Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
^Mim0zKa^
Няма6 проблеми сладурка! Готово е wink.gif
Ralna
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 5 2006, 04:04 PM) *

Няма6 проблеми сладурка! Готово е wink.gif

Мерси муцка задължена съм ти 4.gif
The Black Dragon
Bethany Joy Lenz - Halo (The Black Dragon Clip 2006)
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(The Black Dragon @ Feb 6 2006, 12:42 AM) *

ееее Мерси!!! 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Нееееееееее просто нямам думи!Току що го гледах-СТРАШНО Е!!! 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif
The Black Dragon
Радвам се, че ти харесва biggrin.gif smile.gif
boy_07
QUOTE(The Black Dragon @ Feb 6 2006, 01:42 AM) *

сега го свалям-не се й съмнявам че ще е много добро... blush.gif blush.gif blush.gif
Life_is_a_Bitch

Току-що изгледах клипчето - върха е.
Ralna
QUOTE(The Black Dragon @ Feb 6 2006, 01:42 AM) *

Уау тва ме размаза 3.gif 3.gif 3.gif По професионално нещо не бях виждала ohmy.gif shocking.gif Ако ти си го правил тотално те признавам, просто е невероятно изпипано worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
boy_07
QUOTE(Ralna @ Feb 6 2006, 11:10 AM) *

Уау тва ме размаза 3.gif 3.gif 3.gif По професионално нещо не бях виждала ohmy.gif shocking.gif Ако ти си го правил тотално те признавам, просто е невероятно изпипано worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Той е маниякwink.gif

Има и още едно правено от него...Има го в линкйовете нагоре.
Току що и аз го изгледай и си е супер! blush.gif въпреки че май трябваше първо да изгледам последния епизодwink.gif
Ralna
QUOTE(boy_07 @ Feb 6 2006, 11:14 AM) *

Той е маниякwink.gif

Има и още едно правено от него...Има го в линкйовете нагоре.
Току що и аз го изгледай и си е супер! blush.gif въпреки че май трябваше първо да изгледам последния епизодwink.gif

Незнам аз не съм гледала първото клипче, и това ме хвърли в оркестъра, просто е уникално 16.gif Все едно е правено от професионалист занимавал се с това години наред worthy.gif worthy.gif worthy.gif Направо го коронясвам за НАЙ-ДОБРИЯТ, клипчето е.......................нямам думи, останах като млатната с мокър парцал, по негов адреса могат да се кажат само суперлативи worthy.gif worthy.gif worthy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Наистина е така!А кое е другото клипче правено от него ще ми е интересно да го видя!!!
boy_07
http://info.datacom.bg/peak4/Tzvetelina%20...lip%202005).avi

Незнам дали слушате такава музика,но аз и той ДА!

Това е другото клипче,което на мене адски ми харесва...
ludoto_tedi
сериозно-думи нямам.гладала съм много клипчета ,но това е просто9 умниклно и няма второ като него!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^Mim0zKa^
Малеееее невероятно е сериозно!1Браво 6апка ти свалям Тhe Black Dragon....супер клип4е! А това другото за Tzvetelina...сега го дарпам ,но не се и самнявам 4е 6те е супер 4.gif
Ralna
QUOTE(boy_07 @ Feb 6 2006, 12:50 PM) *

http://info.datacom.bg/peak4/Tzvetelina%20...lip%202005).avi

Незнам дали слушате такава музика,но аз и той ДА!

Това е другото клипче,което на мене адски ми харесва...

Аз попринцип не слушам чалга, дори много ме дразни, но сега ще си дръпна клипчето 4.gif
The Black Dragon
Хехе, направо се изчервих blush.gif Наистина много се радвам, че ви хареса клипа. Има някои неща, които не са както трябва, но с всеки изминал път намаляват biggrin2.gif
Nasi

WOW
Това клипче е СТРОХОТНО!!!!!!!!! Не просто страхотно ВЕЛИКО Е!!!!!!!!!!!

Преди време бях гледала клипчето с песента на Цветелина, и аз не слушам такава музика, но определо клипа е невероятен.
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Ralna @ Feb 6 2006, 01:14 PM) *

Аз попринцип не слушам чалга, дори много ме дразни, но сега ще си дръпна клипчето 4.gif

ееее това клипче много ме кефи!Може да направи някое клипче ако иска естествено с Metallica-Nothing else matters!Ще стане супер!!!
ludoto_tedi
ето едно клипче на Leyton:цък

П.С.има още други на тях двамата тук:клипчета
The Black Dragon

Ето субтитри за тези, които искат да си пеят върху клипа текста на HALO
Jordan
The Black Dragon, човече, тъкмо изгледах клипчето и нямам думи. Просто е адски яко направено, всичко, всичко, изпипано да най-малката подробност. Само имам една забележчица или по-точно въпрос, защо си съкратил песента на 2,55 shocking.gif То докато се усетя и свърши wacko.gif
Пък за текста...ехе..от кога го знам на изуст и го грача докато слушам песента...
Ralna
QUOTE(The Black Dragon @ Feb 6 2006, 06:27 PM) *

Ето субтитри за тези, които искат да си пеят върху клипа текста на HALO

Ей 10х 3.gif готинко е 4.gif 4.gif 4.gif
rusi4kata^
Досега не бях виждала субтитри за песен 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(rusi4kata^ @ Feb 6 2006, 08:03 PM) *

Досега не бях виждала субтитри за песен 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Хахахаха и аз .....ама за вси4ко си има парви пат нали? wink.gif
The Black Dragon
Субтитрите се явяват като караоке biggrin2.gif 16.gif
Ralna
Знам, че не му е тук мястото, но някой може ли да ми каже, на английски как се пише Мажоретка?
Menna
QUOTE(Ralna @ Feb 7 2006, 12:53 AM) *

Знам, че не му е тук мястото, но някой може ли да ми каже, на английски как се пише Мажоретка?

Би трябвало да е Cheerleader smile.gif

The Black Dragon,направил си страхотен клип,браво 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Ralna
Мерси много Даре супер си 4.gif
Jordan
Усещам аз, 4е Инка скоро ще ни изненада с нещо мажоретско biggrin2.gif 4.gif 3.gif
Ralna
QUOTE(Jordan @ Feb 7 2006, 10:51 AM) *

Усещам аз, 4е Инка скоро ще ни изненада с нещо мажоретско biggrin2.gif 4.gif 3.gif

Правилно усещаш blush.gif
^Mim0zKa^
Ммм 4акам с нетарпение Ralna!И дано сам ти помогнала smile.gif
Ralna
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 7 2006, 03:52 PM) *

Ммм 4акам с нетарпение Ralna!И дано сам ти помогнала smile.gif

Аха милинка с твойта песен е много ми помогна, сега само се мъча да направя нещо ново и веднага ще го запиша wink.gif blush.gif
^Mim0zKa^
Ей аз имам една идея за клип!Песента е на James Blunt-Goodbye My Lover...това според мен е мнооогоо хубава песен!И текста наистина е супер хубав....и там нали се пее Сбогом любима моя.
Сбогом приятелко.
Ти бе единствената.
Ти бе единствената за мен.......може да се направи много хубаво клип4е!Примерно за Лукас и за Брук...няколко по силни момента,Лукас и Пейтън или и Джейк,Хейли и Нейтън...или може само сас една двойка!Според мен 6те се полу4и много хубаво!Който има желание да се заеме да ми каже 6те му пратя текста...за да му помогне,а той е много хубав!BTW ThePinkDuck мерси за превода!Еми това е ако някой се интересува да пи6е! biggrin2.gif
boy_07
да и аз предлагам в клипа освен от епизодите да вмъкнете и снимков материал
Nasi
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 7 2006, 09:12 PM) *

Ей аз имам една идея за клип!Песента е на James Blunt-Goodbye My Lover...това според мен е мнооогоо хубава песен!И текста наистина е супер хубав....и там нали се пее Сбогом любима моя.
Сбогом приятелко.
Ти бе единствената.
Ти бе единствената за мен.......може да се направи много хубаво клип4е!Примерно за Лукас и за Брук...няколко по силни момента,Лукас и Пейтън или и Джейк,Хейли и Нейтън...или може само сас една двойка!Според мен 6те се полу4и много хубаво!Който има желание да се заеме да ми каже 6те му пратя текста...за да му помогне,а той е много хубав!BTW ThePinkDuck мерси за превода!Еми това е ако някой се интересува да пи6е! biggrin2.gif

Точно преди една седмица мислих да направя клипче с Брук и Лукас с тази песен. smile.gif
^Mim0zKa^
Мммм Nasi песента е много хубава нали?smile.gifЕми Лукас и Брук са идеални!Ако се интересува6 кажи 6те ти пратя текста 10.gif
Jordan
абе за текстове ползвайте LetsSingIt wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Feb 7 2006, 10:11 PM) *

абе за текстове ползвайте LetsSingIt wink.gif

Ааа, тоя сайт съм го признала, страхотен е 4.gif Аз само него ползвам, защото има опция за търсене по част от текста, което е много полезно happy.gif
Nasi
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 7 2006, 10:00 PM) *

Мммм Nasi песента е много хубава нали?smile.gifЕми Лукас и Брук са идеални!Ако се интересува6 кажи 6те ти пратя текста 10.gif

Мерси
останали ми повече време ще га направя.
в момента почти съм готова едно клипче Friend Will Be Friends
Menna
Чакам видеотата с мажоретките и приятелите 10.gif
Междувременно направих ново клипче с Брукас(само да кажа,че е малко кратко като времетраене) 10.gif
Song-"Untold"
Artist-Pete Francis
Link- http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=24U34N3...2O1A2637T4TFGGY
Jordan
QUOTE(Menna @ Feb 8 2006, 01:24 AM) *

Междувременно направих ново клипче с Брукас(само да кажа,че е малко кратко като времетраене) 10.gif
Song-"Untold"
Artist-Pete Francis

Unfortunately, the link you have clicked is not available. shocking.gif shocking.gif shocking.gif
Haley
И на мен ми излиза същото за жалост sad.gif
Ralna
QUOTE(Menna @ Feb 8 2006, 01:24 AM) *

Song-"Untold"
Artist-Pete Francis

Даре нещо ми се опъва тоя линк, или по-точно не се отваря линк към клипчето blink.gif
Menna
Странна работа. wacko.gif
В такъв случай сега ще го кача в мегаъплоулд и ще дам линк smile.gif

Edit-Ето линк,дано този работи unsure.gif
http://www.megaupload.com/?d=8N4W2898
fenka_lucas_i_brooke
на мен ми хареса Menna хубаво е станало! 4.gif
Ralna
QUOTE(Menna @ Feb 8 2006, 03:29 PM) *

Странна работа. wacko.gif
В такъв случай сега ще го кача в мегаъплоулд и ще дам линк smile.gif

Edit-Ето линк,дано този работи unsure.gif
http://www.megaupload.com/?d=8N4W2898

Даре много е яко 4.gif
Nasi
Даре както ти казах клипчето е старохтно 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Ето го и моето:
Friends Will Be Friesnd by Queen-All Cast
Menna
blush.gif Радвам се,че ви е харесало.Да си призная не ми е от най-любимите,но все пак мерси. 10.gif

Наси,току що ти гледах клипа,маниашки е! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Затова винаги обичам да гледам твои клипове.Толкова е позитивен,страхотен е направо!
Поздравления отново! 1clap[1].gif 1clap[1].gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ Feb 9 2006, 01:22 AM) *

Браво Насе, страхотно е 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Мойто също е готово, но стана много голямо 16.gif 33мв 16.gif и ще се помъча да го кача на сървъра, макрче става много бавно, и вие много бавно ще го теглите wacko.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.