Вили, и двата клипа са страхотни, не мисля, че е нужно да го казвам отново! Първият кросоувър, с "I want to spend my life time loving you", тотално ме зашемети, направо ме остави без думи!

Страшно харесвам тази песен, а в съчетание с подбраните моменти на Брук и Дийн творението ти става просто вълшебно! Поздравления!
Длъжна съм да ви уведомя, че всеобщо познатият ZackMorgan54 премахна всички крадени клипчета от профила си! Много ви благодаря - ако не бяхте вие и вашите коментари, едва ли щеше да има някаква промяна.
Отдавна бях направила втората част на последното ми видео, но заради кражбата на клипове не успях да ви я покажа... Сега мисля да поправя това.

Ако някой не помни 1-вата част... :
Цитат(Mrs.Ackles @ Nov 25 2007, 07:56)

Sam/Brooke - The Heart That Brings You Back (Part 1)
Песен: Courtney Jaye - Can You SleepНай-новото ми видео ще има две части.. Сам и Брук са действащите лица в първата част, а във втората най-вероятно ще са Дийн и Брук (просто не мога да се сдържа)..
Историята: Сам и Б. Дейвис са заедно, но той скъсва с нея, за да е с Джес (мъртвата му приятелка в SPN

) . Брук е ужасно нещастна, прави всичко възможно да се върне назад и да оправи нещата, но не може..
YoutubeSendspace Sam/Brooke/Dean - The Heart That Brings You Back (Part 2)
Песен: Lifehouse - EverythingПродължението се развива 4 месеца след раздялата на Сам и Брук - тя вече се среща с Дийн, а Сам постепенно разбира, че все още любовта му към Брук не е изчезнала!
*Чудите се какво е станало с Джес (момичето, заради което Сам скъса с Дейвис)? Развръзката е чак накрая.
Реших, че ще има и трета част, защото оставих края отворен и в крайна сметка не се разбира who gets Brooke.. 3-тата част определено ще бъде последна.
YoutubeSendspace