Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
_HriS_TinA_
QUOTE(Menna @ Feb 15 2006, 06:41 PM) *

fenka_lukas_i_peitan,след малко ще го прикача отново.

Междувпрочем завърших още един музикален клип.Малко по-различен е от другите,които съм правила.
Участват 5те главни персонажи.Дано ви хареса smile.gif
Music-"Be Yourself"
Artist-Audioslave
Lucas,Nathan,Peyton,Haley,Brooke
http://www.megaupload.com/?d=WLR3Q7CH

Аааааа Даре страхотно е biggrin2.gif 4.gif worthy.gif .....Много хубава музика ..абе вси4ко е на "10" 10.gif
fenka_lucas_i_brooke

Междувпрочем завърших още един музикален клип.Малко по-различен е от другите,които съм правила.
Music-"Be Yourself"
Artist-Audioslave

ПС:Мими,мерси,че го изтри smile.gif
ПС2:fenka_lukas_i_peitan,ето го отново клипчето,но съм го прикачила на друго място
http://s49.yousendit.com/d.aspx?id=0V949DV...QK08BMRSNPMSI3U

мерсииии
^Mim0zKa^
QUOTE(Menna @ Feb 14 2006, 04:50 PM) *

Днес нали е св.Валентин и един фен е направил клип по този повод,включил е всички възможни двойки(дори и Тимчо присъства) 3.gif Не е нещо особено,но е хубаво да се види 10.gif

http://d15.yousendit.com/F/18NU7LQRKYEFZ3C...MyValentine.wmv

Ммм готини4ко е !Мерси 4е го постна мила smile.gif
Menna
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Feb 15 2006, 07:40 PM) *

Music-"Be Yourself"
Artist-Audioslave

Аааааа Даре страхотно е biggrin2.gif 4.gif worthy.gif .....Много хубава музика ..абе вси4ко е на "10" 10.gif

blush.gif Мерси.
Аз имах една идея да добавя накрая Пейтън и Ели(сцената под дъжда),но глупавата ми програма блокира за пореден път и се отказах dry.gif
Както и да е,радвам се че ти е харесало 10.gif
Nasi

Music-"Be Yourself"
Artist-Audioslave

Невероятно е!!!!!!!!!!! Моментите, музиката. Страхотно е!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
~Bruk~
Даре, наистина е станало супер 4.gif 4.gif Страхотно е!! rolleyes.gif wink.gif
The Black Dragon
Очаквайте след малко линк за Bethany Joy Lenz - Halo - Live From Tric (The Black Dragon Clip 2006).
Ексклузивно 10.gif 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
yeeee чакаме с нетърпение!!!
The Black Dragon
Ето го и обещания клип:
Bethany Joy Lenz - Halo - Live From Tric (The Black Dragon Clip 2006)
boy_07
сега го свалям.Очаквам да е нещо суперско,но ще видимеwink.gif
После ще коментирам повече...
ludoto_tedi
и аз гхо свалям сега не се съмнявам че ще е страхотно!

А щях да забравя RaIna клипчето ти с мажоретките е .................УБИИСВЕНО!!!Обожавам го .не мога да спра да го гледам ,а песента ме разбива отвсякъде просто.само едо нещо (знам че съм нахална но мисля че щеше да стане още по-яко,ако беше сложила и моментите от 14-ти епизод където танцуват отново.)

The Black Dragon и аз си мислех че ще е клипче само че ще прибавиш моменти от концерта.щеше да е много готино!и ако беше цялата песен
boy_07
QUOTE(boy_07 @ Feb 16 2006, 11:26 PM) *

сега го свалям.Очаквам да е нещо суперско,но ще видимеwink.gif
После ще коментирам повече...

10.gif май съм се объркал-помислих че ще е клип а то е лайчето-пак е станало добре.Много ми харесват надписитеsmile.gif 10.gif 10.gif 10.gif
очакваме още неща от тебеwink.gif
mirka
А аз като съм гласувала в другия форум,да гласувам ли и тук huh.gif
fenka_lucas_i_brooke
добре де!аз си направих регистрация и пак не мога да ги тегля mad.gif някой ще ми обясни ли защо?! blush.gif или може би съм леко тъпичка че не мога да схвана!мерси
Menna
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Feb 17 2006, 06:55 PM) *

добре де!аз си направих регистрация и пак не мога да ги тегля mad.gif някой ще ми обясни ли защо?! blush.gif или може би съм леко тъпичка че не мога да схвана!мерси

За да теглиш,не е нужно да си регистрирана. smile.gif Значи,като отвориш линка изчакваш около 40 секунди(горе вдясно).Ако не го виждаш то е защото ти се е появил малък прозорец отгоре.Просто му дай Close и отдолу вече се вижда и след като изчакаш 40 секунди ти излиза Click to download
На мен ми харесаха всички клипчета 3.gif 3.gif и доста се затрудних sad.gif но гласувам за 5тото клипче 10.gif
fenka_lucas_i_brooke
ама аз това го знам!мерси се пак!но ми излизат некви информаций и няма такова да си го сваля!пише ми нещо да го закупя!
girl_from_hell
клипчето на HALO е много хубаво мерси много
Life_is_a_Bitch
И на мен Halo страшно ми хареса - много благодаря за него.
^Mim0zKa^
Ммм много яки клип4ето браво smile.gif
Ами аз не мога да си изтегля 5-тото...нз за6то!Вси4ки са стахотни наистина но най много ми харесват 1-то и 3-то ииии 2-то съ6то!Многоо са хубави направо ме разбиха!
А може ли да помоля да ми кажете как се казва песента на парвото клип4е и на 4-то?Мерси предварително wink.gif
Jordan
Въйййййй хора, колко сте продуктивни само, наистина страхотни неща правите. Та, да спомена само, че аз от вчера се мъдря с един клип, вдъхнових с емного от последния епизод и просто зарязах всичко и тръгнах да го правя. Сега го дооправям и ще го пусна да се кчва, дано до утре се е качил blush.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Jordan @ Feb 17 2006, 11:28 PM) *

Въйййййй хора, колко сте продуктивни само, наистина страхотни неща правите. Та, да спомена само, че аз от вчера се мъдря с един клип, вдъхнових с емного от последния епизод и просто зарязах всичко и тръгнах да го правя. Сега го дооправям и ще го пусна да се кчва, дано до утре се е качил blush.gif

ЕЕЕееее супер 6те ми е интерсено какво клип4е ни е подготвил един майстор на банер4ета biggrin2.gif ...хихи 4акам линк4е ... 10.gif
Jordan
А, то ще да е първото и последното сигурно. Като видях каква играчка е...то е доста приятна занимавка всъщност но иска доста време blush.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Jordan @ Feb 17 2006, 11:48 PM) *

А, то ще да е първото и последното сигурно. Като видях каква играчка е...то е доста приятна занимавка всъщност но иска доста време blush.gif

Ааааа супер си е то 10.gif ..аз адски много оби4ам да си "пилея" времето с правене на музикални видеота biggrin2.gif гоооляма зарибявка е 4.gif
Nasi
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Feb 17 2006, 11:55 PM) *

QUOTE(Jordan @ Feb 17 2006, 11:48 PM) *

Ааааа супер си е то 10.gif ..аз адски много оби4ам да си "пилея" времето с правене на музикални видеота biggrin2.gif гоооляма зарибявка е 4.gif

Да Jordan чакам клипче.

Хриси найстина е зарибявка. Аз сега искам да направя едно клипче за всички Пейтън, Нейтън,Брук, Хейли и Лукас обаче не знам коя песен да използвам, ако някой има идея?

The Black Dragon и този клип е страхотен. 4.gif
Jordan
Ейййй хорааа, супер, нямате идея колко се кефя на собственото си клип4е. Просто стана страхотно, надявам се да ви хареса. Съжалявам ако съм малко нескромен ама толкова много му се кефя... blush.gif
Nathan&Haley-Halo
Ааа само вие ще правите клипове, а! 10.gif
Nasi
Jordan този клип е ВЕЛИК, не просто велик НЕВЕРОЯТЕН Е!!!!!!!!!!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif и щом казваш, че това е първият клип, който правиш нямам търпение за следващия 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Пускам си го пак 4.gif

36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif
Jordan
QUOTE(Nasi @ Feb 18 2006, 12:01 PM) *

Jordan този клип е ВЕЛИК, не просто велик НЕВЕРОЯТЕН Е!!!!!!!!!!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif и щом казваш, че това е първият клип, който правиш нямам търпение за следващия 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Пускам си го пак 4.gif

36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif

много благодаря, радвяам се, 4е ти е харесало. Аз продължавам да си го гледам оба4е.. 18.gif
Ми ако имам време ще направя някое друго, някой ден.... blush.gif
Ralna
Еха колко клипчета сте направили, и колко са яки, браво на всички уникални са само седя и ги редувам, браво worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif А клипчетата на Halo се множат, вече са 4 нали, ей влюбихте се в тая песен 18.gif
_HriS_TinA_
Ааааааааааааааа вЕРно 4е това е страхотен клип ...ооo Jordan 4естно ти казвам нагледах се на страхотни оригинално поднесени кадри 3.gif 3.gif 3.gif !!!!!!!!!! Лелеле наистина БРАВО и 10х за ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ КЛИП worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif, a кокото до песента ...хах ами 4е как няма да се влиубим в нея тя направо е велика 4.gif 10.gif wink.gif
Jordan
QUOTE(Ralna @ Feb 18 2006, 01:35 PM) *

ей влюбихте се в тая песен 18.gif

хаха, не думай! аз какво да кажа като за два дена сигурно съм я зислушал 100 пъти докато правих клипчето... 3.gif
ludoto_mimi
Jordan, 8.gif 8.gif 8.gif icon_peace.gif icon_peace.gif
Jordan
18.gif I'm so fuckin' proud of myself smoke.gif
ludoto_mimi
Jordan, ако си с нова прическа мога да ти препоръчам една песничка точно по тоя повод. 18.gif
Jordan
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 18 2006, 04:33 PM) *

Jordan, ако си с нова прическа мога да ти препоръчам една песничка точно по тоя повод. 18.gif

ми не съм, тва да не е някой лаф, който не схванах unsure.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Feb 18 2006, 06:05 PM) *

QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 18 2006, 04:33 PM) *

ми не съм, тва да не е някой лаф, който не схванах unsure.gif

Не, просто има една песничка на Freak Kitchen - My New Haircut и там се пее "I am so proud of my haircut, I am so proud of what I've become", и аз затова написах за прическата под твоя пост. blush.gif
Menna
Странно wacko.gif Три пъти тръгвам да тегля клипа и ми изписва това sad.gif
"The page cannot be found"
Devil^Rose^^
QUOTE(Menna @ Feb 18 2006, 07:08 PM) *

Странно wacko.gif Три пъти тръгвам да тегля клипа и ми изписва това sad.gif
"The page cannot be found"

А при мен го сваля веднага, но всъщност нищо не е свалено blink.gif
Nasi
Ами аз си инсталирах една нова програма и направих едно клипче-първото ми, за това не се получи както трябва. Ще видите има доста гафове:

Inside Your Heaven-Nathan and Haley
Jordan
Хммммм Насе нещо тва ми се прави на интересно и не го пуска ама ще тръгне, няма де да иде.
Даре...ами опитай пак, понякога се скапват не пускат да се сваля-интернетски проблеми wacko.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Nasi @ Feb 18 2006, 09:01 PM) *

Ами аз си инсталирах една нова програма и направих едно клипче-първото ми, за това не се получи както трябва. Ще видите има доста гафове:

Inside Your Heaven-Nathan and Haley

Aaaаааааааа супер си е клип4ето даже !!! Аз ли4но гаф не видях shocking.gif ...абсолиутно 4естно 10.gif ... worthy.gif worthy.gif worthy.gif БРАВО НАСИ wink.gif !!
Jordan
Еее Насе супер, премиерното ти клипче е суперско biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Браво!
Ralna
QUOTE(Jordan @ Feb 18 2006, 10:42 AM) *

Ейййй хорааа, супер, нямате идея колко се кефя на собственото си клип4е. Просто стана страхотно, надявам се да ви хареса. Съжалявам ако съм малко нескромен ама толкова много му се кефя... blush.gif
Nathan&Haley-Halo

Въй Данчо(надявам се, че нямаш нищо против да ти казвам така), чак сега успях да ти изтегля клипченцето 4.gif , или по-точно клипчището щото е огромно, нещо трудно се конектвам в мегаъплоадът, wacko.gif ама супер си се справил евала worthy.gif worthy.gif , много е добо, кога ще правиш друго? 10.gif

Насе и твойто клипче е суперско и ефектите са трепач, бравос 4.gif

Ето новото ми клипче, ако не беше Наси да я мъча вчера цяла ден нямаше да мога да ви го покажа, ако ви харесва благодарности към нея, че го качи, ако не ви харесва, пок "благодарности" към нея, що ви е затормозила с нескопосното ми клипче. Енджой......
IPB Image
Jordan
Свалям... rolleyes.gif
Инка, не се и съмнявам, че ще ни хареса 10.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Jordan @ Feb 19 2006, 11:03 AM) *

Свалям... rolleyes.gif
Инка, не се и съмнявам, че ще ни хареса 10.gif

И аз ей сега го дърпам..но съм сихурна 4е 6те е страхотно! smile.gif
slipped^
Ихаа страхотни са! smile.gif
Браво на всички , наистина супер клипчета. 4.gif
Jordan
Аaa Инка, запаси скромностите за себе си, клипчето е страхотно. Тая песничка на Бритни я бях позабравил вече но едно време я харесвах много.
Поздравления за хубавото клипче 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
сега свалям и трите клипчета!Не се съмнавям че ще ми харесат!Просто тука сички сте професионалисти!
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Ralna @ Feb 18 2006, 10:46 PM) *

Nathan&Haley-Halo

Въй Данчо(надявам се, че нямаш нищо против да ти казвам така), чак сега успях да ти изтегля клипченцето 4.gif , или по-точно клипчището щото е огромно, нещо трудно се конектвам в мегаъплоадът, wacko.gif ама супер си се справил евала worthy.gif worthy.gif , много е добо, кога ще правиш друго? 10.gif

Ето новото ми клипче, ако не беше Наси да я мъча вчера цяла ден нямаше да мога да ви го покажа, ако ви харесва благодарности към нея, че го качи, ако не ви харесва, пок "благодарности" към нея, що ви е затормозила с нескопосното ми клипче. Енджой......
IPB Image

не мога да го сваля!Пише ми-Download limit exceed или нещо от сорта! sad.gifсъщото е и за Inside your heaven!
James towel keeper
Благодарско за клипчетата!!! 4.gif 4.gif 4.gif Много са готини!!! 4.gif 4.gif 4.gif Мнооогоооо....

Наси - перефектно!!!! Отлично!!! Прекрасни моменти, страхотна песен rolleyes.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Инче - сащото!!! Невероятно е!!!! 4.gif 4.gif 4.gif rolleyes.gif
Ralna
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Feb 19 2006, 01:39 PM) *

QUOTE(Ralna @ Feb 18 2006, 10:46 PM) *

Nathan&Haley-Halo

IPB Image

не мога да го сваля!Пише ми-Download limit exceed или нещо от сорта! sad.gifсъщото е и за Inside your heaven!

В мегаъплоадът са сложи някви глупости, неможеш да сваляш няколко наведнъж. Сваляш едно, чакаш после сваляш второ и така. Поне при мен така става.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.