Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
[dEs]
Вили БРАВО!!!! Клипа е невероятен. 13.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 2thum[1].gif
gabiafrodita
Ето и от мен нещо ново.Това е новият ми клип.Пове4ето моменти са си за Брук и затова съм си го кръстила на нея.Дано да ви хареса,искренно се надявам
http://www.vbox7.com/play:b8454773

П.П. Песента е чалга-десислава-неочакван край(Аз мн не слушам чалга де,но песента и певицата правит изключение)Дано да ви хареса!!!! mrgreen[1].gif
nadezhda_had
Вили клипчето е страхотно ,много добре измислено.Браво ,както винаги перфектна работа smile.gif
Mrs.Ackles
Вили, и двата клипа са страхотни, не мисля, че е нужно да го казвам отново! Първият кросоувър, с "I want to spend my life time loving you", тотално ме зашемети, направо ме остави без думи! 3.gif Страшно харесвам тази песен, а в съчетание с подбраните моменти на Брук и Дийн творението ти става просто вълшебно! Поздравления!

Длъжна съм да ви уведомя, че всеобщо познатият ZackMorgan54 премахна всички крадени клипчета от профила си! Много ви благодаря - ако не бяхте вие и вашите коментари, едва ли щеше да има някаква промяна. smile.gif

Отдавна бях направила втората част на последното ми видео, но заради кражбата на клипове не успях да ви я покажа... Сега мисля да поправя това. tongue.gif
Ако някой не помни 1-вата част... :
Цитат(Mrs.Ackles @ Nov 25 2007, 07:56) *
Sam/Brooke - The Heart That Brings You Back (Part 1)

Песен: Courtney Jaye - Can You Sleep
Най-новото ми видео ще има две части.. Сам и Брук са действащите лица в първата част, а във втората най-вероятно ще са Дийн и Брук (просто не мога да се сдържа).. tongue.gif
Историята: Сам и Б. Дейвис са заедно, но той скъсва с нея, за да е с Джес (мъртвата му приятелка в SPN rolleyes.gif ) . Брук е ужасно нещастна, прави всичко възможно да се върне назад и да оправи нещата, но не може..

Youtube
Sendspace

Sam/Brooke/Dean - The Heart That Brings You Back (Part 2)

Песен: Lifehouse - Everything
Продължението се развива 4 месеца след раздялата на Сам и Брук - тя вече се среща с Дийн, а Сам постепенно разбира, че все още любовта му към Брук не е изчезнала!
*Чудите се какво е станало с Джес (момичето, заради което Сам скъса с Дейвис)? Развръзката е чак накрая. biggrin.gif
Реших, че ще има и трета част, защото оставих края отворен и в крайна сметка не се разбира who gets Brooke.. 3-тата част определено ще бъде последна. smile.gif

Youtube
Sendspace
Gossip Girl
Не знам дали съм единствена, но след прекрасните клипове на Стеф се влюбих в Сам/Брук! Толкова са ми сладки. Стефи, слънце, моооля те, нека останат заедно. biggrin.gif
Клипа отново е перфектен! Пак перфектно събрани моменти, особено там имаше нещо Брук вика "Ок?" и Сам "Ок." Беше жестоко. Браво, Стеф.
brooke_scott
Стеф, клипа си е перфектен, просто нямам думи smile.gif А и мен ме кефят Сам и Брук, оба4е Брук и Дийн са си The BEST, за тва се надявам те да останат накрая biggrin.gif айде чакам с нетърпение 3 част и дано да е с Брук и Дийн
[dEs]
Стеф, клипа ти е много готин. Малко само песента не ми хареса, но тя без това е по тиха. Много готино са се получили и двата клипа. Чакам с голяма нетърпение и част 3.
Brookie
Ето едно клипче на Брук и Лукас smile.gif Направих го, защото мн ми липсват, а и знам, 4е не само на мен wink.gif
http://www.youtube.com/watch?v=RKg6VvT18gk

Дано ви хареса smile.gif
brooke_scott
Brookie така е, и на мен мн липсват и клипа е с-р
gabiafrodita
Ето новото ми клипче за Брук(с нейни забавни моменти).На мен мн не ми харесва как е станало ама... mrgreen[1].gif

http://www.vbox7.com/play:132d40f9
[dEs]
Клипчетата и на двете са много хубави.
nadezhda_had
Стефи клипчето както винаги е невероятно ,няма да навлизам в подробности ,че нещо не ми се пише biggrin.gif biggrin.gif но с нетърпение чакам развръската smile.gif smile.gif
devon
Лелеееее кви клипчета тука кво нещу 1clap[1].gif Мислих си че по хубави неможе да правите пък то ко било.От хубаво че по хубаво че още по хубаво че много много хубаво.Абе строхтни сте всичките бееее 1clap[1].gif И само да кажа на Стеф да не ги разделя Самиту и Брук че мноо сладки двамката заедно happy.gif
Tedds
Днес направих едно клипче на Брукас.Има доста не]а които се повтарят от предишния ми клип ама неможах друго да измилсля.
Ето го и клипа: YouTube
Песничката е на Leona Lewis-Bleeding Love blush.gif
Попринцип клипа не е нищо осбено,но реших да го споделя с вас.Моля ви кажете си мнението smile.gif
[dEs]
Теди клипчето ти е много хубаво, а песента е много яка.

Ами и аз направих една клипче.
Песента е Within Tempation - 'What Have You Done
А историята е:
Лукас убива Дан и Брук го вижда. Брук си мълчи от начало и това я довежда до лудост след това не може да се сети какво е станало. Люк го е страх тя да не се съвземе и я отвежда в друг град. Тя разбира, че той крие нещо, защото се държи странно, но не може да разбере какво. Те не спират да се карат. И Люк разбира, че е влюбен в нея както и тя в него. По една случайност тя разбира за убийството и си спомня всичко. Той отново решава да я отведе в друг град, като и двамата се преструват, че не знаят. Като спират да си починат се случва нещо ужасно...

Надявам се клипчето да ви хареса. Макар, че мисля, че можеше още...
Gossip Girl
desitoo_91, не знам дали ти е първият клип, но е страхотен! Изключително добра работа си свършила и с цялостният сюжет и с музиката и тн.(особено имайки предвид, че аз съм огромна фенка на Уитин Темптейшън). Надявам се да продължаваш с клиповете.
Tedds
Деси,клипа ти е много хубав worthy.gif браво,продължавай все така smile.gif
brooke_scott
Деси, колипа е невероятен! ама защо тя го гръмна накрая? нали го оби4аше, или на мен нешо ми се губи?
Теди, твоя клип също е мн готин
ludoto_mimi
Много хубав клип, хареса ми как си измислила историята и ефектите. rolleyes.gif
[dEs]
Радвам се че ви харесва. Ами тя го убива, защото я е страх, че може да убие и нея.
nelito0o0
Охх Деси Невероятен клип blush.gif rolleyes.gif wub.gif wub.gif wub.gif Просто нямам думи! Този път наистина е идеален biggrin2.gif ИИии наистина нямам критики хех.. biggrin2.gif Простууу съм Флиубена в него 10.gif 10.gif 10.gif wub.gif
brooke_scott
Цитат(desitoo_91 @ Dec 19 2007, 14:40) *
Радвам се че ви харесва. Ами тя го убива, защото я е страх, че може да убие и нея.

аааа, мерси smile.gif
susito
Олеее,Деси клипа е страхотен!Песента е обожавам,а за такъв клип е перфектната!Сюжета е страхотен,моментите...уникално просто!А края е убийствен...буквално!
Катeто
Клипчето се е получило супер,много реално е пресъздадено smile.gif браво още веднъж worthy.gif

lkjhgfds
клипчетата направо са страхотни,аз също направих едно за Бетъни в "ОТХ" и "Пътеводна светлина",не съм съвсем сигурна как да пусна линк към клипчето.Ако някой знае как нека помогне.
[dEs]
Мм направих едно клипче на Лейтан(колкото и странно да е това). Но като видях превода на песента и си представих техни моменти. .:PeYtOn_SaWyEr:. ми каза за песента.. ип пак че беше тя иначе нямаше да имм клипче..
Lucas&Peyton - Sexy Moves

Няма история.
Песента е на BLero - Sexy Moves

Дано ви хареса.
Tedds
Деси,както ти казах клипчето е мноого яко,нищу,че е на Лейтън,аз ти казах,че ще стана лейтънка biggrin2.gif biggrin2.gif
Е това няма да стане де,но клипа е суупер,песента също,абе много ме кефи smile.gif
Айде чакам клип на Брукас smile.gif
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Jan 2 2008, 22:26) *

Деси,както ти казах клипчето е мноого яко,нищу,че е на Лейтън,аз ти казах,че ще стана лейтънка biggrin2.gif biggrin2.gif

ей, Теди, стига бе, плашиш ме 9.gif
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Jan 2 2008, 22:35) *

ей, Теди, стига, плашиш ме 9.gif

Няма да стана Лейтън бе спокс smile.gif Брукас завинаги в сърцето мии blush.gif blush.gif
Но клипа наистина ме кефи,ама тя Дес ми е обещала,че ще направи скоро и на Брукас smile.gif
Катeто
Деси,както ти казах и в скайп ,клипчето е страхотно,избрала си едно то най-хубавите моменти ан Лейтън blush.gif Вързва се и с песента,така че едно голямо браво 4.gif
П.П-нямаше смисъл да ме споменаваш,аз само ти дадох идеята,ти си свърши всичко останало и то мноого добре happy.gif
[dEs]
Цитат(brooke_scott @ Jan 2 2008, 22:35) *

ей, Теди, стига бе, плашиш ме 9.gif

Хехех и аз така и казах. Ама тя вика, че няма да става тяхна фенка... иначе трябва да си поговорим Теди 15.gif .
Радвам, че ви харесва. Кате как няма да те спомена все пак, ако не ми беше казала песничката нямаше да направя клипа.
gabiafrodita
Ето новото ми клипче.То пак е за Брукас.харесва ли ви.Песента е на blue-breathe easy.На мен лично тази песен ми е любима rolleyes.gif
http://www.vbox7.com/play:9aa223e0
brooke_scott
песента си е велика, клип4ето ти е мн хубаво wink.gif
brooke'n'lucas
Много хубави клипчета сте направили. smile.gif

Вчера направих 1 клипче на най-големите сладури в ОТН - Брук и Джейми.

Brooke & Jamie - My Best Friend

(credit: Didito tongue.gif)

YouTube
Enjoy wink.gif
brooke_scott
brooke'n'lucas мн е яко клип4ето smile.gif големи са сладури двамата, браво че беше първатат да направиш клип4е tongue.gif
[dEs]
Клипчето наистина е много яко. Многоми харесва и песента е много подходяща. А те и двамата са много сладки заедно... и по отделно
♥Didito♥
Тей аз отдавна не бях влизала тук,ама наистина и видях колко клипове сте направили smile.gif не можах да изгледам всички но от това, което видях останах очарована.Браво на Деси, клипа ти много ми хареса,Стеф и Вили както винаги много хубави клипове, Майче клипа ти на Wake up Call също много ми хареса smile.gif Теди и твоя клип го гледах мн е готин. Браво на всички smile.gif и сега клипа на Джейми и Брук малее много е сладък,много,много най-големите сладури от ОТХ Габи аз ти казах клипа ти е страхотен ще направиш още нали blush.gif Невероятен е искам още на Джейми и Брук, а защо не на Брук, Лукас и Джейми..
Klamer4o93
Досега ня бях правил клипче и ето ми го първото:
http://www.vbox7.com/play:e22dfd78

Сложих кадрите с игра от 1вите 2 епизода и затова е толкова кратичко wink.gif
Tedds
Леле Габи страхотни е клипчето.Брук и Джейми са супер сладури.Песента си пасва много добре за тях smile.gif
Браво,ще чакам още клипчета biggrin2.gif rolleyes.gif
nadezhda_had
Габи клипчето е много сладко ,много ме кефи.Браво smile.gif smile.gif
brooke'n'lucas
Радвам се, че ви е харесало. biggrin2.gif

Направих още 1 клипче на 2-та сладури. smile.gif Малко е кратко.. доста е кратко, но се надявам да ви хареса tongue.gif

Brooke & Jamie - Beautiful Day
Enjoy wink.gif
Катeто
И двете ти клипчета са много сладки,то няма как като са тийм Джейми и Брук worthy.gif Продължавай в същия дух,нямам търпение за нови серийки и съответно нови клипчета rolleyes.gif
♥Didito♥
Ауу Габи клипа е страхотен искам още 10.gif
brooke_scott
Цитат(♥Didito♥ @ Jan 14 2008, 21:19) *
Ауу Габи клипа е страхотен искам още 10.gif

me too mrgreen[1].gif
gabiafrodita
Ето новото ми клип4е.Пи6ете коментари дали ви харесва
http://www.vbox7.com/play:98faf17c
devil_under_cover
http://www.vbox7.com/play:b53e5350 ...ето това е линк на моето клипче,надявам се да ви хареса... blush.gif
Иначе другите клипчета които сти качвали са мн хубави-бр на всички wink.gif
brooke_scott
gabiafrodita мн ти е хубаво клипчето
valenceto
Хей! За първи път се престраших да направя клипче и ето го моето единствено до момента творение: Naley Надявам се да Ви хареса rolleyes.gif
Mai4et0
Направих клипче на Брук и Лукас.Песента е Enrique Iglesias - Tired of being sorry Не е нищо особенно, няма история... просто исках да им направя клипче blush.gif Надявам се да ви хареса smile.gif

| Brooke & Lucas - Tired Of Being Sorry |
brooke_scott
Mai4et0 мн готино клипче
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.