Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
nadezhda_had
Вили клипа е невероятен ,обожавам Дийн ,Брук и Бен.Писахти коментар в youtube.
ladysunshine
Вили, супер клипче. Как си я измислила историята само...Браво, много готино се е получило. И както казаха преди мен и песничката е перфектна.
Май само аз не мога да се оправя с тея клипчета и не съм правила нищо свястно sad.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 1 2007, 07:41) *
Вили, супер клипче. Как си я измислила историята само...Браво, много готино се е получило. И както казаха преди мен и песничката е перфектна.
Май само аз не мога да се оправя с тея клипчета и не съм правила нищо свястно sad.gif

спокс С и аз не мога, в живота си съм правила точно два клипа и на нищо не приличат, от срам никъде не съм ги качвала
gabiafrodita
Извинете моля ви с цялото си сърце да ми дадете линк към някое клип4е на софия и 4ад.МОЛЯ ВИ СЕ!И ако може линка към клипа да е такъв 4е да мога да си го сваля!Благодаря ви предварително!А ако ве4е сте ка4или такива клип4ета във форума става ли да ми кайете на коя страница.
[dEs]
Хахах темата е цели 108 страници, много се съмнявам някой да помни точно на коя страница има клип. Ето ти един клип, не съм много сигулна точно кой го е правил, но е от форума
Чад и София
Още един
И още един
eL
Цитат(desitoo_91 @ Nov 1 2007, 19:39) *
темата е цели 108 страници, много се съмнявам някой да помни точно на коя страница има клип. Ето ти един клип, не съм много сигулна точно кой го е правил, но е от форума
Чад и София

Ми правилно си предположила. Даже е мой. biggrin2.gif Нормално е да не се сещаш, след като е на заветната 98 страница Sheesh...откога пишем тук 18.gif

Май ти ми беше писала в youtube съобщение за песента. Ето качих ти я тук smile.gif

п.с. Стеф марш във форума да промотираш новото видео. Великолепно е 8.gif
gabiafrodita
Благодаря ви много!Мн сте добри а и последно нещо знаете ли сайт за клип4ета на софия и чад който мога да сваля.И отново мн благодаря
[dEs]
Цитат(Peyton Sawyer @ Nov 2 2007, 00:12) *
Цитат(desitoo_91 @ Nov 1 2007, 19:39) *
темата е цели 108 страници, много се съмнявам някой да помни точно на коя страница има клип. Ето ти един клип, не съм много сигурна точно кой го е правил, но е от форума
Чад и София

Май ти ми беше писала в youtube съобщение за песента. Ето качих ти я тук smile.gif

Да аз писах, мерси за песента. Настина е много якаааа. worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Иначе на ето този линк може да се свалят клипчета от youtube Цък
Или потърси из нета YouTube Downloader 3.01 ето тази програма, няма нужда от никакъв друг плеър.
gabiafrodita
Ето и мойте 2 клип4ета първото е за брукас,а второто за chad and sophia.ДАНО ДА ВИ ХАРЕСАТ!
http://www.vbox7.com/play:313e88f3

http://www.vbox7.com/play:53496a5e
susito
ей хора от къде мога да си изтегля тая програма..аа..ulead video нещо си беше?Никъде не я намирам..ако може и линк smile.gif
Mrs.Ackles
Цитат(Peyton Sawyer @ Nov 2 2007, 00:12) *
п.с. Стеф марш във форума да промотираш новото видео. Великолепно е 8.gif

blush.gif Много ти благодаря, Ели (мерси също и за коментара в youtube).
Такаам.. ето го и новото ми видео.. Преди не съм правила подобно нещо, но се надявам да ви хареса.
Този път ще бъда кратка и няма да давам подробно описание на клипа, защото всъщност няма кой знае каква история.. От песента може би ще се досетите за какво става въпрос. rolleyes.gif
Brooke & Dean - Prelude

Sendspace

Youtube

Цитат(susito @ Nov 3 2007, 16:14) *
ей хора от къде мога да си изтегля тая програма..аа..ulead video нещо си беше?Никъде не я намирам..ако може и линк smile.gif

Ето линкче. smile.gif

Вили, вече ти го казах, но нищо.. и двата ти нови клипа са страхотни. 13.gif Btw, мерси и на теб за комента. blush.gif
ludoto_mimi
Стеф, супер е! shocking.gif Направо като истинско. shocking.gif
susito
Стеф само,като видях песента и си казах:"това ще бъде едно изумително видео!".А се оказа дори по-страхотно и от представите ми.Писах и коментар в ю туб и тук ще кажа-обичам го тоя клип!Свалям го веднага,като се знам каква съм утре сигурно ще го гледам още 10 пъти!Елито беше правила клип на Prelude(OTH Victims) и не можех да спра да го гледам-песента беше една от причините...междодругото ми е любима(песента де)!Не мога да му се нагледам на клипа..честно!Отново доказа себе си smile.gif

П.П.мерси за линка
Gossip Girl
Стеф, ти сериозно ли? ОМГ! Това беше най-доброто видео, което съм гледала. Ще го чакам този филм с нетърпение. laughing1.gif
Страшно е! Музиката, клипчетата, цялостния клип. Оле...още не мога да го смеля. Даже го пуснах на майка ми и тя понеже знае, че обожавам Дженсън и София, и вика "Не си казвала, че София участва в Supernatural." Толкова добре си подбрала клипчетата. Песента също е уникална. А Дженс садист...Ох, прекалено е секси да се опише с думи.
Браво! The Best си!
Bloody_Tears
Оле, жена ми, клипчето е просто велико! Нямaм думи. Страхотно е, наистина най-доброто клипче, което съм гледала!!! Невероятно професионално направено! Учете се от жена ми как да правите клипове! biggrin.gif
Mrs.Ackles
Мими, Суси, Жани, Мимс, много ви благодаря. blush.gif Страшно поласкана съм.. радвам се, че клипът ви е харесал.
Цитат(Bloody_Tears @ Nov 4 2007, 14:03) *
Учете се от жена ми как да правите клипове! biggrin.gif

Тц, това не трябваше да го казваш.. не е вярно. smile.gif
Tedds
Този клип е нечовешки як.Стеф незнам колко съм мигала преди да се осъзная от това коео гледах.Клипа е просто ВЪРХОВЕН нямам думи shocking.gif ! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
♥Didito♥
Малее Стеф ти ме разби shocking.gif ,това е невероятен клип,останах без думи worthy.gif ,справила си се перфектно!
nadezhda_had
Стефи ти да не искаш да ме убиеш с тва клипче ,по-страхотен клип не съм виждала до сега.Изработката е феноменална,историята е малко пласеща ама на неме много ми харесва ,въпреки ,че харесвам Дийн и Брук като двойка ,от тази страна на нещата ама хич не е станало лошо да знаеш.За 2 по-малко от дв минуги как си го изпипала незнам ,ама с всеки следваш клип ме шашкаш все повече.Всичките ти клипове са божествени.Песента к,оято си избрала е една от любимите ми.Много ми се иска да има такъв филм ,многооооо biggrin.gif biggrin.gif.Клипчето веднага си го дърпам ,даже коментарче в youtube ти писах и като любимо си го добавих.И с нетърпение чакам следващият ти шедьовър.
fai7h
Страхотен клип и аз да кажа!!!Останах очарована,мн мн добре направен 4.gif 4.gif даже си го запазих happy.gif
Mrs.Ackles
Много ви благодаря на всички.. blush.gif
Наде, мерси много за коментара в youtube. emoticon1 (44).gif
[dEs]
Ооо Стеф, направо ме застреля с този клип. Обеж невероятен е. Страхотен е. Просто нямам думи да го опиша.
James towel keeper
Стефи, както написах вече youtube клипа е страхотен!!! Наистина съчетание, музика, и най-вече актьорите де biggrin2.gif Както винаги - страхотна работа!!! worthy.gif 4.gif

Аз имам 2 клипа, които не съм постнала тук, и реших че е време, тъй като още един е на път и ще станат много после laugh.gif

Brooke♥Dean - Overdrive
Брук и Рейчъл винаги са били заклети врагове - винаги са се състезавали в нещо, и винаги Брук е била по-добрата. На Рейчъл и кипва, когато Брук отново надделява и й отнема Лукас. Затова решава че е време да й го върне подобаващо - да се обади на стар приятел - Дийн Уинчестър и да го помоли да й направи услуга. Дийн пристига в Три Хил, а Рейчъл го информира за плана й - да прелъсти Брук и след това да разбие сърцето й публично. Първоначално Дийн се съгласява. Двамата с Рейчъл са в колата му и тя му показва Брук, която върви с Лукас. По-късно Дийн се среща с Брук в един бар, и се запознава с нея. Той се чувства неудобно, защото Брук започва да му харесва. И това започва да го накара да премисли замислите си. Междувременно Рейчъл е щастлива защото вижда че Брук много харесва Дийн, и нещата й вървят по план. Когато моментът трябва да настъпи обаче, Дийн открива че има по-сериозни чувства към Брук - любов... На сватбата на Нейтън и Хейли, Рейчъл наблюдава Брук и Дийн заедно, и си припомня как по-рано същия ден Дийн и е казал че се е влюбил в Брук , и няма да я нарани. Рейчъл е бясна и се напива... След това взима микрофона и съобщава публично за сделката и с Дийн да наранят Брук. Брук е много наранена и не иска да вижда Дийн, а той от своя страна съжалява че не и е признал че всичко се е променило... Той упорито търси начин да си я върне, и признава че е провалил всичко с тази игра която е започнал с Рейчъл... Тя му признава че го обича. smile.gif

Толкова е сложно, че докато го писах аз се обърках laugh.gif

Cruel Intentions - Brooke♥Dean Style
Това е трейлърът за популрният Cruel Intentions (Секс игри), където обаче в главните роли са София Буш и Дженсън Екълс. А също и Алона Тал която използвах за ролята на Катрин.
Историята, за тези които не са гледали филма smile.gif
Себастиан (Дийн) и Катрин (Джо) са двама млади, коварни тийнейджъри от висшето общество на Манхатън.
Анет Харгроув (Брук) е целомъдрена тяхна връсница, която скоро е написала статия в сп. ”Seventeen”, в която се е зарекла, че ще остане девствена до сватбата си. Себастиан се обзалага с Катрин, че може да прелъсти Анет преди началото на новата учебна година. Катрин не вярва, че той ще успее, и затова с готовност приема облога. Залогът: ако Себастиан успее, Катрин трябва да му дари цяла нощ на необуздани наслади; а ако се провали, той трябва да отстъпи превъзходната си ”Импала" на Катрин, както и да изтърпи срама от поражението. Но нещата тотално се объркват, а Анет променя начина на виждане на Себастиан, карайки го да се влюби в нея.
brooke_scott
Вили, супер са клипчетата, особено второто мн яко се е получило
nadezhda_had
Вили клипчета ти са невероятни още вчера ги гледах в youtube и много ми харесаха.Браво феноменални са.Много ми се иска да има филм с Дженсън и София ,но за сега тва е само мечта.
brooke_scott
Цитат(nadezhda_had @ Nov 5 2007, 21:56) *
Вили клипчета ти са невероятни още вчера ги гледах в youtube и много ми харесаха.Браво феноменални са.Много ми се иска да има филм с Дженсън и София ,но за сега тва е само мечта.

да, сега като се замисля ще е супер яко ако участват заедно в някой филм rolleyes.gif biggrin2.gif и като двойка са мн сладки, жалко само че Соф напоследък мн се излага с вкуса си откъм мъжете dry.gif но наистина бих се радвала да ги видя заедно...поне на екрана
Mrs.Ackles
Знам, че се повтарям (даже май потретвам biggrin.gif ), но няма начин.. Вилс, последното ти творение е наистина прекрасно! Откакто ми спомена, че ще правиш клип на Брук и Дийн с Cruel Intentions чаках видеото с нетърпение и наистина си заслужаваше! Справила си се много добре, моментите си пасват страхотно! 13.gif
gabiafrodita
Вилс клип4ето ти е найстина страхотно.И аз имам едно хово мое клип4е за вас.
http://www.vbox7.com/play:ea10cdd7

П.П.кажете ми моляви дали ви харесва.Приемам критики ако нещо не е наред и ще го коригирам.Pls дайте коментари!!!
[dEs]
Изгледах и трите клипчета. Вили вече просто няма какво да коментирам за клиповете ти. Те са невероятни. Найстина стават като истински. Най вече това за Секс игри. Аби монтажистите от сървайвър могат само да ти завидят rolleyes.gif .
gabiafrodita твоето клипче също е добро. Но гледай да се ограничаваш в рамките на една песен, когато няма история клипа. Иначе беше добър.
James towel keeper
Благодаря ви!!! bigarmhug.gif
brooke_scott - да определено филм с Дженън и София би бил shocking.gif
Стефи - мерси мерси мерси 10.gif Толкова много значи това за мен bigarmhug.gif
Наде - мерси и на теб! Радвам се че ти харесва tongue.gif
Деси - хихих, знаех сиче ще ти хареса Секс Игри стил biggrin2.gif Спомням си аз biggrin2.gif rolleyes.gif
gabiafrodita - наистина хубаво клипче!! 4.gif На мен ми хареса, особено в началото когато Брук говореше smile.gif Добре съчетано tongue.gif Но може би наистина трябва да се ограничаваш с една песен - според мен би станало по-добре smile.gif

DesiTo
Вили bigarmhug.gif , клипчето ти е просто с т р а х о т н о! 1clap[1].gif 8.gif
Обожавам "Cruel Intentions" - един от любимите ми филми. wub.gif Брук и Дийн изобщо не са лоши като двойка. А ти си се справила чудесно с манипулацийте (както винаги). Клипчето ти е страшно оригинално и също така, много добре направено, до последния детайл. Уникален клип! emoticon1 (11).gif
gabiafrodita
Цитат
gabiafrodita - наистина хубаво клипче!! 4.gif На мен ми хареса, особено в началото когато Брук говореше smile.gif Добре съчетано tongue.gif Но може би наистина трябва да се ограничаваш с една песен - според мен би станало по-добре smile.gif
Ами другия път когато правя клип4е ще го направя с 1 песен.И аз си мислех така дали не е притруфено,дали това,дали онова но в 3-ти сезон Брукас имаха толкова хубави моменти,4е не се здържах.
ВИЛС клип4ето ти е страхотно,направо върховно.То ми е едно от любимите worthy.gif
N@det0
gabiafrodita готино клипче,а кой изпълнава първата песен?
Вили,великолепни клипчета smile.gif
gabiafrodita
Цитат(N@det0 @ Nov 7 2007, 13:06) *
gabiafrodita готино клипче,а кой изпълнава първата песен?
Вили,великолепни клипчета smile.gif
danity kane-stay with me.Песента мн ми харесав тя е една от любимите ми.Радвам се 4е ти е харесало клип4ето.
[dEs]
Цитат(James towel keeper @ Nov 7 2007, 09:22) *
Деси - хихих, знаех сиче ще ти хареса Секс Игри стил biggrin2.gif Спомням си аз biggrin2.gif rolleyes.gif

Ти нещо да не намекваш??? biggrin2.gif Иначе да те питам как се казва песента, която е на клипчето в стил Секс игри? Знам, че я пусакт на Чародейките като почва.
**Sophia**
Вили клипчетат са ти просто супер!~Браво biggrin2.gif `мн хубави момевни си избрала!Искаме още..
gabiafrodita и твоето клипче и мн хубавко!! 4.gif ~
Поздравления и на двете! 3.gif ~
Gossip Girl
Цитат(desitoo_91 @ Nov 7 2007, 18:36) *
Иначе да те питам как се казва песента, която е на клипчето в стил Секс игри? Знам, че я пусакт на Чародейките като почва.

Песента е Love spit Love-How soon is now.
James towel keeper
Благодаря ви!!! bigarmhug.gif Страхотни сте! worthy.gif blush.gif 10.gif

Цитат(desitoo_91 @ Nov 7 2007, 19:36) *
Ти нещо да не намекваш??? biggrin2.gif

Ох леле извинявай обърках ви никовете с DesiTo - с нея сме си стари познати 10.gif И знам че тя харесва много CI smile.gif Иначе нищо не намеквам, моя грешка biggrin2.gif
Mrs.Ackles
Получи се така, че имам да ви показвам две видеота.. wacko.gif
Първото е специално за Сусито, въпреки че двойката не ми допада.. rolleyes.gif

Peyton & Chris - (I Hate) Everything About You
Песен: 3 Days Grace - (I Hate) Everything About You
Няма кой знае каква история и е леко кратко, но се надявам да ви хареса. smile.gif

Youtube
Sendspace

Sam/Brooke - The Heart That Brings You Back (Part 1)

Песен: Courtney Jaye - Can You Sleep
Най-новото ми видео ще има две части.. Сам и Брук са действащите лица в първата част, а във втората най-вероятно ще са Дийн и Брук (просто не мога да се сдържа).. tongue.gif
Историята: Сам и Б. Дейвис са заедно, но той скъсва с нея, за да е с Джес (мъртвата му приятелка в SPN rolleyes.gif ) . Брук е ужасно нещастна, прави всичко възможно да се върне назад и да оправи нещата, но не може..

Youtube
Sendspace
ladysunshine
Стеф, първото е много готино smile.gif Само че ми е супер странно да гледам Крис и Пейтън, но пък е много оригинална идеята и изработката е супер. Браво worthy.gif
И второто е страхотно. Чакам с нетърпение с Дийн, защото ме кефят повече Дий с Брук 10.gif
brooke_scott
Стеф, мн са готини и двете, айде чакаме втората част :Р
Tedds
Е страхотни клипчета.Това на Крис и Пейтън е много яко smile.gif А за Сам и Брук,чакам продължението ( с Дийн wub.gif ),също много хубави песни си подбрала rolleyes.gif
James towel keeper
Е Стефиии bigarmhug.gif не знам какво да кажа просто, вече написах коментарче в ютюб, клипа е страхотен!!!!!! Наистина очаквам с огромно нетърпение продължението, особено след като прочетох думичките Dean и involved laugh.gif Но направо е престъпление да не кажа, че този клип е изпипан от всякъде - откъм моменти, музика, ефекти! worthy.gif worthy.gif rolleyes.gif Направо ми скриваш топката с тези клипове rolleyes.gif rolleyes.gif

А сега и аз да споделя нещо с вас biggrin2.gif

Brooke♥Dean - Trailer |Hearts Lost|
История няма да пиша, защото това се води трейлър и искренно се надявам че се разбира само от гледане smile.gif smile.gif
ludoto_mimi
Кога излиза филма? biggrin2.gif
Gossip Girl
Стеф, уби ме! Жестоки са и двете. Това на Пейт и Крис особено много ме кефи. Пък и песента е на една от любимите ми групи. Сам/Брук е много добре направено, но аз предпочитам Сам с Джес. biggrin.gif Иначе пак е супер. Айде по-скоро да се нарадваме на следващата част.
Вили, и твоето е страшно. Ако и филма се появи по-скоро ще си умра от кеф. 18.gif Коя е песента? Много е готина и супер си съвапада с клипа.
brooke_scott
Вили, страшно е готино клипчето, ще е още по-яко ако направиш и филмче :Р, а също и колажа се е получил супер!!! Браво smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(Gossip Girl @ Nov 26 2007, 13:17) *
Коя е песента? Много е готина и супер си съвапада с клипа.

Sprung Monkey - "Whatcha Gonna Do"
James towel keeper
Благодаря на всички!!! bigarmhug.gif
Ох ако можех бих направила филм, но не съм способна на такова нещо.... Иначе би било страхотно да има филм с тях rolleyes.gif
Песничката наистина е много хубава, истината е че вече бях свършила трейлъра и в последния момент я смених shocking.gif Докато търсех един момент на Брук попаднах на нея - тя е от първи сезон на ОТХ когато са в къщата до басейна на Нейтън и той пуска касетката на която са Дан и Карън на бала им smile.gif Първоначалната песен беше на Jem - Come on closer, но като сложих тази на Sprung Monkey всичко се върза толкова добре.... и напълно не съзнателно, дори не съм си правила труд да местя нещо shocking.gif biggrin2.gif rolleyes.gif
Mrs.Ackles
Много ви благодаря. blush.gif blush.gif Най-вероятно ще почна да работя върху втората част след седмица/две..
Вили, нали знаеш какъв голям фен съм ти.. bigarmhug.gif Страхотна работа си свършила с новото видео, идеята ти е уникална, както винаги. 8.gif Направо ти се чудя как ги мислиш тези истории, аз не мога... Още веднъж, много добре направен клип, откъдето и да го погледнеш.
Хмм, филм с Дженсън и София, звучи... изкушаващо, ноо почти невъзможно. wacko.gif Вили, когато и двете имаме време, трябва да обменим идейки и да видим какво можем да направим по въпроса, ако си съгласна де. biggrin.gif Нямам предвид цял филм, разбира се, а нещо по-дълго от това, което сме правили досега.
nadezhda_had
Хайде ще коментирам по реда ,по който ги гледах клипчетата ,че не са малко.

Вили уникално. worthy.gif worthy.gif Незнам за кой път ще се повторя ,но нямаш клипче ,което да не ми харесва.Историята е много яко измислена и още повече съжелявам ,че няма такъв филм с тези актьори.Триото София,Дженсън и Джаред са перфекти за общ филмСъчетала си моментите супер и си използвала и реплики от сериалите.Абе няма кво повече да кажа освен невероятен клип.Ааа ако можеш да ми кажеш как се казва песента smile.gif smile.gif много ще ти съм благодарна.Опс не бях видяла ,че са казали по-надолу.

Стефи хубаво клипче на Крис и Пейтън. smile.gif tongue.gif Не ги харесам каго двояка ,но замисала на песента и моментите са подбрани невероятно точно,яко и качествено направено.Кефят ме моментите ,които си избрала и песента е много готина. tongue.gif smile.gif
Продължавам с втория клип biggrin.gif worthy.gif
Уникално ,замисала е страхотен като цяло.Както ще кажа пак песента ,изработката и моментите са супер както винаги.Не харесвам Брук и Сам като двойка ,но за песента са перфекти ,а и с нетърпение очаквам продължението ,което се надвяма да ми хареса още повече. worthy.gif tongue.gif worthy.gif tongue.gif

Аааа и искам да кажа ,че от доста време обмислям едно клипче на Брук и Дийн ама трябва да ми се отвори свободно време ,да разуча по-подробно Uleada и ще скалъпя нещо интересно надявам се.Така че очаквайте някога моя клип. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.