! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Наси, тегля го, убеден съм, че ще е страхотно, щом е на Лейтън...
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 14 2006, 04:17 PM) *

QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 14 2006, 03:19 PM) *

Жаки идеята е много добра ... имаш късмет, защото току що намерих едно клипче на Брук и Лукас ... и познай на кого хах happy.gif Evanescence разбира се ... песента е много подходяща, все едно за тях 2мата е писана wub.gif Ммм това е една от любимите ми песни ... великолепно направено е ... Brooke & Lucas - My Immortal 3.gif tongue.gif

Е Ели СУПЕР СИ!Мерси сега го тегля!Наси и твоето тегля!
eL
QUOTE(Jordan @ Mar 14 2006, 05:00 PM) *

ЕЛИ, ДАРЛИНГ, нямаш представа колко ти благодаря за клипчето по My Immortal blush.gif Не знам от къде си го избутала но е върховно. Това ми е една от любимите песни и това клипче направо ме хвърли в оркестъра. Невероятно е направено, всичко е изпипано до секундата, абсолютно точно са нагласени моментите по текста...ПРОСТО ПЕРФЕКТНО! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Наси, тегля го, убеден съм, че ще е страхотно, щом е на Лейтън... [/b][/color]

Eee няма защо Йорданчо. 4.gif Наистина, клипчето е просто перфектно !! Нямаше как да не го споделя с вас. При това My immortal е велика песен ... бях се луднала по нея, цяла година си я тананиках. 3.gif Заслужава си, определено wub.gif
Наси започвам да ти тегля клипчето ... много ти благодаря, защото знам че ще ми хареса bigarmhug.gif
fenka_lucas_i_brooke
Наси клипчето е многооооо хубаво!
Но просто ще обърна повече внимание на клипа който даде Ели-НЯМАШ СИ НАПРЕДСТАВА КОЛКО СЪМ ТИ БЛАГОДАРНА!ТОВА Е НАЙ-НАЙ-НАЙ-ГОТИНИЯ КЛИП КОЙТО СЪМ ГЛЕДАЛА ДО СЕГА,МОЖЕ БИ ЗАРАДИ ПЕСЕНТА,НЕ ЗНАМ,НО СЕ ВРЪЗВА ПЕРФЕКТНО,ТОЧНО ТАКОВА НЕЩО ИСКАХ!
Благодаря ти!Просто тази песен ми навява многооо хубави лични моменти,който като се сетя за тях се сещам и за Брукас защото е абсолютно същото!Ти знаеш казвала съм ти!за това пак ти благодаря!ПРОСТО Е НЕВЕРОЯТЕН клипа!!!
eL
ААаа Не Не НАСКА ти си просто ... МАЙСТОР "ТРИЧКО " ... само това ти показвам : 36_1_32v[1].gif Толкова добри моменти си подбрала ... и как си ги вързала ... малии 3.gif КЕфя се като побъркана bounce.gif bigarmhug.gif Знаех си аз че предварително трябва да ти благодаря .... Убиец е 4.gif ХАха искам още Люк и Пейт 0106[1].gif
Jordan
Наси, Браво за клипчето, много хубавко е станало. Лейтън винаги ми подобряват настроението...такива са сладури. blush.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Nasi @ Mar 13 2006, 04:17 PM) *

Ето едно видео, което го правя от няколко седмици и чак днес успях да го довърша.
One Tree Hill Cast

http://nasiz.data.bg/OTHmusicvideos/OTH-Cast.wmv

IPB Image

Наси аз не мога да тегля от дата...може ли да го ка4и6 някаде другаде....за6тото просто знам 4е 6те е велико и затова настоявам така biggrin.gif Дано не сам нахална!Бтв сега тегля другото ти клип4е smile.gif
А Ели тва на Брукас е просто.....леле,мале...просто нямам думи!и СЕ ПАК 6ТОМ Е БРУКАС...СИ4КО Е СУПЕР smile.gif
Nasi
Мими ето:
http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=3GFFQ1V...3G12IXCYRBBJGQ4

Днес направих едно клипче и за феновете на Брукас:

http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=0PCVQF3...RU082KRPFDAZKSF

имам едно направено за Нейтън и Хейли, но не знам дали да го сложа.
fenka_lucas_i_brooke
Наси сега го тегля не се и съмнявам че ще е суперско!Качи това на Нейли!
OTH_fenka
Наси страхотни са. Песента на Брукас клипчето е много подходяща за кадрите. 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
НАСИИИИИИИИИИИИ!Върха си!Просто е перфекциозно клипчето!!! wub.gif wub.gif wub.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
Jordan
Хей, сладурковци, страхотни нещица сте сътворили, доста сте се потрудили biggrin2.gif
Утре очаквайте НОВОТО МИ, СЕНЗАЦИОННО, ВТОРО КЛИПЧЕ 18.gif
Тъй де, 2 дена не станах от компа да се мотая с него ама го довърших...или поне ендото, Лейтън още е в процес на работа sad.gif
Та, ето го и НОВОТО МИ, СЕНЗАЦИОННО, ВТОРО КЛИПЧЕ 18.gif Потрудих се доооооста(баси играчката си е), надявам се да ви хареса blush.gif Докато избера песента...ужас...надявам се да ви допадне, мисля, че е подходяща. Айде да си го гледате с удоволствие.
music by Nightwish-Tenth Man Down
IPB Image

аре бе, никой ли не го изтегли да си каже мнението blink.gif sad.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Jordan @ Mar 18 2006, 02:26 AM) *

аре бе, никой ли не го изтегли да си каже мнението blink.gif sad.gif

Аааааа хаха как никой ...аз го теглих цял живот - ее накрая се сдобих със него 3.gif ...леле много добре е направено просто сууупер радва ..и онзи кадър с с4упеното стъкло където се връ6та обратно съ6то бе6е перфектоно навързан все едно гледа6 серията в демо вариант...ама хубаво демо 18.gif ...хахаха не6то неможах хубаво да се изкажа,но БРАВО супер е клип4ето 4.gif 4.gif 4.gif
april^^
Ее,хора 3.gif Ама вие сте някакви такива...свръхестествени 18.gif Скоро не бях влизала и само като видях колко неща сте измайсторили направооо... bigarmhug.gif
Nasi ,One Tree Hill Cast - страхоотни моменти от ТRL ! Да не говорим за Лейтънското клипче,невероятно!Meрси Nasi!Go Leyton
Eли,My Immortal я обожавам,а клипчето замалко да ме разреве 4.gif
Jordan worthy.gif !Личи си ,че е супер изпипано 4.gif
Кадърът със стъклото наистина...адски оригинално.И Лейтън wub.gif No coment worthy.gif
Продължавайте в същия дух!Всички неща са супер smile.gif
Devil^Rose^^
Ехе старашни работа правите хора worthy.gif
Jordan като правиш нещо го правиш като хората 4.gif Първо като го пуснах и песента някак си не ми се виждаше подходяща сигурно защото не много в стила на филма но после... 3.gif моментите се връзват чудесно. peace1.gif
girl_from_hell
Jordan много е хубаво...
scandalous_girl
Много хубаво клипче,невероятни моменти си избрал,с една дума-майсторско направено!!! Песента според мен е много подходяща,но аз по принцип съм фенка на Nightwish и съм пристрастна. Като за край мога да кажа едно Браво 4.gif и продължавай да ни радваш с такива клипчета.
ludoto_mimi
Ъ клипче с Найтуиш? Що не казхте по-рано? Йори и ти кво си траеш и ме подпитваш за някакви аниме клипчета, ами не издаде тайната? biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Йорданчо клипчето е супер яко!
Аз имам един въпрос!Ще приемете ли хаха ако направя клип с чалга песен!Просто защото песента с която искам да направя клип ми е една от любимите пък и изразява отношенията на Лукас-Брук-Пейтън в 1 сезон! blush.gif blush.gif blush.gif
Jordan
Много благодаря на всички за милите думи, радвам се, че ви е харесало. Наистина е малко нестандартно защото до сега май не е правено клипче с по-тежка песен и се чудех дали ще ви допадне, но ето, че ви е харесало. Просто ми се стори за тая серия, че 10the Man Down ще е много подходяща, пък и ми е много любима... blush.gif
Мимски, ами аз да проуча как ще реагират зрителите беtongue.gif
fenka_lucas_i_brooke давай, поскрепям те, аз си слушам фолк по принцип, макар напоследък да не е много често. А с коя песен мислиш да го правиш?

Само нещо да допълня, на тези, на които не им тръгва тегленето поради претоварване на сайта пробвайте с директния линк
ЧИК ЧИ РИК
Nasi
QUOTE(Jordan @ Mar 16 2006, 08:10 PM) *

music by Nightwish-Tenth Man Down
IPB Image

аз още вчера го изтеглих
но не исках да пиша преди да го гледам, а след това не можех да отворя форума

Та така
КЛИПЧЕТО Е НЕНЕРОЯТНО, СТРАХОТНО!!!!!!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif 4.gif 4.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Nasi @ Mar 14 2006, 04:56 PM) *

Ели сега почвам да ги тегля. 4.gif

Найстина клипче на Лейтън се прави много трудно.
Дано да ви хареса:

http://nasiz.data.bg/OTHmusicvideos/Lucas%20and%20Payton.wmv

Лелеле преди малко видиях 4е си направила Лейтънско Видео ...Урааа-а-а!!! Гледах го страхотен е пък и тази песен така пасва леле не е истина просто , БРАВО НАСИИИИИИ !!!! Върхът сиии 3.gif ..нямам думи ....
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Jordan @ Mar 19 2006, 09:11 PM) *

fenka_lucas_i_brooke давай, поскрепям те, аз си слушам фолк по принцип, макар напоследък да не е много често. А с коя песен мислиш да го правиш?

Ами със Случаен флирт-Магда!
Jordan
Уф, Магда малко не мога да я трая...и тая песен не ми допада нещо ама щом си решила няма да ти убивам желанието я blush.gif
(Боже, хора, вече няколко дена се чудя какво става с форума и си отварям пощата и скивам писмото от админа и 16.gif си викам "явно проблема не е бил в моя телевизир" wacko.gif )
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Jordan @ Mar 20 2006, 03:04 PM) *

Уф, Магда малко не мога да я трая...и тая песен не ми допада нещо ама щом си решила няма да ти убивам желанието я blush.gif
(Боже, хора, вече няколко дена се чудя какво става с форума и си отварям пощата и скивам писмото от админа и 16.gif си викам "явно проблема не е бил в моя телевизир" wacko.gif )

Аз не знам дали ще имам време!но имах такава идея пък и песента ако се заслушаш в текста.....доста отговаря на тяхното положение-1 сезон!
Mimi
QUOTE(Nasi @ Mar 15 2006, 06:28 PM) *

Мими ето:
http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=3GFFQ1V...3G12IXCYRBBJGQ4

Днес направих едно клипче и за феновете на Брукас:

http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=0PCVQF3...RU082KRPFDAZKSF

имам едно направено за Нейтън и Хейли, но не знам дали да го сложа.

Наси можеш ли да качиш тези два клипа някъде другаде че не мога да ги изтегля от тук.ПЛС. smile.gif wink.gif please.gif
Nasi
Мими извинявай сега видях, че не можеш да ги свалиш.

Брук и Лукас- Рискувам да те имам
IPB Image

One Tree Hill Cast

Това клипче на Нейтън и Хейли съм го правила преди доста време, но не го пусках до сега, защото има няколко грешчици, дано ми простите:

Нейтън и Хейли-From This Moment
IPB Image
_HriS_TinA_
QUOTE(Nasi @ Mar 26 2006, 07:07 PM) *

Това клипче на Нейтън и Хейли съм го правила преди доста време, но не го пусках до сега, защото има няколко грешчици, дано ми простите

Хахах не й вярвайте 18.gif !!! Клипът е страхотен със сладка музи4ка и вси4ко останало.... 4.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ето го и моя клип отново на Брукас
Надявам се да ви хареса
Големи благодарностти на Елито отново!
http://www.megaupload.com/?d=ZD2T6WX8
Nasi
Сега ще го изтегля!!!! 4.gif
eL
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 26 2006, 08:24 PM) *

Ето го и моя клип отново на Брукас
Надявам се да ви хареса
Големи благодарностти на Елито отново!
http://www.megaupload.com/?d=ZD2T6WX8

HEh 4.gif Аз съм информирана предварително,казах ти Жаки : клипчето е убиец 3.gif Да не говорим колко добре пасва песничката на Блу ... текста, нежната музичка 1sun[1].gif 13.gif
angel_mm
Nasi Клипчетата ти са страшни, не че досега не ти го казаха но и аз искам да се включа към тях. Много ме изкефиха
mirka
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 14 2006, 04:17 PM) *

IPB Image
Nathan and Haley - Stick with you за инфо ... все пак ако някой не се сеща песента е на The Pussycat Dolls ХАха 16.gif то си пише на банера, ама кой да види happy.gif

Може ли някой да ми даде друг линк,защото много искам да гледам това клипче,а пък страницата не ми се отваря huh.gif happy.gif
LuCaS|ScOTT
BuE CTe BbpXbT !!! BoMbaaaaaaaaa Super ste be hora smile.gif kak dane vi obicha chovek smile.gif) Ludi Ludi smile.gif Mnoo me radvate i se tai da prodaljavate smile.gif ЛаФ Яа smile.gif }
}}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}}}{} 10.gif biggrin2.gif 4.gif 4.gif biggrin.gif
SuxLose?
свалих няколко клипчета и останах очарован....продължавайте така.....
girl_from_hell
е едно ново клипче за лейтан няма sad.gif

аз толкова ви се радвам на клипчетата а пък никой не прави вече за лейтанsad.gif е то малко няма материал ама се пак не ги забравяй те
Devil^Rose^^
Аз да кажа че чрез клипчетата зарибявам нови фенове 0106[1].gif И специални благодарности за клипчето на Jordan онова с песента на Найтуиш много добре се приема smile.gif Ако правиш някое друго пак в същия стил тотално ще се зарибят по ОТХ 10.gif Хора продължавайте да ни радвате с невероятните си клипчета happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.