Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
James towel keeper
Леле shocking.gif shocking.gif Всички клиповее сааааааа worthy.gif worthy.gif worthy.gif Наистина не знам какво да кажа - освен че клиповете са наистина прекрасни и уникални всеки за себе си!!! wub.gif wub.gif wub.gif Невероятни....
Ето нещичко което направих онзи ден, малко Брукас отдавна не бях правила нищо тяхно, а те определено го заслужават rolleyes.gif rolleyes.gif

YOUTUBE
Peyton___
desitoo_91...невероятно клпче мн е сладко
[dEs]
Peyton___ и James towel keeper(говориш в множествено число и ще приема, че и мойте клипове ти харесват.) радвам се че ви харесват. rolleyes.gif

James towel keeper изгледах клипа ти, много е хубав.
LockedHeart
Всичките клипчета са страхотни. Едно огромно браво. Продължавайте така. rolleyes.gif
susito
олеее Вили...страхотен клип...изгледах и всички останили,които си качила в ю-туб!Просто са уникални...невероятни...

П.П. кой изпълнява "Holding Out For A Hero" от клипа на Лукас/Брук/Дийн ?
Jordan
Вили, клипчето на Fairytale gone bad е просто жесток. Песента е невероятна и клипчето ти както винаги е много на ниво biggrin2.gif Браво worthy.gif
♥Didito♥
James towel keeper клипа наистина е невероаятен worthy.gif ,desitoo_91 страхотни клипове,просто вси4ки сте направили супер неща,и аз може скоро да направя нещо rolleyes.gif
susito
Кой е навит да направи кросоувър на Пейтън и Сам(supernatural) : ) малко ми станаха банални Дийн/Брук клиповете dry.gif
[dEs]
Цитат(susito @ Oct 4 2007, 21:23) *
...П.П. кой изпълнява "Holding Out For A Hero" от клипа на Лукас/Брук/Дийн ?

Frou Frou - Holding Out For A Hero
*PeyT*
Вилс , перфектно видео както винаги, миличка!! emoticon1 (44).gif

Айде и аз да сложа нещо съвсем, съвсем пресничко. biggrin2.gif Завърших го преди няколко часа.. wacko.gif Нещо хич не мога да заспя и затова сега ви досаждам. biggrin2.gif

Клипът е.. хмм... лесбийски mrgreen[1].gif .. blush.gif Винаги съм искала да направя подобен... rolleyes.gif Пък и така или иначе вече се изчерпвам с тези ОТХ двойки(предимно ЛП.. rolleyes.gif ) E, да, по принцип все се опитвам да вкарам някакъв елемент фантасмагория, де.. но въпреки това. искам, не искам.. се повтарям до някаква степен.. wacko.gif Прекалено ме мързи да се захващам с кросоувъри... не ми достига и талант.. blush.gif Затова, за малко разнообразие.. ето ви най-новия ми продукт biggrin.gif :

Brooke/Peyton (Lucas, Anna, Nathan, Rachel) - Apologize
Ютуб /// Сендспейс

Сюжет : Изневярата е гадно нещо! biggrin2.gif 18.gif 18.gif Охх.. мислех да обяснявам надълго и нашироко историята, но ще се въздържа.. Тъкмо да видим по реакциите ви дали съм успяла да пресъздам това, което имах намерение. biggrin.gif Надявам се също краят да ви изненада.. unsure.gif

Песничка : One republic - Apologize worthy.gif worthy.gif worthy.gif (оригиналът е много по-хубав от версията с Тимбаланд.. 9.gif )
Ето и текста:

I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
I'm hearin what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothin new
I loved you with a fire red-
Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...

It's too late to apologize, yeah
I said it's too late to apologize, yeah-
I'm holdin on your rope, got me ten feet off the ground...
ludoto_mimi
Март, видеото е супер! Ей така гледам -> shocking.gif (щот не съм се разсънила)
Наистина, страхотно е, много ми хареса. Даже ще си го сваля от сендспейса.

Продължавай в същия дух. worthy.gif
LockedHeart
Подкрепям. Не знам колко играчка е било, но е станало страхотно. Песента е подбрана супер точно и много върви и самото клипче е много смислено. Изобщо едго голямо "Евала" ти казвам и чакам с нетърпение още произведения.
♥Didito♥
Видеото е невероятно worthy.gif ,нямам думи просто е направено перфектно,страхотно е shocking.gif .
ALeX4e7y^
Хубаво е клипчето.Ако може да дадеш линк към песента,за да си я сваля.

Как да направя(както в случая)на определени места да се чува какво казват?
susito
Уоу Март клипа е...хм страхотен меко казано!Аз също мислех да правя клип с тая песен(к'во съм мислела,като правя 1 клип за 5-6 месеца о.О) ..справила си се невероятно!Краят наистина ме изненада...good job
[dEs]
Леле клипа найстина е много хубав, за песента няма да говоря тя е невероятна. Найстина края беше много странен въобще не го очаквах, но найстина се е получило много хубаво. БРАВО!!!
ladysunshine
Лелелеее...Клипа е страхотен, малко е странен , но много добре направен. Бравос
James towel keeper
Благодаря на всички bigarmhug.gif Радвам се чи клипа ви харесва!!! tongue.gif

Мартии.. - вече написах коментарче в ютюб,но и тук ще се изкажа!!! Клипа си го направила многооо мнооогооо добре!!! Наистина е страшно оригинален - страхотно е, че си решила да направиш нещо ново!!! Браво на теб!!! Изключително е, веднага си го сложих в Любими rolleyes.gif rolleyes.gif worthy.gif worthy.gif
Brookie
Ето новото ми клипче smile.gif естествено е за Брук и Лукас smile.gif надявам се да ви хареса и ако е така оставете по някое коментарче, за да знам какво ви допадаа smile.gif

http://youtube.com/watch?v=Of7PaXK7f5M
Mrs.Ackles
Вилс, знаеш отношението ми към твоето творчество, така че е излишно да казвам колко много ми харесват и двата ти нови клипа.. worthy.gif
Последното творение на сестрата е едно от най-хубавите, които някога е правила. happy.gif
Brookie, клипчето ти е много хубаво. Харесва ми съчетанието на моментите. wink.gif

След кратка почивка имам ново видео.. rolleyes.gif Знам, че на някои хора вече им е писнало от Брук и Дийн, но аз си ги харесвам и естествено продължавам да правя техни crossover-и. biggrin.gif
Преди да продължа нататък, искам да се извиня на един човек от форума, защото му обещах клип, а още не съм го направила... Нямам никакво време в момента, а този кросоувър го почнах преди няколко дни, докато бях болна и си стоях вкъщи.. Извинявам се още веднъж, при първа възможност ще изпълня обещанието си. smile.gif
И така...
Дъ Стори:
'You can't forget your first love' - Мисля, че чрез това изречение се разбира целият замисъл на клипа, но все пак ще дам малко разяснения.. Дийн и Брук са ходили преди време, но тя го е зарязала заради Нейтън. Сега Д. отива при нея заедно със Сам, като се предполага, че те са само приятели. Брукито все още е с Нейтън (даже им направих една леко скалъпена сватба.. 18.gif ), а пък Дийн си има приятелка - Каси (който е гледал Supernatural веднага ще се сети за кого става въпрос). Обаче има един проблем... Б. и Д. все още са влюбени един в друг, но за жалост за тях няма надежда..

Дъ Сонг:
Адашката Gwen Stefani - Cool (много я обичам тази песен и замислях да направя клип с нея още преди няколко месеца...)

Dean/Brooke (Cassie/Nathan) - Cool

Благодаря изключително много на Вилито, която направи този банер. emoticon1 (44).gif

Sendspace - Ако някой е толкова изпаднал, че да иска да има клипа ми в компютъра си.. 18.gif
Youtube

Искаше ми се да го довърша още снощи, но имах леки затруднения с войсоувърите, пък и много грешки, така че го оставих за тази сутрин..
Стига съм се обяснявала.. Ще съм благодарна на всеки, който ме удостои с честта да го гледа.
James towel keeper
Лелелелеееееее shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif
Не не немога повече......!!!! СТЕФ - НАЙ-ДОБРОтО НЕЩО КОЕТО СЪМ ГЛЕДАЛА (естествено без it's gonna be love & my valentine -които са наравно с това) - аз написах доста дълго коментарче в ютюб но не искаха да ми го постнат щото трябвало под 500 символа laugh.gif Затова трябваше да го съкратя мъничко, но мисля че запазих основната идея, а именно че си най-добрата!! Всеки път като гледам твоите кросоувъри и оставам със зяпнала уста! Те са толкова реални че за момент вярвам че всичко е истина - историята която си избрала е страхотна и наистина ОРИГИНАЛНА, както и самият клип - one of a kind..... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
♥Didito♥
Стефи аз сега гледах клипчето shocking.gif .Писах коментар и в ютуб.Наистина е невероятно,прекрасно направено,всички моменти просто останах без думи worthy.gif ,незнам за другите,но на мен никога няма да ми писне от Брук и Дийн wub.gif още пове4е Стефи като всеки път ме очароваш с още по-хубави неща rolleyes.gif .Отново си се справила перфектно,както винаги smile.gif
LockedHeart
И двата клипа са страхотни. Не знам как ги изпипвате тези неща, но наистина изглеждат не като колажи, а като просто изрязана сцена от филм. Огромно Браво и за двете ви.
susito
Стеф зашеметителен клип,както винаги...верно,че изобщо не го харесвах тоя Дийн(нищо лично),ама след твоите клипове наистина започвам да му симпатизирам : ) песента хич не я харесвам,ама клипа все пак си остава убийствен,Аммм гледах други твои клипове и се натъкнах на Dean/Brooke/Lucas/Haley/Peyton - Lies & Secrets,който не си спомням да съм гледалал преди!Толкова е перфектен,че човек който не знае за сериалите би ис помисли,че наистина са от един и същи сериал(това изречение много се заплете о.О )..а и мелодията от реквием за една мечта ли е?
Mrs.Ackles
Woow, много ви благодаря.. blush.gif blush.gif
Вили, просто не знам какво да кажа... сериозно. 3.gif Не можеш да си представиш как се зарадвах щом прочетох страшно дългия и изключително мил коментар, който си ми написала в youtube, а сега и този тук.. emoticon1 (32).gif wub.gif Адски поласкана съм, че клипът ми ти харесва, но наистина не мисля, че заслужавам подобни суперлативи.. dsnc0030[1].gif Благодаря ти, всичко това значи много за мен. blush.gif bigarmhug.gif
Диди, мерси много за 2-та комента, много ме зарадва. rolleyes.gif
LockedHeart, благодарско и на теб. smile.gif
Сис, оох, писна ми да повтарям само 'благодаря','благодаря'..., но няма начин. biggrin.gif Страшно ти благодаря. Много се радвам, че гледаш и коментираш клиповете ми, въпреки че не си фенка нито на Дийн, нито на Брийн (чух, че така се викало на Брук и Дийн.. blink.gif ).. Твоето мнение също е от голямо значение за мен.
Цитат(susito @ Oct 14 2007, 15:05) *
Аммм гледах други твои клипове и се натъкнах на Dean/Brooke/Lucas/Haley/Peyton - Lies & Secrets,който не си спомням да съм гледалал преди!Толкова е перфектен,че човек който не знае за сериалите би ис помисли,че наистина са от един и същи сериал(това изречение много се заплете о.О )..а и мелодията от реквием за една мечта ли е?

Оо, на този клип ли си попаднала.. unsure.gif Амии не си го гледала, защото не съм го поствала във форума. Изобщо не си го харесвам и мисля, че е пълен провал, но не го махам от youtube, защото явно на някои хора им допада... blink.gif В началото, когато го направих, мислих, че ще има и продължение, но в последствие се отказах. Мерси много, но ми е малко странно, че го смяташ за перфектен.. rolleyes.gif
Мелодията се нарича Summer Overture. smile.gif
[dEs]
Brookie клипа ти е много хубав. Много хубави момнети си избрала.
Mrs.Ackles, това е един от ной - хубавите клипове които съм гледала. Много хубави моменти и много добре съчетани. Стахотен е worthy.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif 4.gif 4.gif . Нямам думи просто.
Tedds
Леле Стеф,леле ОМГ,ОМФГ!Клипа ме разбии отвасякъде,невероятен е толкова страхотно уникално всичко си пресъздала,още немога да се съвзема клипа просто е удвителен,страхотен!Опредлено ти си на-добрата...уникален клип,няма друго какво да кажа,клипа е свръхестесвено добър!
Mai4et0
Не съм гледала творенията ви скоро.... но обещавам после да ги видя blush.gif 3.gif

Аз направих клипче на Брукас tongue.gif Дано ви хареса

Brucas - Naked in the wind
fenka_lucas_i_brooke
Вили,Марти,Стеф-много хубави клипове!
Но без убиди-Стеф-ти ме разби уникално добър клип!Просто ме хвърли .....нз къде още гледам с отворена уста!
Благодаря ти много за хубавия клип!!!
LockedHeart
Майчеее, супер готино клипче. Много ме кефи, наистина си го изпипала много точно.
Tedds
Майче много хубав клип,ох Брукас мноогоо са сладки,чакам още клипчета =)
Mai4et0
Наде, Теди мерси smile.gif Радвам се, че ви харесва wink.gif

Снощи гледах 2 клипчета, които ми направиха много голямо впечатление ohmy.gif Клипчето на Брук и Дийн е страхотноооо .... останах без думи ! Найстина, супер е ! smile.gif А другото, което гледах бе на Брук и Пейтън Много добро също ! ПРАВИТЕ СУПЕРСКИ КЛИПЧЕТА blush.gif 4.gif
ladysunshine
Стеф, малеее страхотен клип си направила. Много много добър.
Mrs.Ackles
Благодаря ви.. blush.gif Коментарите ви ме правят изключително щастлива, но стига, че ще взема да се възгордея прекалено.. rolleyes.gif
Жаки, мерси много за коментчето в youtube.. blush.gif
Майче, хубав клип.. песента не ми хареса, но все пак си се справила доста добре.
nadezhda_had
Мале Стефи клипчето ти е феноменално , обожавам го. rolleyes.gif Обожавам и Дийн и Брук.Страхотни са заедно.Изработката на клипчето е на ниво ,а и песента ми харесва много.Перфектна работа отново. worthy.gif worthy.gif
James towel keeper
Майче - много хубаво клипче!!! Браво!!! worthy.gif worthy.gif Наистина е много добре направено wub.gif wub.gif wub.gif

Ето нещо свежо и от мен... Не се получи много добре, основната причина е, че нямах никакви епизоди на лаптопа с който съм сега, и свалях малко на сляпо всичко....

Естествено......................................

Brooke & Dean- "At the beginning"

youtube
♥Didito♥
Вили,нали може да ти казвам така smile.gif ...Това клипче ме разби.Просто е невероятно worthy.gif Незнам какво не му харесваш,аз се разплаках cry.gif .Толкова е хубаво.Всички моменти си пасват идеално.Незнам какво още да кажа освен,че си се справила перфектно!!!

П.П Можеш ли да ми кажеш от къде да си изтегля песента,преди време ми я бяха пратили,ама аз взех,че я изтрих 16.gif
[dEs]
James towel keeper мм на мен клипа много ми хареса. Много добре са подбрани моментие браво. много як.
James towel keeper
Леле благодаря Ви!!! bigarmhug.gif Наистина това значи много за мен!!! smile.gif Радвам се че ви харесва!!!

Диди - разбира се че може за ми казваш така happy.gif happy.gif Аз няма да питам дали може на малко име но ако има нещо кажи happy.gif 10.gif Колкото до песничката не знам откъде може да си я дръпнеш, и на мен ми я бяха пратили многооо отдвана... Но мисля че в data.bg ще я има - Richard Marx & Donna Lewis - At the beginning се води smile.gif Ако не я намериш ми прати ПМ и ще опитам да ти я пратя по е-maila smile.gif
brooke_scott
James towel keeper страхотен клип, усещам че ставам все по-гляма фенка на Дийн/Брук а и самия Дийн почва страшно много да ме кефи wub.gif
Mrs.Ackles
Вилс.. откъде да започнаconfused.gif Отново ме остави без думи! shocking.gif Знаеш с какво нетърпение чаках новото ти клипче, а то направо мина очакванията ми. Невероятно е! Страхотно си съчетала всички моменти, а в унисон със сладурската песничка клипът ти става просто божествен! Гледах го няколко пъти, адски много му се радвам. wub.gif wub.gif wub.gif Брук и Дийн мисля че няма смисъл да ги коментирам.. никога няма да ми омръзнат. blush.gif Пресъздала си историята им по удивителен начин, по който само ти можеш.
За пореден път доказа колко си добра!

Btw "At the beginning" за първи път я бях чула в "Принцеса Анастасия" 18.gif.. Много добър избор! 4.gif
Едно Огроомно Браво!
bigarmhug.gif

П.С. Наде, много ти благодаря и за двата коментара! smile.gif
Mai4et0
Отново много добро клипче на Брук и Дийн blush.gif Страхотно е ! smile.gif
James towel keeper
Благодаря Виии!!! bigarmhug.gif Толкова много значат вашите коментари за мен!!!!

Стефи - мерси много мила!!! Благодаря ти за милите думи, написани от майстор по кросоувърите като теб, значат мноооогоооо!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Мерси и за коментарчето в ютюб bigarmhug.gif
susito
Вили(и аз си позволявам да ти казвам така) подкрепям всички изказали се преди мен...невероятен клип!Песента не я бях чувала до сега,но е доста сладка smile.gif Вече даже май почнах да харесвам Дийн и Брук като двойка,докато прди изобщо не можех да ги гледам заедно...наистина перфектен кросувър(аз съм и пристрастна към кросоувърите)...чудесен клип : )
James towel keeper
Цитат(susito @ Oct 24 2007, 18:17) *
Вили(и аз си позволявам да ти казвам така) подкрепям всички изказали се преди мен...невероятен клип!Песента не я бях чувала до сега,но е доста сладка smile.gif Вече даже май почнах да харесвам Дийн и Брук като двойка,докато прди изобщо не можех да ги гледам заедно...наистина перфектен кросувър(аз съм и пристрастна към кросоувърите)...чудесен клип : )

Благодаря ти!!! bigarmhug.gif
Аз да си постна и следващото произведение biggrin2.gif

Brooke♥Dean{Ben} - "Amazed"
Брук и Дийн са заедно, и са влюбени. Но един ден идва Сам и казва на Дийн че трябва да се върнат в къщи, защото нещо лошо става с баща им. Дийн не иска да заминава, но го прави надявайки се да си завърне скоро. Той казва на Брук, и тя се разтройва много, защото е разбрала че е бременна. Но решава да не казва на Дийн и той заминава.
8 години по-късно Дийн се завръща и разбира че Брук има син - Бен. С момчето си приличат толкова много, че той мисли че той е бащата. Брук е ядосана и му казва да стое далеч от сина й. Те се карат, когато Брук вижда че той не я е послушал и се е опитал да се сближи с момчето. В гнева си Брук казва на Дийн да си замине. Когато осъзнава какво е направила, тя съжалява и решава че той има право да знае че има син. Затова тя застава пред огледалото и тренира какво точно ще каже на Дийн. Но междувременно Дийн катастрофира и се озовава в болницата с опасност за живота. Когато Брук научава, се разплаква и тича към болницата, разбирайки че може би ще загуби мъжа който обича. Това я кара да разбере, че може би няма да има втори шанс и признава на Дийн че Бен е негов син, а също и че е все още влюбена в него.

Brooke♥Dean{Ben} - "Amazed"
brooke_scott
УОУ!!! Клипа е страхотен и песента е супер, а като цяло е нещо уникално, отдавна не бях гледала толкова готин клип 8.gif 13.gif
fenka_lucas_i_brooke
Вили слънце клипа е супер!Много ми хаереса!!!!!
susito
ехее Вили к'во прайш ти бе?Отново страхотен клип smile.gif пф аз такава история посмъртно не мога да измисля о.О пак казвам-страхтен клип *поклон*
[dEs]
Вили(надявм се, че мога да ти казвам така)направила си един прекрасен клип. Много ми харесва. Олее прсосто е невероятен. 2thum[1].gif 36_1_32v[1].gif
♥Didito♥
o_0 Вили ти рабориш със скоростта на светлината,пак невероятен клип,какво да кажа,имаш талант и това е 8.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.