Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Jordan
Даре, Насе, браво worthy.gif
Хубаво сте се постарали 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Ralna
Ох успях ето го Копи/Пейст филмчето под името OTH-cierliders-HBP.mpg[u]

IPB Image

Надявам се да Ви хареса blush.gif
ludoto_tedi
моля ви някой да го качи някъде другаде че мн бавно тегля от там!
Ralna
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 9 2006, 07:50 PM) *

Aз немога, много извинявайте, че ви мъча така sad.gif
ludoto_tedi
няма проблем smile.gif тва си е мой проблем.,но не се съмнявам че ще е страхотно!
fenka_lucas_i_brooke
и аз го тегля вече час!
^Mim0zKa^
Ууууоооуууу на мен 10 мин докато ми отвори самата папка и ся ми изписва тука 4 4аса да сам 4акала.... sad.gif Много гадно ..много искам да го гледам да вида какво е направила Ralna и да вида дали съм успяла да и помогна с песни4ката ми smile.gifНякой не може ли другаде да го ка4и??!! sad.gif
Nasi
Ммм аз го свалих за няколко минутки. сега ще го гледам. 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Nasi
QUOTE(Ralna @ Feb 9 2006, 06:36 PM) *

Ох успях ето го Копи/Пейст филмчето под името OTH-cierliders-HBP.mpg[u]

IPB Image

Надявам се да Ви хареса blush.gif

Това е едно от най-хубавите клипчета които съм гледала. Перфектно е. Не само заради страничните ефекти, които са супер. Но и музиката и моментите са невероятни..
Браво..ще го гледам пак. 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ Feb 9 2006, 09:51 PM) *

Това е едно от най-хубавите клипчета които съм гледала. Перфектно е. Не само заради страничните ефекти, които са супер. Но и музиката и моментите са невероятни..
Браво..ще го гледам пак. 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Радвам се, че ти харесва blush.gif
Много се извинявам за неудобството да го теглите толкова много, ако можх щях да го кача другаде, сори sad.gif
Menna
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 9 2006, 06:50 PM) *

Аз пък въобще не мога да го изтегля. sad.gif А много искам да го гледам.Вече сигурно правя стотна молба,но ако някой има време дали може да го прикачи някъде за да го дръпна unsure.gif
Nasi
QUOTE(Menna @ Feb 9 2006, 10:31 PM) *

Аз пък въобще не мога да го изтегля. sad.gif А много искам да го гледам.Вече сигурно правя стотна молба,но ако някой има време дали може да го прикачи някъде за да го дръпна unsure.gif

ще пробвам
но нали занеш, че прикачването при мен става ужасно бавно

Обаче клипчето си заслужава. 4.gif 4.gif 4.gif
Nasi
Ето го клипчето на Инка:
http://www.megaupload.com/?d=FM8KYB6C
Ralna
QUOTE(Nasi @ Feb 10 2006, 01:11 AM) *

Ето го клипчето на Инка:

Мерси Насе пак ти оправяш кашатаIPB Image
Menna
QUOTE(Nasi @ Feb 10 2006, 12:11 AM) *

Ето го клипчето на Инка:

Насе,златна си.За пореден път благодарности! bigarmhug.gif
Току що го изгледах!!!Инче,почвам да се плаша за това състезание с клипчета,защото с всяко следващо си още по-добра и добра.Страшна конкуренция си worthy.gif worthy.gif Този клип е невероятен 3.gif Особено момента с мелето 18.gif
Ralna
QUOTE(Menna @ Feb 10 2006, 01:35 AM) *

Насе,златна си.За пореден път благодарности! bigarmhug.gif
Току що го изгледах!!!Инче,почвам да се плаша за това състезание с клипчета,защото с всяко следващо си още по-добра и добра.Страшна конкуренция си worthy.gif worthy.gif Този клип е невероятен 3.gif Особено момента с мелето 18.gif

Радвам се, че ти харесва Даре, ама не се притиснявай, аз откакто започнахме състезанието с клипчетата все правя експерименти с рамките, и тва за състезанието ми е първото и мога да си кажа, че е мнго зле, аз немога да го гледам, първите пъти не ми харесваше, после почна да ми допада, а сега не ща да го гледам, щото като си гледам грешките и ми иде да се гръмна
fenka_lucas_i_brooke
и на мен страшно много ми харесва,обаче някой може ли да ми каже коя е песента а ако дадете линк ще сте върха
Ralna
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Feb 10 2006, 01:17 PM) *

и на мен страшно много ми харесва,обаче някой може ли да ми каже коя е песента а ако дадете линк ще сте върха

Радвам се, че ти харесва, песента е Darin-Step Up
fenka_lucas_i_brooke
мерси!продължавай в същия дух много готини клипчета правиш 4.gif
Ralna
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Feb 10 2006, 01:30 PM) *

мерси!продължавай в същия дух много готини клипчета правиш 4.gif

Мерси IPB Image
Life_is_a_Bitch
Мерси за клипчето - страхотно е 1clap[1].gif 36_1_55[1].gif 2thum[1].gif
^Mim0zKa^
И на мен много ми харесва клипа!Песента супер яко се вразва с моментите които си подбрала smile.gif Радвам се 4е помогнах !
Ralna
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 10 2006, 11:53 PM) *

И на мен много ми харесва клипа!Песента супер яко се вразва с моментите които си подбрала smile.gif Радвам се 4е помогнах !

Аз много съм ти благодарна, че ми даде тая песен, инъче с моя вкус ква ли боза щях да лепна laugh.gif laugh.gif
~Bruk~
4.gif 4.gif Инче клипа ти наистина е страхотен 3.gif 4.gif 4.gif Браво, просто наистина нямам думи rolleyes.gif
ludoto_mimi
Клипчето с упер. Наистина перфектно са съчетани музиката и сцените - Животът на една мажоретка. 4.gif 4.gif
Ralna
Ей много се радвам, че го харесахте biggrin.gif
Ralna
В един от другите форуми проведохме състезание за най-добро клипче на "One Tree Hill" по зададена тема. Задачата беше да се направи клипче на двойките Нейли и Брукас, и по желание който иска да добави някоя от двойките Лейтън и Джейтън. Кадрите трябваше да са смо от 1 сезон с песен от сериала, в последствие на някой беше разрешено да използват песен която не е от сериала и да вземат един кадър от друг сезон. В състезанието участваха 5 човека, сега слагам линкове на клипчетата за да гласувате и вие за това което най-много ви харесва. Тъйкато неможах да направя анкета, нека всеки гласува с едно номерче в поста си. Резултатите ще бъдат излъчени след седмица.

Клипче номер 1
Клипче номер 2
Клипче номер 3
Клипче номер 4
Клипче номер 5
-това се тегли директно

Приятно гледане wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
еее за тия се иска регистрация! mad.gif значи аз утре ще ги гледам!сега си тегля последното!мерси за темичката Ина(ако може така да ти казвам) blush.gif
Ralna
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Feb 13 2006, 10:43 PM) *

Направих нова тема за да се гласува за филмчетата, надявам се, да не е проблем.

fenka_lukas_i_peitan разбирасе, че можеш да ми казваш Инка wink.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Ralna @ Feb 11 2006, 06:52 PM) *

Ей много се радвам, че го харесахте biggrin.gif

Лелелей 4овеко - СТРАХОТНО КЛИП4Е СИ СЪТВОРИЛА 3.gif 3.gif 3.gif .....АААаааа аз 4ак сега го видях ...песента е страхотна и стра6но много си пасва със свежият вид на клип4ето и духът на мажуретките ...хаха леле как се изказах просто 16.gif ....абе искам само да ти кажа 4е стра6но го харесох 10.gif worthy.gif
Menna
10.gif Порових се и попаднах на видео от представяне на част от новия албум с изпълнения на
MoZella - "Light Years Away" и Tyler Hilton(тук е адски симпатичен и чаровен междувпрочем blush.gif )
Освен това присъстват Хилъри Бъртън и София Буш(същия ден от когато е и участието им в TRL)
Ето го:
http://d48.yousendit.com/C/2KIK1MOSM3HVJ0L...S0GEYJ8/FBC.wmv

Обаче какви истерични фенове има само,чак ме хвана страх shocking.gif 18.gif 18.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Menna @ Feb 13 2006, 11:48 PM) *

10.gif Порових се и попаднах на видео от представяне на част от новия албум с изпълнения на
MoZella - "Light Years Away" и Tyler Hilton(тук е адски симпатичен и чаровен междувпрочем blush.gif )
Освен това присъстват Хилъри Бъртън и София Буш(същия ден от когато е и участието им в TRL)
Ето го:
http://d48.yousendit.com/C/2KIK1MOSM3HVJ0L...S0GEYJ8/FBC.wmv

Обаче какви истерични фенове има само,чак ме хвана страх shocking.gif 18.gif 18.gif

Дарее мерсии 3.gif worthy.gif ,тва трябва да се види rolleyes.gif ....хихих особено тва с феновете... 10.gif
ludoto_mimi

Те са тренирани, споко. Като тия от TRL. wink.gif wacko.gif
eL

Дарчо златна си 4.gif 4.gif много си те обичкам ... тъкмо когато се откажа да търся нещо и ти ми го намираш 10.gif happy.gif
_HriS_TinA_
Ааааа Даре изгледох го biggrin2.gif ...малиии стра6но ми хареса ....Tyler Hilton като да не повярва6 ми допадна ...някакъв супер сладко се държе6е пък и гласът му....оооо преставам 4е по4вам да изневерявам на4ина по който го върприемах преди и по4вам да зву4а странно 10.gif

Изкефи ме следният момент :

Някаква луда фенка кре6ти I lOVE YOU TYLER и той ако не се лъжа й каза AND I LOVE YOU ... 18.gif ....или не6то в този дух......и после към края като му хвърлиха рози4ката biggrin2.gif blush.gif ау разгрява6тата мацка пя много фал6иво ...хахаха инъ4е песента и бе6е хубава в оригинал горки4ката не6то на живо не го докара 18.gif...
Jordan
Инка, къде е тая тема? blink.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Jordan @ Feb 14 2006, 01:26 PM) *

Инка, къде е тая тема? blink.gif

Jordan май тука си пи6е6 ...просто номера който си си избрал...но пък интересно за6то не е с грасувания в анкета отгоре ...е карай и така става ...

....аз ,въпреки 4е у4аствам в тва "състезаниице" 6те си дам глас4ето -то е за номер 2 4.gif ...НО абсолиутно вси4ки са СТРАХОТНИИ , абсолиутно вси4ки ми харесват 1, и 3 и 4...абе браво моми4ета 10.gif ... worthy.gif
Ralna
Ми не ми се смейте много ама не разбрах как точно да направя анкетата sad.gif ако някой от модераторите може да направи анета, много ще го обичам. biggrin.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Ralna @ Feb 14 2006, 03:22 PM) *

Ми не ми се смейте много ама не разбрах как точно да направя анкетата sad.gif ако някой от модераторите може да направи анета, много ще го обичам. biggrin.gif

Ами по принцип винаги като създава6 нова тема има6 избор да си пригоди6 към нея анкета ....и факти4ески трябвало е да натисне6 на "Натиснете тук за да настроите анкета към поста" о6те в на4алото когато си е правила сега при готова тема нз дали допълнително може6 да сложи6....
Buhti4ka
Като натиснеш "нова тема" в прозореца, който ти се отваря първото поле е "име на темата", на следващия ред е "Topic Description" и под него има "Настройки за анкета". Срещу последното има линк "Натиснете тук за да настроите анкета към поста", натискаш там, пишеш заглавите, после натискаш "Добави въпрос", и там си попълваш ако искаш. Най-накрая натискаш "Добави възможност" и започват да ти излизат празни поленца срещу цифрите 1, 2 и т.н. Попълваш си и тях и това е.
Пробвай да редактираш темата, предполагам, че има опция да се вмъкне анкетата.
Menna
И на мен много ми хареса.Обаче си права,че тази девойка в живите изпълнения хич я няма! 16.gif
Добре че беше Тайлърчо да нарами китарата и да повесели хората както трябва18.gif 18.gif
А Хилъри и София бяха много забавни отзад докато си танцуваха biggrin2.gif

Днес нали е св.Валентин и един фен е направил клип по този повод,включил е всички възможни двойки(дори и Тимчо присъства) 3.gif Не е нещо особено,но е хубаво да се види 10.gif

http://d15.yousendit.com/F/18NU7LQRKYEFZ3C...MyValentine.wmv

ПС:Ели,за теб винаги blush.gif 10.gif
ludoto_mimi
Ако можеше щеше да е направено вече. dry.gif wink.gif
Така че, спрете да коментирате възможностите на форума, а започнете с клипчетата, ако изобщо я искате тази тема. Точка по въпроса.
girl_from_hell
клипчето неикса да се тегли дава ми грешка sad.gif
James towel keeper
Мерси много за клипчето!!!

Ето мое, то е старо, но не съм го пускала в тази тема, и нз дали сте го гледали:

http://www.megaupload.com/?d=5UFCS7AM

Brookas - "Sway"

На него съм експериментирала с допълнителни кадри дано ви хареса smile.gif
Buhti4ka
В такъв случай на мен ми хареса най-много първото клипче.
Nasi
По темата за Tyler Hilton- и на мен напоследъквзе да ми харесва. В ТРЛ беше много готин.

Даре мерси за клипчето- сега ще го видя 4.gif

Инче твоето клипче е невероятно. 4.gif 4.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Menna @ Feb 14 2006, 04:50 PM) *

И на мен много ми хареса.Обаче си права,че тази девойка в живите изпълнения хич я няма! 16.gif
Добре че беше Тайлърчо да нарами китарата и да повесели хората както трябва18.gif 18.gif
А Хилъри и София бяха много забавни отзад докато си танцуваха biggrin2.gif

Днес нали е св.Валентин и един фен е направил клип по този повод,включил е всички възможни двойки(дори и Тимчо присъства) 3.gif Не е нещо особено,но е хубаво да се види 10.gif

http://d15.yousendit.com/F/18NU7LQRKYEFZ3C...MyValentine.wmv

ПС:Ели,за теб винаги blush.gif 10.gif

аз това не мога да го сваля!дава ми няква грешка~! 16.gif 16.gif mad.gif
^Mim0zKa^
Ааа сладури и аз изгледах това със Тайлър,София и Хилари..хах много се смях и аз на феновете мале....голяма истерия голямо не6то!Ама да ви кажа не ги виня 6тото и аз да бях сигурно 6тях да изглеждам като пусната от гората острани все..пак тва са звездите от ОТХ 18.gif
Menna
fenka_lukas_i_peitan,след малко ще го прикача отново.

Междувпрочем завърших още един музикален клип.Малко по-различен е от другите,които съм правила.
Участват 5те главни персонажи.Дано ви хареса smile.gif
Music-"Be Yourself"
Artist-Audioslave
Lucas,Nathan,Peyton,Haley,Brooke
http://www.megaupload.com/?d=WLR3Q7CH

ПС:Мими,мерси,че го изтри smile.gif
ПС2:fenka_lukas_i_peitan,ето го отново клипчето,но съм го прикачила на друго място
http://s49.yousendit.com/d.aspx?id=0V949DV...QK08BMRSNPMSI3U
fenka_lucas_i_brooke
Мерсииии!После ще дадеш ли линк или от същияconfused.gif blush.gif

Оффф не е честно и това на Вили не мога да изтегля! sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.