Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
ludoto_tedi
тук има много клипчета....http://www.theycanwatch.com/Videos.html
ludoto_mimi
QUOTE(ludoto_tedi @ Jan 26 2006, 10:25 PM) *

тук има много клипчета....http://www.theycanwatch.com/Videos.html

Прекалено много са wacko.gif wacko.gif
Jordan
Ей, хора, знам че сте гениални. Има една песен на Baverly Craven-Promise me се казва и е страхотна. мисля си, че би излязло страхотно клипче базирано на нея. Та си мислех ако има ентусиасти...да сглобят нещо... blush.gif
Сори ако съм нахален... blush.gif
Ето текстчето, страхотно е. Песента е много стара, скоро мисля лутриша МакНийл направи кавър версия...
You light up another cigarette
and I pour the wine
It's four o'clock in the morning
and it's starting to get light
now I'm right where I want to be
losing track of time
but I wish that it was still last night

You look like you're in another world
but I can read your mind
how can you be so far away
lying by my side
when I go away I'll miss you
and I will be thinking of you
every night and day just ...

Promise me you'll wait for me
'cause I'll be saving all my love for you
and I will be home soon
I need to know you feel the same way too
and I'll be home, I'll be home soon

When I go away I'll miss you

and I will be home soon
and I'll be home, I'll be home
and I will be home soon
and I'll be home, I'll be home soon.
Menna
QUOTE(Jordan @ Jan 27 2006, 10:54 PM) *

Ей, хора, знам че сте гениални. Има една песен на Baverly Craven-Promise me се казва и е страхотна. мисля си, че би излязло страхотно клипче базирано на нея. Та си мислех ако има ентусиасти...да сглобят нещо... blush.gif
Сори ако съм нахален... blush.gif
Ето текстчето, страхотно е. Песента е много стара, скоро мисля лутриша МакНийл направи кавър версия...
You light up another cigarette
and I pour the wine
It's four o'clock in the morning
and it's starting to get light
now I'm right where I want to be
losing track of time
but I wish that it was still last night

You look like you're in another world
but I can read your mind
how can you be so far away
lying by my side
when I go away I'll miss you

and I will be home soon
and I'll be home, I'll be home soon

When I go away I'll miss you

and I will be home soon
and I'll be home, I'll be home
and I will be home soon
and I'll be home, I'll be home soon.

А дали можеш да дадеш линкче защото в датата не я откривам smile.gif

boy_07-песента наистина си я бива и може да излезе нещо 10.gif
Аз попринцип съм ентустиаст,но докато се наканя да правя нещо минава време18.gif
Jordan
А, ми аз заплеса съм сбъркал една буква от името на певицата blush.gif
Ето линк към песничката
18.gifПЛЬОК18.gif
ludoto_tedi
едно много яко клипче:oth cast
Ralna
QUOTE(Nasi @ Jan 25 2006, 11:05 PM) *

Даре както ти казах клипчето е супер 4.gif 4.gif 4.gif

Ето и моеуто нова клипче:
http://rapidshare.de/files/11821391/Guilty..._Haley.wmv.html

Насе случайно да си го качила някъде другаде, че ми вика да чакам 58 минути и тогава да тегля blink.gif
sa6ix
Абе хора искам да намеря тази песничка дето в 8епизод(2ри сезон) я пуснаха по радиото там като Нейтън и Лукас пътуваха с колата, за да гледат онзи баскетболен мач. супер смешна песничка пееше се Holiday, Holiday it's the best day, ice-cream day, i am only happy when i have holiday. Ако може да каже от каде да си я сваля ще съм мн благодарен
mirka
Хаха мн яка песен 4.gif 4.gif 4.gif .Аз я имам ,оба4е нз от къде съм я изтеглила 16.gif .Казва се Holiday и е на doktor kosmos.Ако другите имат линк да помагат wink.gif
rusi4kata^
Виж дали я няма в дата.Аз май от там съм я сваляла unsure.gif
ludoto_mimi
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 29 2006, 02:20 PM) *

Виж дали я няма в дата.Аз май от там съм я сваляла unsure.gif

Еми вече я има. Пльок biggrin2.gif
boy_07
Какво става с Halo - змислите ли нещо моля...
Nasi
QUOTE(boy_07 @ Jan 30 2006, 12:35 AM) *

Какво става с Halo - змислите ли нещо моля...

аз мисля по този въпрос. Но ми трябват идеи. Според какви сцени са подходящи?
boy_07
blush.gif blush.gif blush.gif ами може да го измислиме така:
Кадри в които Хейли пеее от епизодите,снимки да излизат на нея и Нейтън ,думички от песента да се появяват!Нео да е лудо-каквато е песента!Много съм назад с правенто на клипове иначе на драго сърце бих помогнал!
Jordan
Тъй, сега за Halo да се опитам да направя нещо, т.е да напиша.
Значи аз така си го мисля:
Първо клипчето запо4ва със сцена, където Хейлс е някъде на сцена, може и в Трик сцените да се вържат добре, и после, за да вървим по текста „I give you/everything I have/The good the bad” ми се струва, 4е сцената когато Нейтън отива при Хейли да я види(когато тя беше на турнето и той се мъчеше да спаси брака си) и там двамата се прегръщат в гримьорната, струва ми се подходящо като момент.
След това „Why do you put me on a pedestal?/I’m so up high that I can’t see the ground below/So help me down, you got it wrong/I don’t belong there” да се сложат едни от най-яките сцени на Хейли и Нейтън във филма, защото тук се говори за ”put me on a pedestal…” и моментите трябва да са силни.
„One thing is clear/I wear a halo/I wear a halo and you look at me/But standing from here/You wouldn’t say so/You wouldn’t say so if you were me” ето го и припева. Тука предимно моменти на Хейли, в които се вижда колко е добричка, не само моменти с Нейтън, а по принцип, все пак песента е нейна и тя говори за себе си. „And I… I just wanna love you/Oh oh oh I.. I just wanna love you” - ето в тази десет секундна част ми се струва много уместно да се мушне една страхотна целувка между Нейт и Хейлс, ама от най-страстните.
I always said that I would make mistakes
I’m only human and that’s my saving grace
I fall as hard as I try
So don’t be blinded
See me as I really am
I have flaws sometimes, I even sin
So pull me from my pedestal, I don’t belong there

Ето и една от любимите ми части от песента. Значи, мисля си аз, тука ще бъдат супер подходящи моментите когато двамцата бяха скарани и Нейтън ходи да я види на турнето; следващото е когато тя се върна и отиде на вратата на Деб и на Дан, а Нейт и отвори(по точно онази физиономия, която тя напрасви като видя Нейт и там му каза нещо, помня ли вече кво беше); след това частта с „I have flaws sometimes, I even sin/So pull me from my pedestal, I don’t belong there”- струва ми се, че тоя момент от 11ти еп.(МАЙ) когато Хейли тъкмо си тръгва от къщата на Деб и Дан и Нейтън казва „Остани за през нощта” и тя се усмихва много сладко и казва „Надявах се да го кажеш”, тва ми се струва суперско.
И след тва вече разни сцени на Хейли и Нейтън и на Хейли с останалите персонажи.
Та така де, така ми се вижда клипчето, ако и Наси го направи ще е супер. За съжаление аз нямам толкова време да правя клипчета...така че за сега оставам само по снимковите материали... blush.gif
Наси, успех ако тръгнеш да го правиш 4.gif
Nasi
Jordan мерси много. Страшно ми помогна. Ще започна да го правя. 4.gif biggrin.gif
boy_07
QUOTE(Jordan @ Jan 31 2006, 07:02 AM) *

Тъй, сега за Halo да се опитам да направя нещо, т.е да напиша.
Значи аз така си го мисля:
Първо клипчето запо4ва със сцена, където Хейлс е някъде на сцена, може и в Трик сцените да се вържат добре, и после, за да вървим по текста „I give you/everything I have/The good the bad” ми се струва, 4е сцената когато Нейтън отива при Хейли да я види(когато тя беше на турнето и той се мъчеше да спаси брака си) и там двамата се прегръщат в гримьорната, струва ми се подходящо като момент.
След това „Why do you put me on a pedestal?/I’m so up high that I can’t see the ground below/So help me down, you got it wrong/I don’t belong there” да се сложат едни от най-яките сцени на Хейли и Нейтън във филма, защото тук се говори за ”put me on a pedestal…” и моментите трябва да са силни.
„One thing is clear/I wear a halo/I wear a halo and you look at me/But standing from here/You wouldn’t say so/You wouldn’t say so if you were me” ето го и припева. Тука предимно моменти на Хейли, в които се вижда колко е добричка, не само моменти с Нейтън, а по принцип, все пак песента е нейна и тя говори за себе си. „And I… I just wanna love you/Oh oh oh I.. I just wanna love you” - ето в тази десет секундна част ми се струва много уместно да се мушне една страхотна целувка между Нейт и Хейлс, ама от най-страстните.
I always said that I would make mistakes
I’m only human and that’s my saving grace
I fall as hard as I try
So don’t be blinded
See me as I really am
I have flaws sometimes, I even sin
So pull me from my pedestal, I don’t belong there

Ето и една от любимите ми части от песента. Значи, мисля си аз, тука ще бъдат супер подходящи моментите когато двамцата бяха скарани и Нейтън ходи да я види на турнето; следващото е когато тя се върна и отиде на вратата на Деб и на Дан, а Нейт и отвори(по точно онази физиономия, която тя напрасви като видя Нейт и там му каза нещо, помня ли вече кво беше); след това частта с „I have flaws sometimes, I even sin/So pull me from my pedestal, I don’t belong there”- струва ми се, че тоя момент от 11ти еп.(МАЙ) когато Хейли тъкмо си тръгва от къщата на Деб и Дан и Нейтън казва „Остани за през нощта” и тя се усмихва много сладко и казва „Надявах се да го кажеш”, тва ми се струва суперско.
И след тва вече разни сцени на Хейли и Нейтън и на Хейли с останалите персонажи.
Та така де, така ми се вижда клипчето, ако и Наси го направи ще е супер. За съжаление аз нямам толкова време да правя клипчета...така че за сега оставам само по снимковите материали... blush.gif
Наси, успех ако тръгнеш да го правиш 4.gif

QUOTE(Nasi @ Jan 31 2006, 01:26 PM) *

Jordan мерси много. Страшно ми помогна. Ще започна да го правя. 4.gif biggrin.gif

4.gif 4.gif 4.gif 4.gif благодаря и на двама ви!Мерси много....
Jordan
Насе, аз ти благодаря, че се зае да го правиш. Само си мисля, че ще е по-добре да ползваш първата версия на Halo щото втората млако не е наред със звука към края... unsure.gif
Nasi
QUOTE(Jordan @ Jan 31 2006, 02:14 PM) *

Насе, аз ти благодаря, че се зае да го правиш. Само си мисля, че ще е по-добре да ползваш първата версия на Halo щото втората млако не е наред със звука към края... unsure.gif

В момента го правя. Използвам версията на Пайнера 3,20мин. Като излезне оригиналната версия ще я сменя.
Сега програмата ми засече, но се надявам до довечера да е готово.

Ето го:
ftp://ftp.ggbit.info/New%20Folder%20(21)/
сега ще го прикача и другаде.
Menna
Ихааа,каква творческа дейност кипи тук 18.gif 18.gif 18.gif
Наси,в момента ти тегля клипчето и нямам търпение да го изгледам 10.gif 10.gif
ludoto_tedi
радвам се че си го направила,не се и съмнявам че ще се е получило страхотно,но може ли да го качиш някъде другаде защото мн бавно тегля от там.мерси предварително

P.S.:съжалявам майче ставам нахална sad.gif
Nasi
Ето
http://www.megaupload.com/?d=K10U3NYG
Jordan
worthy.gif Насе, много, много благодаря. Браво, че си го сътворила толкова бързичко, сигурен съм, че ще бъде супер.
Като го изгледам ще пиша коментари 4.gif
ludoto_tedi
мерси! smile.gif
rusi4kata^
Nasi,браво много бързо си го направила smile.gif вече започнах да го тегля и като го изгледам ще казвам как е,що е 10.gif ама не се съмнявам,че ще е яко де biggrin2.gif бтв Menna-мноооооооого як подпис 4.gif
Jordan
Ейййй тъкмо го изгледах, моите поздравления Насе, справила си се страхотно 3.gif 4.gif 3.gif
Даже видях и какво си включила от нещата, които написах като предложения... worthy.gif
Поправка-то май по-голямата част си го направила по "сценария" ми blush.gif
Хейли
Наси на мен нещо линка неми работи sad.gif sad.gif
Menna
Юхууу,вече гледах клипчето!!! 3.gif
Наси,невероятно е! worthy.gif
Моментите,които си избрала и текста,въобще-Браво на теб!!!
С Jordan сте страшен екип 10.gif Очаквам още неща от вас 18.gif 18.gif

Дени-мерси blush.gif Само дето си търся и Хейли като допълнение 18.gif Междувпрочем горната част е дело на boy 07 10.gif
Nasi
QUOTE(Jordan @ Jan 31 2006, 07:09 PM) *

Ейййй тъкмо го изгледах, моите поздравления Насе, справила си се страхотно 3.gif 4.gif 3.gif
Даже видях и какво си включила от нещата, които написах като предложения... worthy.gif
Поправка-то май по-голямата част си го направила по "сценария" ми blush.gif

Да
за което страшно ти благодаря!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Хейли не знам защо не ти работи. sad.gif
solenka
Лелелеееее! Nasi, клипчето е БОЖЕСТВЕНО!!!!!! 4.gif 3.gif Вие с Jordan сте страшна комбина! 4.gif
Jordan
blush.gif blush.gif blush.gif изчервих се blush.gif blush.gif blush.gif
Все пак заслугите са повече на Наси, аз нищо не съм правил по клипчето...
5angel[1].gif
rusi4kata^
QUOTE(Menna @ Jan 31 2006, 08:15 PM) *

Дени-мерси blush.gif Само дето си търся и Хейли като допълнение 18.gif Междувпрочем горната част е дело на boy 07 10.gif

ахам знам,много е хубаво smile.gif Jordan,но все пак даде идеята нали 10.gif тъй че и ти имаш голям принос wink.gif чудесен екип сте с Nasi 4.gif трябва и други съвместни неща да направите още biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
boy_07
QUOTE(Menna @ Jan 31 2006, 09:15 PM) *

Юхууу,вече гледах клипчето!!! 3.gif
Наси,невероятно е! worthy.gif
Моментите,които си избрала и текста,въобще-Браво на теб!!!
С Jordan сте страшен екип 10.gif Очаквам още неща от вас 18.gif 18.gif

18.gif много се радвам че толкова се накефихте на клипчето.Браво на всички който помогнаха за направата му-справихте се супер! 15.gif

Клипчето сега го свалям.... 14.gif
Nasi
QUOTE(boy_07 @ Jan 31 2006, 10:04 PM) *

18.gif много се радвам че толкова се накефихте на клипчето.Браво на всички който помогнаха за направата му-справихте се супер! 15.gif

Клипчето сега го свалям.... 14.gif

И на теб ти благодаря за идеята.
На мен по принцип ми е най-трудно да избирам песнички за клиповете.
Ако имате други идеи казвайте. smile.gif
boy_07
QUOTE(Nasi @ Jan 31 2006, 11:09 PM) *

И на теб ти благодаря за идеята.
На мен по принцип ми е най-трудно да избирам песнички за клиповете.
Ако имате други идеи казвайте. smile.gif

ами незнам какви предпочитания имате,но много добре ще стане и с бг песни:Добър пример е клипа на The Black Dragon... 10.gif 10.gif 10.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
^Mim0zKa^
И аз сега го гледах и е много яки4ко!Браво ...хахах отново!Двамката сте стра6на комбинка!Jordan + Nasi = NH-Halo !!!! 10.gif Хахахах 2 в 1 ! 3.gif
Haley
Кво да кажа и аз.Насето и Jordan са брилянтни!! biggrin2.gif biggrin2.gif !Това ми е най-любимото клипче и определено има защо 4.gif 4.gif
Единственото,което може да направи човек като го изгледа е да се worthy.gif
Ralna
Насе клипчето е страхотно 3.gif Браво невероятно е worthy.gif 4.gif

И аз снощи скалъпих едно, направих го малко експериментало, ще разберете защо, та ще се радвам ако си кажете мнението happy.gif Прикачила съм го в сървърната папка, защото другаде немога да го кача, надявам се да не ви затруднява blush.gif

IPB Image

И съм изяла една буква в една от картиниките съм написала "съдател" вместо "създател" та да не се смеете много, късно го видях и така blush.gif
Nasi
Инче сега ще го изгледам. 4.gif 4.gif 4.gif
И аз вчера направих едно клипче:
Nathan & Haley - Love Will Always Win
Текста на песента:Faith Hill
Love Will Always Win

Hold Me
Like There’s No Tomorrow
There Can Be No Sorrow
Right Here Where We Stand

Living
Only For A Moment
All I Ever Wanted
Is Right Here In My Hands

Some Will Say
That We’re Sure To Fall
Try To Build Their Walls
Between Us Yeah

No Way Over It
No Way Around It Boy
If We Want It
We Have To Go Through It
Fight For Love
And The World Tries To Break Us Down
But The World Will Bend
And The Fight Will End
Love Will Always Win

Hold On
’til We See Tomorrow
There Is Time To Borrow
’til We Own Our Own

Walk On
And Our Hearts Will Lead Us
But Our Hearts Will Need Us
To Be Steady And Strong

So We Can Stand
And Face The Fire
Burning Higher
Surrounding Us Yeah

No Way Over It
No Way Around It Boy
If We Want It
We Have To Go Through It
Fight For Love
And The World Tries To Break Us Down
Oh But The World Will Bend
And The Fight Will End
Love Will Always Win

No Way Over It
No Way Around It Boy
If We Want It
We Have To Go Through It
Fight For Love
And The World
Tries To Break Us Down
But The World Will Bend
Ooh
And The Fight Will End
The World Will Bend
And The Fight Will End
Love Will Always Win
Menna
Да понахалствам,но не мога да тегля от сървърната папка,дали някой може да го прикачи някъде другаде sad.gif
Много искам да го гледам 10.gif
Наси,сега започвам да тегля твоето 10.gif
Mimi
10x за клипчетата. smile.gif
Ralna
QUOTE(Menna @ Feb 4 2006, 05:46 PM) *

Да понахалствам,но не мога да тегля от сървърната папка,дали някой може да го прикачи някъде другаде sad.gif
Много искам да го гледам 10.gif
Наси,сега започвам да тегля твоето 10.gif

Аз мойто немога sad.gif
Nasi
QUOTE(Ralna @ Feb 4 2006, 05:01 PM) *

Аз мойто немога sad.gif

Инче
аз го изгледах страхотно е!!!!!!! Ще пробвам да го кача в мегаъплоад, но става много бавно.
Ralna
QUOTE(Nasi @ Feb 4 2006, 06:02 PM) *

Инче
аз го изгледах страхотно е!!!!!!! Ще пробвам да го кача в мегаъплоад, но става много бавно.

Мерси много Насе blush.gif

А аз имам идея да направя клипче за Мажуретките, ама немога да си харесам песни, някой да има идея коя песен ще е подходяща?
^Mim0zKa^
Вайййй Nasi Faith Hill ми е любимата песен!!Направо я обожавамммм!Толкова сам плакала на нея !Тя е от филма"Пърл Харбър"...тва е невероятен филм препора4вам ви го който не го е гледал!!!А Ralna за клип4ето на мажуретките ти препора4вам песента Darin-Step Up...виж дали 6те ти хареса и действай! smile.gif
ludoto_mimi
Според мен тази песничка е готина wink.gif Можеш наистина да пробваш с нея или ако някой друг даде по-добро предложение wink.gif

Бтв МажОретки, бе, МажОретки...
Menna
Инче,Наси,сега ви изгледах клипчетата ,невероятни са worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Поздравления и на двете!!!! 4.gif 3.gif
Ralna
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 5 2006, 12:23 AM) *

Вайййй Nasi Faith Hill ми е любимата песен!!Направо я обожавамммм!Толкова сам плакала на нея !Тя е от филма"Пърл Харбър"...тва е невероятен филм препора4вам ви го който не го е гледал!!!А Ralna за клип4ето на мажуретките ти препора4вам песента Darin-Step Up...виж дали 6те ти хареса и действай! smile.gif

Мерси за идеята, ама немога да я намеря тая песен sad.gif А и си нямам идея коя е, някой може ли дами каже от къде да я сваля blush.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Ralna @ Feb 5 2006, 11:55 AM) *

Мерси за идеята, ама немога да я намеря тая песен sad.gif А и си нямам идея коя е, някой може ли дами каже от къде да я сваля blush.gif

Няма за6то smile.gifАми вав DC++ я има но виж ако има някакав проблем и не може6 да я изтегли6 кажи 6те ти я пратя на по6тата! 10.gif
Ralna
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 5 2006, 01:03 PM) *

Няма за6то smile.gifАми вав DC++ я има но виж ако има някакав проблем и не може6 да я изтегли6 кажи 6те ти я пратя на по6тата! 10.gif

Ми мила, аз много не се оправям с тая пущина, ще можеш ли да ми я пратиш на пощата, сори, че те занимавам, пощата ми е nikita1204@abv.bg 10x
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.