Е, няма такъв кеф, значи..

Бях забравила колко щастлива могат да ме направят коментарите ви.
Накарахте ме да се чувствам удовлетворена от труда си.

Струваше си да не ходя цяла седмица на лекции.
Естествено, има си нещица за доизпипване клипчето и може би ако бях му отделила още ден, щеше да се получи, както си го представях,.. НО мързелът си каза тежката дума.
Деси, благодаря за ласкавото изказване. То, самият факт, че си стигнала до края на безбожно дългото видео, при положение, че не си фен на двойката, си е нещо.

Това, че ти е харесало, ме радва още повече, разбира се.
Бтв, преди малко гледах последното ти клипче, с Ulead-а работиш, нали?

Поздравления за подбора на ефекти.
Тедии , съжалявам, че съм те разплакала, слънце.

Ти си ме знаеш, че съм по драмите и трагичните завършеци.. нямаше как да измайсторя нещо по-весело, не ми идва отвътре.
Както си говорехме, следващият проект (няма да се осъществи скоро

) ще е с онази песничка, за която и двете бяхме на мнение, че е много подходяща.

Оле, като се сетя тя каква е, сигурно ще си рева, още докато го правя.
Мимс .gif)
, много се радвам, че ти харесва.

Мерси и за комента в ютуб.
Ем, да не си си лягала толкоз рано, много ме разочарова снощи, казвам ти!

Къде изчезна старата Мимс, на която й се преспиваше, чак щом пропеят първи петли? Искам си онази твоя версия, какво се случи с нея? (

Прости ми лиготията, ама се сетих за "прочувствената" реч на Линдзи и не се сдържах да не вметна нещо подобно

)
Понеже съм си честна по природа, ще призная, че завърших клипчето в 6 без 20, точно като сестрата ставаше за училище, така че и да беше будувала до към 2-3 с мен, пак нямаше да си първата, имала 'честта' да се наслади на новото ми видео.

Хах, то всъщност
Ел трябваше да е Дъ Фърст, щото си е правено за нея, ама сякаш вдън земя е потънала тези дни, никъде не мога да я зесека.
Джо, (надявам се нямаш против да те наричам така) благодаря ти за прекрасните думи, направо ми напълни душата.

Страхотно е усещането да е разбереш, че си създал нещо, което е значимо за някого. Какво повече мога да искам? Стимулът е налице, сега остава да имаме щастието да се насладим на още много нови и все по-прекрасни Лейтънски моменти, носещи със себе си вдъхвновението.
Не съм много съгласна с 2-рата част на поста ти.

На подценяване ли ми замирисва?

Надявам се да се мобилизираш и премиерата на творението, което си замислил, не само да се състои, но и да не е просрочена далече във времето. Каквото и да говориш, аз съм си съвсем сигурна, че ще изскочиш с нещо грандиозно и ще ни скриеш шапката тука на всички!

Знаеш ли защо?

Когато се влага любов в правенето на нещо, то със сигурност се получава, както трябва.. а ти си един от най-заклетите Л/П фенове, които съм виждала.