Тъй, сега за Halo да се опитам да направя нещо, т.е да напиша.
Значи аз така си го мисля:
Първо клипчето запо4ва със сцена, където Хейлс е някъде на сцена, може и в Трик сцените да се вържат добре, и после, за да вървим по текста
„I give you/everything I have/The good the bad” ми се струва, 4е сцената когато Нейтън отива при Хейли да я види(когато тя беше на турнето и той се мъчеше да спаси брака си) и там двамата се прегръщат в гримьорната, струва ми се подходящо като момент.
След това
„Why do you put me on a pedestal?/I’m so up high that I can’t see the ground below/So help me down, you got it wrong/I don’t belong there” да се сложат едни от най-яките сцени на Хейли и Нейтън във филма, защото тук се говори за ”put me on a pedestal…” и моментите трябва да са силни.
„One thing is clear/I wear a halo/I wear a halo and you look at me/But standing from here/You wouldn’t say so/You wouldn’t say so if you were me” ето го и припева. Тука предимно моменти на Хейли, в които се вижда колко е добричка, не само моменти с Нейтън, а по принцип, все пак песента е нейна и тя говори за себе си. „
And I… I just wanna love you/Oh oh oh I.. I just wanna love you” - ето в тази десет секундна част ми се струва много уместно да се мушне една страхотна целувка между Нейт и Хейлс, ама от най-страстните.
I always said that I would make mistakes
I’m only human and that’s my saving grace
I fall as hard as I try
So don’t be blinded
See me as I really am
I have flaws sometimes, I even sin
So pull me from my pedestal, I don’t belong thereЕто и една от любимите ми части от песента. Значи, мисля си аз, тука ще бъдат супер подходящи моментите когато двамцата бяха скарани и Нейтън ходи да я види на турнето; следващото е когато тя се върна и отиде на вратата на Деб и на Дан, а Нейт и отвори(по точно онази физиономия, която тя напрасви като видя Нейт и там му каза нещо, помня ли вече кво беше); след това частта с
„I have flaws sometimes, I even sin/So pull me from my pedestal, I don’t belong there”- струва ми се, че тоя момент от 11ти еп.(МАЙ) когато Хейли тъкмо си тръгва от къщата на Деб и Дан и Нейтън казва „Остани за през нощта” и тя се усмихва много сладко и казва „Надявах се да го кажеш”, тва ми се струва суперско.
И след тва вече разни сцени на Хейли и Нейтън и на Хейли с останалите персонажи.
Та така де, така ми се вижда клипчето, ако и Наси го направи ще е супер. За съжаление аз нямам толкова време да правя клипчета...така че за сега оставам само по снимковите материали...
Наси, успех ако тръгнеш да го правиш