Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
gabiafrodita
Новото ми клипче но тоз път не е за Брукас biggrin2.gif истрията:Брук умира unsure.gif и пеитън,луцас,хейли,и неитън го преживяват тежко.Не е нищо особено но ми е най-новео и реших да го споделя с вас.Пи6ете коментари дали ви харесва,надявам се да е така rolleyes.gif
http://www.vbox7.com/play:54424337
brooke_scott
gabiafrodita клипчетата ти са мн хубави, браво!
mi6ikoko писна ми едно и също нещо да пиша, то просто твойто не се трай.... НЕ кликайте на линка!!!
gabiafrodita
Цитат(gabiafrodita @ Jan 31 2008, 19:05) *
Новият ми клип.Историята:Лукас предлага брак на Брук mrgreen[1].gif нищо особено на просто техните моменти от новия епизод на 5-сезон мн ми харесаха и ги представих biggrin2.gif Дано да ви хареса blush.gif

http://www.vbox7.com/play:29adaf4b
fenka_lucas_i_brooke
Сладури знам че отдавна не съм се мяркала но имам молба най-вече към Стеф,Март,Елс или Вили щото техните клипове ги обожавам не че другите са по-долу но имам молба АЙДЕ ДА НАПРАВИТЕ клипче на БРУКАС с нови моменти моля вииии знаете че те ще си ми останат завинаги в сърцето и това си е!!!!Многоооо ще съм благодарна!Примерно с песента на Enrique Iglesias-Ring my bells!!!
gabiafrodita
Новият ми клип,нищо особено ама исках да си помечтая Лукас да предложи на Брук не на Линдзи blush.gif .Искам си Брукас м/у тях химията най-я има rolleyes.gif .Оба4е за мое сажаление Лукас ще е с Пейтън Сигорно.Бляк ама кво да се прави blink.gif
blush.gif http://www.vbox7.com/play:29adaf4b blush.gif
[dEs]
Значи аз направих един клип на Брукас.
История: Брук и Лукас имат връзка, но почвта да си изневеряват и най накрая късат, защото любовта им е опетнена.
Песен: Marilyn Manson Tainted love
Брук - Лукас Tainte love

Надявам се да ви хареса. smile.gif
`BruKas`
Деси според мен наистина клипа се е получил невероятно smile.gif... само че се радвам че не е така наистина smile.gif многу щеше да ми е мъчно smile.gif ... суупер е
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Feb 13 2008, 19:08) *
Сладури знам че отдавна не съм се мяркала но имам молба най-вече към Стеф,Март,Елс или Вили щото техните клипове ги обожавам не че другите са по-долу но имам молба АЙДЕ ДА НАПРАВИТЕ клипче на БРУКАС с нови моменти моля вииии знаете че те ще си ми останат завинаги в сърцето и това си е!!!!Многоооо ще съм благодарна!Примерно с песента на Enrique Iglesias-Ring my bells!!!

Жаки, честно казано аз скоро мислих да правя клип, защото не съм се изявявала отдавна, но плановете ми бяха свързани с кросоувърче на Дийн и Брук.. unsure.gif Може тази събота и неделя да пробвам да измайсторя нещичко на Брукас, но засега не обещавам нищо, защото имам малко време, иначе желанието не ми липсва... Радвам се, че аз съм едно от лицата, към които се обръщаш с тази молба.. ако тръгна да правя клип, ще те уведомя със сигурност. smile.gif Само още едно нещо - нали не държиш много на песента на Енрике? wacko.gif
fenka_lucas_i_brooke
Суууупер мило мое не не държа ама избери нещо подходящо за тях!Знаеш че съм пристрастна!!!
brooke_scott
Цитат(Mrs.Ackles @ Feb 25 2008, 18:58) *
аз скоро мислих да правя клип, защото не съм се изявявала отдавна, но плановете ми бяха свързани с кросоувърче на Дийн и Брук.. unsure.gif

е няма лошо и Дийн/Брук клипче да направиш biggrin2.gif че отдавна не съм виждала и такова unsure.gif
Jordan
Юхууу, Деси, браво за клипчето на Tainted Love. ПОлучило се е страхотно- много яка песен и много добре подбрани моменти и ефекти. Продължавай в същия дух да ни радваш с хубави клипчета biggrin2.gif
[dEs]
Мерси, много се радвам, че ви е харесало.
*PeyT*
Хай. rolleyes.gif
Тази хубава темичка, за жалост, вече не е това, което беше. sad.gif Любимите ми видеомейкъри рядко правят клипчета, даже ми се струва, че някои от тях съвсем са преустановили мултимедийната си дейност. ohmy.gif Събудете се, хора, моля ви! 9.gif

Отдавна не съм поствала свои творения тук, защото последните не бяха свързани с ОТХ. biggrin2.gif
Но, ето ме отново на хоризонта след дългото отсъствие! Ай кейм бак! happy.gif

Новото ми видео, ЕСТЕСТВЕНО, е на Лукас и Пейтън! wub.gif Пети сезон е пълен с толкова свръхестествено невероятни техни моменти, че нямаше как да удържа музата, напираща в мен. rolleyes.gif
Песента, която съм използвала, е вълшебна, няма равна.. Тя засили вдъхновението ми.
Елс, благодаря ти, че ме зариби по нея и се надявам позакъснелия ми коледен подарък да ти хареса. blush.gif 16.gif

Youtube / Sendspace

The song:

Elisa - Dancing

Time is gonna take my mind
and carry it far away where I can fly
The depth of life will dim my temptation to live for you
If I were to be alone silence would rock my tears
'cause it's all about love and I know better
How life is a waving feather

So I put my arms around you around you
And I know that I'll be leaving soon

My eyes are on you they're on you
And you see that I can't stop shaking
No, I won't step back but I'll look down to hide from your eyes
'cause what I feel is so sweet and I'm scared that even my own breath
Oh could burst it if it were a bubble
And I'd better dream if I have to struggle

And I hope that I will do no wrong
And I hope that you won't hurt me

I'm dancing in the room as if I was in the woods with you
No need for anything but music
Music's the reason why I know time still exists
Time still exists
Time still exists
Time still exists

[dEs]
*PeyT*, клипчето наистина е много хубаво и тъжно. Ефектите, моментите абе страхотен клип, нищо, че е Лейтънски.
ludoto_tedi
Март ще ти се карам.... Разплака ме ;( не е честно...
ludoto_mimi
Еее пак не ми го показа първо на мен. smile.gif Много хубаво видео! bigarmhug.gif
Jordan
Марти, все съм те уважавал, ама с това клипче направо ми се извиси в небесата. Прекрасно е, прочувствено е, тъжно е, красиво е. Накара ме да настръхна. Ех, тези красиви, незабравими Лейтънски моменти. Продължавай само така да ни радваш с такива прекрасни творби.
Преди време бях казал на Ел, че ще правя нещо Лейтънско, или пък нещо друго, ама като гледам такива красиви неща...отказах се. Просто надали мога да сътворя нещо по-красиво от това, което правите ти и много други хора.
Благодаря, че ни радваш. wub.gif
*PeyT*
Е, няма такъв кеф, значи.. 3.gif Бях забравила колко щастлива могат да ме направят коментарите ви. emoticon1 (44).gif
Накарахте ме да се чувствам удовлетворена от труда си. blush.gif Струваше си да не ходя цяла седмица на лекции. angel_not.gif
Естествено, има си нещица за доизпипване клипчето и може би ако бях му отделила още ден, щеше да се получи, както си го представях,.. НО мързелът си каза тежката дума. biggrin2.gif

Деси, благодаря за ласкавото изказване. То, самият факт, че си стигнала до края на безбожно дългото видео, при положение, че не си фен на двойката, си е нещо. smile.gif Това, че ти е харесало, ме радва още повече, разбира се. blush.gif
Бтв, преди малко гледах последното ти клипче, с Ulead-а работиш, нали? rolleyes.gif Поздравления за подбора на ефекти. 4.gif

Тедии , съжалявам, че съм те разплакала, слънце. sad.gif Ти си ме знаеш, че съм по драмите и трагичните завършеци.. нямаше как да измайсторя нещо по-весело, не ми идва отвътре. unsure.gif
Както си говорехме, следващият проект (няма да се осъществи скоро wink.gif ) ще е с онази песничка, за която и двете бяхме на мнение, че е много подходяща. smile.gif Оле, като се сетя тя каква е, сигурно ще си рева, още докато го правя. 18.gif

Мимс emoticon1 (56).gif, много се радвам, че ти харесва. fun.gif Мерси и за комента в ютуб. smile.gif
Ем, да не си си лягала толкоз рано, много ме разочарова снощи, казвам ти! 9.gif Къде изчезна старата Мимс, на която й се преспиваше, чак щом пропеят първи петли? Искам си онази твоя версия, какво се случи с нея? ( 18.gifПрости ми лиготията, ама се сетих за "прочувствената" реч на Линдзи и не се сдържах да не вметна нещо подобно 16.gif biggrin2.gif )
Понеже съм си честна по природа, ще призная, че завърших клипчето в 6 без 20, точно като сестрата ставаше за училище, така че и да беше будувала до към 2-3 с мен, пак нямаше да си първата, имала 'честта' да се наслади на новото ми видео. biggrin2.gif Хах, то всъщност Ел трябваше да е Дъ Фърст, щото си е правено за нея, ама сякаш вдън земя е потънала тези дни, никъде не мога да я зесека. unsure.gif

Джо, (надявам се нямаш против да те наричам така) благодаря ти за прекрасните думи, направо ми напълни душата. blush.gif Страхотно е усещането да е разбереш, че си създал нещо, което е значимо за някого. Какво повече мога да искам? Стимулът е налице, сега остава да имаме щастието да се насладим на още много нови и все по-прекрасни Лейтънски моменти, носещи със себе си вдъхвновението. biggrin2.gif
Не съм много съгласна с 2-рата част на поста ти. 9.gif На подценяване ли ми замирисва? blink.gif Надявам се да се мобилизираш и премиерата на творението, което си замислил, не само да се състои, но и да не е просрочена далече във времето. Каквото и да говориш, аз съм си съвсем сигурна, че ще изскочиш с нещо грандиозно и ще ни скриеш шапката тука на всички! 10.gif Знаеш ли защо? rolleyes.gif Когато се влага любов в правенето на нещо, то със сигурност се получава, както трябва.. а ти си един от най-заклетите Л/П фенове, които съм виждала. smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(*PeyT* @ Feb 29 2008, 22:37) *
Мимс emoticon1 (56).gif, много се радвам, че ти харесва. fun.gif Мерси и за комента в ютуб. smile.gif
Ем, да не си си лягала толкоз рано, много ме разочарова снощи, казвам ти! 9.gif Къде изчезна старата Мимс, на която й се преспиваше, чак щом пропеят първи петли? Искам си онази твоя версия, какво се случи с нея? ( 18.gifПрости ми лиготията, ама се сетих за "прочувствената" реч на Линдзи и не се сдържах да не вметна нещо подобно 16.gif biggrin2.gif )
Понеже съм си честна по природа, ще призная, че завърших клипчето в 6 без 20, точно като сестрата ставаше за училище, така че и да беше будувала до към 2-3 с мен, пак нямаше да си първата, имала 'честта' да се наслади на новото ми видео. biggrin2.gif Хах, то всъщност Ел трябваше да е Дъ Фърст, щото си е правено за нея, ама сякаш вдън земя е потънала тези дни, никъде не мога да я зесека. unsure.gif

Тази версия ще се върне като дойде лятото. biggrin2.gif Иначе Елито е още във Варна, май ще си идва другата седмица.
На мен ще ми направиш ли клипчее? rolleyes.gif
[dEs]
Цитат(*PeyT* @ Feb 29 2008, 22:37) *
Деси, благодаря за ласкавото изказване. То, самият факт, че си стигнала до края на безбожно дългото видео, при положение, че не си фен на двойката, си е нещо. smile.gif Това, че ти е харесало, ме радва още повече, разбира се. blush.gif
Бтв, преди малко гледах последното ти клипче, с Ulead-а работиш, нали? rolleyes.gif Поздравления за подбора на ефекти. 4.gif

Мерси. Иначе да с нея работя,но ще я сменям с Adobe premiere pro макар, че си мисля, че началният надпис трябва да е No Indian. Но като и да е.
fenka_lucas_i_brooke
Мартинкеее това беше уникално завръщане!!!Просто този клип ме разплака,подейства ми толкова умопомрачително че нямам думи!Нямаше и 1 минута от клипа аз почнах да цивра до края на клипа да даже и след него!Просто е супер добре изпипан и е направен с много чувста!!!Браво продължавай в същия дух да ми спираш дъха секи път като гледам твой клип!!!
fenka_lucas_i_brooke
MY BIG RETURNING!!!!

Най-накрая и аз да се включа!Отдавна не бях правила клипчета тъй като програмата се беше бъгнала,но I'm BACK!!!
Така клипа ЕСТЕСТВЕНО е за Брук и Лукас!!!Щяхте да се учудите ако е за някой друг нали хаха!!!
Историята е супер проста Брук и Лукас късат през целия клип са техни моменти лалала и накрая Брук сънува че Лукас и предлага да се омъжи за него!Надявам се да го харесате не ме критикувайте много че все пак 10 месеца почивка загубила съм тренинг в правенето на клипове,а там уж най-ме биваше от всички такива програми свързани с правене на някакво творчество!Боже колко скромно прозвуча!
Искам най-вече критичните мнения на Март,Стеф,Елс,Йордански,Вилито,Насито и тн абе на всички които се чувстват длъжни да уважат клипа ми с мнение!!!Макар и супер критично!Може би няма да ви хареса кой знае колко но на мен като за първи клип след 10 месечна отпуска си ми харесва!
Е спирам с приказките It's show time!!!!

Brooke&Lucas
in
Final Goodbye by Rihanna
Made by:Jaki(fenka_lucas_i_brooke)

Brooke&Lucas

Brooke&Lucas-Sendspace
*PeyT*
Ей, Жакс, най-после да се завърнеш в индустрията. Бравос, време беше. biggrin2.gif
Както ти казах вече, супер си се справила. smile.gif Ефекти, войсоувъри... вери найс джоб! happy.gif Клипчето е мн готино и сполучливо. Продължавай в същия дух, трябва още доста видеота да направиш, за да компенсираш дългото затишие. 10.gif
Mrs.Ackles
Жаки, честно казано, не съм много очарована от новото ти видео... Искам да съм напълно искрена, след като държиш на критичното ми мнение. Клипът изглежда набързо направен и най-вероятно поради тази причина, не си успяла да покажеш истинските си умения... Смятам, че си имала и по-добри попадения. smile.gif Иска ми се скоро пак да видя нещо ново от теб и се надявам да не си се засегнала от това мое откровение. blush.gif
[dEs]
Ооо как ми липсват Брукас. Клипа ми хареса, един такъв носталгичен....
Marissa Cooper
Мн е хубаво smile.gif
Jordan
Жаки, миличка, радвам се, че си ме включила в списъка с хора, чиито критично мнение искаш да чуеш.
Клипчето ми хареса- като идея, музика и подбрани моменти; не ми хареса обаче това, че си използвала едни и същи ефекти навскяъде. Това е единствената ми критика. Иначе останалото е добре. Даже мен ме трогна, пък на Брукаски клипчета не се радвам много biggrin2.gif
djesito
На мен ми хареса клипчето!Мисля че си се справила много добре...подбрала си всичко страхотно..поздравявам те! smile.gif
TuxChYyY
Ето едно клипче от последния епизод smile.gif

Трий ХиЛЛ
[dEs]
Така, имам нов клип rolleyes.gif .
Брук и Пейт са приятелки. Люк е гадже и на двете,те съответно не знаят това. Обаче един ден всичко се променя biggrin2.gif

Брук - Лукас - Пейтън
hristin4e
Цитат(desitoo_91 @ Mar 16 2008, 17:52) *
Така, имам нов клип rolleyes.gif .
Брук и Пейт са приятелки. Люк е гадже и на двете,те съответно не знаят това. Обаче един ден всичко се променя biggrin2.gif

Деси, супер е! wink.gif
ludoto_tedi
Здравейте Дами и Господа.Искам да ви предствя 1-вото си Отх клипче:
Лукас и Пейтън

http://www.youtube.com/watch?v=dvmNCrLqYF8

Техните взаймоотношения се въртят около колата на Пейтън.Така се запознават и започват да излизат,но и двамата ги е страх нещо да не се провали и постоянно си припомнят моментите си прекарани с "кометата" на Пейтън.Но тяхната връзка се е развила идеално и те живели щастливо до каря на живота си smile.gif

Надявам се да ви хареса

P.S:Мим благодаря ти много за голямата помощ,която ми оказа и за чудесното мнение *гуш*
ludoto_mimi
Много е хубаво, Теди! biggrin2.gif
*PeyT*
Тееееееееедиииии! bigarmhug.gif Браво, миличка, крайният резултат ми харесва супер много. 4.gif Страшен замисъл и чудесен подбор на моменти... повечето ефекти също са супер. smile.gif Изобщо страхотно си се справила... Не личи, че отскоро се занимаваш с мултимейдна дейност. Знаех си, че в теб се крие истински талант и се радвам, че най-после реши да го извадиш наяве. Плийс, продължавай с клипчетата... най-вече с Лейтънските. blush.gif
ludoto_tedi
Благодаря smile.gif Замислила съм и още едно ,но то сигурно другата седмица wink.gif
N@det0
Наистина прекрасно видео.Браво!
Jordan
rolleyes.gif Теди, браво! Зарадва ме с едно прекрасно Лейтънско клипче. Справила си се много добре, и единствената ми забележка е към ефектите- малко не ме кефят blush.gif Малко критика, ама ти няма да ми се сърдиш happy.gif
ludoto_tedi
ЕСТ ,че няма.Нали затова го слагам ,за да ме критикувате и за да се науча.Мерси ,че все пак ти е харесало
vasinka_{P}
Toва е клипа на Kate Voegele - Only Fooling Myself с участието на James Lafferty. Незнаех къде да го сложа, за това го пуснах в тази тема. Ако има проблем някой да го премести където трябва.smile.gif
susito
такаа...както може би малко са забелязали спрях да пиша във форума,ама това не значи,че не го посещавам.Редовно гледам темите и пиша само,ако нещо наистина,ама наистина ми хареса.И току що изгледах клипа на Март и просто трябваше да напиша комент.Лукас и Пейтън са ми любимата двойка и винаги "докосват сърцето ми",както казва Пейтън.Тааа Март клипа е просто невероятен..аз също се разплаках.Уникален е..просто уникален.А песента е толкова страхотна....връзва е перфектно с тематиката.супер е ...мм да и аз вече нямам думи!
ludoto_tedi
Лукас и Пейтън - From Sarah With Love

http://www.youtube.com/watch?v=Mdn1pb71Dyc

Лукас и Пейтън са най-добри приятели.Лукас е влюбен в Пейт ,но тя не е, докато той не се уморява да чака тя да се влюби в него.Той среща Линдзи и казва на Пейтън ,че се е влюбил в нея(Линдзи) и Пейтън напуска града.

3 години по-късно тя се връща ,но нещата са се променили много.Лукас ще се ожени за Линдзи .Пейтън е тъжна и решава да каже на Лукас какво изпитва.Той е много объркан.
girl_from_hell
както ти казах миличка това е най-хуабвото клипче което някога съм гледала нямаш равна просто
ludoto_tedi
Благодаря ти много слънце *гуш*
Jordan
Теди, хъни, май наистина си ме послушала и не си го бързала това видео защото се е получило невероятно добре. Страхотно си навързала моментите с лириките от песента, страхотно си съчетала ефектите(най-ми харесаха тези с кадрите един върху друг), въобще се е получило много въздействашо! Апък и песента...само заради избора на песен мога да те поздравя, наистина адски добро попадения, и май досега не съм гледал с тая песен клипче, та добре си се справила.
Определено ще го искам с малко по-добро качество, за да си го цъкна на диск като записвам пак фенски видеота.
Лов я, продължавай в същия дух! bigarmhug.gif
hristin4e
Цитат(vasinka_{P} @ Mar 25 2008, 18:18) *
Toва е клипа на Kate Voegele - Only Fooling Myself с участието на James Lafferty. Незнаех къде да го сложа, за това го пуснах в тази тема. Ако има проблем някой да го премести където трябва.smile.gif

яко! blush.gif
btw другото момче е Stuart Lafferty rolleyes.gif

ludoto_tedi страхотно клипче! worthy.gif worthy.gif
hristin4e
моето първо клипче smile.gif smile.gif
[dEs]
Хрис клип ти, найстина е много добър. Браво, дано направиш още.
bloody_iv, твоя клип също е хубав
boy_07
Здрасти!Не знам дали пиша на правилното място ,но имам една молба.
Понеже не съм гледал абсолютни всички клипчета тук(да,знам че е недопустимо wink.gif ) искам да ми кажете илид а ми дадете линк за клипче,в което са поместени моментите,когато Пейтън е нещастна;
Когато Лили умира...
Когато се млатят с Дерек...
Когато Дерек я отвързва в мазето и тя крещи...
Когато е в библиотеката с простреляния крак...
Когато се кара с лоштата страна от себе си...

Найстина ще съм много благодарен,ако ми помогнете,защото тук има страшно много клипове,а аз искам точно такова и дори и да се опитам няма да мога да ги изгледам всички,пък и да намеря точно такова.Мерси!

bloody_iv
Цитат(boy_07 @ Apr 6 2008, 23:26) *
Здрасти!Не знам дали пиша на правилното място ,но имам една молба.
Понеже не съм гледал абсолютни всички клипчета тук(да,знам че е недопустимо wink.gif ) искам да ми кажете илид а ми дадете линк за клипче,в което са поместени моментите,когато Пейтън е нещастна;
Когато Лили умира...
Когато се млатят с Дерек...
Когато Дерек я отвързва в мазето и тя крещи...
Когато е в библиотеката с простреляния крак...
Когато се кара с лоштата страна от себе си...

Найстина ще съм много благодарен,ако ми помогнете,защото тук има страшно много клипове,а аз искам точно такова и дори и да се опитам няма да мога да ги изгледам всички,пък и да намеря точно такова.Мерси!

Такаам,това клипче е доста по твоите категории(не всички),но пак мисля че ще ти хареса smile.gif На мен, специално, ми е любимо!Надявам се ,че ти помотнах,поне малко.Приятно гледане! wink.gif

клииик smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.