Woow, много ви благодаря..
Вили, просто не знам какво да кажа... сериозно.

Не можеш да си представиш как се зарадвах щом прочетох страшно дългия и изключително мил коментар, който си ми написала в youtube, а сега и този тук..

Адски поласкана съм, че клипът ми ти харесва, но наистина не мисля, че заслужавам подобни суперлативи..
![dsnc0030[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/dsnc0030[1].gif)
Благодаря ти, всичко това значи много за мен.
Диди, мерси много за 2-та комента, много ме зарадва.
LockedHeart, благодарско и на теб.
Сис, оох, писна ми да повтарям само 'благодаря','благодаря'..., но няма начин.

Страшно ти благодаря. Много се радвам, че гледаш и коментираш клиповете ми, въпреки че не си фенка нито на Дийн, нито на Брийн (чух, че така се викало на Брук и Дийн..

).. Твоето мнение също е от голямо значение за мен.
Цитат(susito @ Oct 14 2007, 15:05)

Аммм гледах други твои клипове и се натъкнах на Dean/Brooke/Lucas/Haley/Peyton - Lies & Secrets,който не си спомням да съм гледалал преди!Толкова е перфектен,че човек който не знае за сериалите би ис помисли,че наистина са от един и същи сериал(това изречение много се заплете о.О )..а и мелодията от реквием за една мечта ли е?
Оо, на този клип ли си попаднала..

Амии не си го гледала, защото не съм го поствала във форума. Изобщо не си го харесвам и мисля, че е пълен провал, но не го махам от youtube, защото явно на някои хора им допада...

В началото, когато го направих, мислих, че ще има и продължение, но в последствие се отказах. Мерси много, но ми е малко странно, че го смяташ за перфектен..
Мелодията се нарича Summer Overture.