Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
♥Didito♥
Вили,Стеф направо ме убихте shocking.gif ,сега изгледах всичко наведнъж biggrin2.gif страхотни са,Стеф искамм втора част blush.gif ,много истинско се е получило.И двете имате огромен талант happy.gif
susito
Стеф за 3-ти път искам да ти благодаря за клипа (hug) още не мога да му се нагледам и да му се нарадвам!вечно ще съм ти благодарна :* :* :*

Относно 2-я клип:Сам си го представях с Пейтън,ама аз попринцип сичките си ги представям с Пейтън *big puppy eyes* Супер е клипа,песничката ми е супер любима,и моментите са подбрани много точно,и репликите им...абе страхотно,както винаги!

вили това нещо,ако наистина стане филм,ще убие всякакви рейтинги!Много забавна песничка и идеята е супер!
gabiafrodita
ето новото ми клип4е за 4ад и софия.не е нищо особено,но ми кажете дали ви харесва
http://www.vbox7.com/play:b0b1a149
[dEs]
gabiafrodita, клипчето ти много ми харесва. Песента е много яко и много добре си подбрала моментите. Браво.
Mrs.Ackles
Наде, Диди, Сус, страшно много ви благодаря. blush.gif
П.С.Наде, ще чакам с нетърпение клипчето. smile.gif
Mai4et0
Ето нещо ново на Брукас smile.gif Песента ме вдахнови да го направя :

Lucas/Peyton/Brooke/Nathan - Lugan si i ti
Gossip Girl
Оо, любов, нов клип finally. Супер е! Брук/Нейтън ! Трябваше накрая да ги събереш! biggrin.gif Иначе песента супер не струва, ама клипа пак си е готин.
Mai4et0
хахахахаха.... шматка ! Песента е дъ бест мааа blush.gif mad.gif Скоро очаквай клип с "Wake up call"
Tedds
Майче клипа много ме нарадва 4.gif Ама всичко се връзва,моментите и песента.Много добре се е получило 4.gif И чакаме новия ти кли 10.gif
susito
Майче страшно е клипчето!Няма смисъл да овъртам...песента изобщо,ама изобщо не ми харесва!Оаче супер се съчетава с моментите и като цяло се е получило готино!

П.П.ако става въпрос за wake up call на Maroon 5 ще го чакам с нетърпение
Mai4et0
хахахаха... малеее никой ли не слуша чалга от тук бее 18.gif shocking.gif Мен пък точно песента ме вдъхнови да направя клипа 18.gif А за Wake up call - когато ми остане свободно време се заемам wink.gif
gabiafrodita
Цитат(Mai4et0 @ Dec 3 2007, 15:58) *
хахахаха... малеее никой ли не слуша чалга от тук бее 18.gif shocking.gif Мен пък точно песента ме вдъхнови да направя клипа 18.gif А за Wake up call - когато ми остане свободно време се заемам wink.gif

gabiafrodita

gabiafrodita

Аз също не слушам 4алга.Клип4ето е мн хубаво,но песента не ми харесва.Бярно връзва се с моментите,ама жанра е....... shocking.gif

N@det0
Аз слушам чалга и клипчето е страхотно.Много харесвам клипчета на ОТН,които со с български песни,но за съжаление са малко.
[dEs]
Цитат(Mai4et0 @ Dec 3 2007, 14:58) *
хахахаха... малеее никой ли не слуша чалга от тук бее 18.gif shocking.gif

Аз слушам чалго и песента много ми харесва. И клипа е много готин моментите са много добре съчетани с песента. И нямам търпение да видя клип с песента Wake up call..
brooke_scott
Цитат(susito @ Dec 3 2007, 14:46) *
Майче страшно е клипчето!Няма смисъл да овъртам...песента изобщо,ама изобщо не ми харесва!Оаче супер се съчетава с моментите и като цяло се е получило готино!

П.П.ако става въпрос за wake up call на Maroon 5 ще го чакам с нетърпение

и аз така

И сега имам предложение, някой не иска ли да се хване да направи клипче за Scott Brothers и Winchester Brothers :Р, мисля че ще стане мн яко
Mrs.Ackles
Съжалявам, че трябва да пиша в темата по такъв лош повод, но няма начин.
Преди няколко дни в youtube едно момиче ми писа писмо, като ми даде линк към видео, което адски прилича на един мой кросоувър с Дийн и Брук. Пуснах аз въпросното видео и какво да видя - копирано до последната подробност! Човекът е откраднал целия ми клип, само е сменил песента! Страшно много се ядосах и влязох в профила му, а там познайте какво - предишното видео, което е качил и представил за свое не е друго, а едно от най-хубавите творения на Вилито! Естествено веднага й писах, за да й кажа, че някой си позволява да се възползва по такъв долен начин от нашия труд! Постнахме коментари и на двата клипа, аз писах и в профила му и на лично, но нищо! Те продължават да си стоят там, а той продължава да ги представя за свои!
Ето ги и доказателствата:

1. Моето видео с Дийн и Брук, което може и да помните, защото съм го слагала във форума:
It's gonna be LOVE - Dean and Brooke
* Същото клипче, само че откраднато от ZackMorgan54:
Sexy Love (jake and liz)

2. Crossover-a на Вилс:
Brooke & Dean - "There you'll be"
* ZackMorgan54 отново в действие:
jake liz

Хайде сега открийте разликите, ако можете... dry.gif

Убедихте ли се за каква наглост говоря?
Ще бъдем благодарни на всеки, който напише по 1 коментар на клиповете, в профила му или пък на лично... Сигурна съм, че разбирате как се чувстваме аз и Вилито в момента..
Gossip Girl
Майчоо, най-сетне ще ми изпълниш поръчката дето съм ти я дала от 1-2 месеца. Ейй..кеф.
Относно поста на Стеф съм просто speechless. Такава хипер наглост! Веднага ще постна по един комент и ще му тегля една майна. Баси! Как може такова нещо? Няма ли начин да свалим клиповете?

Edit: Пуснах коментари и на двата клипа. Надявам се онова същество да се засрами малко(ника ми е L0v3Jens3n).
James towel keeper
Стефи smile.gif И аз се извинявам че трябаше да пишем тук с да разваляме прекрасната тема с това, но наистина не знаехме какво да направим... Тя бу беше писала лично съобщение но не отговаря, а както се вижда клиповете си седят и няма промяна... наистина е много неприятно, защото все пак това е наш труд и наша идея, а някой който така "краде" и обира овации.... Само песните са сменени и толкова... Страшно нахално, дано ни разбирате sad.gif
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Dec 3 2007, 20:25) *
Относно поста на Стеф съм просто speechless. Такава хипер наглост! Веднага ще постна по един комент и ще му тегля една майна. Баси! Как може такова нещо? Няма ли начин да свалим клиповете?

Edit: Пуснах коментари и на двата клипа. Надявам се онова същество да се засрами малко(ника ми е L0v3Jens3n).

и аз, и аз! Какво по дяволите си мисли тоя бе wacko.gif mad.gif blink.gif Я да ходи да си го начука, няма никакво право да се възползва от прекрасната работа на Вили и Стеф shocking.gif Написах му злобни коментари и на двата клипа
Tedds
Боже какви са тия хора бе shocking.gif Каква е тази нагллост да ви крадат клипчетата blink.gif
gabiafrodita
егаси нещастниците братче!!!!Как може да има такива хора....просто нямам думи. shocking.gif
susito
Jake and Liz biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif къде е Брук,къде е Лиз?Абе шантава работа!Тряа си някъф супер ненормален и тъп,за да напрайш такоа нещо :/ да беше зел само 1-2 момента най-много пак щеше да е гадно,ама целия клип...че то даже и не се връзва с неговата/нейната песен...хммм

П.П.Инглиша ми куца,за това само тука се разписвам(макар да ми се иска тоя-тая да го/я "насея и навея")
brooke_scott
Цитат(susito @ Dec 3 2007, 22:00) *
Jake and Liz biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif къде е Брук,къде е Лиз?Абе шантава работа!Тряа си някъф супер ненормален и тъп,за да напрайш такоа нещо :/ да беше зел само 1-2 момента най-много пак щеше да е гадно,ама целия клип...че то даже и не се връзва с неговата/нейната песен...хммм

П.П.Инглиша ми куца,за това само тука се разписвам(макар да ми се иска тоя-тая да го/я "насея и навея")

аз въобще не загрях кои са Jake и Liz unsure.gif
Mai4et0
вхахаххахахахаххахх..... бахти наглитееееееееееееееее 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Тия хора са зле sad.gif тц тц тц ....

Мисля да ги напсувам на старо-китайски happy.gif 18.gif
[dEs]
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Олеее само едни песни дет сменил. Това може да го направи всеки. Аз с голямо удоволствие ще му напиша нещо, но съм зле с английския. Ама това е леко подсадимо бееее. Краде чуждия труд. Тцтц е има нахални хора има ама чак толкова emoticon1 (64).gif emoticon1 (67).gif emoticon1 (67).gif emoticon1 (67).gif mad.gif
Mrs.Ackles
Благодаря много на всички, които си направиха труда да се занимават с нашите проблеми, но този нещастник не само, че не се е засрамил и махнал моето и клипчето на Вилито от профила си, а преди няколко часа е качил още едно крадено видео(един от любимите ми кросоувъри на Дийн и Брук в youtube). Двойката вече не е Jake & Liz, а Jake & Elizabeth?!? blink.gif

Прекрасният клип на JMarie1:
Brooke/Dean - Breathe On Me

И естествено долната кражба на ZackMorgan54(повдига ми се като чуя този ник dry.gif ):
Jake and Elizabeth
Само е махнал началния надпис от оригиналния клип, защото там пишеше името на песента, която JMarie1 е използвала..

Вече не знам какво да правя. sad.gif Не ми се иска да продължавам да ви занимавам с това, но се чудя кога ли този човек ще почне да се усеща.. това, което прави е толкова жалко...
susito
Брук първо е Лиз,после Елизабет.Дийн е Джейк...в един друг клип видях,че Пейтън е кръстена Карли о.О утф? Ужасно е това,което прави и аз вече нз какво можете да направите!Явно или не си чете коментарите към клиповете или е толкова тъп/тъпа,че не осъзнава кфо прави!....абе толкова странни хора да има....
[dEs]
Предполагам, че и YouTube като всеки сайт си има модератори и хора, който да подновяват сайта, да активират регистрациите и т.н. (не съм много сигурна точно как се нарича). Ами ако се обърнете към него, ако го знаете де. Той ще може да направи нещо сто на сто. Емм може идеята ми да не става, но все пак. И се вижда, че това не е един клип ами доста си е обогатил "личните" проекти.
brooke_scott
да бе, хайде да потърсим кой се занимава с контролирането на сайта и да се обърнем кем него! Щото на мен лично ми писна тоя само да краде чуждите клипове, не че нещо мое е откраднал(аз не определено не съм добра в тая област), ама все пак тва е баси нахалството!!!

EDIT Мисля че добре го подредих и тоя път, особено след като не ми стигнаха 500 символа за коментара biggrin.gif
devon
Ти мани ми освен това е прибавил оригиналните клипчета на Вили и Стеф към любими ohmy.gif .Ба*ти мизерника.Напрау са чудя на акъла на такива хора.Ама мега тъпи същества има е...
Baba_Qga^
тоя е баси злетооооооо!!!!! ще му драснем някой ред, няма как 15.gif
Mai4et0
Клипче smile.gif Не стана много добре, защото нямах много време да се занимавам но .... кажете какво мислите smile.gif

Brooke/Lucas/Nathan - Wake up call
Tedds
Майче,готино се е получило клипчето.Браво smile.gif
brooke_scott
мн готино се е получило клипчето smile.gif
Gossip Girl
Майчо, ти не си в ред! Как можа да кажеш, че не е хубаво? Още снощи ти казах. Обожавам го! Тва е на-якия клип на ОТХ, който съм гледала, а и по моя поръчка! Всичко е страхотно, песента, моментите, сюжетната линия. Просто съм влюбена. Мерси, че ми го направи! :*
[dEs]
Клипчето много ми харесва. Песента, моментите героите всичко е страхотно. Браво.
Mai4et0
хахахаахаха... мерси ви много ohmy.gif smile.gif Радвам се, че ви харесва, даже скоро ще го оправя и може накрая и на мен да ми хареса хаха 18.gif
James towel keeper
Майче много хубаво видео!!!! 4.gif 4.gif 4.gif Много ми харесаха ефектите които си използвала и песента е една от любимите ми, много яки манипулации!!! 5 звездички 10.gif

Ето и моето най-ново видео smile.gif tongue.gif

Brooke ♥ Dean
| I want to spend my lifetime loving you
|

Този път не съм си измисляла никаква история, просто това е любимата ми песен и исках да я съчетая с красиви моменти на любимите Брук и Дийн rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Дано ви хареса rolleyes.gif
brooke_scott
Вили, страхотно видео!!! Песничката е с-р, а за Дийн и Брук няма какво да коментирам, любимци са ми и страшно добре си съчетала сцените, абе вобще вс е на 6!!!
ludoto_mimi
Вили, супер е клипчето, много ми хареса. smile.gif
Една сцена малко след 2:26 не мога да се сетя от къде е - Брук си съблича якето и изглежда подпийнала. 18.gif Жокер?
Gossip Girl
Оо тва беше от втори сезон, когато Брук живееше у Лукас. Значииии...не помня коя беше серията, но Брук се беше измъкнала от вкъщи и Карън я наказа. Точно тази серия я даваха преди няколко дни по Канал 1.

Иначе клипа е невероятен. Аз й писах и ПМ на Вили. Всичко е прекрасно подбрано-музиката, моментите...(двойката rolleyes.gif ).
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Dec 9 2007, 19:14) *
Оо тва беше от втори сезон, когато Брук живееше у Лукас. Значииии...не помня коя беше серията, но Брук се беше измъкнала от вкъщи и Карън я наказа.

да точно, и Карън я питаше: Have you been drinking? и Брук: No, not drinking, drifting! 18.gif беше мн забавен момент happy.gif
[dEs]
Вили(надявам се, че мога така да ти викам) клипчето е много хубаво, а песничката е супер. добре си ги съчетала... отново и за пореден път.
James towel keeper
Благодаря ви много!!!
Радвам се че ви е харесало! bigarmhug.gif

Мими, Деси ти е отговорила на въпроса smile.gif Точно от тогава е момента, Карън беше наказала Брук след тази изцепка laugh.gif
fenka_lucas_i_brooke
Лелле от кога не съм влизала ама е така-училище,работа,курсове....
Искам да кажа най-вече на Вилс и Стеф че всичките ви клипове са уникално добри суперски са!
Продължавайте все така!!!
James towel keeper
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Dec 11 2007, 21:43) *
Лелле от кога не съм влизала ама е така-училище,работа,курсове....
Искам да кажа най-вече на Вилс и Стеф че всичките ви клипове са уникално добри суперски са!
Продължавайте все така!!!

Мресиии!!! :bigarmug:
Аз лично продължавам laugh.gif
ето го следващия клип, специално направен за Gossip Girl (Жани)!

Brooke&Dean VS John Ryder

Брук и Дийн се срещат за първи път когато Брук е в къщата на Пейтън и двете се бият с психопата Дерек.. Дийн помага на Брук с Дерек. Но не знайно защо, когато полицията се появява Дийн бяга, оставяйки Брук да се чуди какво е станало. След време Брук и Нейтън пътуват, навън вали, и те биват спряни от стопаджия. Тогава се появява Дийн и им казва да не го качват, но Брук му е бясна и не го слуша. С Нейтън качват Джон Райдър, който наистина се оказва опасен и се опитва да ги убие. Брук се свързва с Дийн и той разбира какво става, затова ги проследява. Нейтън използва шофьорските си умения за да изхвърли Джон, а след това му се нахвърля и започва да го удря. След това идва Дийн. Той прадлага на Брук да я придружи и да и помогне със стопаджияа. Брук се съгласява и двамата започват своето пътешествие, но нещата не вървят много добре, тъй като Джон Райдър е винаги една крачка пред тях. Те имат план, и за целта Дийн се обажда на Лукас и Нейтън и ги моли да им помогтан. Те ще бъдат примамката, докато Брук и Дийн го сгащят и го убият. Но какво става?

ENJOY smile.gif
brooke_scott
мале Вили, 3.gif worthy.gif невероятно е клип4ето, историятя е мн добре измислена, а изпълнението си е Дъ БеСт! Браво на теб, аз до сега нито един слаб клип от теб не съм видяла, всичко е с-р smile.gif А Дийнчо и Брук те са си Copy of wub.gif
Gossip Girl
Еееее, не мога да пропусна да го коментирам и тук. Ще се повторя, но клипа е префектен! Няма друго такова нещо. Даже в мечтите ми не изглеждаше толкова добре.
Вилинце, мерси(отново), че ми го направи и то толкова перфектен!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.