susito
Nov 28 2007, 18:24
Стеф за 3-ти път искам да ти благодаря за клипа (hug) още не мога да му се нагледам и да му се нарадвам!вечно ще съм ти благодарна :* :* :*
Относно 2-я клип:Сам си го представях с Пейтън,ама аз попринцип сичките си ги представям с Пейтън *big puppy eyes* Супер е клипа,песничката ми е супер любима,и моментите са подбрани много точно,и репликите им...абе страхотно,както винаги!
вили това нещо,ако наистина стане филм,ще убие всякакви рейтинги!Много забавна песничка и идеята е супер!
gabiafrodita
Nov 30 2007, 12:15
ето новото ми клип4е за 4ад и софия.не е нищо особено,но ми кажете дали ви харесва
http://www.vbox7.com/play:b0b1a149
gabiafrodita, клипчето ти много ми харесва. Песента е много яко и много добре си подбрала моментите. Браво.
Mrs.Ackles
Dec 1 2007, 08:03
Наде,
Диди,
Сус, страшно много ви благодаря.
П.С.Наде, ще чакам с нетърпение клипчето.
Mai4et0
Dec 2 2007, 18:50
Ето нещо ново на Брукас

Песента ме вдахнови да го направя :
Lucas/Peyton/Brooke/Nathan - Lugan si i ti
Gossip Girl
Dec 2 2007, 19:05
Оо, любов, нов клип finally. Супер е! Брук/Нейтън

! Трябваше накрая да ги събереш!

Иначе песента супер не струва, ама клипа пак си е готин.
Mai4et0
Dec 2 2007, 19:11
хахахахаха.... шматка ! Песента е дъ бест мааа
Скоро очаквай клип с "Wake up call"
Майче клипа много ме нарадва

Ама всичко се връзва,моментите и песента.Много добре се е получило

И чакаме новия ти кли
Майче страшно е клипчето!Няма смисъл да овъртам...песента изобщо,ама изобщо не ми харесва!Оаче супер се съчетава с моментите и като цяло се е получило готино!
П.П.ако става въпрос за wake up call на Maroon 5 ще го чакам с нетърпение
gabiafrodita
Dec 3 2007, 15:46
gabiafrodita
Dec 3 2007, 15:46
gabiafrodita
Dec 3 2007, 15:48
Аз слушам чалга и клипчето е страхотно.Много харесвам клипчета на ОТН,които со с български песни,но за съжаление са малко.
Цитат(Mai4et0 @ Dec 3 2007, 14:58)

хахахаха... малеее никой ли не слуша чалга от тук бее
Аз слушам чалго и песента много ми харесва. И клипа е много готин моментите са много добре съчетани с песента. И нямам търпение да видя клип с песента
Wake up call..
brooke_scott
Dec 3 2007, 18:17
Цитат(susito @ Dec 3 2007, 14:46)

Майче страшно е клипчето!Няма смисъл да овъртам...песента изобщо,ама изобщо не ми харесва!Оаче супер се съчетава с моментите и като цяло се е получило готино!
П.П.ако става въпрос за wake up call на Maroon 5 ще го чакам с нетърпение
и аз така
И сега имам предложение, някой не иска ли да се хване да направи клипче за Scott Brothers и Winchester Brothers :Р, мисля че ще стане мн яко
Mrs.Ackles
Dec 3 2007, 20:15
Съжалявам, че трябва да пиша в темата по такъв лош повод, но няма начин.
Преди няколко дни в youtube едно момиче ми писа писмо, като ми даде линк към видео, което адски прилича на един мой кросоувър с Дийн и Брук. Пуснах аз въпросното видео и какво да видя - копирано до последната подробност! Човекът е откраднал целия ми клип, само е сменил песента! Страшно много се ядосах и влязох в профила му, а там познайте какво - предишното видео, което е качил и представил за свое не е друго, а едно от най-хубавите творения на Вилито! Естествено веднага й писах, за да й кажа, че някой си позволява да се възползва по такъв долен начин от нашия труд! Постнахме коментари и на двата клипа, аз писах и в профила му и на лично, но нищо! Те продължават да си стоят там, а той продължава да ги представя за свои!
Ето ги и доказателствата:
1. Моето видео с Дийн и Брук, което може и да помните, защото съм го слагала във форума:
It's gonna be LOVE - Dean and Brooke* Същото клипче, само че откраднато от ZackMorgan54:
Sexy Love (jake and liz)2. Crossover-a на Вилс:
Brooke & Dean - "There you'll be"* ZackMorgan54 отново в действие:
jake lizХайде сега открийте разликите, ако можете...
Убедихте ли се за каква наглост говоря?
Ще бъдем благодарни на всеки, който напише по 1 коментар на клиповете, в профила му или пък на лично... Сигурна съм, че разбирате как се чувстваме аз и Вилито в момента..
Gossip Girl
Dec 3 2007, 20:25
Майчоо, най-сетне ще ми изпълниш поръчката дето съм ти я дала от 1-2 месеца. Ейй..кеф.
Относно поста на Стеф съм просто speechless. Такава хипер наглост! Веднага ще постна по един комент и ще му тегля една майна. Баси! Как може такова нещо? Няма ли начин да свалим клиповете?
Edit: Пуснах коментари и на двата клипа. Надявам се онова същество да се засрами малко(ника ми е L0v3Jens3n).
James towel keeper
Dec 3 2007, 20:28
Стефи

И аз се извинявам че трябаше да пишем тук с да разваляме прекрасната тема с това, но наистина не знаехме какво да направим... Тя бу беше писала лично съобщение но не отговаря, а както се вижда клиповете си седят и няма промяна... наистина е много неприятно, защото все пак това е наш труд и наша идея, а някой който така "краде" и обира овации.... Само песните са сменени и толкова... Страшно нахално, дано ни разбирате
brooke_scott
Dec 3 2007, 20:52
Цитат(Gossip Girl @ Dec 3 2007, 20:25)

Относно поста на Стеф съм просто speechless. Такава хипер наглост! Веднага ще постна по един комент и ще му тегля една майна. Баси! Как може такова нещо? Няма ли начин да свалим клиповете?
Edit: Пуснах коментари и на двата клипа. Надявам се онова същество да се засрами малко(ника ми е L0v3Jens3n).
и аз, и аз! Какво по дяволите си мисли тоя бе

Я да ходи да си го начука, няма никакво право да се възползва от прекрасната работа на Вили и Стеф

Написах му злобни коментари и на двата клипа
Боже какви са тия хора бе

Каква е тази нагллост да ви крадат клипчетата
gabiafrodita
Dec 3 2007, 21:53
егаси нещастниците братче!!!!Как може да има такива хора....просто нямам думи.
Jake and Liz

къде е Брук,къде е Лиз?Абе шантава работа!Тряа си някъф супер ненормален и тъп,за да напрайш такоа нещо :/ да беше зел само 1-2 момента най-много пак щеше да е гадно,ама целия клип...че то даже и не се връзва с неговата/нейната песен...хммм
П.П.Инглиша ми куца,за това само тука се разписвам(макар да ми се иска тоя-тая да го/я "насея и навея")
brooke_scott
Dec 3 2007, 22:04
Цитат(susito @ Dec 3 2007, 22:00)

Jake and Liz

къде е Брук,къде е Лиз?Абе шантава работа!Тряа си някъф супер ненормален и тъп,за да напрайш такоа нещо :/ да беше зел само 1-2 момента най-много пак щеше да е гадно,ама целия клип...че то даже и не се връзва с неговата/нейната песен...хммм
П.П.Инглиша ми куца,за това само тука се разписвам(макар да ми се иска тоя-тая да го/я "насея и навея")
аз въобще не загрях кои са Jake и Liz
Mrs.Ackles
Dec 4 2007, 19:32
Благодаря много на всички, които си направиха труда да се занимават с нашите проблеми, но този нещастник не само, че не се е засрамил и махнал моето и клипчето на Вилито от профила си, а преди няколко часа е качил още едно крадено видео(един от любимите ми кросоувъри на Дийн и Брук в youtube). Двойката вече не е Jake & Liz, а Jake & Elizabeth?!?
Прекрасният клип на JMarie1:
Brooke/Dean - Breathe On MeИ естествено долната кражба на ZackMorgan54(повдига ми се като чуя този ник

):
Jake and ElizabethСамо е махнал началния надпис от оригиналния клип, защото там пишеше името на песента, която JMarie1 е използвала..
Вече не знам какво да правя.

Не ми се иска да продължавам да ви занимавам с това, но се чудя кога ли този човек ще почне да се усеща.. това, което прави е толкова жалко...
Брук първо е Лиз,после Елизабет.Дийн е Джейк...в един друг клип видях,че Пейтън е кръстена Карли о.О утф? Ужасно е това,което прави и аз вече нз какво можете да направите!Явно или не си чете коментарите към клиповете или е толкова тъп/тъпа,че не осъзнава кфо прави!....абе толкова странни хора да има....
Предполагам, че и YouTube като всеки сайт си има модератори и хора, който да подновяват сайта, да активират регистрациите и т.н. (не съм много сигурна точно как се нарича). Ами ако се обърнете към него, ако го знаете де. Той ще може да направи нещо сто на сто. Емм може идеята ми да не става, но все пак. И се вижда, че това не е един клип ами доста си е обогатил "личните" проекти.
brooke_scott
Dec 4 2007, 20:19
да бе, хайде да потърсим кой се занимава с контролирането на сайта и да се обърнем кем него! Щото на мен лично ми писна тоя само да краде чуждите клипове, не че нещо мое е откраднал(аз не определено не съм добра в тая област), ама все пак тва е баси нахалството!!!
EDIT Мисля че добре го подредих и тоя път, особено след като не ми стигнаха 500 символа за коментара
Ти мани ми освен това е прибавил оригиналните клипчета на Вили и Стеф към любими

.Ба*ти мизерника.Напрау са чудя на акъла на такива хора.Ама мега тъпи същества има е...
Baba_Qga^
Dec 4 2007, 22:25
тоя е баси злетооооооо!!!!! ще му драснем някой ред, няма как
Mai4et0
Dec 8 2007, 11:24
Клипче
Не стана много добре, защото нямах много време да се занимавам но .... кажете какво мислите
Brooke/Lucas/Nathan - Wake up call
Майче,готино се е получило клипчето.Браво
brooke_scott
Dec 8 2007, 12:09
мн готино се е получило клипчето
Gossip Girl
Dec 8 2007, 12:15
Майчо, ти не си в ред! Как можа да кажеш, че не е хубаво? Още снощи ти казах. Обожавам го! Тва е на-якия клип на ОТХ, който съм гледала, а и по моя поръчка! Всичко е страхотно, песента, моментите, сюжетната линия. Просто съм влюбена. Мерси, че ми го направи! :*
Клипчето много ми харесва. Песента, моментите героите всичко е страхотно. Браво.
Mai4et0
Dec 8 2007, 16:03
хахахаахаха... мерси ви много
Радвам се, че ви харесва, даже скоро ще го оправя и може накрая и на мен да ми хареса хаха
James towel keeper
Dec 9 2007, 17:16
brooke_scott
Dec 9 2007, 18:30
Вили, страхотно видео!!! Песничката е с-р, а за Дийн и Брук няма какво да коментирам, любимци са ми и страшно добре си съчетала сцените, абе вобще вс е на 6!!!
ludoto_mimi
Dec 9 2007, 19:00
Вили, супер е клипчето, много ми хареса.

Една сцена малко след 2:26 не мога да се сетя от къде е - Брук си съблича якето и изглежда подпийнала.

Жокер?
Gossip Girl
Dec 9 2007, 19:14
Оо тва беше от втори сезон, когато Брук живееше у Лукас. Значииии...не помня коя беше серията, но Брук се беше измъкнала от вкъщи и Карън я наказа. Точно тази серия я даваха преди няколко дни по Канал 1.
Иначе клипа е невероятен. Аз й писах и ПМ на Вили. Всичко е прекрасно подбрано-музиката, моментите...(двойката

).
brooke_scott
Dec 9 2007, 19:49
Цитат(Gossip Girl @ Dec 9 2007, 19:14)

Оо тва беше от втори сезон, когато Брук живееше у Лукас. Значииии...не помня коя беше серията, но Брук се беше измъкнала от вкъщи и Карън я наказа.
да точно, и Карън я питаше: Have you been drinking? и Брук: No, not drinking, drifting!

беше мн забавен момент
Вили(надявам се, че мога така да ти викам) клипчето е много хубаво, а песничката е супер. добре си ги съчетала... отново и за пореден път.
James towel keeper
Dec 10 2007, 22:43
Благодаря ви много!!!
Радвам се че ви е харесало!

Мими, Деси ти е отговорила на въпроса

Точно от тогава е момента, Карън беше наказала Брук след тази изцепка
fenka_lucas_i_brooke
Dec 11 2007, 20:43
Лелле от кога не съм влизала ама е така-училище,работа,курсове....
Искам да кажа най-вече на Вилс и Стеф че всичките ви клипове са уникално добри суперски са!
Продължавайте все така!!!
James towel keeper
Dec 12 2007, 09:40
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Dec 11 2007, 21:43)

Лелле от кога не съм влизала ама е така-училище,работа,курсове....
Искам да кажа най-вече на Вилс и Стеф че всичките ви клипове са уникално добри суперски са!
Продължавайте все така!!!
Мресиии!!! :bigarmug:
Аз лично продължавам

ето го следващия клип, специално направен за
Gossip Girl (
Жани)!
Brooke&Dean VS John Ryder
Брук и Дийн се срещат за първи път когато Брук е в къщата на Пейтън и двете се бият с психопата Дерек.. Дийн помага на Брук с Дерек. Но не знайно защо, когато полицията се появява Дийн бяга, оставяйки Брук да се чуди какво е станало. След време Брук и Нейтън пътуват, навън вали, и те биват спряни от стопаджия. Тогава се появява Дийн и им казва да не го качват, но Брук му е бясна и не го слуша. С Нейтън качват Джон Райдър, който наистина се оказва опасен и се опитва да ги убие. Брук се свързва с Дийн и той разбира какво става, затова ги проследява. Нейтън използва шофьорските си умения за да изхвърли Джон, а след това му се нахвърля и започва да го удря. След това идва Дийн. Той прадлага на Брук да я придружи и да и помогне със стопаджияа. Брук се съгласява и двамата започват своето пътешествие, но нещата не вървят много добре, тъй като Джон Райдър е винаги една крачка пред тях. Те имат план, и за целта Дийн се обажда на Лукас и Нейтън и ги моли да им помогтан. Те ще бъдат примамката, докато Брук и Дийн го сгащят и го убият. Но какво става?ENJOY
brooke_scott
Dec 12 2007, 13:35
мале
Вили,

невероятно е клип4ето, историятя е мн добре измислена, а изпълнението си е Дъ БеСт! Браво на теб, аз до сега нито един слаб клип от теб не съм видяла, всичко е с-р

А Дийнчо и Брук те са си
Gossip Girl
Dec 12 2007, 17:10
Еееее, не мога да пропусна да го коментирам и тук. Ще се повторя, но клипа е префектен! Няма друго такова нещо. Даже в мечтите ми не изглеждаше толкова добре.
Вилинце, мерси(отново), че ми го направи и то толкова перфектен!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.