Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
fenka_lucas_i_brooke
ааа ясно!Мерси!Значи ще си чакам!Но нищо!Поне знам че чакането си заслужава!
Ralna
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Feb 19 2006, 04:10 PM) *

ааа ясно!Мерси!Значи ще си чакам!Но нищо!Поне знам че чакането си заслужава!

blush.gif blush.gif blush.gif
fenka_lucas_i_brooke
Йорданееееее клипа е СТРАШЕН!!!НЯмам думи!Просто!Сега тегля твоето Инче!Доста бавно се теглят но както казах си заслужава! 4.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
Лелелелее страшни са всичките![brawo] 1clap[1].gif 1clap[1].gif
Jordan
С това "Йорданеее" имам 4увството, 4е ми се караш 9.gif biggrin2.gif
В мегаъплоуд има някакъв лимит за теглене от държавата. Преди няколко дни като теглих и ми изписа, 4е определената квота за теглене от България е превишена и трябва да из4акам. Просто малко търпение и става blush.gif
fenka_lucas_i_brooke
сори изках да кажа нещо от сорта на уееее само че с твойто име!Страшни са сички клипове!Сега ако направите нещо на Брукас много ще ви обичам! blush.gif
Jordan
Брукас ще е по-лесно да се направи защото ги има в почти всяка серия. Като имам време ще направя нещо, I Promis. Проблема е там, че не мога да го правя няколко дена понеже ме човеърка отвътре да го завърша, а нямам много време да се занимавам цял ден с това. Пък и напоследък нещо ме болят очите и главата wacko.gif от тоя компютър и трябва малко да се поотделя от него unsure.gif
fenka_lucas_i_brooke
ок благодаря! 4.gif
Menna
Jordan,прав си!Вчера нищо не можех да тегля от мегаъплоулд,но днес успях да дръпна всичките неща smile.gif
Така,подред на номерата и отново суперлативи,ама какво да ви правя като сте толкова талантливи 10.gif
Jordan,не мога да повярвам,че това ти е първото клипче!Направил си нещо невероятно! worthy.gif worthy.gif
Браво на теб и не се измъквай с малкото време 9.gif няма да ни лишаваш от още твои творения 18.gif 18.gif
Инка,клипчето ти е страхотно!И аз бях забравила за тази песен на Бритни,но си вързала всичките моменти страшно добре и много ми хареса 3.gif
Наси,Наси.... 10.gif ти си знаеш,но клипчето ти е велико! 4.gif Използвала си страхотни ефекти!
Междувпрочем и аз в момента правя едно клипче на Нейтън с тази нова програма и се надявам до утре да стане готово,пък ще видим 10.gif
Nasi
QUOTE(Menna @ Feb 19 2006, 11:50 PM) *

Междувпрочем и аз в момента правя едно клипче на Нейтън с тази нова програма и се надявам до утре да стане готово,пък ще видим 10.gif

ох така ми се иска да го гледам още сега biggrin.gif rolleyes.gif 10.gif
Menna
Готово е клипчето smile.gif
Song-"The Joker"
Artist-Steve Miller Band
Nathan

The Joker-Nathan

Имам си малко забележки по отношение на Title-а и ефектите,но още не съм разучила достатъчно добре програмата 19.gif и затова 10.gif
~Bruk~
И аз чак сега успях да изгледам клипчетата, защото вчера мегауплода нещо.. 19.gif

Jordan- клипа е невероятен- супер ефекти и наистина просто суперски е 4.gif 4.gif Наси, доста бързо си разучила новата програма 3.gif worthy.gif Наистина супер се е получило biggrin.gif smile.gif Инче, супер песен ис упер клипче rolleyes.gif rolleyes.gif Просто супер много ми хареса 4.gif Даре- също много сладурско се е получило wink.gif rolleyes.gif Аз не видях гафове wacko.gif 4.gif
Ralna
Даре клипчето ти е суперско, много добре си се справила и аз не видях недостатъци, а толкова ми се страхувахте с Насито от програмката, тя много лесно се използва, и клипчето е станало просто страхотно, и толкова много Нейт в нега, гледамо го вече за 100-тен път 4.gif 4.gif
Jordan
Аааа Даре, знам, че и ти си от скромните 10.gif Клипчето си е супер 4.gif , какво толкова не му харесваш... unsure.gif
Тая програмка вече стана прослувута май, всеки за нея говори 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
МДА ДАРЕЕЕЕЕ суперско е!А коя е тази програма blush.gif
Nasi
QUOTE(Menna @ Feb 20 2006, 01:50 AM) *

Готово е клипчето smile.gif
Song-"The Joker"
Artist-Steve Miller Band
Nathan

The Joker-Nathan

Имам си малко забележки по отношение на Title-а и ефектите,но още не съм разучила достатъчно добре програмата 19.gif и затова 10.gif

Казах ти, че ще стате супер. Знаех си, че ще е супер. Както вчера каза премиерно клипче с новата програма, премиерно клипче за Нейтън. Много се радвам. Песента е супер и се връзва с моментите. Доста пъти го изгледах. worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Soon:
Duel of Fates-Lucas & Nathan
I miss Yuo-OTH couples - по идея на Дарето biggrin.gif

Програмата е Ulead Video Studio smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
мерси!
ludoto_tedi
мале Jordan клипчето ти е страхотно!!!Да чакаме и на Leyton едно скоро нали? smile.gif
Ralna
Дам улеатът стана доста популярен 4.gif Аз много си го обичкам blush.gif
~Bruk~
Eто едно мое клипче на Пейтън Лукас и Брук - има някои гафове защото програмата доста зацикляше 19.gif и се надявам да ви хареса smile.gif

http://www.megaupload.com/?d=4VTKXS6P
fenka_lucas_i_brooke
мерси сега ще го изтегля!
Jordan
Абе тука тече баси свръхпроизводството на клипчета rolleyes.gif Чудех се вчера само аз ли си пазя всички клипчета или има и други луди като мен да си ги пазят blush.gif ?
Ralna
QUOTE(Jordan @ Feb 21 2006, 08:43 AM) *

Абе тука тече баси свръхпроизводството на клипчета rolleyes.gif Чудех се вчера само аз ли си пазя всички клипчета или има и други луди като мен да си ги пазят blush.gif ?

Aз ги пазя, то ще е много гадно да го трия, хората са се постаралии, аз трия тея дето съм намерила в чужди сайтове.

~Bruk~ много е яко клопчето ти 3.gif Браво 4.gif
Nasi
Нели клипчето ти е страхотно!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

И аз си пазя всички клипчета, вече компютъра ми се затръсти с ОТН biggrin.gif

Ето го и обещаното клипче:
Duel of Fates - Nathan & Lucas

IPB Image
Jordan
Наси, тегля клипчето, смао че искам да те помоля ако може да постнеш линкче към тая картинка дето си я сложила под линка, в по-голям формат смао че... blush.gif
Ralna
И аз го дърпам Насе, сигурно е страхотно както винаги. 4.gif
Аз също направих едно клипче, ама нещо не се получи unsure.gif всепак ще го кача в ftp-то който има мерак да го погледне huh.gif
slipped^
Ей Nasi , клипчето е супер!!!
Браво smile.gif)

И аз имам идея за едно клипче ... rolleyes.gif Само дето понятие си нямам от правенето им ... както и да е. Та , клипчето е за Нейтън и Хейли , песничката Avril Lavigne - Fall to pieces ... мисля , че ще се получи добре, песента поджода на тяхната ситуация (: Може да има кадри от времето когато са разделени , а след това от епизода в който са в стаята на Нейтън и той и казва да остане там за през нощта. уфффф жалко , че не разбирам от правенето на клипчета 16.gif dry.gif
Може да се опитам , все пак ...
А ако на някой му харесва идеята ... go ahead! wink.gif
Menna
QUOTE(Jordan @ Feb 21 2006, 07:43 AM) *

Абе тука тече баси свръхпроизводството на клипчета rolleyes.gif

Аз викам по-често да правят паузи между сериите,гледай само колко продуктивни сме 18.gif 18.gif 18.gif
Радвам се,че ви хареса клипчето 10.gif Ама щом Нейтън е на него имах си хас да е обратното 10.gif

Нелси,клипчето ти е страхотно,обожавам тази песен,една от любимите ми балади,невероятна е 3.gif 3.gif
Наси,супер оригиналнао озвучение си избрала,адски много се изкефих на клипчето 4.gif 4.gif

Такам.....Лейтън-фенове сега ще сложа първото ми клипче на Лукас и Пейтън(в момента го прикачвам)да не кажете,че само на Б и Л правя 18.gif
Ralna
QUOTE(slipped^ @ Feb 21 2006, 09:37 PM) *

Ей Nasi , клипчето е супер!!!
Браво smile.gif)

И аз имам идея за едно клипче ... rolleyes.gif Само дето понятие си нямам от правенето им ... както и да е. Та , клипчето е за Нейтън и Хейли , песничката Avril Lavigne - Fall to pieces ... мисля , че ще се получи добре, песента поджода на тяхната ситуация (: Може да има кадри от времето когато са разделени , а след това от епизода в който са в стаята на Нейтън и той и казва да остане там за през нощта. уфффф жалко , че не разбирам от правенето на клипчета 16.gif dry.gif
Може да се опитам , все пак ...
А ако на някой му харесва идеята ... go ahead! wink.gif

А неискаш ли да те научим как да правиш клипчета и да си реализираш идеята, много е добра, а ти ако имаш желание можеш да се научиш 4.gif
Jordan
Хм, Насе, изгледах клипчето и много ми хареса...т.е почти blush.gif Клипчето беше направено супер ама музиката хич не се връзваше...някак тя ходи за нещо по-тип "Star wars", разни мечове, битки, апък тука малко няма точно такива неща...не знам де, лично мнение blush.gif
Nasi
QUOTE(Jordan @ Feb 22 2006, 12:01 AM) *

Хм, Насе, изгледах клипчето и много ми хареса...т.е почти blush.gif Клипчето беше направено супер ама музиката хич не се връзваше...някак тя ходи за нещо по-тип "Star wars", разни мечове, битки, апък тука малко няма точно такива неща...не знам де, лично мнение blush.gif

Хихихи найстина доста странно изглежда 18.gif
Menna
Хихи,на мен ми беше много забавно клипчето с братята 18.gif 18.gif

Ето го най-новото ми 10.gif
Artist-Dispatch
Song-"Headlights"
Lucas and Peyton
Link- http://download.yousendit.com/629BAA8E50977683
Nasi
УАУ Даре супер...тъкмо ми се гледаше нещо. 4.gif

Да ти призная преди малко изгледах клипчето на Нейтън няколко пъти-три пъти под ред 4.gif
Life_is_a_Bitch
Благодаря за клипчетата - страхотни са!!! 4.gif
James towel keeper
Наистина са страхотни клипчетата!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Нели - това клипче на БЛП беше много хубаво - браво мила!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Наси - клипчето ти на ЛН е УНИКАЛНО!!!!! Много ми хареса, цялото, за песента да не говорим - знаеш че ми е слабост rolleyes.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Даре - Вече си изчерпах всички фрази, но да пробвам пак а biggrin.gif КЛИПЧЕТО ТИ Е ИДЕАЛНО, Невероятно, направо перфектно!!!! 4.gif 4.gif 4.gif Въпреки че не харесвам Лейтън като двойка не мога да не кажа, че това клипче е божествено!!!

БРАВО НА ВСИЧКИ!!! Чакам оооощеееее.... smile.gif
Ralna
Даре много готино ти е станало клипчето Бравоооооооо 4.gif 4.gif

Ето и моето ново клипче: Vivi Divvero
Jordan
Мда, тегля ги в момента и ще дам мнение после. Та 4удех се в4ера, мога ли да ка4вам на ФТПто на ggbit.info и ако може то как? Ще бъда благодарен ако някой каже две думи по въпроса... blush.gif
Ralna
QUOTE(Jordan @ Feb 22 2006, 03:25 PM) *

Мда, тегля ги в момента и ще дам мнение после. Та 4удех се в4ера, мога ли да ка4вам на ФТПто на ggbit.info и ако може то как? Ще бъда благодарен ако някой каже две думи по въпроса... blush.gif

Ми предполагам, че всеки може да качва, аз лично поисках разрешение. Инъче се качва на принципа копи/пейст wink.gif
slipped^
QUOTE(Ralna @ Feb 21 2006, 11:18 PM) *

А неискаш ли да те научим как да правиш клипчета и да си реализираш идеята, много е добра, а ти ако имаш желание можеш да се научиш 4.gif

искам разбира се (:
стига на някой да му се занимава , ще съм мноооого благодарна rolleyes.gif biggrin2.gif
btw не мога да видя клипчето ти , не мога да тегля от ftp-то нещо sad.gif

Menna клипчето е много готинко smile.gif

Ralna
QUOTE(slipped^ @ Feb 22 2006, 05:11 PM) *

QUOTE(Ralna @ Feb 21 2006, 11:18 PM) *

искам разбира се (:
стига на някой да му се занимава , ще съм мноооого благодарна rolleyes.gif biggrin2.gif
btw не мога да видя клипчето ти , не мога да тегля от ftp-то нещо sad.gif

Menna клипчето е много готинко smile.gif

Когато имаш време пиши ми едно ЛС, и ще те науча wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Инка и Дара-СУПЕР КЛИПОВЕ!Много ми харесват!!!Браво!!!
Jordan
Инче, Даре, супер нещица сте направили.
Лейтън винаги ми сгряват душичката blush.gif
Nasi
Даре, Инче и двете клипчета са невероятни. worthy.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Nasi
Eто го и новото ми клипче:

At The Beginning

IPB Image
An4eTo
Nasi благодаря за клипчето 4.gif 4.gif 4.gif Страхотно е biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
Лелелее страшно е клипчето!Искам и аз да се науча да правя sad.gif
Nasi може ли да ми дадеш линк към песента че не мога да я намеря а много ми харесва! blush.gif
zlat
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Feb 23 2006, 01:53 PM) *

Лелелее страшно е клипчето!Искам и аз да се науча да правя

oще една желаеща да се научи smile.gif
Jordan
Олеееее Наси ще те разпрегръщам душко, страхотно е клипчето worthy.gif
Песента е супер, тъкмо си я свалих... worthy.gif
Menna
Наси,веднага си свалям клипчето и съм сигурна,че ще е страхотно 10.gif
Life_is_a_Bitch
Nasi клипчето е върха worthy.gif
Всичко в него е страхотно, а песничката от "Анастасия" е една от любимите ми и страхотно се връзва на клипчето!
~Bruk~
Наси, наистина клипа е просто невероятен 3.gif 3.gif 4.gif worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.